Головна  →  Новини  →  17 жовтня 2013

Готовність до снігопаду

Готовність до снігопаду

17 жовтня в Солом’янській райдержадміністрації відбулося Спільне штабне тренування з керівним складом органів управління цивільного захисту Солом’янського району столиці. Учасники навчань відпрацьовували дії при загрозі та виникненні надзвичайних ситуацій природного характеру в осінньо-зимовий період 2013-2014 років для забезпечення життєдіяльності населення.

Під час тренувань відпрацьовувалися питання взаємодії між органами управління цивільного захисту, службами цивільного захисту, підприємствами, установами і організаціями району у разі виникнення надзвичайних ситуацій природного характеру, зокрема снігопаду.

Також обговорювалися дії щодо створення безпечних умов для безперешкодного пересування снігоприбиральної техніки, аварійних бригад і спеціалізованих формувань, задіяних для прибирання снігу та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Окрім цього, велику увагу приділили питанням забезпечення безперебійної роботи прибиральної техніки та прибирання прибудинкової території від снігу і накриження, очищення тротуарів, зупинок міського пасажирського транспорту та особливо сходових маршів у підземні переходи, території біля торгівельних закладів та забезпечення посипання сіллю прибудинкових територій.

Участь у тренуванні взяли працівники управлінь та відділів Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації, члени комісії ТЕБ та НС Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації, керівники служб цивільного захисту Солом'янського району м. Києва, представники підприємств та організацій Солом'янського району м. Києва та структурні підрозділи, які входять до ланки Солом’янської районної територіальної підсистеми Єдиної державної системи цивільного захисту, яку очолює голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Луцький М.Г.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена