Головна  →  Новини  →  1 червня 2021

Вітання до міжнародного дня захисту дітей

Вітання до міжнародного дня захисту дітей

Щороку у перший день літа Україна і весь світ відзначає свято, що покликане привернути увагу громадськості до проблем дітей, їх захисту та пріоритетності інтересів дітей над інтересами дорослих.

Маленька людина на шляху її зростання і становлення як особистості має здолати чимало життєвих складнощів. Тому на дорослих лягає надскладна і надважлива місія –любити, піклуватись і захищати. Тільки спільними зусиллями родини, держави та суспільства в цілому ми зуміємо виховати всебічно розвинених, свідомих та сильних духом громадян, щирих патріотів своєї держави.

Ми, дорослі, зобов’язані зробити все, щоб для наших дітей європейське майбутнє України з відповідним рівнем життя та цінностями стало реальністю.

Любі діти! Ви – майбутнє Української Держави, наша опора, сила і впевненість у завтрашньому дні. Творіть, здобувайте нові знання, розвивайте свої здібності, досягайте успіхів! Будьте добрими друзями один для одного, радійте життю і нехай воно для вас відкриває видовищні горизонти яскравого майбутнього! Миру й злагоди Вам, наше підростаюче покоління.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена