Головна  →  Новини  →  6 листопада 2013

У Солом’янському районі Києва ресторанний кухар підрізав студента

У Солом’янському районі Києва ресторанний кухар підрізав студента

За 5-7 хвилин після події міліцейський автопатруль затримав підозрюваного, коли той саме сідав у автомобіль.

Ця історія сталася близько одинадцяти вечора в п’ятницю. Компанія студентів пила пиво на спортивному майданчику. Звичайно, розмовляли, сміялися. До них вийшов невдоволений чоловік й почав сварити за шум. Студенти пообіцяли після одинадцятої вечора тишу. На цьому і домовилися.

Близько 22.15 чоловік знову прийшов з претензіями. Але молоді не сподобалася грубість зауваження, тим більш, що за попередньою згодою у компанії був час на розваги. Слово, за слово, розгорілася сварка. В результаті найактивніший сперечальник – 22-річний студент – отримав ножове поранення у груди. Зловмисник втік, а друзі викликали швидку і міліцію.

Працівники патрульної служби райуправління, які терміново приїхали за викликом, отримали від свідків прикмети нападника і поспішили на розшук. Вони встигли знайти підозрюваного й затримати його уже в автомобілі за кілька кварталів від місця події. Як здавалося, він мав намір поїхати.

Потерпілому поталанило – ніж пройшов трохи нижче серця, але легеню пошкоджено. Його прооперували, на цей час він знаходиться у лікарні.

Кримінальне провадження відкрите за частиною першою статті 121 КК України «Нанесення тяжких тілесних ушкоджень».

Як стало відомо, підозрюваний – 30-річний кухар одного зі столичних ресторанів.

Солом’янське РУ ГУМВС України в місті Києві

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена