Головна  →  Підсумки тижня  →  4 квітня 2016

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 28.03.16 по 03.04.16 р.

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 28.03.16 по 03.04.16 р.

28 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, у якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, зовнішнього та дворового освітлення тощо.

28 березня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з першим заступником та заступником голови, керівником апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, керівниками структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та керівниками комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва.
Під час наради розглянуто питання:
- про вжиття заходів щодо забезпечення стабільної життєдіяльності Солом’янського району міста Києва, особливо у неробочі дні;
- про стан виконання плану заходів з проведення весняного двомісячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану Солом’янського району міста Києва;
- про удосконалення та оптимізацію структури управління житлово-комунальним господарством Солом’янського району міста Києва;
- про життєзабезпечення та енергозбереження у сфері житлово-комунального господарства Солом’янського району міста Києва;
- про проект антикорупційної програми для міста Києва;
- про стан утримання та ремонту автомобільних доріг на території Солом’янського району міста Києва;
- про стан роботи у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та комунальних підприємствах Солом’янського району міста Києва із зверненнями громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва 1551”.
За підсумками наради надано відповідні доручення.

28 березня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів прийом керівників підприємств, установ та організацій Солом’янського району міста Києва.

28 березня у приміщенні спеціалізованої школи №115 ім. І. Огієнка (вул. Кавказька 10) встановлено новий рекорд України в рамках акції „Діти за мир у всьому світі“. У заході брали участь: Посол Угорщини в Україні Ерно Кешкень, Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Болгарія в Україні Красімір Неделчев Мінчев, Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Іспанії в Україні Херардо Анхель Бугайо Оттоне, народний депутат України, перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства Андрієвський Д.Й., Почесний консул Угорщини в Івано-Франківській області Вишиванюк В.М., заступник міського голови - секретар Київської міської ради Прокопів В.В., депутат Київської міської ради Негрич М.М., начальник управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Заплотінська О.І., народна артистка України, співачка Бужинська К.В., інші почесні гості, мешканці Солом’янського району міста Києва. Мета акції - консолідувати світ заради миру. 300 школярів створили найбільшу карту Іспанії, розмістивши на ній паперових голубів, виготовлених власноруч. Ця карта буде презентована у столиці Іспанії Мадриді. Також ведуться переговори про можливість направлення дітей учасників антитерористичної операції на сході України та внутрішньо переміщених осіб, дітей-сиріт зі всієї України на оздоровлення до країн - учасниць цього проекту.

28 березня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з питань аналізу звернень громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва 1551”. У нараді брали участь: керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Король О.А., начальник відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Філіпович Р.О., виконуючий обов’язки начальника відділу роботи зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Гулам О.О.
Під час наради розглянуто питання:
- про відсутність опалення у житловому будинку;
- про відсутність гарячого водопостачання у житловому будинку;
- про стан роботи пасажирського ліфту в житловому будинку;
- про відсутність освітлення у під’їзді житлового будинку через несправність лампочок;
- про незадовільну температуру опалення у житловому будинку;
- про відсутність опалення по стояку у житловому будинку;
- про незадовільну температуру гарячого водопостачання у житловому будинку;
- про стан укладання та ремонт асфальтного покриття на прибудинковій території;
- про технічне обслуговування систем тепло, водопостачання та водовідведення і зливів.
За підсумками наради надано доручення.

28 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення проспекту Відрадний, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд на ньому. У заході брала участь виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брейда О.В. За підсумками об’їзду було надано доручення.

29 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, у якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, зовнішнього та дворового освітлення тощо.

29 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку стану роботи ЖЕД № 902 (вул. Волинська, 4-а). У заході брала участь виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брейда О.В. Під час об’їзду територій, підпорядкованих ЖЕД № 902, перевірено стан робіт щодо прибирання прибудинкової території, несанкціонованих звалищ, вивозу сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійних робіт на інженерних мережах, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками обстеження надано доручення.

29 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку благоустрою території біля станції метрополітену „Берестейська”, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Берестейська”, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо.

29 березня у приміщенні дошкільного навчального закладу № 490 (вул. Ніжинська, 26) проведено семінар на тему: „Про сучасні підходи до організації роботи дошкільних навчальних закладів з питань патріотичного виховання“. Організацію заходу забезпечили: начальник управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Заплотінська О.І., директор науково-методичного центру управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Судак Л.Р., директор дошкільного навчального закладу № 490 Крачковська О.М.
Розглянуто питання:
- про створення спеціального середовища для успішної соціалізації дитини;
- про збагачення змістовної діяльності шляхом включення культурно-історичного, духовно-морального, соціально-психологічного та інших компонентів;
- про врахування вікових і психолого-фізіологічних особливостей дитини;
- про удосконалення знань, умінь і навичок мовленнєвої культури, становлення високоморальних, етичних норм поведінки.
Присутні отримали методичні рекомендації та роз’яснення. Загальна кількість учасників семінару - 29 осіб.

29 березня начальник служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Давиденко В.В. провела перевірку підліткового клубу за місцем проживання „Райдуга“ (вул. Донця Миколи, 21-б) У заході брали участь: начальник сектору організаційно-аналітичної роботи служби у справах дітей Солом’янської районної місті Києві державної адміністрації Уманець К.І. та директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь“ Максимович Г.М. Перевірено: санітарно-технічний стан приміщення клубу, наявність та функціонування гуртків, стан профілактично-виховної роботи з дітьми - гуртківцями, дітьми пільгових категорій, що відвідують заклад. За результатами перевірки складено акт. За результатами перевірки складено акт.

29 березня у приміщенні підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Гармонія“ (вул. Єреванська, 3) відбулася нарада на тему: „Про стан організації інформаційно-просвітницької роботи щодо запобігання алкоголізму, тютюнокуріння і наркоманії серед гуртківців підліткових клубів за місцем проживання“ у рамках реалізації Всеукраїнської профілактичної акції „Відповідальність починається з мене“. Організацію забезпечили: начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь“ Максимович Г.М. та керівник підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Гармонія“ Вільшановська І. В. У заході брали участь: педагоги-організатори та керівники гуртків підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва.
Розглянуто питання:
- про вивчення стану проблеми алкоголізму, тютюнокуріння та наркоманії в теорії і практиці освіти серед підлітків;
- про психолого-педагогічні методики діагностики з виявлення рівня залежності від алкоголю, тютюнокуріння та наркоманії у підлітків;
- про розроблення та впровадження програми з профілактики алкоголізму, тютюнокуріння та наркоманії у підлітків;
- про забезпечення відповідального ставлення до особистого здоров’я у молоді, формування і розвиток особистості, здатної керувати своєю поведінкою в системі небезпечних явищ.
Присутнім було надано рекомендації та роз’яснення. Загальна кількість учасників заходу - 30 осіб.

30 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою. У якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, зовнішнього та дворового освітлення тощо.

30 березня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб.245) виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брейда О.В. провела нараду з питання реформування і розвитку житлово-комунального господарства на території Солом’янського району міста Києва. У нараді брали участь: працівники управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, директор КП „Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва” Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Радик В.І., керівники житлово-експлуатаційних дільниць Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва. 
Розглянуто питання:
- про передачу безгосподарчих мереж до комунальної власності міста Києва;
- про стан виконання рішення II сесії VII скликання Київської міської ради від 09 жовтня 2084 року № 270/270 „Про удосконалення структури управління житлово-комунальним господарством міста Києва”;
- про стан виконання наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 30.07.2082 № 390 „Про затвердження Порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів, зміну цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад”.
За підсумками наради надано відповідні доручення.

30 березня на території Солом’янського району міста Києва перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку законності розміщення та функціонального призначення тимчасових споруд на території Солом’янського району міста Києва, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М. Перевірено, зокрема: наявність дозвільної документації на розміщення тимчасових споруд, стан благоустрою прилеглої території тощо. За підсумками перевірки надано доручення.

30 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку благоустрою території біля станції метрополітену „Політехнічний Інститут”, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Політехнічний Інститут”, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду було надано доручення.

30 березня на території Солом’янського району міста Києва перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку стану ліквідації сміттєзвалищ та приведення території в належний екологічний стан, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М. Перевірено, зокрема: стан ліквідації побутових та інших відходів, вжиття заходів щодо збирання, сортування, транспортування та утилізації сміття, проведення екологічних санітарно-гігієнічних заходів, залучення громадськості до упорядкування та благоустрою території тощо. За підсумками перевірки надано доручення.

30 березня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів особистий прийом громадян. У заході брала участь виконуючий обов’язки начальника відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Гулам О.О. Під час прийому розглянуто звернення мешканців Солом’янського району міста Києва з житлово-комунальних питань. За підсумками особистого прийому Шкуро М.Ю. надав протокольні доручення.

30 березня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат) .У заході брали участь: начальник управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Лактіонова Т.Ю., начальник відділу праці та соціально-трудових відносин управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Коржик В.В., начальник Управління Пенсійного фонду України в Солом’янському районі м. Києва Папіленкова Т.О., представники - відділу перевірок районного фонду соціального страхування по безробіттю при Солом’янському районному центрі зайнятості населення міста Києва, підприємств Солом’янського району міста Києва.
Розглянуто питання:
- про стан погашення заборгованості із заробітної плати;
- про причини наявності заборгованості із заробітної плати.
Загальна кількість присутніх - 16 осіб. За підсумками наради надано протокольні доручення.

30 березня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела засідання робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації. У заході брали участь: начальник управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Лактіонова Т.Ю., начальник відділу праці та соціально-трудових відносин управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Коржик В.В., начальник Управління Пенсійного фонду України в Солом’янському районі м. Києва Папіленкова Т.О., представники підприємств Солом’янського району міста Києва.
Розглянуто питання: 
- про моніторинг рівня заробітної плати штатних працівників на підприємствах міста Києва за останніми статистичними даними;
- про причини низького рівня розміру середньої заробітної плати на окремих підприємствах Солом’янського району міста Києва та заходи, що вживаються з метою його підвищення.
Загальна кількість присутніх - 15 осіб. За підсумками засідання робочої групи підготовлено протокол.

30 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення бульвару Лепсе Івана, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд на ньому. У заході брала участь виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брейда О.В. За підсумками об’їзду було надано доручення.

31 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, у якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, зовнішнього та дворового освітлення тощо.

31 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку стану роботи ЖЕД № 903 (вул. Солом’янська, 33). У заході брала участь виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брейда О.В. Під час об’їзду територій, підпорядкованих ЖЕД № 903, перевірено стан робіт щодо прибирання прибудинкової території, несанкціонованих звалищ, вивозу сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійних робіт на інженерних мережах, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками обстеження надано доручення.

31 березня заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела об’їзд території КНП „Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2” (вул. Солом’янська, 17). У заході брала участь виконуючий обов’язки начальника управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П. Під час об’їзду перевірено: стан надання медичної допомоги населенню Солом’янського району міста Києва, також відновлення благоустрою території в місцях проведення робіт на інженерних мережах, стан освітлення території біля лікувально-профілактичного закладу тощо.

31 березня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з питання стану виконавської дисципліни, роботи зі зверненнями громадян у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації. У нараді брали участь: керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Король О.А., начальник відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Філіпович Р.О., виконуючий обов’язки начальника відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Гулам О.О., начальник управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Лактіонова Т.Ю., начальник юридичного відділу Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Стасюк А.В., начальник відділу (Центру) надання адміністративних послуг Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Вінагіна І.Є., начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М., виконуючий обов’язки начальника управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П., виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брейда О.В., директор КП „Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва” Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Радик В.І., керівники житлово-експлуатаційних дільниць Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.
Розглянуто питання:
- про підготовку інформації керівництву Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) щодо стану виконання проколу доручень № 6, напрацьованих під час наради з питання підготовки до проведення весняного двомісячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану міста Києва у 2016 році;
- про надання інформації першому заступнику голови Київської міської державної адміністрації Плісу Г.В. щодо вжитих заходів для передачі безгосподарних зовнішньобудинкових водопровідних та каналізаційних мереж в управління ПАТ „АК „Київводоканал“;
- про підготовку інформації заступнику голови Київської міської державної адміністрації Поворознику М.Ю. щодо стану виконання протоколу доручень № 16, напрацьованих під час наради 21.03.2016 з врегулювання питання визначення балансоутримувачів новозбудованих колекторів;
- про підготовку інформації заступнику голови Київської міської державної адміністрації Пантелеєву П.О. щодо стану виконання протоколу доручень № 003/29, напрацьованих під час наради 22.03.2015 з питань погашення дебіторської заборгованості за електричну енергію Керуючими компаніями з обслуговування житлового фонду;
- про підготовку відповіді на звернення депутата Київської міської ради Руденка О.П. щодо надання приміщення для проведення семінару 07.04.2016 з питань організації, реєстрації та функціонування ОСББ за участю мешканців Солом’янського району міста Києва.
За підсумками наради надано доручення.

31 березня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів нараду з питання: „Про стан будівництва та ведення в експлуатацію житлових будинків на території Солом’янського району міста Києва в І кварталі 2016 року”. У заході брали учать: виконуючий обов’язки начальника управління будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Табор Ю.В., замовники будівництва представники генеральної підрядної організації. Під час наради розглядалось питання щодо забезпечення дотримання термінів виконання графіку введення житлових об’єктів у експлуатацію, надання можливої допомоги забудовникам у вирішені проблемних питань, здійснення моніторингу стану будівництва об’єктів на території Солом’янського району міста Києва відповідно до Закону України „Про регулювання містобудівної діяльності” від 17.02.2011 № 3038-VI щодо введення в експлуатацію об’єктів будівництва за двома окремими напрямами в залежності від категорії складності кожного конкретного об’єкту, зокрема, за адресою: вул. Богданівська, 7. За підсумками наради надано відповідні доручення.

31 березня у приміщенні підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „ Лідер “ (вул. Галана Ярослава, 3) проведено конкурс плакатів на тему: „Здоровий спосіб життя - це модно“. Організацію забезпечили: начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь“ Максимович Г.М. та педагог-організатор підлітковий клуб за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Лідер“ Григоренко Н.М. У заході брали участь: педагоги-організатори та гуртківці підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва: „Лідер“. Мета конкурсу: пропаганда здорового способу життя; розширення та закріплення знань про пагубний вплив наркотиків, тютюнокуріння, алкоголю на організм людини, зокрема підлітка, виховування у гуртківців негативного ставлення до застосування алкогольних напоїв, наркотиків та тютюнокуріння, бажання і вміння вести здоровий спосіб життя. Загальна кількість учасників заходу - 38 осіб.

01 квітня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, у якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, зовнішнього та дворового освітлення тощо.

01 квітня на вулиці Освіти - на відрізку від вулиці Вузівської до вулиці Кривоноса Максима відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечили: виконуючий обов’язки начальника відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кострубіцька Л.І. і головний спеціаліст відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Духіна О.О.. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі: міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської, Хмельницької областей (265 машин).

01 квітня в провулку Ковальському - на відрізку від вулиці Металістів до вулиці Смоленської відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечили: виконуючий обов’язки начальника відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кострубіцька Л.І. і головний спеціаліст відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ситник К.О.. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі: міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської, Хмельницької областей (69 машин).

01 квітня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з керівниками структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації щодо перспективних планів роботи. За підсумками наради надано відповідні доручення.

01 квітня заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела об’їзд амбулаторій загальної практики/сімейної медицини, відкрито у Солом’янському районі міста Києва за адресами: вул. Радянська, 10, вул. Очаківська, 3/8. У заході брала участь виконуючий обов’язки начальника управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П. Перевірено стан надання медичної допомоги населенню Солом’янського району міста Києва.

01 квітня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку благоустрою території біля станції метрополітену „Вокзальна”, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Вокзальна”, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду було надано доручення.

01 квітня у приміщенні підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Полум’я“ (бульв. Лепсе Івана, 23-а) відбулася виставка малюнків гуртківців підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва на тему:„Здоровий спосіб життя - запорука здоров’я“ серед. Організацію заходу забезпечили: начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь“ Максимович Г.М. та педагог-організатор підлітковий клуб за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Полум’я“ Руденька В.О. У заході брали участь: педагоги-організатори та гуртківці підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва. Мета виставки - висвітлення сутності поняття „здоров’я“ та прояв негативного ставлення до наркотиків, тютюнокуріння, алкоголю на організм людини, зокрема на підлітка. Загальна кількість присутніх - 23 особи.

01 квітня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Смоленської, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд на ній. У заході брала участь виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брейда О.В. За підсумками об’їзду було надано доручення.

02 квітня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, у якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, зовнішнього та дворового освітлення тощо.

02 квітня за адресою: вул. Героїв Севастополя, 42 - на відрізку від вулиці Донця Михайла до вулиці Стражеска Академіка відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечили: виконуючий обов’язки начальника відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кострубіцька Л.І. і головний спеціаліст відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Духіна О.О.. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі: м. Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської, Хмельницької областей (221 машина).

02 квітня відбувся районний суботник в парку :„Відрадний “ (Героїв Севастополя, 35). У суботнику брали участь: голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю., перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В., працівники структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, працівники комунальних підприємств, закладів охорони здоров’я, закладів культури, закладів освіти, громадськість Солом’янського району міста Києва. Під час суботника очищено: територію парку: „Відрадний“, скверів, схилів, зелених зон від сміття та опалого листя тощо. До суботника було залучено понад 200 осіб.

02 квітня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Політехнічної, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд на ній. У заході брала участь виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брейда О.В. За підсумками об’їзду було надано доручення.
Протягом тижня в закладах культури Солом’янського району міста Києва проведено заходи:
- виставка - портрет на тему: „Марійка з підгір’я“ з нагоди 135-річчя від дня народження української поетеси Марійки Підгірянки (вул. Шепелєва, 13, бібліотека сімейного читання ім. О. Гончара);
- флеш-повідомлення на тему: „Міфи і факти про аутизм“ до Всесвітнього дня аутизму (вул. Освіти, 14-а, Центральна районна бібліотека ім. Ф. Достоєвського);
- літературна веселка на тему: „Достойні премії Г.Х. Андерсена“ з нагоди 211-річчя з дня народження данського письменника, казкаря Ганса Крістіана Андерсена (вул. Донецька, 57а , бібліотека ім. І. Багряного);
- літературна подорож в музейній кімнаті на тему: „Світлиця Олеся Гончара“ з нагоди 98-річчя з дня народження українського письменника, літературного критика, громадського діяча Олеся Гончара (вул. Шепелєва, 13, бібліотека сімейного читання ім. О. Гончара);
- програма для дітей на тему: „Розсміши“ з нагоди святкування Дня сміху (вул. Героїв Війни, 14, Клубний заклад „Будинок культури Жуляни“);
- вистава для дорослих „Как стать рыцарем“ (вул. Єреванська, 11, Київський камерний театр-студія „Дивний замок“).

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена