Головна  →  Новини  →  24 жовтня 2013

Відбувся методичний семінар щодо проведення профілактичної роботи в сім’ях, які мають проблеми алкогольної та тютюнової залежності

Відбувся методичний семінар щодо проведення профілактичної роботи в сім’ях, які мають проблеми алкогольної та тютюнової залежності

22 жовтня в Солом’янському районному в м. Києві Центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбувся методичний семінар щодо проведення профілактичної роботи в сім’ях, які мають проблеми алкогольної та тютюнової залежності. На обговорення завітали фахівці з соціальної роботи та представники громадських організацій «Молодь за Віру і Україну» (Україна) та «Общее дело» (Росія).

Головна мета семінару – підвищення кваліфікації фахівців Центру в організації профілактичної роботи. Особлива увага на зібранні приділялася питанням організації подружнього життя, виховання дітей, взаємовідносинам в родинах.

В кінці зустрічі представники громадських організацій подарували Центру диски з цікавими та корисними відео та аудіо матеріалами для проведення практичної профілактичної роботи. На дисках можна було знайти інформацію за різними темами: «Технология спаивания», «Конвейер смерти – никотин», «Предназначение человека», «Счастливая семейная жизнь», «Окна в мир ребенка», «Основы гармоничной жизни», «Обязанности мужчины», «Обязанности женщины», «Создание семьи», «Воспитание детей» тощо.

Усі зазначені матеріали були розміщені на сервері Солом'янського районного Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді. Навчальні заклади району мають можливість використати дану інформацію для проведення подальшої профілактичної роботи самостійно в своїх учнівських та педагогічних колективах.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена