Головна  →  ДПІ інформує  →  5 листопада 2013

В ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м. Києві відбулася прес-конференція на тему Державний реєстр реєстраторів розрахункових операцій

В ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м. Києві відбулася прес-конференція на тему Державний реєстр реєстраторів розрахункових операцій

В ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м.Києві відбулась прес-конференція за участі заступника начальника ДПІ Олега Сергійовича Чечеля із представниками газет «Про приватних підприємців та єдиний податок» та «Солом’янка».

Розпочавши прес-конференцію, Олег Сергійович звернув увагу, що з 01.10.2013 із Державного реєстру вилучено моделі РРО, які не забезпечують передачу контрольно-звітної інформації до органів Міндоходів в електронному вигляді відповідно до вимог, затверджених наказом Міністерства фінансів України від 08.10.2012 №1057.

Також заступник начальника повідомив, що згідно доручення Міністерства доходів і зборів України проведено попередження суб'єктів господарювання та відповідно забезпечено скасування реєстрації РРО, які не можуть забезпечувати передачу контрольно-звітної інформації до органів Міндоходів. «Це пов’язано з тим, що відповідно до рішення технічної комісії, наказом Міністерства доходів і зборів України було затверджено Державний реєстр реєстраторів розрахунковим операцій, завдяки якому з реєстру вилучено значну кількість моделей РРО, які не можуть забезпечувати передачу контрольно-звітної інформації до органів Міндоходів», - розповів Олег Чечель присутнім. На закінчення зустрічі Олег Сергійович нагадав, що застосування штрафних санкцій за неподання до органів Міндоходів контрольно-звітної інформації РРО відповідно до вимог чинного законодавства настає з 1 січня 2014 року. Оновлений Державний реєстр РРО розміщено на суб-сайті ГУ Міндоходів у м. Києві (www.kyivminrd.gov.ua) у рубриці "Реєстри".

На завершення заступник начальника ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м. Києві надав відповіді на всі запитання та подякував присутнім представникам ЗМІ за увагу.

ДПІ у Солом 'янському районі ГУ Міндоходів у м. Києві

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена