Головна  →  Новини  →  2 червня 2021

Координаційна рада з питань запобігання насильству в сім’ї, ґендерної рівності та протидії торгівлі людьми Солом’янської районної в місті Києві держав

Координаційна рада з питань запобігання насильству в сім’ї, ґендерної рівності та протидії торгівлі людьми Солом’янської районної в місті Києві держав

09 червня 2021 року об 11.00 в приміщенні Солом’янської РДА за адресою: м. Київ, просп. Повітрофлотський, 41, каб. 459, відбудеться засідання Координаційної ради з питань запобігання насильству в сім’ї, ґендерної рівності та протидії торгівлі людьми Солом’янської РДА.

Домашнє насильство  є однією з найрозповсюджених у світі форм порушення прав людини. Як і для багатьох інших країн світу, ця проблема, на жаль, є досить гострою і для України. Домашнє насильство є однією з причин поширення соціального сирітства. Саме тому воно розглядається як проблема суспільна, що має вирішуватися державними органами разом із громадськістю. Ось чому вкрай важливо об’єднання зусиль всіх суб’єктів, відповідальних за виконання заходів у сфері запобігання та протидії домашньому та ґендерно зумовленому насильству, з метою подолання цього ганебного явища.

Головним питанням для розгляду на засіданні є взаємодія районних суб’єктів, відповідальних за здійснення заходів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству щодо надання допомоги та захисту постраждалим особам та роботи з особами, які вчиняють домашнє насильство або належать до групи ризику його вчинення.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена