Головна  →  Новини  →  23 жовтня 2013

Громадська рада при Солом’янській райдержадміністрації взяла участь в прийомі естафети пам’яті «Слава визволителям України»

Громадська рада при Солом’янській райдержадміністрації взяла участь в прийомі естафети пам’яті «Слава визволителям України»

Участь Громадської ради при Солом’янській   райдержадміністрації у Всеукраїнській естафеті пам’яті «Слава визволителям України»  

У рамках реалізації міських заходів з нагоди відзначення 69-ї річниці визволення України та 70-ї річниці визволення міста  Києва від фашистських загарбників  22 жовтня 2013 року о 15.00 на плацу Національного Університету оборони України відбулась урочиста передача Всеукраїнської естафети пам’яті «Слава визволителям України» від представників делегації Голосіївського району до Солом’янського району.

В урочистій церемонії взяли участь заступник голови  Солом’янської районної в м. Києві державної адміністрації Рев’юк А.М., голова громадської ради при Солом’янській районній  в місті Києві державної адміністрації Оніщенко Д.М., голова комітету громадської ради - голова ради ветеранів  Солом’янського району м. Києва Парафєйніков Б.Д. та члени президії громадської ради.

Представниками Солом’янського району м. Києва були почесно прийняті символи естафети пам’яті:

- копія Прапора Перемоги;

- копія штандарту 1-го Українського фронту;

- каска загиблого бійця;

- гільза з землею;

- альбом пам’яті.

У рамках заходу військовослужбовці та школярі Солом’янського району поклали квіти до меморіалу Героїв Радянського Союзу і бюсту Черняховського І.Д.

Символи естафети пам’яті були перевезені до будівлі Солом’янської райдержадміністрації, де були встановлені у вестибюлі приміщення та  знаходитимуться до 25 жовтня цього року під супроводом почесної варти  школярів Солом’янського району.

За інформацією  відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена