Головна  →  Новини  →  1 лютого 2022

ТОВ «ЄВРО-РЕКОНСТРУКЦІЯ» інформує про зміну тарифів на послуги з постачання теплової енергії

ТОВ «ЄВРО-РЕКОНСТРУКЦІЯ» інформує про зміну тарифів на послуги з постачання теплової енергії

На виконання вимог пункту 2 розділу II Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018 №130, ТОВ «ЄВРО-РЕКОНСТРУКЦІЯ» інформує споживачів, що 06.01.2022 року до Виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) надано, для розгляду та встановлення шляхом коригування, пакет документів з розрахунками нових тарифів на теплову енергію (її виробництво, транспортування, постачання), послуги з постачання теплової енергії для категорій споживачів: бюджетні установи, інші споживачі та релігійні організації.

ТОВ «ЄВРО-РЕКОНСТРУКЦІЯ» доводить до відома споживачів обґрунтування щодо перегляду шляхом коригування тарифів на теплову енергію (її виробництво, транспортування, постачання), послуги з постачання теплової енергії для бюджетних установ, інших споживачів (крім населення) та релігійних організацій.

Національною Комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг Постановою від 07.07.2021 № 1085 «Про затвердження Змін до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності у сфері теплопостачання» внесено зміни до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності у сфері теплопостачання, затверджених Постановою НКРЕКП від 22.03.2017 № 308.
Відповідно до внесених змін ТОВ «ЄВРО-РЕКОНСТРУКЦІЯ» з липня 2021 року знаходиться під регулюванням Київської міської державної адміністрації (Департамент економіки та інвестицій).

Детальна інформація щодо обґрунтування необхідності встановлення тарифу, структури тарифу та інша додаткова інформація розміщена на офіційному сайті підприємства за посиланням: https://tec4.kiev.ua/.

Зауваження та пропозиції по суті питань, від фізичних та юридичних осіб подаються впродовж 7 календарних днів з дня публікації повідомлення про намір зміни тарифів:
- у письмовому вигляді за адресою: вул. Гната Хоткевича, 20, Київ, 02094; 
- у електронному вигляді на адресу електронної пошти: [email protected] 
(із зазначенням в темі листа «Зауваження і пропозиції до тарифів»).

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена