Головна  →  Проекти розпоряджень  →  25 травня 2015

Проект розпорядження "Про підготовку підприємств, установ і організацій, які розташовані у Солом'янському районі м. Києва до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 років"

Проект розпорядження "Про підготовку підприємств, установ і організацій, які  розташовані у Солом'янському районі м. Києва до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 років"

Відповідно до статей 6, 13 Закону України "Про місцеві державні адміністрації", Правил підготовки теплових господарств до опалювального періоду, затверджених спільним наказом Міністерства палива та енергетики України, Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 10.12.2008 № 620/378, розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 15.05.2015 № 470 "Про підготовку міського господарства до осінньо-зимового періоду 2015-2016 років", з метою своєчасної та якісної підготовки підприємств,  установ і організацій, які розташовані у Солом'янському районі м. Києва до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 років, забезпечення об'єктів промисловості, житлово-комунального господарства, соціально-культурного та побутового призначення і населення Солом’янського району м. Києва безперебійним постачанням електричної та теплової енергії, природного газу, водопостачанням та водовідведенням: 

1. Керівникам підприємств, установ і організацій, які розташовані у Солом'янському районі м. Києва, незалежно від їх відомчого підпорядкування та форми власності, на балансі яких знаходиться житловий фонд, теплове господарство, об’єкти соціально-побутового призначення (далі – Керівники), до 20.09.2015 р. забезпечити їх підготовку до опалювального сезону 2015-2016 років і здати внутрішньобудинкові системи опалення за актами готовності відповідним теплопостачальним організаціям.

2. Керівникам, які мають котельні, в разі технічної можливості, забезпечити накопичення необхідної кількості резервного палива.

3. Керівникам з метою недопущення відключень від тепло-, водо-, електро-, газопостачання житлових будинків об’єктів соціально-побутового призначення забезпечити своєчасні розрахунки з енергопостачальними організаціями за спожиті енергоносії.

4. Керівникам, які мають на своєму балансі пошкоджені кабельні мережі 0,4-10 кВ, за погодженням з ПАТ "Київенерго" до 01 жовтня 2015 року вжити заходів щодо їх ремонту та введення в експлуатацію.

5. Керівникам забезпечити підготовку наявної снігоприбиральної техніки, придбання у необхідній кількості снігоприбирального інвентарю та посипкового матеріалу.

6. Замовникам будівництва житла у терміни, погоджені з ПАТ "Київенерго", ПАТ "АК "Київводоканал" та Солом’янською районною в місті Києві державною адміністрацією, до початку опалювального сезону 2015-2016 років виконати роботи із підключення об'єктів, які вводяться в експлуатацію у IV кварталі 2015 року – І кварталі 2016 року, до діючих водопровідних, теплових і електричних мереж. Встановити, що з початком опалювального сезону 2015-2016 років відключення житлових будинків від мереж водо-, електро- та теплопостачання для виконання зазначених робіт не здійснюватиметься.

7. Керівники несуть персональну відповідальність за невиконання вимог цього розпорядження у встановленому законом порядку.

8. Встановити термін дії цього розпорядження до 31.10.2015.

9. Розпорядження набирає чинності з моменту його оприлюднення.

10. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови, заступника голови Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації згідно з розподілом обов’язків.     

 

Голова      М. Шкуро

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена