Головна  →  Новини  →  18 жовтня 2013

Новини міста: «Київенерго» просить киян бути обережними біля місць утворення провалів асфальту і витоку гарячої води

Новини міста: «Київенерго» просить киян бути обережними біля місць утворення провалів асфальту і витоку гарячої води

Для запобігання інцидентів «Київенерго» звертається до киян з проханням бути обережними біля місць утворення провалів асфальту і витоку гарячої води

Щоб уникнути інцидентів ураження гарячою водою, ПАТ «Київенерго» переконливо просить мешканців міста не наближатися до місць, де парує вода, її викидів на поверхню і можливих провалів ґрунту чи асфальту. У разі виявлення таких небезпечних ділянок, необхідно терміново повідомити в контактний центр компанії за телефонами: 1588 або 202-15-88 (для дзвінків з мобільного).

З початком опалювального сезону температура теплоносія в теплових мережах суттєво зростає (згідно з температурним графіком – 65 градусів). У зв’язку з високою зношеністю теплових мереж Києва уникнути їх пошкоджень в опалювальний період неможливо.

Так, 16 жовтня, у другій половині дня внаслідок пошкодження розподільчої мережі централізованого опалення на зеленій зоні біля житлового будинку за адресою: бульвар Верховної Ради № 13 стався виток гарячої води на поверхню. Намагаючись обійти місце пошкодження теплової мережі мати та донька 12 років зайшли в зелену зону, де стався провал ґрунту. Дівчинка отримала часткові опіки кінцівок. Постраждала була доставлена у лікарню.

Наразі компанія «Київенерго» робить все можливе для того, аби стан дівчинки поліпшився, її лікування та реабілітація буде здійснюватись за кошти компанії.

kievcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена