Головна  →  Новини  →  2 червня 2021

У Солом’янському районі яскраво відсвяткували День захисту дітей

До Дня захисту дітей у Територіальному центрі соціального обслуговування населення Солом’янського району м. Києва за сприяння Солом’янської РДА та районного Управління соціального захисту населення для дітей з інвалідністю відбулося справжнє казкове свято «Подорож у Країну Дитинства».

Урочистий захід відбувся на затишній території ТЦСОН, де запрошені дітлахи та їх батьки мали можливість відправитись у «подорож» на дитячому паровозі  та повністю поринути в атмосферу чарівного дійства, адже свято було насичене яскравими виступами талановитих гімнастів, акробатів, танцюристів, співаків і музикантів – вихованців музичної школи ім. Кабалевського та ЦДЮТ Солом’янського району. Між розвагами казкові персонажі – аніматори пригощали дітлахів улюбленими смаколиками.

Особливе задоволення діти отримали від уважного та дружнього спілкування з працівниками сектору ювенальної превенції Солом’янського управління поліції, завдяки яким малеча змогла відчути себе справжніми поліцейськими примірявши екіпірування, а також  посидіти у службовому автомобілі, скористатись гучномовцем та спецсигналами.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена