Головна  →  ДПІ інформує  →  5 листопада 2013

Затверджено Реєстр великих платників податків на 2014 рік

Затверджено Реєстр великих платників податків на 2014 рік

ДПІ у Солом’янському районі м ГУ Міндоходів у м. Києві повідомляє, що наказом Міністерства доходів і зборів від 07.10.13 № 543 затверджено Реєстр великих платників податків на 2014 рік

Нагадаємо, що до категорії великих платників податків – відносяться юридичні особи, у яких обсяг доходу від усіх видів діяльності за останні чотири послідовні податкові (звітні) квартали перевищує п’ятсот мільйонів гривень або загальна сума сплачених до Державного бюджету України податків за платежами, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи, за такий самий період перевищує дванадцять мільйонів гривень (підпункт 14.1.24 пункту 14.1 статті 14 Податкового кодексу України).

Після включення великого платника податків до Реєстру великих платників податків та отримання повідомлення центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику, про таке включення платник податків зобов’язаний встати на облік у спеціалізованому органі державної служби, що здійснює податкове супроводження великих платників податків, з початку податкового періоду (календарного року), на який сформовано Реєстр (п.64.7 ст.64 розділу ІІ Податкового кодексу України.

У разі прийняття рішення про переведення великого платника податків на облік у контролюючий орган, що здійснює супроводження великих платників податків, чи інший контролюючий орган, відповідні контролюючі органи зобов'язані протягом 20 календарних днів після прийняття такого рішення здійснити взяття на облік/зняття з обліку такого платника податків.

Якщо великий платник податків самостійно не став на облік у спеціалізованому органі, Міндоходів має право прийняти рішення про зміну основного місця обліку та переведення такого платника на облік у спеціалізовані чи інші органи Міндоходів.

Ознайомитися із Реєстром великих платників податків на 2014 рік можна на сайті Міністерства доходів і зборів України - www.minrd.qov.ua

 

ДПІ у Солом’янському ГУ Міндоходів у м. Києві

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена