Головна  →  Новини  →  8 листопада 2013

Відбулась зустріч керівництва Солом’янської РДА з представниками Київської вірменської громади

Відбулась зустріч керівництва Солом’янської РДА з представниками Київської вірменської громади

7 листопада 2013 року в Публічній бібліотеці імені М. Реріха Солом’янського району відбулася зустріч керівництва Солом’янської райдержадміністрації з представниками Київської вірменської громади.

Під час заходу, на якому також були присутні представники всієї районної бібліотечної системи, обговорили нагальні питання життя та соціалізації вірмен у столиці України та в Солом’янському районі зокрема. Здебільшого мова йшла про культурний та освітній напрямки діяльності, а також про роботу з піклування про ветеранів.

Під час бесіди представники вірменської громади виступили з ініціативою присвоїти Середній загальноосвітній школі №69 Солом’янського району ім’я Героя Радянського Союзу, який брав участь у визволенні м. Києва від фашистських загарбників, вірмена Саркіса Мартиросяна. Зазначимо, що ця школа знаходиться поруч з вулицею, названою на честь Саркіса Согомоновича, на початку якої йому також встановлена меморіальна дошка.

Загалом, зустріч пройшла в дружній, невимушеній атмосфері. У подарунок за таку чудову ініціативу поспілкуватися, вірменська музикант Нонна Пакилян зіграла для присутніх композицію на фортепіано.

«Реалізуючи завдання Президента України щодо зміцнення міжнаціональної злагоди та порозуміння, Солом’янська райдержадміністрація на чолі з Максимом Луцьким абсолютно відкрита для співпраці з національними меншинами, які проживають у нас в районі. Зокрема, у задоволенні їхніх культурних та освітніх потреб. І ми залюбки робитимемо все, що є в межах нашої компетенції, аби допомогти у вирішенні їхніх питань», - прокоментував зустріч з вірменами заступник голови Солом’янської райдержадміністрації Андріян Рев'юк.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена