Головна  →  Новини  →  2 липня 2021

Випуск футболістів дитячо-юнацької спортивної школи «АРСЕНАЛ-КИЇВ»

Випуск футболістів дитячо-юнацької спортивної школи «АРСЕНАЛ-КИЇВ»

Для випускників та колективу спортивної  школи «АРСЕНАЛ-КИЇВ» завершився спортивного рік - рік наполегливої праці та виснажливих тренувань. Футбольний сезон 2020/2021 був насиченим та плідним на спортивні звершення. В цьому році видатною подією для ДЮСШ «АРСЕНАЛ-КИЇВ» стала перемога двох команд  юнаків 2006 р.н. (тренер - Олександр Демчук) і 2003 р.н. (тренер – Артем Криворучко) у чемпіонаті з футболу Кубку міста Києва-2021, які посіли перші місця.

Випускниками школи «Арсенал-Київ» в цьому році стали хлопці 2004 року народження під керівництвом Олега Хвої і Сергія Колесника. Вони гідно завершили непростий сезон і зробили свій вагомий внесок в загальний клубний залік.  

Святковий захід відбувся за участі Голови Солом’янської РДА Ірини Чечотки, першого заступника Олександра Смика та начальника управління молоді та спорту Ірини Кустової, які тепло привітали спортсменів, а також відзначили молодь медалями та пам’ятними подарунками.

Впевнені, що серед хлопців майбутні чемпіони, рекордсмени та гравці світового класу з унікальними здібностями! Тож пишаємося їхніми цьогорічними перемогами і бажаємо захоплюючих матчів й переможних ігор у майбутньому!

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена