Головна  →  Підсумки тижня  →  21 жовтня 2013

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 14.10.13 по 20.10.13 р.

14 жовтня перший заступник голови адміністрації Лапань А.Г. провів об’їзд території району з питань санітарного стану та благоустрою, у якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм адміністрації Боженов Д.Є. Під час об’їзду були надані доручення щодо поліпшення стану благоустрою території району, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, догляду за зеленими насадженнями, посадки дерев та кущів, прибирання опалого листя, відновлення благоустрою території після виконання аварійних робіт на інженерних мережах, встановлення, ремонт, дообладнання ігрових елементів дитячих майданчиків, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо

14 жовтня у приміщенні адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова адміністрації Луцький М.Г. провів нараду з першим заступником голови та заступниками голови адміністрації, керівником апарату адміністрації.

Під час наради розглядались питання:

- про підсумки виконання плану основних заходів адміністрації за минулий тиждень;

- про реалізацію завдань, доручень Президента України Януковича В.Ф. щодо вирішення актуальних проблем району;

- про результати початку опалювального сезону в районі;

- про стан реформування системи охорони здоров’я у районі;

- про підготовку до відзначення у районі 69-річчя визволення України та 70-річчя визволення міста Києва від фашистських загарбників;

- про стан роботи у структурних підрозділах адміністрації та комунальних підприємствах району із зверненнями громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва”;

- про стан впорядкування розміщення та демонтажу тимчасових споруд на території району;

- про хід проведення осіннього місячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану району.

За підсумками наради надані протокольні доручення.

14 жовтня у приміщенні адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова адміністрації Луцький М.Г. провів прийом керівників підприємств, установ та організацій району.

14 жовтня у приміщенні адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова адміністрації Луцький М.Г. провів нараду з питань аналізу звернень громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва”. У нараді брали участь: керівник апарату адміністрації Макаренко П.В., начальник відділу контролю адміністрації Філіпович Р.О., головний спеціаліст відділу роботи із зверненнями громадян адміністрації Гулам О.О.

Під час наради розглянуті питання:

- про відсутність опалення у житловому будинку;

- про відсутність гарячого водопостачання у житловому будинку;

- про незадовільну температуру гарячого водопостачання у житловому будинку;

- про відсутність холодного водопостачання в житловому будинку;

- про відключення електропостачання в квартирі житлового будинку;

- про стан роботи циркулярної системи в квартирі житлового будинку;

- про стан прибирання сходових клітин житлового будинку;

- про стан утримання підвалів, колясочних технічних поверхів житлових будинків;

- про стан прибирання прибудинкової території.

За підсумками наради надані доручення.

14 жовтня у приміщенні підліткових клубів за місцем проживання району відбулась українська вітальня для дітей, молоді та їх батьків на тему: „Історія українського козацтва” з нагоди святкування Дня українського козацтва. Організацію заходу забезпечували: начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту адміністрації Кустова І.В., директор об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь“ Максимович Г.М. У заході брали участь гуртківці районних підліткових клубів за місцем проживання: „Шанс”, „Юність”, „Орлятко”, „Лідер”. Присутні переглянули програму, що складалася з уроку народознавства, відтворення народних гулянь і обрядів. Відбулось обговорення історії виникнення і розвитку козацтва, його заслуг у створенні української державності. Загальна кількість учасників заходу - 55 осіб.

14 жовтня у храмах та церквах, які розташовані на території району пройшли святкові богослужіння з нагоди Покрови Святої Богородиці.

15 жовтня перший заступник голови адміністрації Лапань А.Г. провів об’їзд території району з питань санітарного стану та благоустрою. У об’їзді брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм адміністрації Боженов Д.Є. Під час об’їзду були надані доручення щодо поліпшення стану благоустрою території району, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, догляду за зеленими насадженнями, посадки дерев та кущів, прибирання опалого листя, відновлення благоустрою території після виконання аварійних робіт на інженерних мережах, встановлення, ремонт, дообладнання ігрових елементів дитячих майданчиків, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

15 жовтня у приміщенні адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, зал засідань, каб. 463) відбувся семінар-тренінг на тему: „Про застосування Закону України „Про громадські об’єднання”, що проводився в рамках тижня права з метою сприяння публічному обговоренню та діалогу між активістами неурядового сектору і органами влади щодо засобів посилення практичної участі громадянського суспільства в державному управлінні країною. Семінар проводила начальник відділу державної реєстрації юридичних осіб, легалізації об’єднань громадян та державної реєстрації друкованих засобів масової інформації реєстраційної служби Головного управління юстиції у м. Києві Нечипоренко Ю.В. У заході брали участь представники громадських об’єднань м. Києва.

Під час семінару розглянуті питання:

- про поширення позитивного досвіду з питань реєстрації громадських об’єднань;

- про зміни до статуту, зміни у складі керівних органів, зміну особи (осіб), уповноваженої представляти громадське об’єднання, зміну місцезнаходження громадського об'єднання;

- про Всеукраїнський статус громадських об’єднань;

- про зміни до статуту, зміни у складі керівних органів, зміни місцезнаходження місцевого осередку громадських об’єднань зі статусом юридичної особи.

Виступили: начальник відділу державної реєстрації юридичних осіб, легалізації об’єднань громадян та державної реєстрації друкованих засобів масової інформації реєстраційної служби Головного управління юстиції у м. Києві Нечипоренко Ю.В., головний спеціаліст Голосіївського районного управління юстиції у м. КиєвіМедведніков А.О., головний спеціаліст Шевченківського районного управління юстиції у м. Києві Лілейко Н.Р.

Під час семінару надані роз’яснення та рекомендації.

15 жовтня на території району виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства адміністрації Брейда О.А. провела виїзну перевірку щодо роботи комунального підприємства „Індустріальне” (вул. Виборзька, 42). Під час об’їзду територій, підпорядкованих КП „Індустріальне”, перевірений стан робіт щодо відновлення асфальтового покриття, прибирання прибудинкової території, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками обстеження надані доручення.

15 жовтня у приміщенні адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 403) начальник управління охорони здоров’я адміністрації Клименко П.М. провів нараду з головними лікарями амбулаторно-поліклінічних закладів району.

Під час наради розглянуті питання:

- про виконання протокольних доручень, напрацьованих під час наради 08.10.2013;

- про завершення підготовки нормативно-правових документів до створення центрів первинної медико-санітарної допомоги у районі;

- про пропозиції щодо співпраці закладів охорони здоров’я з аптеками та аптечними пунктами, які розташовані у приміщеннях супермаркетів;

- про стан впровадження електронного реєстру пацієнтів.

За підсумками наради надані роз’яснення та доручення.

15 жовтня у приміщенні ліцею № 142 (пров. Політехнічний, 2-а) відбувся науковий семінар на тему: „Підготовка учнів до участі в конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України” для вчителів загальноосвітніх навчальних закладів району. Семінар поводили: заступник директора науково-методичного центру управління освіти адміністрації Бикова Р.П., завідувач відділу екології Київської Малої академії наук Ісаченко О.М. У семінарі брали участь вчителі біології та екології загальноосвітніх навчальних закладів району.

Під час семінару розглянуті питання:

- про вимоги до організації та проведення першого і другого етапів Всеукраїнських олімпіад з біології та екології;

- про сучасні підходи до підготовки обдарованих учнів до олімпіад і конкурсів, захисту наукових робіт;

- про науковий підхід до написання та оформлення учнями дослідницьких робіт Малої академії наук України;

- про участь у реалізації програми щодо поводження з відходами.

Учасникам заходу надані інформаційні матеріали щодо Київських міських конкурсів з екології та біології, вимоги до оформлення робіт для Малої академії наук України, методичні рекомендації з питань підготовки учнів до олімпіад. Загальна кількість учасників заходу - 40 осіб.

15 жовтня у приміщенні районного територіального центру соціального обслуговування населення (вул. Волинська, 2) відбулась зустріч голови адміністрації Луцького М.Г. із соціальними робітниками та працівниками районного територіального центру соціального обслуговування населення з нагоди святкування Дня працівника соціальної сфери. У заході брала участь директор територіального центру соціального обслуговування населення району Вітавська Г.П. Під час зустрічі відбулось обговорення ефективності надання соціальних послуг мешканцям району, стандарти соціального обслуговування населення, підготовку до святкування Дня працівника соціальної сфери. Завершив зустріч святковий концерт за участю хору „Синєвір”. Загальна кількість учасників заходу - 60 осіб.

15 жовтня у приміщенні підліткового клубу за місцем проживання району „Орлятко” (вул. Єреванська, 3) проведена нарада з педагогами-організаторами та керівниками підліткових клубів за місцем проживання району на тему: „Про організацію роботи щодо попередження насильства в сім’ї та жорстокого поводження з дітьми”. Проводили нараду: начальник відділу у справах сім’ї молоді та спорту адміністрації Кустова І.В. і директор об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь” Максимович Г.М.

Під час наради розглянуті питання:

- про забезпечення функціонування системи захисту дітей від жорстокого поводження, попередження насильства в сім’ї;

- про виконання Законів України: „Про охорону дитинства”, „Про попередження насильства в сім’ї”, „Про соціальну роботу з сім’ями, дітьми та молоддю”;

- про стан виконання у підліткових клубах за місцем проживання Указу Президента України від 07.10.2013 № 1-1/2649 щодо активізації роботи із забезпечення громадського порядку і громадської безпеки під час проведення на території України масових спортивних заходів, запобігання проявам насильства та неналежної поведінки вболівальників.

Під час наради надані роз’яснення та доручення. Загальна кількість учасників наради - 40 осіб.

15 жовтня соціальні інспектори управління праці та соціального захисту населення адміністрації Горбенко І.М. і Гнеличко К.І. провели обстеження матеріально-побутових умов проживання мешканців району з метою виявлення та зарахування на облік осіб, що потребують надомного обслуговування (інвалідів та людей похилого віку). Під час обстеження перевірено: наявність комунальних зручностей, необхідність ремонту квартири, потреби мешканця у сторонній допомозі щодо ведення домашнього господарства, зокрема, в періодичному побутовому обслуговуванні (генеральне прибирання приміщення весною i восени, догляд під час хвороби тощо). За підсумками обстеження складені акти обстеження матерiально-побутових умов одиноких (одиноко проживаючих) непрацездатних громадян - 6 осіб.

16 жовтня перший заступник голови адміністрації Лапань А.Г. провів об’їзд території району з питань санітарного стану та благоустрою. У об’їзді брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм адміністрації Боженов Д.Є. Під час об’їзду були надані доручення щодо поліпшення стану благоустрою території району, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, догляду за зеленими насадженнями, посадки дерев та кущів, прибирання опалого листя, відновлення благоустрою території після виконання аварійних робіт на інженерних мережах, встановлення, ремонт, дообладнання ігрових елементів дитячих майданчиків, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

16 жовтня у приміщенні адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, зал засідань, каб. 463) перший заступник голови адміністрації Лапань А.Г. провів засідання районної комісії з проведення осіннього місячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану території району. У заході брали участь: начальник відділу контролю за благоустроєм адміністрації Боженов Д.Є., виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства адміністрації Брейда О.А., директор КП „Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду” адміністрації Бовсуновський С.В., директор КП УЗН району Приходько В.П., начальник КП ШЕУ району Леган І.Р., керівники комунальних підприємств сфери технічного обслуговування та ремонту житлового фонду адміністрації.

Під час наради розглянуті питання:

- про стан виконання плану заходів з проведення осіннього місячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану території району;

- про стан виконання заходів щодо очищення території району від сміття та опалого листя;

- про стан відновлення благоустрою у місцях проведення аварійно-відновлювальних робіт на території району;

- про підготовку до проведення районного суботника 26.10.2013.

За підсумками наради надані відповідні доручення.

16 жовтня у приміщенні школи-дитячого садка 1 ступеня „Палітра” (вул. Метробудівська, 3-а) методист науково-методичного центру управління освіти адміністрації Лисенко Г.М. провела засідання методичного об’єднання на тему: „Про організацію та методику проведення спостережень у природі” для вихователів дошкільних навчальних закладів району. У заході брали участь вихователі дошкільних навчальних закладів району.

Розглянуті питання:

- про методи ознайомлення дітей дошкільного віку з природою в дошкільних навчальних закладах району;

- про тематику і структуру, методику проведення екскурсій на природу в дошкільних навчальних закладах району;

- про спостереження на природі як активну форму пізнання навколишнього світу;

- про особливості організації дидактичних ігор природничого змісту з дітьми молодшого та старшого дошкільного віку.

Під час засідання надані методичні рекомендації.

16 жовтня у приміщенні адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) голова адміністрації Луцький М.Г. провів особистий прийом громадян. У заході брала участь начальник відділу роботи із зверненнями громадян адміністрації Березова І.І.

Під час прийому розглянуті звернення мешканців району:

- про встановлення причини виникнення тріщин у квартирі заявниці;

- про відсутність опалення у житловому будинку;

- про незадовільну температуру опалення в квартирі заявниці.

За підсумками особистого виїзного прийому Луцький М.Г. надав протокольні доручення.

16 жовтня у приміщенні середньої загальноосвітньої школи № 69 (вул. Донецька, 25) проведений районний конкурс серед учнів 4-их класів з математики „Розумники та розумниці” в рамках Всеукраїнської олімпіади. Організацію конкурсу, який проходить п’ятий рік поспіль у районі, забезпечувала методист науково-методичного центру управління освіти адміністрації Маслова Л.М. У заході брали участь: вчителі загальноосвітніх навчальних закладів району, обдаровані учні четвертих класів загальноосвітніх навчальних закладів району - переможці шкільних олімпіад. Під час конкурсу учні розв’язували завдання на логічне мислення, виконували вправи з математики. Переможці, яких визначать члени журі, будуть нагороджені почесними відзнаками – дипломами. Загальна кількість учасників заходу - 100 осіб.

17 жовтня перший заступник голови адміністрації Лапань А.Г. провів об’їзд території району з питань санітарного стану та благоустрою. У об’їзді брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм адміністрації Боженов Д.Є. Під час об’їзду були надані доручення щодо поліпшення стану благоустрою території району, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, догляду за зеленими насадженнями, посадки дерев та кущів, прибирання опалого листя, відновлення благоустрою території після виконання аварійних робіт на інженерних мережах, встановлення, ремонт, дообладнання ігрових елементів дитячих майданчиків, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

17 жовтня у приміщенні адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, зал засідань, каб. 427) перший заступник голови адміністрації Лапань А.Г. провів нараду на тему: „ Про дії органів управління цивільного захисту району щодо забезпечення життєдіяльності населення при загрозі та виникненні надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру в осінньо-зимовий період 2013-2014 років” з представниками територіальних підрозділів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, начальників штабів цивільної оборони підприємств, установ, організацій району. У нараді брали участь та виступали: начальник управління з питань надзвичайних ситуацій адміністрації Ткач А.Г., заступник начальника управління з питань надзвичайних ситуацій Целуйко В.В., начальник відділу планування та підготовки у сфері цивільного захисту управління з питань надзвичайних ситуацій Кравченко Р.А., головний спеціаліст відділу координації та організації робіт у надзвичайних ситуаціях управління з питань надзвичайних ситуацій адміністрації Туров С.О., начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту адміністрації Кустова І.В., начальник управління освіти адміністрації Лазарєва Г.Р., начальник управління економіки адміністрації Якимович М.Г., начальник відділу контролю за благоустроєм адміністрації Боженов Д.Є., начальник управління охорони здоров’я адміністрації Клименко П.М., начальник служби оперативного реагування „05” на звернення громадян адміністрації Дудов Ю.О., директор КП „Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду” адміністрації Бовсуновський С.В., начальник КП ШЕУ району Леган І.Р., директор КП УЗН району Приходько В.П. начальник Солом’янського районного управління Головного управління ДСНС України у м. Києві Дядюша Р.Ю., начальник відділу ДАІ з обслуговування Солом’янського району Зарудний М.І.

Під час наради розглядались питання:

- про забезпечення ліквідації наслідків надзвичайної ситуації;

- про зменшення рівня можливих втрат та захист населення;

- про визначення необхідних сил та засобів для виконання першочергових заходів;

- про дії Солом’янського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві у разі виникнення надзвичайних ситуацій природного характеру;

- про дії Солом’янського РУ ГУ МВС України в м. Києві та Солом’янського відділу ДАІ щодо забезпечення безпеки руху автотранспорту під час ускладнення метеорологічних умов;

- про забезпечення своєчасного прибирання та вивезення снігу силами КП ШЕУ району;

- про готовність служб захисту рослин до дій за призначенням під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій природного характеру;

- про дії комунальних підприємств щодо забезпечення життєдіяльності населення при загрозі та виникненні надзвичайних ситуацій природного характеру, що пов’язані з випаданням великої кількості снігу;

- про забезпечення залучення сил для прибирання снігу внутрішніх та прилеглих до закладів освіти територій;

- про пропозиції управління економіки адміністрації щодо забезпечення залучення сил та техніки підприємств, установ та організацій району для прибирання прилеглих територій;

- про здійснення цілодобового моніторингу та контролю за станом прибирання території району від снігу, оперативне реагування та вжиття відповідних заходів щодо усунення суб’єктами господарювання порушень благоустрою;

За підсумками заходу відбулось доведення до присутніх розпоряджень Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації: „Про тимчасове введення у межах району режиму надзвичайної ситуації”, „Про утворення спеціальної комісії з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації”, „Про призначення керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації”.

За підсумками наради підготовлений протокол.

17 жовтня у приміщенні адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, зал засідань, каб. 463) відбувся семінар для представників малого та середнього бізнесу району на тему: „Про проблемні ситуації, що виникають в наслідок податкового адміністрування”. Організацію семінару забезпечували: завідувач сектору регуляторної політики та підприємництва управління економіки адміністрації Ранько О.М. і директор представництва Всеукраїнської громадської організації „Всеукраїнський бухгалтерський клуб” Луковнікова О.В. На семінарі були присутні представники реєстраційної служби Головного управління юстиції в Київській області, суб’єктів господарювання району.

Під час семінару розглядались питання:

- про проведення податкових перевірок бухгалтерського обліку на підприємствах району;

- про особливості податкових перевірок.

Виступили: Ранько О.М., Луковнікова О.В. Загальна кількість учасників заходу - 84 особи.

17 жовтня у приміщенні управління праці та соціального захисту населення адміністрації (просп. Повітрофлотський, 40, каб. 311) проведені громадські слухання на тему: „Про якісні соціальні послуги: професійність, адресність, доступність” в рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України Януковича В.Ф. у районі. Організацію заходу забезпечували: начальник управління праці та соціального захисту населення адміністрації Хоменко Л.В., заступник начальника управління праці та соціального захисту населення адміністрації Дячук В.В. У громадських слуханнях брали участь: працівники управління праці та соціального захисту населення адміністрації, мешканці району.

Під час громадських слухань розглядались питання:

- про порядок призначення компенсації по догляду за інвалідом першої групи;

- про призначення компенсації по догляду за інвалідом, якщо особа, що надає соціальні послуги не зареєстрована разом з інвалідом;

- про можливість надання послуг з надомного обслуговування територіальним центром соціального обслуговування населення району за умови, якщо у заявника є діти працездатного віку, що проживають в іншому населеному пункті.

Загальна кількість учасників заходу - 25 осіб. За підсумками громадських слухань підготовлений протокол.

17 жовтня у приміщенні адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) голова адміністрації Луцький М.Г. провів нараду з питання стану виконавської дисципліни, роботи із зверненнями громадян у структурних підрозділах адміністрації. У нараді брали участь: керівник апарату адміністрації Макаренко П.В., начальник відділу контролю адміністрації Філіпович Р.О., начальник відділу роботи із зверненнями громадян адміністрації Березова І.І., заступник начальника управління житлово-комунального господарства адміністрації Брейда О.А., начальник відділу контролю за благоустроєм адміністрації Боженов Д.Є., начальник відділу будівництва, архітектури та землекористування адміністрації Гречко В.І., виконуючий обов’язки начальника відділу майна комунальної власності адміністрації Буравльова О.І., директор КП „Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду” адміністрації Бовсуновський С.В., начальник КП ШЕУ району Леган І.Р.

Під час наради розглянуті питання:

- про виконання доручень, викладених у листі Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 18.09.2013№ 064-12581 щодо надання інформації стосовно перевірки законності розміщення паркувальних майданчиків на території району;

- про виконання доручень, викладених у листі Комунального підприємства виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) „Спеціалізоване управління протизсувних підземних робіт” від 24.09.2013 № 324-08/694 щодо надання переліку усіх будівель і споруд житлового і нежитлового призначення, що розміщені у Солом’янському районі м. Києва.

За підсумками наради надані доручення.

17 жовтня начальник управління охорони здоров’я адміністрації Клименко П.М. провів об’їзд філії поліклініки № 1 (просп. Комарова, 3). Під час об’їзду перевірено стан очищення території лікувально-профілактичного закладу від сміття та опалого листя тощо.

17 жовтня у приміщенні адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 113) відбулось засідання громадської комісії з житлових питань, яке проводила заступник голови комісії, голова профспілкового комітету апарату управління магістральних газопроводів „Київ” Бондаренко Т.П. У заході брали участь: начальник відділу обліку та розподілу житлової площі адміністрації Садченко Л.В., заступник начальника відділу обліку та розподілу житлової площі адміністрації Чміль А.І., головний спеціаліст юридичного відділу адміністрації Єрко Н.П., голова первинної профспілкової організації комунальних підприємств району Оніщенко Л.В., заступник головного лікаря поліклініки № 3 Попович Т.В., голова спілки ветеранів Афганістану району Юрченко М.Я., інспектор з питань квартирного обліку ВАТ „Більшовик” Кріварчук В.Я.

Під час засідання розглядались питання:

- про зарахування на квартирний облік;

- про внесення змін до облікових справ;

- про зняття з квартирного обліку;

- про надання житлової площі на підприємстві;

- про розгляд заяв громадян.

Загальна кількість справ, які розглянуті - 5. За підсумками засідання підготовлений протокол

17 жовтня начальник фінансового управління адміністрації Демченко В.М. провела нараду з головними розпорядниками коштів Київського міського бюджету з питань їх освоєння. У нараді брали участь: начальник управління економіки адміністрації Якимович М.Г., начальник відділу будівництва, архітектури та землекористування адміністрації Гречко В.І., начальник управління культури, туризму та охорони культурної спадщини адміністрації Максимова О.І., начальник управління освіти адміністрації Лазарєва Г.Р., начальник управління охорони здоров’я адміністрації Клименко П.М., начальник служби у справах дітей адміністрації Давиденко В.В., начальник управління праці та соціального захисту населення адміністрації Хоменко Л.В., розпорядники коштів Київського міського бюджету. Під час наради розглянуто питання щодо стану сплати за теплові енергоносії бюджетними установами. За підсумками наради надані відповідні доручення.

17 жовтня у приміщенні районного у м. Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (вул. Кривоноса, 21) відбулась зустріч голови адміністрації Луцького М.Г. з працівниками та відвідувачами центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в рамках реалізації завдань, доручень Президента України щодо вирішення актуальних проблем району. У заході брала участь директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Бочарова Н.М. Голова адміністрації Луцький М.Г. ознайомився з роботою центру та поспілкувався з батьками дітей і молоді, які є вихованцями цієї установи.

Під час відвідування обговорювались питання:

- про вдосконалення роботи соціальних служб шляхом повного охоплення соціальними послугами найуразливіших категорій населення, раннього виявлення проблемних сімей та вчасного надання їм підтримки

- про аналіз роботи районного центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями;

- про потреби районного центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями;

- про комп’ютерно-технічне оснащення районного центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями.

Загальна кількість учасників заходу - 60 осіб.

17 жовтня у приміщенні підліткового клубу за місцем проживання району „Лідер” (вул. Галана, 2) відбулись показові виступи гуртківців з бойового гопака з нагоди святкування Дня українського козацтва. Організацію заходу забезпечили: начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту адміністрації Кустова І.В., заступник начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту адміністрації Ткачук Н.В., директор об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь“ Максимович Г.М. У заході брали участь керівники, педагоги - організатори, гуртківці підліткових клубів за місцем проживання, мешканці району. Відбулись цікаві вікторини, що познайомили присутніх з сторінками історії часів недавньої героїчної епохи національно-визвольної боротьби українського народу, проведені святкові козацькі забави (перетягування линви, кидання чобота, бій мішками), а також показові виступи представників районної школи бойового гопака. Переможці та призери змагань отримали почесні відзнаки - грамоти. Загальна кількість учасників - 55 осіб.

17 жовтня у приміщенні адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 409) відбулась нарада з питання підготовки житлово-комунального господарства до опалювального сезону 2013-2014 року. Нараду проводив перший заступник голови адміністрації Лапань А.Г. У нараді брали участь: начальник відділу контролю за благоустроєм адміністрації Боженов Д.Є., начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту адміністрації Кустова І.В., начальник управління освіти адміністрації Лазарєва Г.Р., начальник управління охорони здоров’я адміністрації Клименко П.М., керівники структурних підрозділів адміністрації, директор КП „Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду” адміністрації Бовсуновський С.В., начальник КП ШЕУ району Леган І.Р., директор КП УЗН району Приходько В.П., керівники комунальних підприємств району.

Під час наради розглядались питання:

- про надання чіткої інформації щодо пошкоджень теплових мереж і конкретних термінів їх усунення;

- про надання зведеної інформації щодо відхилень параметрів теплоносіїв в теплових мережах по тиску та температурі;

- про стан технічного обслуговування та ремонту житлового фонду району;

- про заготовку необхідної кількості посилального матеріалу, а також інвентарю для прибирання прибудинкових територій, тротуарів, пішохідних доріжок в парках та скверах тощо;

- про завершення підготовки снігоприбиральної техніки до роботи в зимових умовах, забезпечення всіх машин та механізмів водіями для роботи в цілодобовому режимі;

- про вирішення питання закріплення території за відповідними балансоутримувачами в період снігопадів;

- про проведення моніторингу щодо підключення всіх житлових будинків до тепла, зокрема, будинків житлово-будівельних кооперативів, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, інвестиційних будинків, відомчого житлового фонду.

За підсумками наради надані протокольні доручення.

17 жовтня у приміщенні адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 361) перший заступник голови адміністрації Лапань А.Г. провів спільне штабне тренування на тему: „Про дії органів управління цивільного захисту району щодо забезпечення життєдіяльності населення при загрозі та виникненні надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру в осіннє-зимовий період 2013-2014 років” за участю представників територіальних підрозділів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади начальників штабів цивільної оборони підприємств, установ, організацій району. У заході брали участь: начальник управління з питань надзвичайних ситуацій адміністрації Ткач А.Г., заступник начальника управління з питань надзвичайних ситуацій Целуйко В.В., начальник відділу планування та підготовки у сфері цивільного захисту управління з питань надзвичайних ситуацій Кравченко Р.А., головний спеціаліст відділу координації та організації робіт у надзвичайних ситуаціях управління з питань надзвичайних ситуацій адміністрації Туров С.О., начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту адміністрації Кустова І.В., начальник управління освіти адміністрації Лазарєва Г.Р., начальник управління економіки адміністрації Якимович М.Г., начальник відділу контролю за благоустроєм адміністрації Боженов Д.Є., начальник управління охорони здоров’я адміністрації Клименко П.М.,начальник служби оперативного реагування „05” на звернення громадян адміністрації Дудов Ю.О., директор КП „Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду” адміністрації Бовсуновський С.В., начальник КП ШЕУ району Леган І.Р., директор КП УЗН району Приходько В.П. начальник Солом’янського районного управління Головного управління ДСНС України у м. Києві Дядюша Р.Ю., начальник відділу ДАІ        з обслуговування Солом’янського району Зарудний М.І.

Під час тренування розглянуті питання:

- про організацію роботи штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації;

- про організацію роботи штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації щодо документального забезпечення дій керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації;

- про роботу групи з координації дій і контролю виконання прийнятих рішень та групи по збору;

- про роботу групи по збору, узагальненню, аналізу даних та підготовки пропозицій і рішень;

- про обстановку, що сталась; висновки з оцінки обстановки; пропозиції для прийняття рішення; заходи по ліквідації наслідків НС; документування рішень керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації;

- про відпрацювання донесень згідно табеля термінових донесень;

- про відпрацювання звітних документів;

- про підведення підсумків спільного штабного тренування.

Виступили: Лапань А.Г., Ткач А.Г., Целуйко В.В., Кравченко Р.А.

За результатами заходу надані роз’яснення.

18 жовтня перший заступник голови адміністрації Лапань А.Г. провів об’їзд території району з питань санітарного стану та благоустрою. У об’їзді брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм адміністрації Боженов Д.Є. Під час об’їзду були надані доручення щодо поліпшення стану благоустрою території району, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, догляду за зеленими насадженнями, посадки дерев та кущів, прибирання опалого листя, відновлення благоустрою території після виконання аварійних робіт на інженерних мережах, встановлення, ремонт, дообладнання ігрових елементів дитячих майданчиків, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

18 жовтня на вулиці Козицького Пилипа відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечували заступник голови адміністрації Рев’юк А.М., виконуючий обов’язки начальника відділу торгівлі та споживчого ринку адміністрації Духіна О.О. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі: м. Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської, Харківської, Хмельницької, Херсонської областей (331 машина).

18 жовтня у приміщенні адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, зал засідань, каб. 427) керівник апарату адміністрації Макаренко П.В. провів семінар-нараду з питань ведення діловодства, архівної справи, контролю за виконанням службових документів, роботи із зверненнями громадян та організаційних питань у Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації. У семінарі-нараді брали участь: головний спеціаліст відділу підготовки та організаційного забезпечення проведення засідань колегії та апаратних нарад управління організаційної роботи виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Руденко Т.В., керівники структурних підрозділів адміністрації, працівники структурних підрозділів адміністрації, що відповідають за ведення діловодства, доступ до публічної інформації, контроль виконанням службових документів, опрацювання звернень, які надходять через КБУ „Контактний центр міста Києва”, роботу зі зверненнями громадян, кадрову роботу, ведення юридично-правових питань, керівники та працівники комунальних підприємств району.

Під час наради розглядались питання:

- про основні вимоги до ведення діловодства у структурних підрозділах адміністрації та комунальних підприємствах району та вимоги до рівня підготовки та якості виконання службових документів;

- про зміни у законодавстві щодо ведення архівної справи;

- про основні вимоги до виконання службових документів у системі електронного документообігу „АСКОД” та звернень громадян до КБУ „Контактний центр міста Києва 1551” у структурних підрозділах адміністрації, комунальних підприємствах району та забезпечення відповідного контролю;

- про основні вимоги щодо виконання звернень громадян у адміністрації;

- про правові вимоги та проблемні питання з підготовки та виконання службових документів у адміністрації;

- про основні вимоги щодо планування роботи адміністрації, підготовки щоденного Регламенту роботи голови адміністрації та матеріалів для проведення основних заходів за участю голови адміністрації.

Виступили: керівник апарату адміністрації Макаренко П.В., начальник відділу організації діловодства адміністрації Калиновська О.М., начальник архівного відділу Жига О.Л., начальник відділу контролю Філіпович Р.О., начальник відділу роботи із зверненнями громадян Березова І.І., начальник юридичного відділу Стасюк А.В., начальник відділу з питань кадрової роботи та державної служби Шелокова Н.В., начальник організаційного відділу Шатохіна В.В. Учасники семінару отримали методичні рекомендації. Під час семінару були надані роз’яснення та доручення. Загальна кількість учасників заходу - 180 осіб.

18 жовтня у приміщенні адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) керівник апарату адміністрації Макаренко П.В. провів засідання робочої групи з питання удосконалення надання адміністративних послуг населенню району. У нараді брали участь: начальник відділу (центр) надання адміністративних послуг адміністрації Вінагіна І.Є., керівники структурних підрозділів адміністрації - члени робочої групи.

Під час наради розглядались питання:

- про підготовку паспортів адміністративних послуг суб’єктам надання адміністративних послуг;

- про розробку технологічних та інформаційних карток;

- про співпрацю між адміністраторами відділу (центр) надання адміністративних послуг адміністрації та суб’єктами надання адміністративних послуг.

За підсумками засідання надані протокольні доручення.

18 жовтня у приміщенні адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова адміністрації Луцький М.Г. провів нараду з керівниками структурних підрозділів адміністрації щодо перспективних планів роботи. За підсумками наради надані відповідні доручення.

18 жовтня начальник управління охорони здоров’я адміністрації Клименко П.М. провів об’їзд території амбулаторії загальної практики/сімейної медицини, яка відкрита за адресою: просп. Повітрофлотський, 15. Під час об’їзду був перевірений стан очищення території від сміття та опалого листя.

19 жовтня перший заступник голови адміністрації Лапань А.Г. провів об’їзд території району з питань санітарного стану та благоустрою. У об’їзді брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм адміністрації Боженов Д.Є. Під час об’їзду були надані доручення щодо поліпшення стану благоустрою території району, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, догляду за зеленими насадженнями, посадки дерев та кущів, прибирання опалого листя, відновлення благоустрою території після виконання аварійних робіт на інженерних мережах, встановлення, ремонт, дообладнання ігрових елементів дитячих майданчиків, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

19 жовтня на вулиці Стадіонній відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечували заступник голови адміністрації Рев’юк А.М., виконуючий обов’язки начальника відділу торгівлі та споживчого ринку адміністрації Духіна О.О. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі: м. Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської, Харківської, Хмельницької, Херсонської областей (321 машина).

Протягом тижня голова адміністрації Луцький М.Г. відвідав дошкільні навчальні заклади району з метою реалізації соціальних ініціатив Президента України Януковича В.Ф. „Діти – майбутнє України”. Відбулися зустрічі з батьківським активом, огляд території дошкільних навчальних закладів району, обговорення стану укомплектованості та утримання дошкільних навчальних закладів, інших поточних питань.

Протягом тижня у закладах району з нагоди відзначення 69-ї річниці визволення України та 70-ї річниці визволення міста Києва від фашистських загарбників були проведені заходи:

- виставки літератури, презентація куточків: „Низький уклін Вам, ветерани!” (загальноосвітні навчальні заклади району);

- змагання з єдиноборства (карате, рукопашний бій) серед гуртківців клубів за місцем проживання району (вул. Донця, 17/46, підлітковий клуб за місцем проживання „Здоров’я”);

- огляд-конкурсу шкільних музеїв Великої Вітчизняної війни (загальноосвітні навчальні заклади району);

- виставка-хроніка на тему: „Все пам’ятає батьківська земля” (підліткові клуби за місцем проживання району);

- виставка-спогадна тему: „І вела солдат козацька слава визволяти Київ із ярма”(вул. Освіти, 14-а, центральна районна бібліотека ім. Ф.Достоєвського);

- книжкова композиція „Осінь. Листопад. Визволення.” (вул. Героїв Севастополя, 22, бібліотека ім. М. Лермонтова);

- перегляд учнями загальноосвітніх навчальних закладів району кінофільмів, тематично пов’язаних з визволенням України від німецько-фашистських загарбників, подіями Великої Вітчизняної війни;

- заходи волонтерського руху за участю ветеранів Великої Вітчизняної війни „Ніхто не забутий, ніщо не забуто”.

Також протягом тижня у бібліотеках району були проведені заходи з нагоди святкування Дня українського козацтва:

- літературно-ігровий фолькмайдан з нагоди святкування „Козацька слава оживе” (вул. Кривоноса Максима, 19, бібліотека ім. О. Пироговського);

- патріотичний урока тему: „А ми тую козацькую славу збережемо” (вул. Єреванська, 12, бібліотека ім. М. Реріха);

- козацьке свято з „Козацькому роду нема переводу” (вул. Кавказька, 7, бібліотека ім. В. Чкалова);

- історична година на тему: „Козацька звитяга” (вул. Шепелява, 13, бібліотека ім. О. Гончара);

- історико-краєзнавчий екскурс „Гетьманські столиці” (вул. Новгородська, 5, бібліотека ім. О. Новікова-Прибоя);

- година історії „Створення Козацької держави” (вул. Тупикова, 21, бібліотека №11);

- гра-змагання „Козацькі забави” (вул. Кривоноса Максима, 19, бібліотека ім. О. Пироговського);

- виставка-презентація на тему: „Книги, народжені в бібліотеці” (вул. Кавказька, 7, бібліотека ім. В. Чкалова).

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена