Головна  →  Підсумки тижня  →  25 листопада 2013

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 18.11.13 по 24.11.13 р.

18 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Лапань А.Г. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, у якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Боженов Д.Є. Під час об’їзду були надані доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, догляду за зеленими насадженнями, прибирання опалого листя, відновлення благоустрою території після виконання аварійних робіт на інженерних мережах, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

18 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Луцький М.Г. провів нараду з першим заступником голови та заступниками голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, керівником апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.

Під час наради розглядались питання:

- про підсумки виконання плану основних заходів адміністрації за минулий тиждень;

- про реалізацію завдань, доручень Президента України Януковича В.Ф. щодо вирішення актуальних проблем Солом’янського району міста Києва;

- про стан впорядкування розміщення та демонтажу тимчасових споруд на території Солом’янського району міста Києва;

- про стан реформування системи охорони здоров’я у Солом’янському районі міста Києва;

- про стан роботи у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та комунальних підприємствах Солом’янського району міста Києва із зверненнями громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва”;

- про участь громадськості Солом’янського району міста Києва у загальнорайонних та загальнодержавних заходах з нагоди відзначення 80-их роковин Голодомору 1932-1933 років в Україні;

- про підготовку до святкування у Солом’янському районі міста Києва Дня Святого Миколи Чудотворця;

- про підготовку до святкування у Солом’янському районі міста Києва Новорічних та Різдвяних свят;

- про рейтингову оцінку діяльності Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації за підсумками 9 місяців 2013 року;

- про хід виконання Указу Президента України Януковича В.Ф. від 16.12.2011 № 1163/2011 „Про питання щодо забезпечення реалізації прав дітей в Україні”;

- про стан виконавської дисципліни у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації;

- про стан виконання бюджету міста Києва на 2013 рік.

За підсумками наради надані протокольні доручення.

18 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Луцький М.Г. провів прийом керівників підприємств, установ та організацій району.

18 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, адміністрація, зал засідань, каб. 463) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Луцький М.Г. провів засідання колегії Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації. У засіданні брали участь: члени колегії, представники підприємств, установ, організацій району згідно зі списками запрошених.

Під час колегії розглядались питання:

- про погашення заборгованості по сплаті внесків до пенсійного фонду України на підприємствах, установах та організаціях Солом’янського район м. Києва.

- про стан соціальної роботи з сім’ями в складних життєвих обставинах у Солом’янському районному у м. Києві центрі соціальних служб для сім’ї дітей та молоді.

Під час засідання колегії виступили: начальник управління Пенсійного фонду України в Солом’янському районі міста Києва Папіленкова Т.О., директор Солом’янського районного у м. Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Бочарова Н.М., директор Державного підприємства „Київський науково-дослідний інститут гідроприладів” Ковальчук К.В., директор Державного підприємства „Конструкторське бюро „Артилерійське озброєння” Чувільов Ю.О., голова правління ПАТ „Київський завод реле та автоматики” Болохонов В.В., керівник ПАТ „Комерційний банк „Інтербанк” Клінков М.М., директор ТОВ „БМК Планета-міст” Циганок О.М., керівник Тролейбусного ремонтно-експлуатаційного депо № 1 Онищенко Є.А., виконуючий обов’язки директора Державного підприємства „Український науково-дослідний інститут зв`язку” Мороз С.М., голова правління ПРАТ „Український інститут із проектування і розвитку інформаційно-комунікаційної інфраструктури „Діпрозв`язок” Рибка С.В., директор ПРАТ „Укратоменергобуд” Шторгін В.А., директор ДП „Інвестжитло” Динол О.В., генеральний директор Концерну „Військторгсервіс” Черних Ю.М., директор Комбінату виробничих підприємств публічного акціонерного товариства „Київметробуд” Пономаренко В.С., начальник служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Давиденко В.В., начальник управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Хоменко Л.В., начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., провідний фахівець із соціальної роботи відділу соціальної роботи Солом’янського районного у м. Києві центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді Лиса Л.Г., директор Центру соціально-психологічної реабілітації для дітей та молоді з функціональними обмеженнями Солом’янського району м. Києва Параскєва Т.І. За підсумками засідання колегії прийняті рішення з кожного питання порядку денного.

19 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Лапань А.Г. провів об’їзд території Солом’янського району м. Києва з питань санітарного стану та благоустрою, у якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Боженов Д.Є. Під час об’їзду були надані доручення щодо поліпшення стану благоустрою території району, зокрема: своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, догляду за зеленими насадженнями, прибирання опалого листя, відновлення благоустрою території після виконання аварійних робіт на інженерних мережах, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

19 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, адміністрація, зал засідань, каб. 427) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Луцький М.Г. провів апаратну нараду. У нараді брали участь: перший заступника голови та заступники голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, керівники та працівники структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, керівники територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, керівники та працівники комунальних підприємств, представники підприємств, установ, організацій району згідно зі списками запрошених. Виступили: голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Луцький М.Г., начальник управління економіки Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Якимович М.Г., начальник служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Давиденко В.В., виконуючий обов’язки начальника відділу з питань майна комунальної власності Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабенко Н.А. За підсумками наради надані протокольні доручення по кожному питанню порядку денного, підготовлений протокол. Загальна кількість учасників заходу - 235 осіб.

19 листопада у приміщенні управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 40, каб. 311) заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Дячук В.В. провела громадські слухання на тему: „Про стан виконання соціального проекту Київської міської державної адміністрації „Картка киянина” в Солом’янському районі м. Києва”.

Під час громадських слухань розглядались питання:

- про перспективу розвитку проекту „Картка Киянина”;

- про можливість відмови від переведення на „Картку Киянина” виплат виконавчим органом Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) з нагоди державних свят за умови збереження інших пільг;

- про перспективний план проекту щодо видачі „Картки Киянина” всім мешканцям столиці.

Загальна кількість учасників заходу - 30 осіб. За підсумками громадських слухань підготовлений протокол.

19 листопада у приміщенні Київської дитячої музичної школи № 7 ім. І. Шамо (бульв. Чоколівський, 25) заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Рев’юк А.М. провів громадські слухання на тему: „Про особливості музичного розвитку дітей молодшого шкільного віку”. У громадських слуханнях брали участь: начальник управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Максимова О.І., провідний спеціаліст відділу з питань культурно-мистецької діяльності, туризму та охорони культурної спадщини управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Левченко М.А., директор Київської дитячої музичної школи № 7 ім. І. Шамо Лойко А.К., заступник директора Київської дитячої музичної школи № 7 ім. І. Шамо Ярухіна М.О., викладачі Київської дитячої музичної школи № 7 ім. І Шамо.

Під час громадських слухань розглядались питання:

- про особливості музичного розвитку дітей молодшого шкільного віку;

- про загальну музичну освіту, що покладена на музичні школи;

- про диференційований підхід до розвитку музичних здібностей у дітей.

Загальна кількість учасників заходу - 37 осіб. За підсумками громадських слухань підготовлений протокол.

19 листопада у приміщенні підліткового клубу за місцем проживання „Орлятко” (вул. Єреванська, 3) директор об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь” Максимович Г.М. провела нараду з педагогами-організаторами та керівниками гуртків підліткових клубів за місцем проживання на тему: „Про підготовку заходів до Дня пам’яті жертв голодоморів та політичних репресій”. У заході брали участь керівники та педагоги-організатори підліткових клубів за місцем проживання. Загальна кількість учасників заходу - 30 осіб.

19 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) заступник голови Київської міської державної адміністрації Корж В.П. провів пряму телефонну лінію з мешканцями Солом’янського району міста Києва. У заході брали участь: голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Луцький М.Г., перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Лапань А.Г., заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Рев’юк А.М., керівники структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та керівники комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва

Під час прямої телефонної лінії мешканці Солом’янського району міста Києва звертались, зокрема, з питань:

- про облаштування дитячого майданчика;

- про подяку голові Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Луцькому М.Г. за організацію та проведення Дня Солом’янського району міста Києва;

- про незадовільний стан гарячого водопостачання;

- про вдячність голові Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Луцькому М.Г. за відновлення асфальтного покриття;

- про видачу ордерів на кімнати у гуртожитках;

- про влаштування дитини у дитячий садок;

- про надання роз’яснень щодо пільг при придбанні ліків за „Карткою Киянина”;

- про подальше впровадження соціального проекту „Картка Киянина”.

За підсумками прямої телефонної лінії Корж В.П. надав протокольні доручення.

19 листопада у приміщенні підліткового клубу за місцем проживання „Лідер” (вул. Я. Галана, 2) директор об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь” Максимович Г.М. провела нараду-семінар з педагогами-організаторами та керівниками гуртків підліткових клубів за місцем проживання щодо збереження мережі підліткових клубів за місцем проживання та збільшення кількості гуртків, спортивних секцій в рамках реалізації завдань Президента України Януковича В.Ф. щодо перших результатів забезпечення в регіонах збереження та розширення мережі позашкільних навчальних закладів (центрів, гуртків, секцій) „Діти – майбутнє України”. У нараді брали участь: керівники та педагоги організатори підліткових клубів за місцем проживання. Загальна кількість учасників заходу - 30 осіб. За підсумками наради надані доручення.

19 листопада у приміщенні спортивному комплексі Національного технічного університету України „КПІ” (вул. Верхньоключова, 1/26) начальник відділу у справах сім’ї молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В. забезпечила проведення турніру серед вищих навчальних закладів ІІІ – ІV рівня акредитації з міні-футболу „Кубок голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації” з нагоди святкування Дня студента. Під час турніру були присутні: заступник голови Київської міської державної адміністрації Корж В.П., голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Луцький М.Г., ректор Національної академії внутрішніх справ Коваленко В.В. У змаганнях брали участь: футбольні команди Національного авіаційного університету, Національного технічного університету України „КПІ”, Національної академія внутрішніх справ, Київського національного університету будівництва і архітектури, Державного економіко-технологічного університету транспорту, Державного університету телекомунікацій. Команді Національного технічного університету України „КПІ” – переможниці турніру - заступник голови Київської міської державної адміністрації Корж В.П. вручив Кубок голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації. Усі учасники змагань були нагороджені медалями та почесними грамотами. Загальна кількість учасників заходу - 500 осіб.

19 листопада у приміщенні розважального центру „Індіго” (вул. Кудряшова, 3) начальник відділу у справах сім’ї молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В. забезпечила організацію урочистого заходу з нагоди святкування Дня студента. У заході брали участь: заступник голови Київської міської державної адміністрації Корж В.П., голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Луцький М.Г., ректор Національного авіаційного університету Кулик М.С., ректор Київського національного університету будівництва і архітектури Куліков П.М., проректор з науково-педагогічної роботи Національного технічного університету України „КПІ” Варламов Г.Б., студенти вищих навчальних закладів ІІІ - ІV рівня акредитації Солом’янського району міста Києва. Голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Луцький М.Г. привітав присутніх з Днем студента. Загальна кількість учасників заходу - 400 осіб.

20 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Лапань А.Г. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, у якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Боженов Д.Є. Під час об’їзду були надані доручення щодо поліпшення стану благоустрою території району, зокрема: своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, догляду за зеленими насадженнями, прибирання опалого листя, відновлення благоустрою території після виконання аварійних робіт на інженерних мережах, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

20 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, адміністрація, зал засідань, каб. 463) завідувач сектору з питань охорони праці Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Римар-Щербина О.В. забезпечила проведення навчання працівників підприємств, установ, організацій Солом’янського району міста Києва з питань охорони праці. Проводив навчання завідувач сектору ринкового нагляду територіального управління державної служби гірчичного нагляду та промислової безпеки України у Київській області та м. Києві Стрілецький С.В. У заході брали участь працівники підприємств, установ, організацій Солом’янського району міста Києва.

Під час навчання розглядалися питання:

- про основні принципи державної політики в галузі охорони праці;

- про розслідування та ведення обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві.

Загальна кількість учасників навчання - 23 особи.

20 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, адміністрація, зал засідань, каб. 427) начальник управління економіки Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Якимович М.Г. відкрив семінар для представників малого та середнього бізнесу на тему: „Про інвестиції на підприємстві: організаційні та облікові моменти” Проводили семінар: представники Головного управління статистики у місті Києві, Інституту обліку і фінансів, Всеукраїнської громадської організації „Всеукраїнський бухгалтерський клуб”. У семінарі брали участь суб’єкти господарювання Солом’янського району міста Києва. Загальна кількість учасників семінару - 95 осіб.

20 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, адміністрація, каб. 245) заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Рев’юк А.М. провів нараду з проректорами вищих навчальних закладів ІІІ - ІV рівнів акредитації, що функціонують на території Солом’янського району міста Києва, з питань підготовки та проведення Новорічних свят за участю студентської молоді. У нараді брали участь: проректор з навчально-виховної роботи Національного авіаційного університету Козачок Я.В., проректор з науково-педагогічної роботи Національного технічного університету України „КПІ” Варламов Г.Б., проректор з соціально-правової і виховної роботи та взаємодії з виконавчою владою Державного університету телекомунікацій Матвієнко П.М., проректор з навчальної та навчально-виробничої роботи Київського національного університету будівництва і архітектури Авксєнтьєв М.Ю., начальник відділу навчально-виробничої практики та зв’язків з виробництвом Державного економіко-технологічного університету транспорту Сапіга С.С., заступник начальника відділу соціально-гуманітарної роботи Національної академії внутрішніх справ Тригуб Д.А., начальник відділу у справах сім’ї молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В. Обговорювалось питання щодо підготовки та проведення Новорічних заходів за участю студентської молоді Солом’янського району міста Києва. Загальна кількість учасників - 8 осіб.

20 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, адміністрація, каб. 245) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Луцький М.Г. провів особистий прийом громадян У заході брала участь начальник відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І.І.

Під час прийому розглянуті звернення мешканців Солом’янського району міста Києва:

- про проведення ремонту санітарно-технічного обладнання у квартирі заявника;

- про відсутність гарячого водопостачання у житловому будинку;

- про ремонт рушникосушарки у квартирі заявника;

- про ремонт асфальтного покриття на прибудинковій території.

За підсумками особистого виїзного прийому Луцький М.Г. надав протокольні доручення.

20 листопада у приміщенні підліткового клубу за місцем проживання „Ровесник” (вул. Героїв Севастополя, 14-а) начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В. і директор об’єднання підліткових клубів за місцем проживання населення району „Либідь” Максимович Г.М. провели засідання круглого столу на тему: „Мої права” для гуртківців підліткових клубів за місцем проживання в рамках реалізації завдань Президента України Януковича В.Ф. щодо перших результатів забезпечення в регіонах збереження та розширення мережі позашкільних навчальних закладів (центрів, гуртків, секцій) „Діти – майбутнє України”. У заході брали участь: керівники та педагоги-організатори підліткових клубів за місцем проживання. Присутні обговорювали важливість роз’яснення дітям їх прав, які держава зобов’язалась виконувати, впровадження комплексу правових стандартів щодо захисту і забезпечення належних умов для виховання дітей. Загальна кількість учасників - 25 осіб.

20 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, зал засідань, каб. 427) керівник штабу Солом’янського районного формування з охорони громадського порядку і державного кордону Нановський Г.В. провів звітно-виборчу конференцію Солом’янського районного формування з охорони громадського порядку і державного кордону. У заході брали участь: виконуючий обов’язки завідувача сектору взаємодії з правоохоронними органами адміністрації Мартиненко Т.І., заступник начальника Солом’янського РУ ГУ МВС України в м. Києві Южека А.С., заступник керівника штабу Київського міського формування з охорони громадського порядку і державного кордону Власенко Л.І., члени Солом’янського районного формування з охорони громадського порядку і державного кордону.

Під час конференції розглядались питання:

- звіт керівника штабу про роботу Солом’янського районного формування з охорони громадського порядку і державного кордону;

- звіт ревізійної комісії Солом’янського районного формування з охорони громадського порядку і державного кордону;

- про вибори керівника штабу Солом’янського районного формування з охорони громадського порядку і державного кордону;

- про вибори ревізійної комісії Солом’янського районного формування з охорони громадського порядку і державного кордону.

Під час конференції заступник керівника штабу Київського міського формування з охорони громадського порядку і державного кордону Власенко Л.І. вручив „Подяку Солом’янського районного формування з охорони громадського порядку і державного кордону” - 25 особам  та „Грамоту Солом’янського районного формування з охорони громадського порядку і державного кордону” - 25 особам за активне сприяння органам місцевого самоврядування, правоохоронним органам та органам виконавчої влади, а також посадовим особам у запобіганні та припиненні кримінальних і адміністративних правопорушень, захисті життя та здоров’я громадян, інтересів суспільства і держави від протиправних посягань, а також у рятуванні людей і майна під час надзвичайних ситуацій. Загальна кількість учасників конференції - 300 осіб. За підсумками звітно-виборчої конференції підготовлений протокол.

21 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Лапань А.Г. провів об’їзд території району з питань санітарного стану та благоустрою, у якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Боженов Д.Є. Під час об’їзду були надані доручення щодо поліпшення стану благоустрою території району, зокрема: своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, догляду за зеленими насадженнями, прибирання опалого листя, відновлення благоустрою території після виконання аварійних робіт на інженерних мережах, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

21 листопада заступник начальника управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Мельниченко О.І. провела об’їзд території комунального некомерційного підприємства (Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1) (просп. Комарова Космонавта, 3), під час якого перевірено стан надання медичної допомоги населенню Солом’янського району міста Києва.

21 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Рев’юк А.М. провів засідання комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій  та інших соціальних виплат при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації. У заході брали участь: начальник відділу праці та соціально-трудових відносин управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Тюніна В.А., державний виконавець відділу виконавчої служби Солом’янського району міста Києва Сканцева Н.С., начальник відділу Солом’янського районного центру зайнятості Немножко М.М., головний спеціаліст Правобережного відділу по роботі із страхувальниками та потерпілими Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків та професійних захворювань м. Києва Задорожня Г.М., головний державний податковий ревізор-інспектор відділу податкового контролю юридичних осіб управління доходів і зборів з фізичних осіб ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м. Києві Гупська О.Є. начальник відділу статистики у Солом’янському районі міста Києва Гейєр Л.І., начальник управління Пенсійного фонду України в Солом’янському районі міста Києва Папіленкова Т.О., начальник територіальної державної інспекції з питань праці у місті Києві Андрієнко В.С., представники підприємств району.

Розглянуті питання:

- про проведену у поточному році роботу щодо погашення заборгованості із заробітної плати;

- про стан погашення заборгованості із заробітної плати;

- про причини наявності заборгованості із заробітної плати;

- про вжиті невідкладні заходи для ліквідації заборгованості із заробітної плати та терміни остаточного погашення боргів із заробітної плати.

Загальна кількість учасників заходу - 15 осіб. За підсумками засідання комісії підготовлений протокол.

21 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Рев’юк А.М. провів засідання робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації. У засіданні брали участь: начальник управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Хоменко Л.В., начальник територіальної державної інспекції з питань праці у місті Києві Андрієнко В.С., заступник начальник управління доходів  і зборів з фізичних осіб ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м. Києві Балабанова О.П., головний державний податковий ревізор-інспектор відділу податкового контролю юридичних осіб управління доходів і зборів з фізичних осіб ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м. Києві Гупська О.Є., начальник відділу Солом’янського районного центру зайнятості Немножко М.М., начальник управління Пенсійного фонду України в Солом’янському районі міста Києва Папіленкова Т.О., завідувач сектору регуляторної політики та підприємництва управління економіки Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ранько О.М., представники підприємств району.

Розглянуті питання:

- про проведену у поточному році в межах компетенції роботу щодо легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення;

- про існуючі проблеми та пропозиції щодо вдосконалення та запровадження нових механізмів запобігання нелегальної виплати заробітної плати;

- про причини низького рівня розміру середньої заробітної плати на окремих підприємствах району та заходи, що вживаються з метою його підвищення;

- про причини низького рівня розміру середньомісячної заробітної плати та заходи, що вживаються з метою його підвищення.

Загальна кількість учасників заходу - 19 осіб. За підсумками засідання комісії підготовлений протокол.

21 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 409) перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Лапань А.Г. і завідувач сектору з питань охорони праці Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Римар-Щербина О.В. забезпечили організацію навчання працівників підприємств, установ, організацій Солом’янського району міста Києва з питань охорони праці. Проводили навчання: лікар-терапевт комунального некомерційного підприємства „Центр первинної медикосанітарної допомоги № 2” Козликов Ф.В. та головний спеціаліст міжнародної асоціації „Пожежна безпека України” Бачинський В.С. У заході брали участь працівники підприємств, установ, організацій Солом’янського району міста Києва. Під час навчання розглядалися питання:

- про медицину праці;

- про пожежну безпеку на виробництві.

Загальна кількість учасників навчання - 23 особи.

21 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, адміністрація, зал засідань, каб. 463) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Луцький М.Г. і голова Ради директорів промислових та науково-дослідних підприємств Солом’янського району м. Києва, голова правління ВАТ „Меридіан” Проценко В.О. провели засідання Ради директорів промислових та науково-дослідницьких підприємств Солом’янського району міста Києва. У засіданні брали участь: голова Ради директорів підприємств, установ та організацій м. Києва, генеральний директор ДП ВО „Київприлад” Осадчий О.В., заступник голови Ради директорів промислових та науково-дослідних підприємств Солом’янського району м. Києва, генеральний директор ПАТ „Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування” Рикуніч Ю.М., члени Ради директорів промислових та науково-дослідних підприємств Солом’янського району м. Києва, депутат Київської міської ради Філіппов В.В., начальник управління економіки Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Якимович М.Г., начальник відділу промисловості та інвестицій управління економіки Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бела О.В., начальник державної податкової інспекції у Солом’янському районі Головного управління Міндоходів у м. Києві Назарук С.М., начальник відділу статистики у Солом’янському районі м. Києва Гейєр Л.І.

Під час засідання розглядались питання:

- про організаційні питання діяльності Ради директорів промислових та науково-дослідних підприємств Солом’янського району міста Києва;

- про роботу промислового та науково-дослідного комплексів Солом’янського району міста Києва у 2013 році;

- про результати участі промислових та науково-дослідних підприємств Солом’янського району міста Києва у осінньому місячнику з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану Солом’янського району міста Києва;

- про оперативне реагування на надзвичайні погодні умови у зимовий період;

- про пропозиції керівників промислових та науково-дослідних підприємств Солом’янського району міста Києва щодо вирішення проблемних питань на рівні міста Києва та району, що заважають розвитку промислової та науково-дослідної діяльності.

Загальна кількість учасників заходу – 37 осіб. За підсумками засідання підготовлений протокол.

21 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Луцький М.Г. провів нараду з питання стану виконавської дисципліни, роботи із зверненнями громадян у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації. У нараді брали участь: виконуючий обов’язки керівника апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Матюхін В.О., начальник відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Філіпович Р.О., начальник відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І.І., начальник управління економіки Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Якимович М.Г., начальник фінансового управління Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Демченко В.М., начальник відділу будівництва, архітектури та землекористування Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Гречко В.І., директор КП „Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду” Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бовсуновський С.В.

Під час наради розглянуті питання:

- про виконання доручення Президента України Януковича В.Ф. від 12.11.2013 № 1-1/2950 щодо вжиття заходів для розв’язання невідкладних проблем соціально-економічного розвитку держави;

- про виконання доручень, викладених у листі Департаменту фінансів виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 18.11.2013 № 054-4-2-04/6067 щодо надання інформації про стан виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ;

- про виконання доручень, викладених у листі Департаменту фінансів виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 31.10.2013 № 054-1-3-06/5748 щодо надання інформації про проведену роботу з реалізації заходів щодо економічного та раціонального використання бюджетних коштів;

- про підготовку відповіді на звернення депутата Київської міської ради щодо припинення права власності на земельну ділянку;

- про стан виконання Рішення розширеного засідання Колегії виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 15.10.2013 № 21.

За підсумками наради надані доручення.

21 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 113) заступник голови комісії, голова профспілкового комітету апарату управління магістральних газопроводів „Київ” Бондаренко Т.П. провела засідання громадської комісії з житлових питань. У заході брали участь: начальник відділу обліку та розподілу житлової площі Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Садченко Л.В., заступник начальника відділу обліку та розподілу житлової площі Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Чміль А.І., головний спеціаліст юридичного відділу Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Єрко Н.П., голова первинної профспілкової організації комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва Оніщенко Л.В.

Під час засідання розглядались питання:

- про внесення змін до облікових справ громадян;

- про призупинення розгляду облікових справ;

- про розгляд заяв громадян;

- про виключення квартир зі складу службових житлових приміщень;

- про надання житлової площі на підприємствах.

Кількість питань, які розглянуті - 5. За підсумками засідання складений протокол.

21 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 409) заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Рев’юк А.М. провів засідання комісії з питань захисту прав дитини при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації. У заході брали участь члени комісії: начальник служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Давиденко В.В., начальник сектору з питань захисту прав дітей служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ковальова Л.М., начальник юридичного відділу Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Стасюк А.В., начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., заступник начальника управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Мельниченко О.І., начальник управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Хоменко Л.В., директор Солом’янського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Бочарова Н.М., державний нотаріус дев’ятої Київської нотаріальної контори Бодак О.М., заступник начальника Солом’янського РУ ГУ МВС України в м. Києві Сокіл О.В., мешканці Солом’янського району міста Києва, справи яких були розглянуті.           

Під час засідання розглядались питання:

- про надання дозволу матері дитини на прийняття в дар на її ім’я однокімнатної квартири, де зареєстрований та проживає її малолітній син;

- про надання дозволу матері дитини на прийняття в дар на її ім’я трикімнатної квартири, де зареєстрований і проживає її малолітній син;

- про надання дозволу батькам дитини на укладення від імені малолітньої, договору купівлі-продажу належної їй 1/5 частини двокімнатної квартири за умови одночасного дарування на ім’я дитини 1/2 частини двокімнатної квартири, що належить батьку дитини, де малолітня зареєстрована і проживає;

- про надання дозволу батьку дитини на прийняття в дар від матері дитини на ім’я малолітнього 1/2 частини трикімнатної квартири, де зареєстрований та проживає малолітній;

- про надання дозволу матері дитини щодо скасування розпорядження Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації щодо визначення способів участі батька у вихованні та спілкуванні з малолітньою донькою, зважаючи на негативний вплив батька   на психологічний стан здоров’я дитини;

- про розгляд заяви матері дитини щодо усунення перешкод у спілкуванні з малолітнім сином, який проживає разом з батьком;

- про надання висновку до суду по справі за позовом матері дітей та за зустрічним позовом батька дітей щодо визначення місця проживання малолітніх;

- про розгляд запиту відділу державної виконавчої служби Солом’янського районного управління юстиції у м. Києві щодо надання дозволу на реалізацію майна боржника, що складається з квартири, право користування якою має малолітня дитина;

- про розгляд питання щодо надання висновку до суду по справі за позовом матері дитини про позбавлення батьківських прав батька дитини стосовно неповнолітньої доньки.

За підсумками засідання комісії підготовлений протокол.

21 листопада у приміщенні підліткового клубу за місцем проживання „Орлятко” (вул. Єреванська, 3) начальник відділу у справах сім’ї молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В. і директор об’єднання підліткових клубів за місцем проживання населення району „Либідь” Максимович Г.М. провели громадські слухання на тему: „Про соціально-психологічні проблеми сучасної сім’ї”. У громадських слуханнях брали участь: керівники та педагоги-організатори підліткових клубів за місцем проживання, батьки гуртківців підліткових клубів за місцем проживання. Загальна кількість учасників заходу - 38 осіб. За підсумками громадських слухань підготовлений протокол.

21 листопада у приміщенні середньої загальноосвітньої школи № 121 (вул. Каменярів, 32) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Луцький М.Г.  провів зустріч з мешканцями мікрорайону „Совки”. У заході брали участь: начальник управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Андріянов І.О., заступник начальника управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Мельниченко О.І., начальник відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Лавріненко О.Б., директор КП „Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду” Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бовсуновський С.В., керівник ОСН „Совки” Редько К.М.

Під час зустрічі розглядались питання:

- про каналізування приватних секторів мікрорайону „Совки”

- про стан виконання робіт з облаштування ігрових майданчиків;

- про ремонт асфальтового покриття біля середньої загальноосвітньої школи № 121.

Загальна кількість учасників заходу - 50 осіб. За підсумками зустрічі Луцький М.Г. надав доручення.

22 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Лапань А.Г. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, у якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Боженов Д.Є. Під час об’їзду були надані доручення щодо поліпшення стану благоустрою території району, зокрема: своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, догляду за зеленими насадженнями, прибирання опалого листя, відновлення благоустрою території після виконання аварійних робіт на інженерних мережах, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

22 листопада за адресою: просп. Комарова Космонавта, 28 відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечували: заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Рев’юк А.М., начальник відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кострубіцька Л.І. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі: м. Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської, Харківської, Хмельницької, Херсонської областей (321 машина).

22 листопада відбулось покладання квітів, траурних вінків та композицій до пам’ятних знаків жертвам голодоморів та політичних репресій, які розташовані на території Солом’янського району міста Києва. У заході брали участь: начальник відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Лавріненко О.Б., духовенство, представники громадських організацій, студенти вищих навчальних закладів, мешканці Солом’янського району міста Києва.

22 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Луцький М.Г. провів нараду з керівниками структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації щодо перспективних планів роботи. За підсумками наради надані відповідні доручення.

22 листопада заступник начальника управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Мельниченко О.І. провела об’їзд амбулаторій загальної практики/сімейної медицини, які відкриті у районі за адресами: вул. Радянська, 10, вул. Монтажників, 44. Під час об’їзду перевірений стан надання медичної допомоги населенню району.

22 листопада у приміщенні управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 40, каб. 307) заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Рев’юк А.М. провів засідання комісії з питань надання житлових субсидій Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації. У засіданні брали участь: начальник управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Хоменко Л.В., заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Дячук В.В., начальник відділу обробки документів за єдиною технологією управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Зубко С.М., начальник відділу бухгалтерського обліку, звітності та організаційного забезпечення фінансового управління Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Власенко І.М., виконуючий обов’язки начальника відділу організаційно-аналітичного забезпечення роботи голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Новікова Н.Г., директор Солом’янського районного територіального центру соціального обслуговування населення Вітавська Г.П.

Розглянуті питання:

- про призначення субсидії на всю площу особі, що не є власником житла;

- про призначення субсидії при наявності додаткової житлової площі, що перевищує санітарну норму;

- про призначення субсидії за умов відсутності доходів у працездатних;

- про призначення субсидії на всю площу особі;

- про надання субсидії на житлову площу, на якій зареєстровані неповнолітні.

Кількість розглянутих справ - 77. За підсумками засідання комісії підготовлений протокол.

22 листопада у приміщенні управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 40, каб. 307) заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Дячук В.В. провела засідання комісії по наданню одноразової адресної допомоги малозабезпеченим верствам населення Солом’янського району міста Києва. У засіданні брали участь: заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Тарасенко Н.М., начальник відділу обробки документів за єдиною технологією управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Зубко С.М., директор Солом’янського районного територіального центру соціального обслуговування населення Вітавська Г.П.  Під час засідання розглядалось питання надання одноразової соціальної допомоги малозабезпеченим верствам населення. Кількість розглянутих справ - 48. За підсумками засідання комісії підготовлений протокол.

22 листопада у приміщенні підліткового клубу за місцем проживання „Червоні вітрила” (вул. Мішина, 37-а) начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., директор об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь” Максимович Г.М. забезпечили організацію відкриття виставки дитячих малюнків, присвяченої пам’яті жертв голодоморів та політичних репресій на тему: „Запали свічку пам’яті”. У заході брали участь: керівники та педагоги - організатори підліткових клубів за місцем проживання, гуртківці підліткових клубів за місцем проживання та їх батьки, мешканці району. Загальна кількість учасників заходу - 30 осіб.

22 листопада у приміщенні Центру дитячої та юнацької творчості (вул. Героїв Севастополя, 35) директор Центру дитячої та юнацької творчості Левченко-Гаптенко Г.О. забезпечила проведення урочистостей з нагоди 86-ої річниці утворення Центру дитячої та юнацької творчості. У заході брали участь: вихованці Центру дитячої та юнацької творчості з батьками вихованців Центру дитячої та юнацької творчості та мешканці Солом’янського району міста Києва. Під час заходу відбувся урочистий концерт за участю самодіяльних художніх колективів та педагогів Центру дитячої та юнацької творчості. Загальна кількість учасників заходу – 350 осіб.

23 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Лапань А.Г. провів об’їзд території району з питань санітарного стану та благоустрою, у якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Боженов Д.Є. Під час об’їзду були надані доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, догляду за зеленими насадженнями, прибирання опалого листя, відновлення благоустрою території після виконання аварійних робіт на інженерних мережах, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

23 листопада за адресою: вулиця Стадіонна відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечували: заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Рев’юк А.М., начальник відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кострубіцька Л.І. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі: м. Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської, Харківської, Хмельницької, Херсонської областей (309 машин).

23 листопада на території музею „Меморіал пам’яті жертв голодоморів в Україні” (вул. Лаврська, 3) громадськість Солом’янського району міста Києва брала участь у загальнодержавних заходах з нагоди Дня пам’яті жертв голодоморів та політичних репресій. У заході брали участь працівники структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, представники трудових колективів підприємств, установ, організацій району. Загальна кількість учасників заходу - 300 осіб.

23 листопада у приміщенні Національної опери України ім. Т.Г. Шевченка громадськість Солом’янського району міста Києва брала участь у загальнодержавних заходах з нагоди Дня пам’яті жертв голодоморів та політичних репресій. Загальна кількість учасників заходу - 75 осіб.

Протягом тижня у бібліотеках району були проведені заходи:

- виставка ігор, розваг, рукоділля на тему: „Коли на вулиці негода” (вул. Героїв Севастополя, 22, бібліотека ім. М. Лермонтова);

- арт-читання з дитячою письменницею Євгенією Пірог „Додаємо читання у Всесвітній день дітей” (вул. Єреванська, 12, бібліотека ім. М. Реріха);

- виставка-пам’ять на тему: „Україна в лабетах голодомору” (вул. Освіти, 14-а, Центральна районна бібліотека ім. Ф. Достоєвського);

- день скорботи „Чорна тиша поминальних свічок” (вул. Освіти, 14-а, Центральна районна бібліотека ім. Ф. Достоєвського);

- день пам’яті „Пам’яті негаснуча свіча” (вул. Єреванська, 12, бібліотека ім. М. Реріха);

- виставка-пам’ять на тему: „Усім замученим, голодним” (вул. Єреванська, 12, бібліотека ім. М. Реріха).

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена