Головна  →  Підсумки тижня  →  11 квітня 2016

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 04.04.16 по 10.04.16 р.

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 04.04.16 по 10.04.16 р.

04 квітня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, у якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, зовнішнього та дворового освітлення тощо.

04 квітня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з першим заступником та заступником голови, керівником апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, керівниками структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та керівниками комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва.
Під час наради розглянуто питання:
- про вжиття заходів щодо забезпечення стабільної життєдіяльності Солом’янського району міста Києва, особливо у неробочі дні;
- про стан виконання плану заходів з проведення весняного двомісячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану Солом’янського району міста Києва;
- про удосконалення та оптимізацію структури управління житлово-комунальним господарством Солом’янського району міста Києва;
- про життєзабезпечення та енергозбереження у сфері житлово-комунального господарства Солом’янського району міста Києва;
- про повноваження Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації у сфері реєстрації місця проживання/перебування фізичних осіб;
- про основні напрямки реалізації концепції Kyiv Smart City;
- про стан виконання заходів з підвищення ефективності діяльності Центру надання адміністративних послуг Солом’янського району міста Києва; 
- про стан роботи у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та комунальних підприємствах Солом’янського району міста Києва із зверненнями громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва 1551”.
За підсумками наради надано відповідні доручення.

04 квітня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів прийом керівників підприємств, установ та організацій Солом’янського району міста Києва.
04 квітня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з питань аналізу звернень громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва 1551”. У нараді брали участь: керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Король О.А., начальник відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Філіпович Р.О., начальник відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І.І.
Під час наради розглянуто питання:
- про відсутність гарячого водопостачання у житловому будинку;
- про стан укладання та ремонт асфальтного покриття на прибудинковій території;
- про незадовільну температуру опалення у житловому будинку;
- про відсутність опалення у житловому будинку
- про стан благоустрою прибудинкової території;
- про стан роботи пасажирського ліфту в житловому будинку;
- про незадовільну температуру гарячого водопостачання у житловому будинку;
- про технічне обслуговування систем тепло-, водопостачання, водовідведення і зливів;
- питання, що стосуються завершення опалювального сезону;
- про утримання підвалів, колясочних технічних поверхів.
За підсумками наради надано доручення.

04 квітня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) відбулася нарада на тему: „Про організацію та проведення факельної естафети за участі учнів та студентів навчальних закладів Солом’янського району міста Києва“ в рамках міжнародної акції „Всевсітній біг заради гармонії“. Організацію наради забезпечила начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В. та директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь“ Максимович Г.М. У заході брали участь: керівники навчальних закладів, педагоги-організатори та керівники гуртків підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва.
Розглянуто питання:
- про проведення та організацію факельної естафети;
- про забезпечення медичного обслуговування учасників факельної естафети.
Присутнім було надано роз’яснення. Загальна кількість учасників заходу - 16 осіб.

04 квітня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Амосова Миколи, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд на ній. У заході брала участь виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брейда О.В. За підсумками об’їзду було надано доручення.

05 квітня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, у якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, зовнішнього та дворового освітлення тощо.

05 квітня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 427) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів апаратну нараду. У нараді брали участь: перший заступник та заступник голови, керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, керівники та працівники структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, керівники територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, керівники підприємств, установ, організацій Солом’янського району міста Києва згідно зі списками запрошених.
Виступили:
- голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю.;
- перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В.;
- керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Король О.А.
- завідувач сектора взаємодії з правоохоронними органами та з питань запобігання і виявлення корупції Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Харченко П.В.
За підсумками наради надано протокольні доручення з кожного питання порядку денного, підготовлений протокол. Загальна кількість учасників заходу - 208 осіб.

05 квітня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку стану роботи ЖЕД № 904 (бульв. Лепсе Івана , 23-а). У заході брала участь виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брейда О.В. Під час об’їзду територій, підпорядкованих ЖЕД № 904, перевірено стан робіт щодо прибирання прибудинкової території, несанкціонованих звалищ, вивозу сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійних робіт на інженерних мережах, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками обстеження надано доручення.

05 квітня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку благоустрою території біля станції метрополітену „Берестейська”, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Берестейська”, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо.

05 квітня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 409) начальник служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, заступник голови комісії Давиденко В.В. провела засідання комісії з питань захисту прав дітей при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації. У засіданні брали участь члени комісії: начальник відділу з питань захисту прав дітей (опіки) Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Стрелюк Л.М., головний спеціаліст відділу з питань захисту прав дітей (опіки) Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Черкасова В.А., начальника юридичного відділу Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Стасюк А.В., начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., начальник управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Лактіонова Т.Ю., виконуючий обов’язки начальника управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П., директор Солом’янського районного у місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Бочарова Н.М., начальник Солом’янського районного управління юстиції у м. Києві Криценко В.Д., державний нотаріус дев’ятої Київської нотаріальної контори Шарафетдінова Н.В., мешканці Солом’янського району міста Києва, справи яких було розглянуто.
Під час засідання розглянуто питання:
- про позбавлення батьківських прав відносно неповнолітньої дитини;
- про визначення форми влаштування малолітньому, який має статус дитини, позбавленої батьківського піклування, призначення бабусі опікуном над дитиною;
- про визначення форми влаштування малолітньої, яка має статус дитини, позбавленої батьківського піклування, та призначення сестри піклувальником над дитиною;
- про призначення опікуна над майном дитини;
- про обстеження у відповідних медичних спеціалістів дитини, яка перебуває у Центрі допомоги дітям БО „Місто щасливих дітей“;;
- про обстеження у Київській міській психолого-медико-педагогічній консультації малолітньої дитини, яка перебуває у Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей служби у справах дітей та сім’ї виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації);
- про визначення участі батька у вихованні малолітніх дітей;
- про визначення місця проживання малолітніх дітей;
- про надання висновку до суду щодо визначення місця проживання малолітньої дитини;
- про надання дозволу батькам на укладення договору купівлі-продажу ½ частини квартири що належить в рівних частках дітям, за умови одночасного дарування на ім’я кожного з дітей по 1/2 частині квартири; 
- про надання дозволу опікуну на використання коштів, що належать малолітній дитині;
- про надання дозволу укладання договору відступлення кредиторських вимог;
- про затвердження та перегляд індивідуальних планів соціального захисту дітей-сиріт та дітей, які опинились у складних життєвих обставинах;
- про затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
За підсумками засідання комісії підготовлено протокол.

05 квітня у приміщенні підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Гармонія“ (вул. Єреванська, 3) відбулися громадські слухання на тему: „Про реалізацію національно-патріотичного виховання молоді в умовах сьогодення“. Організацію забезпечили: начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь“ Максимович Г.М. та керівник підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Гармонія“ Вільшановська І. В. У заході брали участь: педагоги-організатори та керівники гуртків підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва.
Обговорювались питання:
- про концепцію національно-патріотичного виховання молоді та напрямки її реалізації;
- про форми роботи щодо національно-патріотичного виховання учнівської молоді;
- про формування науково-теоретичних і методичних засад національно-патріотичного виховання молоді.
Присутнім було надано рекомендації та роз’яснення. Загальна кількість учасників заходу - 36 осіб.

06 квітня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою. У якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, зовнішнього та дворового освітлення тощо.

06 квітня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб.427) проведено семінар на тему: „Про останні законодавчі зміни Податкового кодексу України; земельні правовідносини та нарахування плати за землю”. Організацію заходу забезпечили: виконуючий обов’язки начальника відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кострубіцька Л.І. і голова громадської організації „Всеукраїнський Бухгалтерський Клуб“ у м. Києві і Київській області Чепурова С.В. У заході брали участь бухгалтери підприємств, установ, організацій міста Києва.
Розглянуто питання:
- про аналіз останніх законодавчих змін та актуальних роз’яснень контролюючих органів щодо Податкового кодексу України;
- про земельні правовідносини у 2016 році; збільшення орендної плати для земель сільськогосподарського призначення;
- про нарахування плати за землю( земельного податку та орендної плати) юридичними особами;
- про податкові накладні та особливості бюджетного відшкодування податку на додану вартість: аналіз основних змін.
Виступили:
- експерт громадської організації „Всеукраїнський Бухгалтерський Клуб“, сертифікований аудитор України, керівник департаменту бухгалтерського та податкового консалтингу ТОВ SCI-КОНСАЛТИНГ, кандидат економічних Наук Панченко І.А.;
- експерт громадської організації „Всеукраїнський Бухгалтерський Клуб, редактор юридичного напрямку журналу „Баланс-Агро“ Дмитерко І.О.
Учасникам семінару надано роз’яснення та рекомендації. Загальна кількість учасників - 230 осіб.

06 квітня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб.245) виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брейда О.В. провела нараду з питання реформування і розвитку житлово-комунального господарства на території Солом’янського району міста Києва. У нараді брали участь: працівники управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, директор КП „Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва” Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Радик В.І., керівники житлово-експлуатаційних дільниць Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва. 
Розглянуто питання:
- про передачу безгосподарчих мереж до комунальної власності міста Києва;
- про стан виконання рішення II сесії VII скликання Київської міської ради від 09 жовтня 2084 року № 270/270 „Про удосконалення структури управління житлово-комунальним господарством міста Києва”;
- про стан виконання наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 30.07.2082 № 390 „Про затвердження Порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів, зміну цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад”.
За підсумками наради надано відповідні доручення.

06 квітня на території Солом’янського району міста Києва перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку законності розміщення та функціонального призначення тимчасових споруд на території Солом’янського району міста Києва, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М. Перевірено, зокрема: наявність дозвільної документації на розміщення тимчасових споруд, стан благоустрою прилеглої території тощо. За підсумками перевірки надано доручення.

06 квітня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку благоустрою території біля станції метрополітену „Політехнічний Інститут”, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Політехнічний Інститут”, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду було надано доручення.

06 квітня на території Солом’янського району міста Києва перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку стану ліквідації сміттєзвалищ та приведення території в належний екологічний стан, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М. Перевірено, зокрема: стан ліквідації побутових та інших відходів, вжиття заходів щодо збирання, сортування, транспортування та утилізації сміття, проведення екологічних санітарно-гігієнічних заходів, залучення громадськості до упорядкування та благоустрою території тощо. За підсумками перевірки надано доручення.
06 квітня у приміщенні громадської приймальні (вул. Металістів, 9) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів особистий виїзний прийом громадян. У заході брала участь начальник відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І.І. Під час прийому розглянуто звернення мешканців Солом’янського району міста Києва з житлово-комунальних питань. За підсумками особистого виїзного прийому Шкуро М.Ю. надав протокольні доручення.

06 квітня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Мартиросяна, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд на ній. У заході брала участь виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брейда О.В. За підсумками об’їзду було надано доручення.

06 квітня у закладах охорони здоров’я, які функціонують на території Солом’янського району міста Києва проведено консультації мешканців Солом’янського району міста Києва фахівцями первинної лікувально-профілактичної допомоги з нагоди Всесвітнього дня здоров’я. Організацію заходу забезпечили: виконуючий обов’язки начальника управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П., головний державний санітарний лікар Голосіївського, Солом’янського, Святошинського районів міста Києва Галюк О.В., директор комунального некомерційного підприємства „Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1” Сваток А.С., директор комунального некомерційного підприємства „Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2” Шпильова В.М., директор комунального некомерційного підприємства „Консультативно-діагностичний центр” Зацеркляна В.А., лікар-інфекціоніст КНП „Консультативно-діагностичний центр” Карпенко В.Є. Протягом дня мешканці Солом’янського району міста Києва мали змогу отримати консультації лікарів з питань профілактики простудних захворювань, поспілкуватися з медичними працівниками щодо стану свого здоров’я, виміряти артеріальний тиск. З метою інформування населення щодо здорового способу життя відвідувачам медичних закладів роздавали буклети та пам’ятки.

07 квітня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, у якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, зовнішнього та дворового освітлення тощо.

07 квітня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку стану роботи ЖЕД № 905 (вул. Донця Михайла, 15-а). У заході брала участь виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брейда О.В. Під час об’їзду територій, підпорядкованих ЖЕД № 905, перевірено стан робіт щодо прибирання прибудинкової території, несанкціонованих звалищ, вивозу сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійних робіт на інженерних мережах, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками обстеження надано доручення.

07 квітня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) начальник фінансового управління Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Демченко В.М. провела нараду з головними розпорядниками коштів Київського міського бюджету з питань їх освоєння. У нараді брали участь: виконуючий обов’язки начальника управління будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Табор Ю.В., начальник управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Устинович Т.Л., виконуючий обов’язки начальника управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П., начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., начальник служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Давиденко В.В., начальник управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Лактіонова Т.Ю., головний спеціаліст з питань внутрішнього фінансового контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Лещинський Г.М.
Під час наради розглянуто питання про складання плану заходів щодо економічного та раціонального використання коштів з Київського міського бюджету.

07 квітня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з питання стану виконавської дисципліни, роботи зі зверненнями громадян у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації. У нараді брали участь: керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Король О.А., начальник відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Філіпович Р.О., начальник відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І.І., начальник фінансового управління Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Демченко В.М., начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ткач А.Г., начальник управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Лактіонова Т.Ю., начальник юридичного відділу Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Стасюк А.В., виконуючий обов’язки начальника відділу економіки Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Барбазюк М.Б., начальник відділу (Центру) надання адміністративних послуг Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Вінагіна І.Є., начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М., виконуючий обов’язки начальника управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П., виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брейда О.В., директор КП „Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва” Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Радик В.І., керівники житлово-експлуатаційних дільниць Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.
Розглянуто питання:
- про надання інформації директору Департаменту фінансів виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Репіку В.М. для здійснення аналізу звітних та планових показників медичної субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам у 2015-2016 роках;
- про підготовку інформації заступнику голови Київської міської державної адміністрації Пантелеєву П.О. щодо стану виконання доручень, напрацьованих під час наради 10.02.2016 з питання підведення підсумків роботи територіальної підсистеми міста Києва єдиної державної системи цивільного захисту в 2015 році;
- про підготовку інформації виконуючому обов’язки директора Департаменту економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Маміній О.В. на депутатське звернення від 16.03.2016 № 08/279/08/041-022 депутата Київської міської ради Конобаса М.П. щодо включення адресного переліку спортивних майданчиків у Солом’янському районі міста Києва до Програми економічного та соціального розвитку м. Києва на 2016 рік;
- про підготовку інформації начальнику управління з питань звернень громадян Бричко О.Л. щодо проведених особистих та виїзних прийомів громадян керівництвом Київської міської державної адміністрації та Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації у березні 2016 року;
- про підготовку інформації заступнику голови Київської міської державної адміністрації Поворознику М.Ю. щодо стану виконання протоколу доручень № 18, напрацьовани під час наради 28.03.2016 з обговорення питання щодо реалізації наданих повноважень у сфері державної реєстрації місця проживання/перебування фізичних осіб.
За підсумками наради надано доручення.

07 квітня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) відбувся круглий стіл на тему: „Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку та будинках ОСББ/ЖБК”. Організацію забезпечила виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брейда О.А. У заході брали участь: начальник відділу по роботі з ЖБК, ОСББ та відомчим житловим фондом управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яресько Г.В., головний інженер КП „Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва” Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Смаровоз І.О., начальник юридичного відділу провідний юрист КП „Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва” Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Панова С.А., начальник юридичного відділу Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Стасюк А.В., працівники управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, представники об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та житлово-будівельних кооперативів Солом’янського району міста Києва.
Розглянуто питання:
- про об’єднання співвласників багатоквартирних будинків та житлово-будівельних кооперативів;
- про впровадження Закону України „Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку” в житлово-будівельних кооперативах.
Учасникам було надано методичні рекомендації та роз’яснення. Загальна кількість присутніх - 20 осіб.

07 квітня заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела об’їзд території КНП „Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2” (вул. Солом’янська, 17). У заході брала участь виконуючий обов’язки начальника управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П. Під час об’їзду перевірено: стан надання медичної допомоги населенню Солом’янського району міста Києва, також відновлення благоустрою території в місцях проведення робіт на інженерних мережах, стан освітлення території біля лікувально-профілактичного закладу тощо.

07 квітня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів нараду з питання: „Про стан будівництва та ведення в експлуатацію житлових будинків на території Солом’янського району міста Києва в І кварталі 2016 року”. У заході брали учать: виконуючий обов’язки начальника управління будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Табор Ю.В., замовники будівництва представники генеральної підрядної організації. Під час наради розглядалось питання щодо забезпечення дотримання термінів виконання графіку введення житлових об’єктів у експлуатацію, надання можливої допомоги забудовникам у вирішені проблемних питань, здійснення моніторингу стану будівництва об’єктів на території Солом’янського району міста Києва відповідно до Закону України „Про регулювання містобудівної діяльності” від 17.02.2011 № 3038-VI щодо введення в експлуатацію об’єктів будівництва за двома окремими напрямами в залежності від категорії складності кожного конкретного об’єкту, зокрема, за адресою: вул. Гарматна, 20. За підсумками наради надано відповідні доручення.

07 квітня у приміщенні пологового будинку № 5 (просп. Валерія Лобановського, 2) стартувала програма „Усе наживне, крім здоров’я“ з нагоди Всесвітнього дня здоров’я. У заході брали участь: голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю., головний акушер - гінеколог міста Києва, головний лікар пологового будинку № 5 міста Києва Макаренко М.В., заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. Жінки Солом’янського району мають змогу пройти безкоштовний медичний огляд, звернувшись до дільничних лікарів, акушерів-гінекологів (гінекологічний огляд, огляд молочних залоз, УЗД, загальні аналізи). Програма триватиме впродовж усього року і має на меті посилити увагу жінок до власного здоров’я, своєчасно виявляти онкологічні захворювання на ранніх стадіях і виліковувати хвороби.

08 квітня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, у якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, зовнішнього та дворового освітлення тощо.

08 квітня на вулиці Козицького - на відрізку від вулиці Єреванської до вулиці Уманської відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечили: виконуючий обов’язки начальника відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кострубіцька Л.І. і головний спеціаліст відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Герасименко Ю.В. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі: міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської, Хмельницької областей (125 машин).

08 квітня на вулиці Керченській - на відрізку від вулиці Донецької до вулиці Мартиросяна відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечили: виконуючий обов’язки начальника відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кострубіцька Л.І. і головний спеціаліст відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ткач І.В. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі: міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської, Хмельницької областей (128 машин).

08 квітня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з керівниками структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації щодо перспективних планів роботи. За підсумками наради надано відповідні доручення.

08 квітня заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела об’їзд амбулаторій загальної практики/сімейної медицини, відкрито у Солом’янському районі міста Києва за адресами: просп. Валерія Лобановського, 2, просп. Повітрофлотський, 40-а. У заході брала участь виконуючий обов’язки начальника управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П. Перевірено стан надання медичної допомоги населенню Солом’янського району міста Києва.

08 квітня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку благоустрою території біля станції метрополітену „Вокзальна”, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Вокзальна”, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду було надано доручення.

08 квітня у приміщенні спеціалізованої школи № 64 (вул. Ушинського, 32) начальник відділу по роботі з дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сичинська О.О. і начальник відділу по організації профілактичної роботи служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Троценко Н.М. провели перевірку умов проживання дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, які навчаються у навчальному закладі. У заході брала участь директор спеціалізованої школи № 64 Юшко О.В. Під час перевірки обстежено: стан виховання, харчування, забезпечення активного дозвілля дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають на обліку в службі у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та є учнями спеціалізованої школи № 64. За результатами перевірки підготовлено довідку обстеження.

08 квітня у парку „Відрадний“ (вул. Героїв Севастополя, 37-а) відбулися змагання з велосипедного спорту „Солом’янська весна“. Організацію заходу забезпечили: начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь“ Максимович Г.М., педагог-організатор підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Старт“ Зайцева Т.І., педагог-організатор підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Фаворит“ Ткаченко П.Ю., педагог-організатор підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Здоров’я“ Анісімова О. В., педагог-організатор підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Горизонт“ Грузін Ю.Д. У змаганнях брали участь гуртківці підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва. Мета цих змагань - пропаганда та популяризація, здорового способу життя, залучення киян та гостей міста до участі в них. Учасників змагань (40 осіб) нагородили почесними грамотами.

08 квітня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Вінницької, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд на ній. У заході брала участь виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брейда О.В. За підсумками об’їзду було надано доручення.

09 квітня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, у якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, зовнішнього та дворового освітлення тощо.

09 квітня за адресою: просп. Комарова Космонавта, 28 - на відрізку від проспекту Комарова Космонавта до вулиці Чумака Василя відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечили: виконуючий обов’язки начальника відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кострубіцька Л.І. і головний спеціаліст відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Герасименко Ю.В. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі: м. Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської, Хмельницької областей (242 машини).

09 квітня за адресою: вул. Волгоградська, 10 - на відрізку від вулиці Волгоградської до вулиці Неходи Івана відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечили: виконуючий обов’язки начальника відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кострубіцька Л.І. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі: м. Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської, Хмельницької областей (45 машин).

09 квітня відбувся районний суботник в парку :„Відрадний “ (Героїв Севастополя, 37-а). У суботнику брали участь: голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю., працівники структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, , громадськість Солом’янського району міста Києва. Під час суботника очищено: територію парку: „Відрадний“, скверів, схилів, зелених зон від сміття та опалого листя тощо.

09 квітня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Ернста Федора, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд на ній. У заході брала участь виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брейда О.В. За підсумками об’їзду було надано доручення.

Протягом тижня в закладах культури Солом’янського району міста Києва проведено заходи:
- куточок безпеки на тему: „Правила руху завчи до ладу, щоб не потрапити раптом в біду“ (вул. Кавказька, 7, бібліотека ім. В. Чкалова);
- онлайн-інформація до Міжнародного дня Інтернету на тему: „У просторах світової мережі“ (вул. Героїв Севастополя, 22, бібліотека ім. М. Лермонтова);
- екоогляд на тему : „5 стежин здоров’я“ (вул. Героїв Севастополя, 22, бібліотека ім. М. Лермонтова);
- виставка-порада на тему: „Ключі від здоров’я“ (вул. Освіти, 14-а, Центральна районна бібліотека ім. Ф. Достоєвського); 
- уроки здоров’я на тему: „Здорово бути здоровим“ (вул. Солом’янська, 33, бібліотека ім. О. Кудряшова);
- бліц-викладка з періодичних видань на тему: „Життя без хвороб“ (вул. Шепелєва, 13, бібліотека сімейного читання ім. О. Гончара);
- майстер-клас на тему: „Just do it!“ - фото сесія для дітей (вул. Героїв Війни, 14, Клубний заклад „Будинок культури Жуляни“);
- інструментальний гротеск „Дирижёр“ (вул. Єреванська, 11, Київський камерний театр-студія „Дивний замок“).
- казкова феєрія „Скандинавские сказки“ (вул. Єреванська, 11, Київський камерний театр-студія „Дивний замок“).

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена