Головна  →  Новини  →  6 грудня 2022

Протокол засідання комісії з питань захисту прав дитини при Солом'янській РДА

Протокол засідання комісії з питань захисту прав дитини при Солом'янській РДА

Питання, винесені на розгляд комісії з питань захисту прав дитини при Солом'янській РДА, за 01 грудня 2022 року:

1. Про надання висновку до суду справі за позовом про визначення місця проживання.
 
2. Про надання висновку до суду по справі за позовом та зустрічним позовом про встановлення способів участі батька у вихованні дітей.
 
3. Про надання висновку до суду по справі за позовом про позбавлення батьківських прав відносно неповнолітнього.
 
4. Про надання висновку до суду по справі за позовом про позбавлення батьківських прав.
 
5. Про доцільність тимчасового влаштування малолітньої до вирішення питання влаштування дитини.
 
6. Про доцільність повернення малолітньої, яка на даний час перебуває в Київському міському центрі соціальної підтримки дітей та сімей ССДС ВО КМР (КМДА), в біологічну родину на виховання матері.
 
7. Про ініціювання питання щодо позбавлення батьківських прав відносно неповнолітнього, який перебуває в центрі соціально-психологічної реабілітації дітей №1.
 
8. Про продовження строку перебування малолітньої, яка має статус дитини, позбавленої батьківського піклування, в обласному КМП «Чернівецький спеціалізований обласний будинок дитини».
 
9. Про розгляд заяви щодо призначення опікунства над малолітньою, яка має статус дитини, позбавленої батьківського піклування та виховується в дитячому будинку сімейного типу створеному на базі сім’ї.
 
10-16. Про затвердження індивідуальних планів забезпечення соціального захисту дитини, яка опинилась в складних життєвих обставинах.           
 
17-24. Про надання обов’язкового соціального супроводу
 
25-26. Про формування персонального складу міждисциплінарної команди для забезпечення соціального захисту дитини, яка опинилась в складних життєвих обставинах, яка на даний час перебуває в центрі соціально-психологічної реабілітації № 1 служби у справах дітей та сім’ї  виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).
 
27-33. Про перегляд індивідуального плану соціального захисту дитини, яка опинилась в складних життєвих обставинах, дитини-сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена