Головна  →  Новини  →  14 жовтня 2013

У приватному секторі Караваєвих Дач встановлено інформаційно-вказівні таблички

У приватному секторі Караваєвих Дач встановлено інформаційно-вказівні таблички

Реалізація проекту ОСН «Дачі Караваєві» в життя

Вже вкотре Київська міська державна адміністрація протягом червня-липня 2013 року провела міський конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування органів самоорганізації населення, на фінансування якого передбачалось виділення коштів з міського бюджету близько 1 млн. грн.

Цьогоріч  участь у конкурсі взяли 20-ть районних ОСНів столиці України, які подали на конкурс 22-а проекти за різноманітними напрямками: освітнє, наукове та інформаційне забезпечення розвитку місцевого самоврядування, соціальний захист населення, підтримка освіти,здорового способу життя та розвитку фізичної культури тощо. За результатами розгляду та рішень конкурсної комісії переможцями визначено 16-ть проектів 15-ти ОСНів  з 9-ти районів столиці.

Серед переможців став і представник Солом’янського району керівник органу самоорганізації населення  «Комітет мікрорайону «Дачі Караваєві» Олена Папуша. Проект цього ОСНу  передбачав встановлення інформаційно-вказівних табличок з назвами вулиць у приватному секторі мікрорайону.

Приємно відзначити, що нині проект втілено в життя:  мешканці та гості мікрорайону мають змогу швидко зорієнтуватися у розташуванні відповідних вулиць, віднайти конкретну вулицю стало легше та зручніше.

Завдяки проведенню таких конкурсів проектів та програм розвитку місцевого самоврядування ОСН-ів у столиці, місцева громада має змогу покращити стан соціально-побутового та культурного розвитку своїх територій, як це успішно реалізовує ОСН «Дачі Караваєві», залучивши з міського бюджету більше 50 тис. гривень на поліпшення стану благоустрою   свого мікрорайону.

Дивіться реалізацію проекту в додатку.

Вітаємо ОСН «Комітет мікрорайону «Дачі Караваєві»  з перемогою!


Додаток: karavaievi-dachi.pdf

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена