Головна  →  Новини  →  30 жовтня 2013

Голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Максим Луцький відвідав дитсадок №374 на вулиці Ушинського, 3а

Голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Максим Луцький відвідав дитсадок №374 на вулиці Ушинського, 3а

Голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Максим Луцький відвідав дитсадок №374 на вулиці Ушинського, 3а.

Мета зустрічі – побачити на власні очі, як живеться маленьким вихованцям та їхнім педагогам. Дошкільний заклад перебуває на балансі Солом’янської РДА, тому голова райадміністрації тримає над ним шефство.

Так, минулого року на благоустрій садка №374 витратили 194 тис. 063 грн. Цього року, завдяки сприянню Максима Луцького, для дошкільного закладу виділили 501 тис. 832 грн.

Більше того, голові району вдалося залучити позабюджетні кошти, за рахунок яких проведений капітальний ремонт молодшої групи, придбані дитячі меблі, ігрові центри, інвентар, встановлені пісочниці на майданчиках.

Завдяки проведенню капітального ремонту дитячий садочок, заснований ще 1963 року, сьогодні перебуває у належному стані та має вагому проектну потужність. Про ефективність роботи дошкільного закладу яскраво свідчить кількість вихованців: не кожен садочок може похвалитися, що має чотири групи з 186 дітьми.

Директор садка Любов Кравчук відзначила, що їхній заклад можна з упевненістю назвати сучасним. Адже він задіяний в унікальній програміблагодійного фонду «ЛЕГО Фаундейшн – сприяння освіті», яка має на меті впровадження інноваційних методів навчання.

Залучаючи дітей до даної програми, педагоги не лише розвивають у них навички конструювання, а й створюють умови для всебічного розвитку дитини, включаючимислення, кмітливість, уяву, впевненість у собі, відповідальність, уміння працювати як самостійно, так і в команді.

Батьки вихованців подякували Максиму Луцькому за піклування та турботу про їхніх дітей.

«У молодшій групі не вистачало іграшок, адже дітей багато. Дуже добре, що Ви змогли знайти кошти, і придбали не лише чудові іграшки, але і дитячі меблі. Ми дуже задоволені цими змінами», -  звернулися до очільника району вдячні батьки.

Максим Луцький пообіцяв, що на цьому його увага до дитячого садка не вичерпається. І він і надалі допомагатиме закладу, щоб його вихованцям було комфортно та затишно.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена