Головна  →  Новини  →  14 жовтня 2013

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 07.10.13 по 13.10.13 р.

07 жовтня перший заступник голови адміністрації Лапань А.Г. провів об’їзд території району з питань санітарного стану та благоустрою. У об’їзді брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм адміністрації Боженов Д.Є. Під час об’їзду були надані доручення щодо поліпшення стану благоустрою території району, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, благоустрою території після виконання аварійних робіт на інженерних мережах, встановлення, ремонт, дообладнання ігрових елементів дитячих майданчиків, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

07 жовтня на вулиці Волгоградській перший заступник голови адміністрації Лапань А.Г. провів виїзну нараду щодо огляду робіт по реконструкції проїжджої частини в рамках реалізації завдань, доручень Президента України щодо вирішення актуальних проблем району. У нараді брали участь: начальник відділу будівництва, архітектури та землекористування Гречко В.І., директор КП УЗН району Приходько В.П., начальник КП ШЕУ району Леган І.Р., представники генеральної підрядної організації. Під час наради розглядалось питання щодо завершення  реконструкції та благоустрою вулиці Волгоградській. За підсумками наради надані відповідні доручення.

07 жовтня у приміщенні адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова адміністрації Луцький М.Г. провів нараду з першим заступником голови та заступниками голови адміністрації, керівником апарату адміністрації.

Під час наради розглядались питання:

- про підсумки виконання плану основних заходів адміністрації за минулий тиждень;

- про стан реалізації доручень Президента України Януковича В.Ф. щодо вирішення актуальних проблем району;

- про хід проведення осіннього місячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану району;

- про готовність районного господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2013/2014 років;

- про підготовку до відзначення 70-річчя визволення м. Києва від фашистських загарбників;

- про підготовку до святкування „Дня Солом’янського району міста Києва”;

- про стан впорядкування розміщення та демонтажу тимчасових споруд на території району;

- про стан реформування системи охорони здоров’я у районі;

- про стан роботи у структурних підрозділах адміністрації та комунальних підприємствах району із зверненнями громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва”.

За підсумками наради надані протокольні доручення.

07 жовтня у приміщенні адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова адміністрації Луцький М.Г. провів прийом керівників підприємств, установ та організацій району.

07 жовтня у приміщенні адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова адміністрації Луцький М.Г. провів нараду з питань аналізу звернень громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва“. У нараді брали участь: керівник апарату адміністрації Макаренко П.В., начальник відділу контролю адміністрації Філіпович Р.О., начальник відділу роботи із зверненнями громадян адміністрації Березова І.І.

Під час наради розглянуті питання:

- про відсутність гарячого водопостачання у житловому будинку;

- про незадовільну температуру гарячого водопостачання у житловому будинку;

- про недостатній тиск гарячого водопостачання у житловому будинку;

- про відключення електропостачання у квартирі житлового будинку;

- про ремонт дахів житлових будинків;

- про відновлення благоустрою після виконання планових та аварійних робіт на об’єктах благоустрою;

- про стан електропостачання у приватному секторі району;

- про освітлення під’їздів та прибудинкової території.

За підсумками наради надані доручення.

08 жовтня перший заступник голови адміністрації Лапань А.Г. провів об’їзд території району з питань санітарного стану та благоустрою. У об’їзді брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм адміністрації Боженов Д.Є. Під час об’їзду були надані доручення щодо поліпшення стану благоустрою території району, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, догляду за зеленими насадженнями, посадки дерев та кущів, прибирання опалого листя, відновлення благоустрою території після виконання аварійних робіт на інженерних мережах, встановлення, ремонт, дообладнання ігрових елементів дитячих майданчиків, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

08 жовтня виконуючий обов’язки заступника начальника управління житлово-комунального господарства адміністрації Яресько Г.В.  провела виїзну перевірку щодо роботи комунального підприємства КП „Індустріальне” (вул. Виборзька, 42). Під час об’їзду територій, підпорядкованих КП „Індустріальне”, перевірений стан робіт щодо відновлення асфальтового покриття, стану прибирання прибудинкової території, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками обстеження надані доручення.

08 жовтня у приміщенні адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 403) начальник управління охорони здоров’я адміністрації Клименко П.М. провів нараду з головними лікарями амбулаторно-поліклінічних закладів району.

Під час наради розглянуті питання:

- про пропозиції щодо співпраці закладів охорони здоров’я з аптеками та аптечними пунктами, які розташовані у приміщеннях супермаркетів;

- про впровадження електронного реєстру пацієнтів;

- про стан реалізації проекту щодо державного регулювання цін на лікарські засоби для хворих на гіпертонію.

За підсумками наради надані роз’яснення та доручення.

08 жовтня у приміщенні адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, зал засідань, каб. 463) відбулись районні урочистості з нагоди святкування Дня юриста. У святі брали участь: голова адміністрації Луцький М.Г., керівник апарату адміністрації Макаренко П.В., начальник управління юстиції Солом’янського району м. Києва Криценко В.Д., начальник юридичного відділу адміністрації Стасюк А.В., керівники та працівники структурних підрозділів адміністрації, юрисконсульти комунальних підприємств району, представники підприємств, установ, організацій району. Під час заходу голова адміністрації Луцький М.Г. привітав присутніх із святом та нагородив за сумлінну працю, досягнення високої майстерності у професійній діяльності та з нагоди святкування Дня юриста: Подякою голови Солом’янської районної   в місті Києві державної адміністрації - 3 особи, Грамотою голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації - 12 осіб, Листами вдячності – 4 особи. Загальна кількість учасників заходу - 90 осіб.

08 жовтня у приміщенні підліткового клубу за місцем проживання „Орлятко” (вул. Єреванська, 3) начальник відділу у справах сім’ї молоді та спорту адміністрації Кустова І.В. провела нараду з керівниками та педагогами-організаторами підліткових клубів за місцем проживання на тему: „Ознайомлення з історичним минулим Солом’янки” з нагоди святкування Дня Солом’янського району м. Києва. У нараді брала участь директор об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь“ Максимович Г.М. За підсумками наради надані роз’яснення та доручення. Загальна кількість учасників наради - 33 особи.

08 жовтня у приміщенні районного науково-методичний центру управління освіти адміністрації (вул. Антонова, 3) відбувся інструктивно-методичний семінар для учителів історії загальноосвітніх навчальних закладів району на тему: „Про методичні рекомендації щодо підготовки учнів до олімпіад з історії, права та конкурсу захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук”. Семінар проводила начальник районного науково-методичного центру управління освіти адміністрації Барбазюк О.А.

Під час семінару розглядались питання:

- про Указ Президента України від 25 червня 2013 року № 344/2013 „Про Національну стратегію розвитку освіти в Україні на період до 2021 року”;

- про підготовку до відзначення 70-річчя визволення міста Києва та 69-річчя визволення України  від фашистських загарбників;

- про підготовку до районних етапів олімпіад з історії, права та захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук;

- про відзначення загальнодержавних свят, пам’ятних та ювілейних дат.

Загальна кількість учасників семінару - 30 осіб.

08 жовтня у приміщенні адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, засідань, каб. 245) відбулось засідання дорадчого органу з питань координації дій суб’єктів соціальної роботи із сім’ями, які опинились у складних життєвих обставинах при відділі у справах сім’ї, молоді та спорту адміністрації. Засідання проводив заступник голови адміністрації Рев’юк А.М. У засіданні брали участь: начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту адміністрації Кустова І.В., начальник служби у справах дітей адміністрації Давиденко В.В., завідувач сектору взаємодії з правоохоронними органами адміністрації Бабич І.М., начальник управління праці та соціального захисту населення адміністрації Хоменко Л.В., директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Бочарова Н.М., директор об’єднання підліткових клубів району „Либідь” Максимович Г.М. Під час засідання розглянуті питання щодо взяття під соціальний супровід сімей, які опинились у складних    життєвих обставинах. Кількість розглянутих справ - 12. Прийнято рішення щодо продовження роботи з сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах. За підсумками засідання підготовлений протокол.

09 жовтня заступник голови адміністрації Лапань А.Г. провів об’їзд території району з питань санітарного стану та благоустрою. У об’їзді брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм адміністрації Боженов Д.Є. Під час об’їзду були надані доручення щодо поліпшення стану благоустрою території району, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, догляду за зеленими насадженнями, посадки дерев та кущів, прибирання опалого листя, відновлення благоустрою території після виконання аварійних робіт на інженерних мережах, встановлення, ремонт, дообладнання ігрових елементів дитячих майданчиків, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

09 жовтня у приміщенні адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, зал засідань, каб. 463) відбулось засідання районної комісії з проведення осіннього місячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану території району, яке провів перший заступник голови адміністрації Лапань А.Г. У заході брали участь: начальник відділу контролю за благоустроєм адміністрації Боженов Д.Є., виконуючий обов’язки заступника начальника управління житлово-комунального господарства адміністрації Яресько Г.В., директор КП „Дирекція  з управління та обслуговування житлового фонду” адміністрації Бовсуновський С.В., директор  КП УЗН району Приходько В.П., начальник КП ШЕУ району Леган І.Р., керівники КП району.

Під час наради розглянуті питання:

- про хід виконання заходів щодо очищення території району від сміття       та опалого листя;

- про стан відновлення благоустрою у місцях проведення аварійно-відновлювальних робіт на території району;

За підсумками наради надані відповідні доручення.

09 жовтня у приміщенні адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) відбулась нарада з питання: „Про сплату пайового внеску на розвиток інженерно-транспортної інфраструктури району” в рамках реалізації завдань, доручень Президента України щодо вирішення актуальних проблем району, яку провів перший заступник голови адміністрації Лапань А.Г. У заході брали учать: начальник відділу будівництва, архітектури та землекористування Гречко В.І., начальник юридичного відділу адміністрації Стасюк А.В., замовники будівництва, представники генеральної підрядної організації. Під час наради розглядалось питання щодо сплати пайового внеску по житлових будинках які експлуатуються на території району. За підсумками наради надані відповідні доручення.

09 жовтня у приміщенні КП „Індустріальне” (бульв. Лепсе Івана, 7-в) голова адміністрації Луцький М.Г. провів особистий виїзний прийом громадян. У заході брала участь начальник відділу роботи із зверненнями громадян адміністрації Березова І.І.

Під час прийому розглянуті звернення мешканців району:

- про видачу ордеру на займану житлову площу;

- про проведення ремонту покрівлі над квартирою заявника;

- про недостатньо стабільне електропостачання в житлових будинках мікрорайону „Жуляни”.

За підсумками особистого виїзного прийому Луцький М.Г. надав протокольні доручення.

09 жовтня у приміщення бібліотеки ім. І. Багряного (вул. Донецька, 57-а) були проведені громадські слухання на тему: „Бібліотеки без бар’єрів. Обслуговування людей з обмеженими фізичними можливостями” в рамках реалізації  завдань, доручень Президента України щодо вирішення актуальних проблем району. Організацію заходу забезпечували: начальник управління  культури, туризму та охорони культурної спадщини адміністрації Максимова О.І. У заході брали участь: директор бібліотеки ім. І. Багряного Колбасіна В.І., мешканці району.

Під час громадських слухань розглядались питання:

- про створення сприятливих умов безбар’єрного доступу до інформації людям з обмеженими фізичними можливостями;

- про сприяння засобами інформаційно-бібліотечної роботи успішному розвитку особистості, інтеграції її в життя суспільства.

Загальна кількість учасників заходу - 25 осіб. За підсумками громадських слухань підготовлений протокол.

09 жовтня у приміщенні адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, зал засідань, каб 427) відбувся семінар для працівників виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) та районних в місті Києві державних адміністрацій з питання впровадження законів України щодо запобігання та протидії корупції. Відкрив семінар заступник голови адміністрації Рев’юк А.М. Проводив семінар директор Київського міського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій Мечинський Б.І. Під час семінару виступили: начальник Управління державної служби Головдержслужби України в місті Києві та Київській області Якубенко О.С., заступник керівника апарату - начальник управління кадрової роботи і нагород виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Стекленьова Т.А., віце-президент Національної академії державного управління при Президентові України Білинська М.М., заступник начальника управління кадрової роботи і нагород Київської міської державної адміністрації Шкумбатюк К.Л.,  начальник відділу з питань запобігання та протидії корупції Управління з питань правоохоронної роботи, запобігання та протидії корупції апарату виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Гончарук Г.О., завідувач сектору експертизи та забезпечення виконання антикорупційного законодавства Департаменту юридичного забезпечення Секретаріату Кабінету Міністрів України Яременко С.П.

Під час семінару розглянуті питання:

- про стратегію державної кадрової політики;

- про деякі питання підготовки кадрів у Національній академії державного управління при Президентові України;

- про основні засади удосконалення кадрової роботи та проведення атестації державних службовців у 2013 році;

- про стан підвищення кваліфікації державних службовців Київської міської державної адміністрації за 9 місяців 2013 року та виконання плану – графіка у 4 кварталі поточного року;

- про організацію роботи з питань запобігання і протидії корупції в структурних підрозділах Київської міської та районних в місті Києві державних адміністраціях;

- про основні зміни та доповнення до Закону України „Про засади запобігання і протидії корупції”. Декларування доходів.

Присутнім були надані роз’яснення та рекомендації. Загальна кількість учасників семінару - 100 осіб.

10 жовтня перший заступник голови адміністрації Лапань А.Г. провів об’їзд території району з питань санітарного стану та благоустрою. У об’їзді брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм адміністрації Боженов Д.Є. Під час об’їзду були надані доручення щодо поліпшення стану благоустрою території району, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, догляду за зеленими насадженнями, посадки дерев та кущів, прибирання опалого листя, відновлення благоустрою території після виконання аварійних робіт на інженерних мережах, встановлення, ремонт, дообладнання ігрових елементів дитячих майданчиків, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

10 жовтня начальник управління охорони здоров’я адміністрації Клименко П.М. провів об’їзд території поліклініки №1 району (вул. Гарматна, 3). Під час об’їзду перевірений стан очищення території лікувально-профілактичного закладу від сміття та опалого листя тощо.

10 жовтня у приміщенні адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) начальник фінансового управління адміністрації Демченко В.М. провела з головними розпорядниками коштів Київського міського бюджету з питань їх освоєння. У нараді брали участь: начальник управління економіки адміністрації Якимович М.Г., начальник відділу будівництва, архітектури та землекористування адміністрації Гречко В.І., начальник управління культури, туризму та охорони культурної спадщини адміністрації Максимова О.І., начальник управління освіти адміністрації Лазарєва Г.Р., начальник управління охорони здоров’я адміністрації Клименко П.М., начальник служби у справах дітей адміністрації Давиденко В.В., начальник управління праці та соціального захисту населення адміністрації Хоменко Л.В., розпорядники коштів Київського міського бюджету. Під час наради розглянуто питання щодо стану сплати за теплові енергоносії бюджетними установами. За підсумками наради надані відповідні доручення.

10 жовтня у приміщенні адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) голова адміністрації Луцький М.Г. провів нараду з питання стану виконавської дисципліни, роботи із зверненнями громадян у структурних підрозділах адміністрації. У нараді брали участь: керівник апарату адміністрації Макаренко П.В., начальник відділу контролю адміністрації Філіпович Р.О., начальник відділу роботи із зверненнями громадян адміністрації Березова І.І., начальник управління економіки адміністрації Якимович М.Г., виконуючий обов’язки заступника начальника управління житлово-комунального господарства адміністрації Яресько Г.В., начальник відділу контролю за благоустроєм адміністрації Боженов Д.Є., начальник відділу будівництва, архітектури та землекористування адміністрації Гречко В.І.

Під час наради розглянуті питання:

- про виконання доручень, викладених у листі Департаменту промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 12.04.2013 № 052-2119 щодо затвердження плану заходів з виконання у 2013 році Національної програми сприяння розвитку малого підприємництва в Україні;

- про виконання доручень, викладених у листі Департаменту житлово-комунальної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 23.09.2013 № 058/4/3-7699 щодо усунення недоліків за результатами перевірки економічної обґрунтованості визначених виконавчим органом Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) тарифів на житлово-комунальні послуги;

- про виконання доручень, викладених у листі Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 23.09.2013 № 064-12818 щодо незавершеного будівництва на території Солом’янського району м. Києва.

За підсумками наради надані доручення.

10 жовтня у приміщенні адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 113) начальник відділу обліку та розподілу житлової площі адміністрації Садченко Л.В. провела засідання громадської комісії з житлових питань. У заході брали участь: заступник начальника відділу обліку та розподілу житлової площі адміністрації Чміль А.І., головний спеціаліст юридичного відділу адміністрації Єрко Н.П., голова первинної профспілкової організації комунальних підприємств району Оніщенко Л.В., член районної організації ветеранів Максимова В.В., заступник головного лікаря поліклініки № 3 Попович Т.В.

Під час засідання розглядались питання:

- про внесення змін в облікові справи;

- про зняття з квартирного обліку;

- про призупинення облікових справ;

- про розгляд заяв громадян;

- про зарахування на квартирний облік та внесення змін до облікових справ на підприємствах району;

- про вилучення приміщення зі складу службового житла.

За підсумками засідання підготовлений протокол.

10 жовтня у приміщенні адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 423) виконуючий обов’язки начальника відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю адміністрації Сольська А.П. провела робочу зустріч з представниками органів самоорганізації населення району. У заході брали участь: керівник органу самоорганізації населення району „Батиєва гора” Ральчук І.М., керівник органу самоорганізації населення району „Відрадний” Фоліна Т.О., керівник органу самоорганізації населення району „Совки” Редько К.М., керівник органу самоорганізації населення району „Жуляни” Ісаєв С.В., керівник органу самоорганізації населення району „Енергетик” Півнєв О.К., керівник органу самоорганізації населення району „Дачи Караваєві” Папуша О.В.  Під час зустрічі розглядалось питання щодо проведення заходів з нагоди святкування Дня Солом’янського району м. Києва. За підсумками зустрічі Сольська А.П. надала відповідні доручення.

10 жовтня протягом дня в приміщеннях підліткових клубів за місцем проживання району були проведені Українські вітальні для дітей, молоді та їх батьків на тему: „Моя Солом’янка” з нагоди святкування Дня Солом’янського району м. Києва. Організацію заходу забезпечили: начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту адміністрації Кустова І.В., заступник начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту адміністрації Ткачук Н.В., директор об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь“ Максимович Г.М. У заході брали участь керівники, педагоги - організатори, гуртківці підліткових клубів за місцем проживання,  мешканці району. Відбулись бесіди-диспути між учасниками заходу, ознайомлення з історичним минулим та сьогоденням Солом’янського району    м. Києва. Загальна кількість учасників - 120 осіб.

11 жовтня перший заступник голови адміністрації Лапань А.Г. провів об’їзд території району з питань санітарного стану та благоустрою. У об’їзді брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм адміністрації Боженов Д.Є.  Під час об’їзду були надані доручення щодо поліпшення стану благоустрою території району, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, догляду за зеленими насадженнями, посадки дерев та кущів, прибирання опалого листя відновлення благоустрою території після виконання аварійних робіт на інженерних мережах, встановлення, ремонт, дообладнання ігрових елементів дитячих майданчиків, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

11 жовтня на вулиці Освіти відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечували заступник голови адміністрації Іващенко А.В., начальник відділу торгівлі та споживчого ринку адміністрації Кострубіцька Л.І. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі: м. Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської, Харківської, Хмельницької, Херсонської областей (265 машин).

11 жовтня начальник управління охорони здоров’я адміністрації Клименко П.М. провів об’їзд амбулаторії загальної практики/сімейної медицини, яка відкрита у районі за адресою: вулиця Радянська, 10, мікрорайон „Жуляни”. Під час об’їзду був перевірений стан очищення території від сміття та опалого листя біля лікувально-профілактичного закладу.

11 жовтня у приміщенні адміністрації керівник апарату адміністрації Макаренко П.В. провів засідання робочої групи з питання удосконалення надання адміністративних послуг населенню району У нараді брали участь: начальник відділу (центр) надання адміністративних послуг адміністрації Вінагіна І.Є., керівники структурних підрозділів адміністрації - члени робочої групи.

Під час наради розглядались питання:

- про підготовку паспортів адміністративних послуг суб’єктам надання адміністративних послуг;

- про співпрацю між адміністраторами відділу (центр) надання адміністративних послуг адміністрації та суб’єктами надання адміністративних послуг;

За підсумками засідання надані протокольні доручення.

11 жовтня у приміщенні адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова адміністрації Луцький М.Г. провів нараду з керівниками структурних підрозділів адміністрації щодо перспективних планів роботи. За підсумками наради надані відповідні доручення.

11 жовтня у приміщенні  районного науково-методичного центру управління освіти адміністрації (вул. Антонова, 3) відбувся інструктивно-методичний семінар для учителів - майбутніх учасників конкурсу у загальноосвітніх навчальних закладах району на тему: „Про методичні аспекти організації та проведення конкурсу „Учитель року 2014 року”. Семінар проводила директор районного науково-методичного центру управління освіти адміністрації Барбазюк О.А.

Під час семінару були розглянуті питання:

- про Указ Президента України від 25 червня 2013 року № 344/2013 „Про Національну стратегію розвитку освіти в Україні на період до 2021 року”;

- про проведення атестації педагогічних працівників у 2013/2014 навчальному році;

- про підготовку до відзначення 69-річчя визволення України та 70-річчя визволення міста Києва від фашистських загарбників.

Загальна кількість учасників семінару - 30 осіб.

12 жовтня перший заступник голови адміністрації Лапань А.Г. провів об’їзд території району з питань санітарного стану та благоустрою. У об’їзді брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм адміністрації Боженов Д.Є.  Під час об’їзду були надані доручення щодо поліпшення стану благоустрою території району, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, догляду за зеленими насадженнями, посадки дерев та кущів, прибирання опалого листя відновлення благоустрою території після виконання аварійних робіт на інженерних мережах, встановлення, ремонт, дообладнання ігрових елементів дитячих майданчиків, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

12 жовтня на вулиці Героїв Севастополя відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечували заступник голови адміністрації Іващенко А.В. і начальник відділу торгівлі та споживчого ринку адміністрації Кострубіцька Л.І. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі: м. Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської, Харківської, Хмельницької, Херсонської областей (289 машин).

12 жовтня у парку „Відрадний” (вулиця Героїв Севастополя, 37-а) відбулись урочистості „Люблю тебе, мій район” з нагоди святкування Дня Солом’янського району м. Києва. У заході брали участь: голова адміністрації Луцький М.Г., заступники голови адміністрації, керівник апарату адміністрації, працівники структурних підрозділів адміністрації, колишні керівники та працівники структурних підрозділів Залізничної і Жовтневої районних у м. Києві державних адміністрацій, керівники територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, керівники підприємств, установ, організацій, представники громадських організацій, мешканці району. Голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Луцький М.Г. привітав присутніх із святом. Усі бажаючі мали змогу взяти участь у розважальних конкурсах, майстер-класах з плетіння виробів на основі природних матеріалів, переглянути виставку фоторобіт на тему: „Моя Солом’янка”. Святкові заходи продовжила концертна програма за участю: самодіяльних художніх колективів, народної артистки України Наталії Бучинської, вокальної групи „ТІК”. Завершились урочистості святковим феєрверком.

12 жовтня на вулиці Академіка Білецького та вилиці Михайла Донця (прибудинкова територія підліткового клубу за місцем проживання „Лідер”) був проведений конкурс малюнку на асфальті серед гуртківців підліткових клубів за місцем проживання з нагоди святкування Дня Солом’янського району м. Києва. Організацію заходу забезпечували: начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту адміністрації Кустова І.В., заступник начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту адміністрації Ткачук Н.В., директор об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь” Максимович Г.М. Приємно відзначити, що всі роботи виявилися різноплановими і яскравими. Переможці та призери конкурсу отримали подарунки: альбоми для малювання, крейди та кольорові олівці. Загальна кількість учасників заходу - 123 особи.

12 жовтня в парку імені М. Островського відбулась святкова концертна програма: „День народження району” з нагоди святкування Дня Солом’янського району м. Києва. У заході брали участь: заступник голови адміністрації Рев’юк А.М., начальник відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини Максимова О.І., голова районної організації  Парафейніков Б.Д., працівники структурних підрозділів адміністрації, мешканці району. В урочистому святковому концерті на театральній сцені виступили: художні самодіяльні колективи районного Центру дитячої та юнацької творчості, Центру культури і мистецтв Національного авіаційного університету, творчі колективи Академії Міністерства внутрішніх справ, ансамбль естрадно-спортивного танцю „Матриця”. Були проведенні майстер-класи для усіх бажаючих з плетіння виробів на основі природних матеріалів. Присутні змогли переглянути виставку плетених вироби з лози, солом’яні капелюхи та прикраси, творчих робіт вихованців підліткових клубів за місцем проживання. Відбувся фестиваль духових оркестрів „Барви Солом’янки”.

Протягом тижня у бібліотеках району були проведені заходи:

- історичний екскурс „Доти буде Україна, доки будуть козаки” (бульв. Лепсе Івана, 34, бібліотека імені П. Вершигори);

- народознавче свято „Гей ви, преславні козаченьки” (просп. Повітрофлотський, 12, бібліотека імені В. Чапаєва);

- книжкова виставка з нагоди Свята Покрови Пресвятої Богородиці „Покрова” (вул. Шепелєва, 13, бібліотека сімейного читання імені О. Гончара);

- година спілкування „Світлофор - наш кращий друг” (вул. Шепелєва, 13, бібліотека сімейного читання імені О. Гончара).

- година історії „Козацький літописець: Григорій Граб’янка” (вул. Освіти, 14 а Центральна районна бібліотека ім. імені Ф.М. Достоєвського).

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена