Головна  →  Новини  →  13 травня 2021

Працівники Служби у справах дітей та сім’ї Солом’янського району прийняли участь у святкових заходах

Працівники Служби у справах дітей та сім’ї Солом’янського району прийняли участь у святкових заходах

Місяць травень щедрий на родинні свята. Щороку в другу неділю місяця ми традиційно святкуємо День матері, а в середині травня весь світ відзначає Міжнародний День сім’ї.  

До Міжнародного дня сім’ї та Дня матері, 10 травня 2021 року у Парку партизанської слави відбулося сімейне розважальне свято під гаслом «Щасливі родини – скарб країни», в якому взяли участь працівники служби у справах дітей та сім’ї  Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.

Під час свята заступник голови Київської міської державної адміністрації Марина Хонда вручила  Подяки Київського міського голови  найактивнішим мамам за 2020-2021 роки і відзначила київські родини, які прожили у шлюбі понад 45 років.

Від Солом’янського району міста Києва Подякою Київського міського голови також нагородили матір багатодітної сім’ї, яка виховує трьох дітей.

Учасники заходу отримали можливість побачити святкову концертну програму за участю обдарованих дітей, сімей та творчих колективів міста, побувати на творчих локаціях «Таткова майстерня» та фотовиставці «Міцні родини столиці». Окрім цього, діти та вихователі з дитячих будинків сімейного типу  взяли участь у сімейному розважальному квесті «Сімейні пригоди: відпочинемо разом!».

Усі події заходу та діяльність локацій було організовано та проведено із дотриманням протиепідемічних заходів.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена