Головна  →  Новини  →  7 липня 2022

Відбувся тренінг з питань надання першої долікарської допомоги

Відбувся тренінг з питань надання першої долікарської допомоги

06 липня 2022 року у приміщенні Солом’янської РДА працівники Київського медичного коледжу ім. П. І. Гаврося провели навчання з питань надання першої долікарської допомоги з використанням манекенів.

У зв’язку з умовами воєнного стану та зважаючи на складну ситуацію в країні, важливо знати та володіти практичними навичками з надання першої долікарської допомоги.

Домедична допомога – невідкладні дії та організаційні заходи, спрямовані на врятування та збереження життя людини у невідкладному стані та мінімізацію наслідків впливу такого стану на її здоров’я, що здійснюються на місці події особами, які не мають медичної освіти.

Від того, наскільки своєчасно і грамотно надана перша допомога, багато в чому залежать результати подальшої невідкладної лікарської допомоги, подальшого лікування, а в ряді випадків і життя потерпілого.

Саме тому при проведенні таких навчань особлива увага приділяється формуванню навичок та популяризації знань із надання першої медичної допомоги. Засвоєння знань прийомів надання першої долікарської допомоги хворим та постраждалим у надзвичайних ситуаціях є одним з найважливіших обов’язків кожної людини.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена