Головна  →  Новини  →  15 жовтня 2013

Повернення надміру та/або помилково сплачених коштів єдиного внеску

Повернення надміру та/або помилково сплачених коштів єдиного внеску

Відповідно до наказу Міндоходів України від 09.09.2013р. №450, яким розроблено Порядок зарахування в рахунок майбутніх платежів єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування або повернення надміру та/або помилково сплачених коштів, повернення сум єдиного внеску здійснюється у випадках:

- надміру або помилково сплачених сум єдиного внеску, безпідставно стягнених сум єдиного внеску та/або застосованих фінансових санкцій або інших коштів на відповідний рахунок органу доходів і зборів;

- помилкової сплати сум єдиного внеску та/або застосованих фінансових санкцій на неналежний рахунок органу доходів і зборів.

Для цього платнику єдиного внеску треба подати заяву в довільній формі за місцем свого податкового обліку. У заяві обов’язково зазначити: найменування платника та код ЄДРПОУ – для юридичної особи або ПІБ та реєстраційний номер облікової картки платника податків – для фізичної особи; місцезнаходження та номер контактного телефону; причини повернення коштів, що підлягають поверненню; реквізити рахунку одержувача коштів. До заяви платник обов’язково додає оригінал або завірену ним копію розрахункового документа, який підтверджує сплату коштів на рахунок відповідного органу доходів і зборів.

 

ДПІ у Солом’янському районі

ГУ Міндоходів у м.Києві

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена