Головна  →  Новини  →  7 листопада 2013

У храмах і церквах Солом’янського району вшанували пам'ять по загиблим захисникам Вітчизни

У храмах і церквах Солом’янського району вшанували пам'ять по загиблим захисникам Вітчизни

У рамках районних заходів, присвячених 70-річчю визволення Києва від німецько-фашистських загарбників, у храмах  та церквах району духовенство  провели божественні літургії  6 листопада відбулись урочистості біля каплиці-пам’ятника на честь ікони Божої Матері «Взисканіє загиблих»,  що на перетині вул. Народної та вул. Клінічної. 

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять про загиблих у роки Великої Вітчизняної війни присутні  на заході ветерани Великої вітчизняної війни, представники райдержадміністрації, духовенство, учнівська молодь та мешканці мікрорайону. Школярі спеціалізованої школи №187 з неприхованою гордістю несли  почесну варту  біля пам’ятника загиблим захисникам.

Благочинний Солом’янського району протоієрей Ярослав Шовкеник, у співслужінні храму протоієрея Сергія Екшияна, ієрея Костянтина Вовченка провів божественну літургію та молебень по загиблим, після чого  привітав присутніх зі святом. Зі святом визволення Києва вітали всіх учасників заходу настоятель храму отець Сергій, директор СЗШ №187 Ірина  Сидоренко, голова первинної організації ради ветеранів Солом’янського району Ірина Жмаєва та начальник відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю райдержадміністрації Оксана Лавріненко.       

Вклоняючись до землі, всі присутні  поклали  живі  квіти до пам’ятника загиблим захисників Вітчизни, а ветеранам Великої Вітчизняної війни були вручені квіти та подарунки.

 

Відділ з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю

Солом’янської районної в м. Києві державної адміністрації

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена