Головна  →  Новини  →  29 березня 2024

Оголошення про наміри отримати дозвіл на викиди

Оголошення про наміри отримати дозвіл на викиди

Товариство з обмеженою відповідальністю «НОВУС УКРАЇНА» (ТОВ «НОВУС УКРАЇНА»), код ЄДРПОУ 36003603, юр. адреса: 04208, м. Київ, Подільський р-н, пр. Правди, 47, тел. (044) 585-41-70, e-mail: [email protected], повідомляє про наміри отримати Дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря в процесі діяльності магазину №7026, який розташований за адресою: м. Київ, Солом’янський р-н, вул. Солом’янська, 16-Б.


Дозвіл на викиди забруднюючих речовин отримується у зв’язку зі зміною суб’єкту господарювання та відкриттям магазину Novus за адресою: м. Київ, Солом’янський р-н, вул. Солом’янська, 16-Б. Відповідно до ст. 3 Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» планована діяльність підприємства не потрапляє під процедуру оцінки впливу на довкілля.

Основним видом діяльності – роздрібна торгівля в неспеціалізованих магазинах переважно продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами. Підприємство віднесено до третьої групи за ступенем впливу об'єкту на забруднення атмосферного повітря, та не потребує взяття на державний облік за обсягами потенційних викидів забруднюючих речовин в атмосферу.

У результаті проведення інвентаризації джерел викидів встановлено, що на підприємстві налічується три стаціонарних джерел викидів: труба обладнання пекарні і відділу гастрономії (дж. №1), труба обладнання відділу гастрономії (дж. №2), обладнання для холодопостачання (дж. №3). Потужність викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря від об’єкту в цілому становить 0,003853 г/с та 0,0695 т/рік, в т.ч: спирт етиловий – 0,045 т/рік, акролеїн – 0,0005 т/рік, ацетальдегід – 0,001 т/рік, кислота оцтова – 0,004 т/рік, фреони – 0,019 т/рік.

Підприємство відноситься до третьої групи – заходи щодо впровадження найкращих існуючих технологій виробництва не розробляються.

Нормативи ГДВ забруднюючих речовин не перевищені – заходи щодо скорочення викидів не розробляються.

Величини викидів забруднюючих речовин не перевищують нормативи екологічної безпеки та гігієнічні нормативи. Перевищення граничнодопустимих концентрацій забруднюючих речовин біля житлової забудови відсутні.

Зауваження та пропозиції щодо намірів приймаються в тридцятиденний строк після публікації оголошення до Департаменту захисту довкілля та адаптації до змін клімату Виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) за адресою: 04080, м. Київ, вул. Турівська, 28, тел. (044) 366-64-10 (-11), e-mail: [email protected].

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена