Головна  →  Новини  →  26 квітня 2021

Звернення голови Солом’янської РДА Ірини Чечотки з нагоди 35-их роковин Чорнобильської катастрофи

Звернення голови Солом’янської РДА Ірини Чечотки з нагоди 35-их роковин Чорнобильської катастрофи

Минуло 35 років з моменту трагедії на Чорнобильській атомній електростанції, яка назавжди змінила наше життя і залишається незагойною раною для всього людства. Небезпечні радіоактивні викиди на сотні років отруїли нашу екологію. Катастрофічні наслідки аварії призвели до втрати життя та здоров’я тисяч наших співвітчизників.

Ми віддаємо велику шану мужності, відвазі і самовідданості ліквідаторам страшної катастрофи: пожежникам, лікарям, науковцям, солдатам, будівельникам та усім тим, хто віддав власне життя в ім’я майбутнього. Багатьох вже не має серед нас, але світла пам’ять про них залишається на сторінках історії та у наших серцях.

Сьогодні ми маємо можливість звернутись із теплими словами подяки до Героїв, які мешкають поруч із нами, адже у Солом’янському районі зареєстровано 2684 учасника ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Ви неймовірні люди!Ваш героїзм, самопожертва і людяність заслуговують на довічну повагу і вдячність! Від себе особисто і від імені Солом’янської державної адміністрації, бажаємо учасникам ліквідації аварії, їх родинам та усім постраждалим від наслідків Чорнобильського лиха надміцного здоров’я та довголіття, якнайбільше щасливих і радісних моментів у житті, родинного тепла і затишку, душевного спокою та впевненості у завтрашньому дні!

Нехай пам’ять про пекельні квітневі події 1986-го захистить наступні покоління від фатальних рішень та помилок у майбутньому!

З повагою

голова Ірина Чечотка та колектив Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена