Головна  →  Новини  →  28 травня 2021

Засідання Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання

Засідання Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання

27 травня 2021 року в приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації відбулось чергове засідання Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації. Тема засідання: «Національно-патріотичне виховання, як пріоритетний напрямок виховного процесу в закладах позашкільної освіти».

Перший заступник голови Солом’янської районної адміністрації Олександр Смик зазначив, що національно-патріотичне виховання в умовах закладу позашкільної освіти – це система, яка оперативно реагує на національні, освітньо - культурні, суспільні потреби особистості дитини.

Тому кожне заняття у гуртку, кожний навчальний або виховний захід – це новий крок у пізнанні дитиною не лише свого народу, своєї країни, але й себе самої як частини України.

У засіданні та обговорені питань взяли участь члени координаційної ради, директор Палацу дитячої та юнацької творчості Солом’янського районну міста Києва, директор Малої Повітряної Академії, Голова спілки ветеранів Афганістану, представники військового комісаріату району та військової частини 3030 Національної гвардії України.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена