Головна  →  Новини  →  15 жовтня 2013

Олександр Фоменко: «Система теплопостачання Києва вийшла на зимовий режим роботи»

Олександр Фоменко: «Система теплопостачання Києва вийшла на зимовий режим роботи»

Уже зараз система теплопостачання Києва вийшла на зимовий режим роботи. Аварійно-відновлювальні бригади «Київенерго», як в тепловому так і електричному блоці, працюють у цілодобовому режимі. У разі пошкодження теплових або електричних мереж аварійні бригади усуватимуть їх упродовж доби, посилюючи контроль за виконанням робіт у визначений в термін. Про це сьогодні, 15 жовтня, під час розширеного засідання Колегії КМДА повідомив генеральний директор ПАТ «Київенерго» Олександр Фоменко.

За його словами, у рамках підготовки до опалювального сезону фахівці енергопостачальної компанії здійснили реконструкцію, капітальні ремонти понад 90 км як магістральних мереж, так і розподільчих трубопроводів гарячого водопостачання і централізованого опалення. У літній період з квітня до вересня 2013 року проведено гідравлічні випробування теплових мереж під час яких було виявлено 1022 пошкодження. Сьогодні всі пошкодження ліквідовано.

Нагадаємо, що сума інвестицій ПАТ «Київенерго» у 2013 році в теплові мережі міста склала понад 270 млн. грн.

Крім того, обговорили під час Колегії і питання безгосподарчих об’єктів електроенергетики та теплових мереж міста. Ці об’єкти з’явилися у результаті відмови власників від їхньої експлуатації та інвестування в їх ремонт.

Перший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко доручив ПАТ «Київенерго» прийняти їх у володіння та користування згідно встановленого порядку.

kievcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена