Головна  →  ДПІ інформує  →  5 листопада 2013

Показники роботи оперативників ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м.Києві у 2013 році

Показники роботи оперативників ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м.Києві у 2013 році

Протягом січня-вересня 2013 року співробітниками слідчого управління фінансових розслідувань та оперативного управління ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м.Києві до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 234 кримінальних провадження.

Загальна сума завданих державі збитків по кримінальним правопорушенням протягом січня-вересня 2013р. становить 154 млн. 695 тис.грн., з яких завдяки зусиллям та здійснення заходів співробітниками оперативного та слідчого управління відшкодовано 33 млн. 482 тис. грн.

Також у звітному періоді викрито 4 злочини, які мають резонансний характер. Протягом січня-вересня 2013 року направлено до суду – 6 кримінальних справ по правопорушеннях на загальну суму збитків державі у розмірі 8 млн. 830 тис.грн., які відшкодовано в повному обсязі.

Завдяки вжитим оперативним заходам, зусиллями співробітників оперативного управління попереджено 7 фактів необґрунтованої заявки на відшкодування податку на додану вартість з бюджету на загальну суму 32 млн. 034 тис.грн.

Викрито та припинено 1 конвертаційний центр, обсяг операцій якого склав понад 140 млн.грн., а втрати бюджету біля 23 млн.грн., в ході проведення слідчих заходів було вилучено грошові кошти на суму 246 320 грн. та 3 тис. дол. США, а також 26 печаток суб’єктів господарської діяльності – резидентів, які входили до складу «конвертаційного центру», внаслідок відпрацювання контрагентів конвертаційного центру до державного бюджету надійшло коштів у розмірі 16 млн. 300 тис. грн.

З початку року працівниками оперативного управління встановлено 6 фактів незаконного виводу валюти за межі України на загальну суму 12 млн. 436 тис.грн. по яких відкрито 5 кримінальних правопорушень.

Варто відзначити, що в ході відпрацювання напрямку: «контроль за надходженнями до місцевого бюджету», працівниками обліковано 8 кримінальних проваджень, з яких виявлено фактів порушення трудового законодавства на суму 8 млн.177 тис.грн. та сплачено державі 6 млн. 163 тис.грн., а також виявлено 1 факт ухилення від сплати податків на землю що завдало державі збитків на суму 1 млн. 080 тис.грн.

Одним з пріоритетних напрямків роботи оперативного управління також є «протистояння злочинам у сфері інформаційних технологій». Підрозділом фінансових розслідувань до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 6 кримінальних проваджень на суму 22 млн. 264 тис.грн, з яких сплачено 998 тис.грн.

 

ДПІ у Солом’янському районі

 ГУ Міндоходів у м.Києві

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена