Головна  →  Підсумки тижня  →  9 березня 2016

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 29.02.16 по 08.03.16 р.

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 29.02.16 по 08.03.16 р.

29 лютого перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, у якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, зовнішнього та дворового освітлення тощо.

29 лютого на території Солом’янського району міста Києва відбувся профілактичний рейд „Діти вулиці”. У заході брали участь: головний спеціаліст відділу з питань організації профілактичної роботи служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Полятевич Ю.М. та фахівець з соціальної роботи Солом’янського районного у м. Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Артеменко О.М. Під час рейду було обстежено житлово-побутові умови дітей, які знаходяться на обліку в службі у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, як такі, що опинились у складних життєвих обставинах, розглянуті заяви громадян щодо виконання батьківських обов’язків. За результатами рейду підготовлено акти обстеження.

29 лютого у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з першим заступником та заступником голови, виконуючим обов’язки керівника апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, керівниками структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та керівниками комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва.
Під час наради розглянуто питання:
- про вжиття заходів щодо забезпечення стабільної життєдіяльності Солом’янського району міста Києва, особливо у неробочі дні;
- про стан утримання та ремонту автомобільних доріг на території Солом’янського району міста Києва;
- про стан очищення доріг, вулиць, прибудинкових територій у Солом’янському районі міста Києва;
- про удосконалення та оптимізацію структури управління житлово-комунальним господарством Солом’янського району міста Києва;
- про життєзабезпечення та енергозбереження у сфері житлово-комунального господарства Солом’янського району міста Києва;
- про стан оплати за житлово-комунальні послуги мешканцями Солом’янського району міста Києва;
- про стан виконання заходів з підвищення ефективності діяльності Центру надання адміністративних послуг Солом’янського району міста Києва;
- про стан роботи у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та комунальних підприємствах Солом’янського району міста Києва із зверненнями громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва 1551”.
За підсумками наради надано відповідні доручення.

29 лютого у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів прийом керівників підприємств, установ та організацій Солом’янського району міста Києва.

29 лютого у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з питань аналізу звернень громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва 1551”. У нараді брали участь: виконуючий обов’язки керівника апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Матюхін В.О., начальник відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Філіпович Р.О., начальник відділу роботи зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І.І.
Під час наради розглянуто питання:
- про нарахування та перерахування плати за централізоване опалення;
- про відсутність гарячого водопостачання у житловому будинку;
- про відсутність опалення у житловому будинку;
- про стан роботи ліфтів у житловому будинку;
- про відсутність опалення по стояку в житловому будинку;
- про відсутність електропостачання у житловому будинку;
- про незадовільну температуру гарячого водопостачання у житловому будинку;
- про відсутність освітлення у під’їзді житлового будинку через несправність лампочок;
- про стан укладання та ремонт асфальтного покриття на прибудинковій території;
- про відсутнє холодне водопостачання у житловому будинку.
За підсумками наради надано доручення.

29 лютого перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Пулюя Івана, вулиці Ернста Федора прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд на них. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Андріянов І.О. Під час об’їзду перевірено стан освітлення вулиці, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. За підсумками об’їзду було надано доручення.

01 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, у якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, зовнішнього та дворового освітлення тощо.

01 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку стану роботи ЖЕД № 901 (вул. Єреванська, 3-а). У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Андріянов І.О. Під час об’їзду територій, підпорядкованих ЖЕД № 901, перевірено стан робіт щодо прибирання прибудинкової території, несанкціонованих звалищ, вивозу сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійних робіт на інженерних мережах, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками обстеження надано доручення.

01 березня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 453) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з керівництвом комунального некомерційного підприємства „Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1”, комунального некомерційного підприємства „Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2” та комунального некомерційного підприємства „Консультативно-діагностичний центр” з питання стану впровадження медичної реформи на території Солом’янського району міста Києва. У заході брали участь: виконуючий обов’язки начальника управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П., начальники відділів управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, директор комунального некомерційного підприємства „Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1” Сваток А.С., директор комунального некомерційного підприємства „Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2” Шпильова В.М., директор комунального некомерційного підприємства „Консультативно-діагностичний центр” Зацеркляна В.А.
Розглянуто питання:
- про стан виконання протоколу доручень, напрацьованого під час наради 16.02.2016;
- про стан підготовки до проведення медичної ради з питання: „Про результати роботи „Центрів первинної медико-санітарної допомоги за підсумками 2015 року. Рейтингові показники”;
- про стан роботи із зверненнями громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва 1551”, в управлінні охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.
За підсумками наради надано доручення.

01 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку благоустрою території біля станції метрополітену „Берестейська”, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Берестейська”, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо.

01 березня у приміщенні підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Гармонія” (вул. Єреванська, 3) відбулася нарада на тему: „Насильство в сім’ї як соціальна проблема”. Організацію забезпечили: начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь“ Максимович Г.М. та керівник підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Гармонія“ Вільшановська І. В. У заході брали участь: педагоги-організатори та керівники гуртків підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва.
Під час наради розглянуто питання:
- про концептуальні підходи до вдосконалення системи роботи з попередження насильства щодо жінок в рамках проекту „Свобода від насильства: розширення прав та можливостей дітей, жінок у складних життєвих обставинах”;
- про алгоритм дій відповідальних спеціалістів відповідних закладів у випадках насильства в сім’ї та торгівлі людьми; практичний досвід діяльності;
- про усвідомлення та формування моделі насильницької поведінки через психолого-профілактичну взаємодію;
- про домашнє насильство над дітьми: його види та наслідки;
- про взаємодію правоохоронних органів у рамках реалізації соціально-корекційної програми з особами, які вчинили насильство у сім’ї.
Загальна кількість присутніх - 31 особа. За підсумками наради підготовлено протокол.

01 березня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 409) заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела засідання комісії з питань захисту прав дітей при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації. У засіданні брали участь члени комісії: начальник служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Давиденко В.В., начальник відділу з питань захисту прав дітей (опіки) Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Стрелюк Л.М., головний спеціаліст відділу з питань захисту прав дітей (опіки) Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Черкасова В.А., начальник юридичного відділу Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Стасюк А.В., начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., начальник управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Лактіонова Т.Ю., виконуючий обов’язки начальника управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П., директор Солом’янського районного у місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Бочарова Н.М., начальник Солом’янського районного управління юстиції у м. Києві Криценко В.Д., державний нотаріус дев’ятої Київської нотаріальної контори Шарафетдінова Н.В., мешканці Солом’янського району міста Києва, справи яких було розглянуто. 
Під час засідання розглянуто питання:
- про позбавлення батьківських прав відносно неповнолітньої дитини;
- про надання дозволу на визначення імені та прізвища новонародженої дитини;
- про перегляд індивідуальних планів соціального захисту дитини-сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування.
За підсумками засідання комісії підготовлено протокол.

01 березня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, зал засідань, каб. 459) відбулось засідання громадської ради при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації. Проводив засідання голова громадської ради при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації Шарафетдінов П.І. У заході брали участь: члени громадської ради при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації, начальник відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кулікова Т.В., член комісії з питань найменувань Департаменту суспільних комунікацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Мельник І.В., заступник військового комісару Солом’янського району міста Києва Шевчук Ю.В., голова ОСН „Дачі Караваєві“ Солом’янського району міста Києва Папуша О.Д., голова ОСН „Рідна оселя“ Солом’янського району міста Києва Григоренко О.Г., працівники відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.
Розглянуто питання:
- про підсумки роботи громадської ради при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації у 2015 році;
- про розробку та затвердження планів роботи комітетів громадської ради при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації на 2016 рік;
- про активну участі громадської ради при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації у впровадженні в дію Закону України „Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки”;
- про проведення творчого проекту - настінний розпис (мурал) та встановлення інсталяцій у Солом’янському районі міста Києва; 
- про участь членів громадської ради при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації у загальнорайонних заходах з нагоди державних свят.
Виступили: Шарафетдінов П.І., Кулікова Т.В., Мельник І.В. За підсумками засідання підготовлено протокол.

02 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою. У якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, зовнішнього та дворового освітлення тощо.

02 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку благоустрою території біля станції метрополітену „Політехнічний Інститут”, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Політехнічний Інститут”, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду було надано доручення.

02 березня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб.245) начальник управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Андріянов І.О. провів нараду з питання реформування і розвитку житлово-комунального господарства на території Солом’янського району міста Києва. У нараді брали участь: заступник начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брейда О.А., працівники управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, директор КП „Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва” Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Радик В.І., керівники житлово-експлуатаційних дільниць Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва. 
Розглянуто питання:
- про передачу безгосподарчих мереж до комунальної власності міста Києва.
- про стан виконання рішення II сесії VII скликання Київської міської ради від 09 жовтня 2014 року № 270/270 „Про удосконалення структури управління житлово-комунальним господарством міста Києва”;
- про стан виконання наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 30.07.2012 № 390 „Про затвердження Порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів, зміну цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад”.
За підсумками наради надано відповідні доручення.

02 березня на території Солом’янського району міста Києва перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку законності розміщення та функціонального призначення тимчасових споруд на території Солом’янського району міста Києва. у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М. Перевірено, зокрема: наявність дозвільної документації на розміщення тимчасових споруд, стан благоустрою прилеглої території тощо. За підсумками перевірки надано доручення.

02 березня на території Солом’янського району міста Києва перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку стану ліквідації сміттєзвалищ та приведення території в належний екологічний стан, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М. Перевірено, зокрема: стан ліквідації побутових та інших відходів, вжиття заходів щодо збирання, сортування, транспортування та утилізації сміття, проведення екологічних санітарно-гігієнічних заходів, залучення громадськості до упорядкування та благоустрою території тощо. За підсумками перевірки надано доручення.

02 березня у приміщенні Центру дитячої та юнацької творчості (вул. Героїв Севастополя, 35) відбулись районні урочистості з нагоди святкування Міжнародного жіночого дня. У заході брали участь: народний депутат України, перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства Андрієвський Д.Й., голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю., депутат Київської міської ради, член депутатської фракції „Солідарність” Конобас М.П., заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І., начальник управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Заплотінська О.І., радник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації з питань освіти, заслужений працівник освіти України Рудзинська О.М., працівники управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, вчителі загальноосвітніх навчальних закладів, мешканці Солом’янського району міста Києва. Зі словами вітання виступили: Андрієвський Д.Й. та Шкуро М.Ю. Завершив урочистості святковий концерт за участю самодіяльних художніх колективів Центру дитячої та юнацької творчості, зокрема: гурту „Сокіл”, циркової студії „Арена”, хореографічного ансамблю „Чисті роси”, ансамблю сучасного та стилізованого танцю „Пектораль”, ансамблю спортивного бального танцю „Аматор спорт данс”, шоу-групи „Альтана” ансамблю сучасного та спортивного танцю „Шанс”. Загальна кількість учасників заходу - 340 осіб.

02 березня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів особистий прийом громадян. У заході брала участь начальник відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І.І. Під час прийому розглянуто звернення мешканців Солом’янського району міста Києва з житлово-комунальних питань. За підсумками особистого прийому Шкуро М.Ю. надав протокольні доручення.

02 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Волинської, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд на ній. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Андріянов І.О. За підсумками об’їзду було надано доручення.

03 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, у якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, зовнішнього та дворового освітлення тощо.

03 березня виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку стану роботи ЖЕД № 902 (вул. Волинська, 4-а). У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Андріянов І.О. Під час об’їзду територій, підпорядкованих ЖЕД № 902, перевірено стан робіт щодо прибирання прибудинкової території, несанкціонованих звалищ, вивозу сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійних робіт на інженерних мережах, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками обстеження надано доручення.

03 березня заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела об’їзд території КНП „Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2” (вул. Солом’янська, 17). У заході брала участь виконуючий обов’язки начальника управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П. Під час об’їзду перевірено: стан надання медичної допомоги населенню Солом’янського району міста Києва, також відновлення благоустрою території в місцях проведення робіт на інженерних мережах, освітлення території біля лікувально-профілактичного закладу тощо.

03 березня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, зал засідань, каб. 427) радник заступника голови Київської міської державної адміністрації Пантелеєва П.О. Яковенко М.Я. провів нараду на тему: „Про розгляд претензій та зауважень до працівників житлово-комунального господарства Солом’янського району міста Києва”. У заході брали участь: начальник відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Філіпович Р.О., начальник управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Андріянов І.О., заступник начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брейда О.А., працівники управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, директор КП „Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва” Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Радик В.І., керівники житлово-експлуатаційних дільниць Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва. Розглянуто питання щодо стану роботи зі зверненнями громадян. За підсумками наради надано відповідні доручення.

03 березня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з питання стану виконавської дисципліни, роботи зі зверненнями громадян у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації. У нараді брали участь: виконуючий обов’язки керівника апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Матюхін В.О., начальник відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Філіпович Р.О., начальник відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І.І, начальник управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Лактіонова Т.Ю., начальник відділу інформаційних технологій Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бурдейн Д.Б., завідувач сектора організаційно-аналітичного забезпечення роботи голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Садовська А.Л., начальник відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кудрявцева О.С., начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., начальник управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Заплотінська О.І., начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М., начальник управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Андріянов І.О., директор КП „Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва” Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Радик В.І., керівники житлово-експлуатаційних дільниць Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.
Розглянуто питання:
- про надання інформації директору Департаменту житлово-комунальної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Новицькому Д.Ю. на лист ПАТ „Київенерго” від 09.02.2016 № 42АУ/34КД/1410 щодо вирішення ситуації з розрахунками за спожиті енергоносії шляхом проведення контролю, укладення тендерних договорів, сплати заборгованості, що виникла на 01.02.2016 в Солом’янському районі міста Києва;
- про надання інформації директору Департамент соціальної політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Крикунову Ю.В. щодо стану виконання доручень, викладених у листі Міністерства соціальної політики України від 10.02.2016 № 1873/0/14-16/081 про розміщення інформаційної графіки на офіційному сайті Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації з метою популяризації інформації щодо рахунків благодійних внесків;
- про надання інформації директору Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Фіданян О.Г. щодо пропозицій до проекту Порядку організації оздоровлення та відпочинку дітей міста Києва;
- про надання відповіді на лист від 22.02.2016 № 08/279/08/118-70 депутата Київської міської ради Бондаренка В.Д. щодо плану знесення малих архітектурних форм, різноманітних торговельних майданчиків, автостоянок на території Солом’янського району міста Києва;
- про підготовку інформації заступнику голови Київської міської державної адміністрації Поворознику М.Ю. та директору Департамент соціальної політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Крикунову Ю.В. щодо стану виконання протоколу доручень № 8, напрацьованих під час виїзної наради 24.02.2016 з питань створення єдиного соціального простору.
За підсумками наради надано доручення.

03 березня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, зал засідань, каб. 427) відбулось урочисте привітання головою Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. працівників структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації з нагоди святкування Міжнародного жіночого дня. У святі брали участь: перший заступник Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В., заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І., виконуючий обов’язки керівника апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Матюхін В.О., керівники та працівники структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, представники медичних закладів, комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва. Голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. виступив зі словами вітання і нагородив Грамотою голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації за високі досягнення у професійній діяльності та з нагоди Міжнародного жіночого дня 26 осіб. Присутні переглянули святковий концерт за участю Київського академічного, музично-драматичного циганського театру „Романс”. Загальна кількість учасників заходу - 280 осіб.

03 березня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів нараду з питання: „Про стан будівництва та ведення в експлуатацію житлових будинків на території Солом’янського району міста Києва в І кварталі 2016 року”. У заході брали учать: виконуючий обов’язки начальника управління будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Табор Ю.В., замовники будівництва. Під час наради розглядалось питання щодо забезпечення дотримання термінів виконання графіку введення житлових об’єктів у експлуатацію, надання можливої допомоги забудовникам у вирішені проблемних питань, здійснення моніторингу стану будівництва об’єктів на території Солом’янського району міста Києва відповідно до Закону України „Про регулювання містобудівної діяльності” від 17.09.2081 № 3108-VI щодо введення в експлуатацію об’єктів будівництва за двома окремими напрямами в залежності від категорії складності кожного конкретного об’єкту, зокрема, за адресою: вул. Донця Михайла, 2. За підсумками наради надано відповідні доручення.

04 березня виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, у якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, зовнішнього та дворового освітлення тощо.

04 березня на вулиці Освіти - на відрізку від вулиці Вузівської до вулиці Кривоноса Максима відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечили: начальника відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кудрявцева О.С. та головний спеціаліст відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Герасименко Ю.В. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі: міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської, Хмельницької областей (200 машин).

04 березня на провулку Ковальському - на відрізку від вулиці Металістів до вулиці Смоленської відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечили: начальника відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кудрявцева О.С. і головний спеціаліст відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ситник К.О. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської, Хмельницької областей (60 машин).

04 березня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з керівниками структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації щодо перспективних планів роботи. За підсумками наради надано відповідні доручення.

04 березня заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела об’їзд амбулаторій загальної практики/сімейної медицини, відкрито у Солом’янському районі міста Києва за адресами: просп. Червонозоряний, 2, просп. Повітрофлотський, 40-а. У заході брала участь виконуючий обов’язки начальника управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П. Перевірено стан надання медичної допомоги населенню Солом’янського району міста Києва.

04 березня начальник служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Давиденко В.В. провела перевірку підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Світоч” (вул. Волгоградська, 21). У заході брали участь: начальник сектору організаційно-аналітичної роботи служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Уманець К.С., директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь“ Максимович Г.М., педагог-організатор підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Червоні вітрила” Недавня С.В. Перевірено: санітарно-технічний стан приміщення клубу, наявність та функціонування гуртків, стан профілактично-виховної роботи з гуртківцями, дітьми пільгових категорій, що відвідують секції. За результатами перевірки складено акт.

04 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку благоустрою території біля станції метрополітену „Вокзальна”, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Вокзальна”, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду було надано доручення.

04 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Борщагівської, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд на ній. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Андріянов І.О. Під час об’їзду перевірено стан освітлення вулиці, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. За підсумками об’їзду було надано доручення.

05 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, у якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, зовнішнього та дворового освітлення тощо.

05 березня на вулиці Стадіонній - на відрізку від вулиці Липківського Василя Митрополита до вулиці Богданівської відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечили: начальника відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кудрявцева О.С. і головний спеціаліст відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ткач І.В. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі: Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської, Хмельницької областей (200 машин).

05 березня в приміщенні підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Здоров’я” (вул. Донця Михайла, 17/46) відбулись змагання з художньої гімнастики „Гармонія прекрасного”. Організацію заходу забезпечували: начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь” Максимович Г.М., заступник директора Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь” Ульянченко С.В. У змаганнях брали участь команди гуртківців спортивних підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва: „Здоров’я”, „Лідер”, „Шанс”, „Червоні вітрила”. Команди, що складалися з п’яти чарівних гімнасток, під музичний супровід виконали вправи з кількома предметами по черзі: м’ячем, скакалками, булавами, обручем і стрічками. У групових виступах використовувалися один або одночасно два предмети. Перше місце посіла команда підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Здоров’я”, друге місце здобула команда підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Червоні вітрила”, третє місце - команда підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Лідер”. Усі учасники змагань отримали грамоти та солодкі подарунки.
Загальна кількість присутніх - 27 осіб.

05 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Новопольової, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд на ній. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Андріянов І.О. Під час об’їзду перевірений стан освітлення вулиці, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. За підсумками об’їзду було надано доручення.

Протягом тижня в закладах культури Солом’янського району міста Києва проведено заходи:

- виставки - привітання, музично-вітальні композиції, святкові вечори на тему: „О Жінко! Загадка одвічна, водночас сильна і тендітна!“ (бібліотечні заклади Солом’янського району міста Києва);
- ретро-панорама на тему: „Книги - ювіляри: 2016” (вул. Героїв Севастополя, 22, бібліотека сімейного читання імені М. Лермонтова);
- лекція - творчий кластер для жіноцтва на тему: „Панянкам до уваги“ (вул. Освіти, 14, Центральна районна бібліотека імені Ф. Достоєвського);
- дівич-ракурс на тему : „Маруся Чурай: співець жіночої долі“ (вул. Кавказька, 7, бібліотека ім. В. Чкалова);
- загальношкільний конкурс на тему: „Юні таланти“ (вул. Тупікова, 29, Київська дитяча школа мистецтв № 1);
- виставка робіт гуртківців гуртка образотворчого мистецтва на тему: „ Найдовший малюнок в історії мікрорайону Жуляни“ (вул. Героїв Війни, 14, Клубний заклад „Будинок культури Жуляни“);
- привітання жінок мікрорайону Жуляни з Міжнародним жіночим днем (вул. Героїв Війни, 14, Клубний заклад „Будинок культури Жуляни“);
- вистава для дорослих „Маска...“ (вул. Єреванська, 11, Київський камерний театр-студія „Дивний замок“);
- дитяча вистава „Скандинавские сказки“ (вул. Єреванська, 11, Київський камерний театр-студія „Дивний замок“).

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена