Головна  →  Підсумки тижня  →  18 квітня 2016

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 11.04.16 по 17.04.16 р.

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 11.04.16 по 17.04.16 р.

11 квітня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, у якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, зовнішнього та дворового освітлення тощо.

11 квітня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з першим заступником та заступником голови, керівником апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, керівниками структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та керівниками комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва.
Під час наради розглянуто питання:
- про вжиття заходів щодо забезпечення стабільної життєдіяльності Солом’янського району міста Києва, особливо у неробочі дні;
- про стан виконання плану заходів з проведення весняного двомісячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану Солом’янського району міста Києва;
- про удосконалення та оптимізацію структури управління житлово-комунальним господарством Солом’янського району міста Києва;
- про життєзабезпечення та енергозбереження у сфері житлово-комунального господарства Солом’янського району міста Києва;
- про запровадження в місті Києві пілотного проекту „Вдосконалення доступу для організацій громадянського суспільства в Україні до надання соціальних послуг“;
- про сімейні форми виховання дітей-сиріт, які проживають у Солом’янському районі міста Києва;
- про стан виконання заходів з підвищення ефективності діяльності Центру надання адміністративних послуг Солом’янського району міста Києва;
- про стан роботи у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та комунальних підприємствах Солом’янського району міста Києва із зверненнями громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва 1551”.
За підсумками наради надано відповідні доручення.

11 квітня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів прийом керівників підприємств, установ та організацій Солом’янського району міста Києва.

11 квітня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з питань аналізу звернень громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва 1551”. У нараді брали участь: керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Король О.А., начальник відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Філіпович Р.О., виконуючий обов’язки начальника відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Гулам О.О.
Під час наради розглянуто питання:
- про відсутність гарячого водопостачання у житловому будинку;
- про незадовільну температуру гарячого водопостачання у житловому будинку;
- про стан роботи пасажирського ліфту в житловому будинку;
- про стан укладання та ремонт асфальтного покриття на прибудинковій території;
- про відсутність холодного водопостачання у житловому будинку;
- про стан благоустрою прибудинкової території;
- про відсутність освітлення у під’їзді житлового будинку через несправність лампочок;
- про питання, що стосуються завершення опалювального сезону;
- про відновлення благоустрою території після виконання планових, аварійних робіт.
За підсумками наради надано доручення.

11 квітня у приміщеннях підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва (вул. Мішина Михайла, 37-а, підлітковий клуб за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Червоні вітрила”, вул. Галана Ярослава, 2, підлітковий клуб за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Лідер”, бульв. Лепсе Івана, 23-а, підлітковий клуб за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Полум’я”, вул. Донця Михайла, 21-б, підлітковий клуб за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Райдуга”) проведено просвітницькі бесіди для гуртківців з нагоди Міжнародного дня визволення в’язнів фашистських концтаборів. Організацію забезпечили: начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В. та директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь“ Максимович Г.М. У заході брали участь керівники гуртків підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва.
Розглянуто питання:
- про історію виникнення пам’ятної дати - Міжнародного дня визволення в’язнів фашистських концтаборів;
- про виховання у гуртківців почуття патріотизму, гордості за свою Батьківщину.
Присутнім було надано роз’яснення. Загальна кількість учасників заходу - 23 особи.

11 квітня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Каблукова Академіка, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд на ній. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Андріянов І.О. За підсумками об’їзду було надано доручення.

12 квітня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, у якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, зовнішнього та дворового освітлення тощо.

12 квітня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку стану роботи ЖЕД № 906 (вул. Виборзька, 42). У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Андріянов І.О. Під час об’їзду територій, підпорядкованих ЖЕД № 906, перевірено стан робіт щодо прибирання прибудинкової території, несанкціонованих звалищ, вивозу сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійних робіт на інженерних мережах, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками обстеження надано доручення.

12 квітня у приміщенні спеціалізованої школи № 43 з поглибленим вивченням предметів суспільно-гуманітарного циклу „Грааль“ (вул. Івана Клименка, 17) начальник відділу по роботі з дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сичинська О.О. і начальник відділу по організації профілактичної роботи служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Троценко Н.М. провели перевірку стану соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, стану організації профілактичної роботи у цьому навчальному закладі. У заході також брала участь директор спеціалізованої школи №43 з поглибленим вивченням предметів суспільно-гуманітарного циклу „Грааль“ Лазебник Н.С. Під час перевірки обстежено умови утримання, виховання, проживання, харчування, забезпечення активного дозвілля дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають на обліку в службі у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та є учнями спеціалізованої школи № 43 з поглибленим вивченням предметів суспільно-гуманітарного циклу „Грааль“. За результатами перевірки складено довідку обстеження.

12 квітня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку благоустрою території біля станції метрополітену „Берестейська”, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Берестейська”, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо.

12 квітня у приміщенні промислово-економічний коледж Національного авіаційного університету (вул. Метробудівська, 5-а) відбулись змагання з міні-футболу серед команд вищих навчальних закладів I- II рівня акредитації, підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва. Організацію забезпечили: начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В. та директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь“ Максимович Г.М. У заході брали участь: педагоги-організатори та гуртківці підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва: „Молодість“, „Атлет“, „Фаворит“, „Горизонт“, „Старт”. За підсумками змагань було визначено переможців та призерів: перше місце посіла команда підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Атлет”, друге місце здобула команда підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Горизонт”, третє місце - команда підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Фаворит”. Переможців та призерів змагань було нагороджено грамотами та медалями. Загальна кількість присутніх - 60 осіб.

13 квітня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою. У якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, зовнішнього та дворового освітлення тощо.

13 квітня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб.245) начальник управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Андріянов І.О. провів нараду з питання реформування і розвитку житлово-комунального господарства на території Солом’янського району міста Києва. У нараді брали участь: заступник начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брейда О.А., працівники управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, директор КП „Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва” Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Радик В.І., керівники житлово-експлуатаційних дільниць Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва. 
Розглянуто питання:
- про передачу безгосподарчих мереж до комунальної власності міста Києва;
- про стан виконання рішення II сесії VII скликання Київської міської ради від 09 жовтня 2084 року № 270/270 „Про удосконалення структури управління житлово-комунальним господарством міста Києва”;
- про стан виконання наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 30.07.2082 № 390 „Про затвердження Порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів, зміну цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад”.
За підсумками наради надано відповідні доручення.

13 квітня на території Солом’янського району міста Києва перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку законності розміщення та функціонального призначення тимчасових споруд на території Солом’янського району міста Києва, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М. Перевірено, зокрема: наявність дозвільної документації на розміщення тимчасових споруд, стан благоустрою прилеглої території тощо. За підсумками перевірки надано доручення.

13 квітня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку благоустрою території біля станції метрополітену „Політехнічний Інститут”, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Політехнічний Інститут”, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду було надано доручення.

13 квітня на території Солом’янського району міста Києва перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку стану ліквідації сміттєзвалищ та приведення території в належний екологічний стан, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М. Перевірено, зокрема: стан ліквідації побутових та інших відходів, вжиття заходів щодо збирання, сортування, транспортування та утилізації сміття, проведення екологічних санітарно-гігієнічних заходів, залучення громадськості до упорядкування та благоустрою території тощо. За підсумками перевірки надано доручення.

13 квітня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб.245) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів особистий прийом громадян. У заході брала участь виконуючий обов’язки начальника відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Гулам О.О. Під час прийому розглянуто звернення мешканців Солом’янського району міста Києва з житлово-комунальних питань. За підсумками особистого прийому Шкуро М.Ю. надав протокольні доручення.

13 квітня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Гарматної, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд на ній. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Андріянов І.О. За підсумками об’їзду було надано доручення.

14 квітня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, у якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, зовнішнього та дворового освітлення тощо.

14 квітня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку стану роботи ЖЕД № 901 (вул. Єреванська, 3-а). У заході брала участь виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брейда О.В. Під час об’їзду територій, підпорядкованих ЖЕД № 901, перевірено стан робіт щодо прибирання прибудинкової території, несанкціонованих звалищ, вивозу сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійних робіт на інженерних мережах, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками обстеження надано доручення.

14 квітня заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела об’їзд території КНП „Консультативно-діагностичний центр” (вул. Гарматна, 36). У заході брала участь виконуючий обов’язки начальника управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П. Під час об’їзду перевірено: стан надання медичної допомоги населенню Солом’янського району міста Києва, також відновлення благоустрою території в місцях проведення робіт на інженерних мережах, стан освітлення території біля лікувально-профілактичного закладу тощо.

14 квітня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з питання стану виконавської дисципліни, роботи зі зверненнями громадян у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації. У нараді брали участь: керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Король О.А., начальник відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Філіпович Р.О., виконуючий обов’язки начальника відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Гулам О.О., начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ткач А.Г., начальник фінансового управління Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Демченко В.М., начальник управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Заплотінська О.І., начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., начальник відділу (Центру) надання адміністративних послуг Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Вінагіна І.Є., виконуючий обов’язки начальника відділу з питань реєстрації проживання/перебування фізичних осіб Пащенко О.К., начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М., начальник управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Андріянов І.О., директор КП „Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва” Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Радик В.І., керівники житлово-експлуатаційних дільниць Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.
Розглянуто питання:
- про підготовку інформації заступнику голови Київської міської державної адміністрації Пантелеєву П.О. щодо стану виконання доручень, напрацьованих під час наради 10.02.2016 з питання підведення підсумків роботи територіальної підсистеми міста Києва єдиної державної системи цивільного захисту в 2015 році;
- про підготовку інформації директору Департаменту (Центру) надання адміністративних послуг виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Шамрай Н.В., щодо стану виконання протоколу доручень № 071-1, напрацьованих під час наради 23.02.2016 з керівниками апарату та начальниками відділів (Центрів) надання адміністративних послуг районних в місті Києві державних адміністрацій;
- про підготовку інформації голові Київської міської державної адміністрації Кличку В.В. щодо стану виконання протоколу № 3 розширеного засідання Колегії виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 25.03.2016;
- про підготовку інформації заступнику голови Київської міської державної адміністрації Поворознику М.Ю. щодо стану виконання протоколу доручень № 18, напрацьованих під час наради 28.03.2016 з обговорення питання реалізації наданих повноважень у сфері державної реєстрації місця проживання/перебування фізичних осіб. За підсумками наради надано доручення.

14 квітня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів нараду з питання: „Про стан будівництва та ведення в експлуатацію житлових будинків на території Солом’янського району міста Києва в ІІ кварталі 2016 року”. У заході брали учать: виконуючий обов’язки начальника управління будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Табор Ю.В., замовники будівництва представники генеральної підрядної організації. Під час наради розглядалось питання щодо забезпечення дотримання термінів виконання графіку введення житлових об’єктів у експлуатацію, надання можливої допомоги забудовникам у вирішені проблемних питань, здійснення моніторингу стану будівництва об’єктів на території Солом’янського району міста Києва відповідно до Закону України „Про регулювання містобудівної діяльності” від 17.02.2011 № 3038-VI щодо введення в експлуатацію об’єктів будівництва за двома окремими напрямами в залежності від категорії складності кожного конкретного об’єкту, зокрема, за адресою: вул. Гарматна, 38. За підсумками наради надано відповідні доручення.

14 квітня у приміщенні підліткового клубу за місцем проживання населення Солом’янського району міста Києва „Горизонт” (вул. Кудряшова, 7) проведено змагання з гирьового спорту в рамках Спартакіади серед гуртківців підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста. Організацію забезпечили: начальник відділу у справах сім’ї молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь“ Максимович Г.М., директор підліткового клубу за місцем проживання „Горизонт” Солом’янського району міста Києва Грузін Ю.Д. Проведено змагання з гирьового спорту на піднімання гир (гирі) максимальну кількість разів за визначений проміжок часу згідно правил змагань у двох змагальних вправах (поштовх, ривок) у різних вагових категоріях серед гуртківці підліткових клубів за місцем проживання.
За підсумками змагань переможців нагороджено грамотами та медалями. Загальна кількість учасників змагань - 27 осіб.

15 квітня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, у якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, зовнішнього та дворового освітлення тощо.

15 квітня на вулиці Освіти - на відрізку від вулиці Вузівської до вулиці Кривоноса Максима відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечили: виконуючий обов’язки начальника відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кострубіцька Л.І. і головний спеціаліст відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Духіна О.О. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі: міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської, Хмельницької областей (98 машин).

15 квітня на провулку Ковальському - на відрізку від вулиці Металістів до вулиці Смоленської відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечили: виконуючий обов’язки начальника відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кострубіцька Л.І. і головний спеціаліст відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ситник К.О. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі: міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської, Хмельницької областей (56 машин).

15 квітня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з керівниками структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації щодо перспективних планів роботи. За підсумками наради надано відповідні доручення.

15 квітня у приміщенні загальноосвітньої школи № 12 Солом’янського району міста Києва (вул. Зелена, 12) начальник відділу по роботі з дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сичинська О.О. і начальник відділу по організації профілактичної роботи служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Троценко Н.М. провели перевірку стану соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, стану організації профілактичної роботи у цьому навчальному закладі. У заході також брала участь директор середньої загальноосвітньої школи № 12 Солом’янського району міста Києва Чорна В.В. Під час перевірки було обстежено умови утримання, виховання, проживання, харчування, забезпечення активного дозвілля дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають на обліку в службі у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної та є учнями середньої загальноосвітньої школи № 12. За результатами перевірки складено довідку обстеження.

15 квітня заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела об’їзд амбулаторій загальної практики/сімейної медицини, які відкрито у Солом’янському районі міста Києва за адресами: вул. Радянська, 10, вул. Очаківська, 3/8. У заході брала участь виконуючий обов’язки начальника управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П. Перевірено стан надання медичної допомоги населенню Солом’янського району міста Києва.

15 квітня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку благоустрою території біля станції метрополітену „Вокзальна”, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Вокзальна”, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду було надано доручення.

15 квітня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Народної, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд на ній. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Андріянов І.О. За підсумками об’їзду було надано доручення.

16 квітня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, у якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, зовнішнього та дворового освітлення тощо.

16 квітня на вулиці Стадіонній - на відрізку від вулиці Липківського Василя Митрополита до вулиці Богданівської відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечили: виконуючий обов’язки начальника відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кострубіцька Л.І. і головний спеціаліст відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ткач І.В. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі: м. Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської, Хмельницької областей (277 машин).

16 квітня відбувся суботник з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану території Солом’янського району міста Києва з нагоди Дня довкілля. У суботнику брали участь: голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю., перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В., заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І., керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Король О.А., працівники структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, працівники комунальних підприємств, громадськість Солом’янського району міста Києва. Під час суботника очищено: територію парків, скверів, схилів, зелених зон від сміття та опалого листя, прибудинкові території житлових будинків (газони, клумби, зелені зони тощо). Зокрема, проводились роботи у парках: „Ландшафтний“, „Орлятко”, „Відрадний“, „Супутник“, „Юність“, роздільній смузі на бульварі Лепсе Івана, на прибудинкових територіях житлових будинків.

16 квітня проведено суботник з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану території біля підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва з нагоди Дня довкілля. Організацію заходу забезпечили: начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В. та директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь“ Максимович Г.М. У заході брали участь педагоги-організатори, керівники гуртків та гуртківці підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва. Під час суботника очищено територію біля підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва від сміття та опалого листя тощо.

16 квітня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Головка Андрія, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд на ній. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Андріянов І.О. За підсумками об’їзду було надано доручення.

Протягом тижня в закладах культури Солом’янського району міста Києва проведено заходи:
- виставка - сюрприз на тему: „Світ лісових мешканців Оксани Іваненко“ з нагоди 110-річчя від дня народження української дитячої письменниці та перекладачки Іваненко О.Д. (вул. Освіти, 14-а, Центральна районна бібліотека ім. Ф. Достоєвського);
- виставка - портрет на тему: „Непересічна особистість з трагічною долею“ з нагоди 130-річчя від дня народження російського поета Гумільова М.С. (вул. Освіти, 14-а, Центральна районна бібліотека ім. Ф. Достоєвського);
- виставка однієї книги на тему: „Рідні діти“ з нагоди 110-річчя від дня народження української дитячої письменниці та перекладачки (вул. Шепелєва, 13, бібліотека сімейного читання ім. О. Гончара);
- виставка на тему: „В гостях у казкарки“ з нагоди 110-річчя від дня народження української дитячої письменниці та перекладачки (бульв. Лепсе Івана, 34, бібліотека ім. П. Вершигори);
- виставка - знайомство на тему: „Поет не в тому часі“ з нагоди 130-річчя від дня народження російського поета Гумільова М.С. (вул. Шепелєва, 13, бібліотека сімейного читання ім. О. Гончара);
- лекція-концерт на тему: „Вечір пам’яті Р. Шумана“ (бульв. Лепсе Івана, 69, Київська дитяча музична школа № 14 ім. Д. Кабалевського);
- лекція - концерт присвячена творчості російського і радянського композитора Прокоф’єва С.С. (бульв. Чоколівський, 25, Київська дитяча музична школа № 7 ім. І. Шамо);
- методичні читання на тему: „Р.С.Донська. Методичні принципи.“ (Київська дитяча музична школа № 33);
- майстер-клас на тему: „Just do it!“ - фото сесія для дітей (вул. Героїв Війни, 14, Клубний заклад „Будинок культури Жуляни“);
- виставка робіт гуртківців гуртка образотворчого мистецтва - проект „Найдовший в історії мікрорайону Жуляни малюнок“ (вул. Героїв Війни, 14, Клубний заклад „Будинок культури Жуляни“);
- казкова феєрія „Скандинавские сказки“ (вул. Єреванська, 11, Київський камерний театр-студія „Дивний замок“);
- детектив „Сыскное Агентство Циммермана“ (вул. Єреванська, 11, Київський камерний театр-студія „Дивний замок“);
- казка - детектив „Жаба“ (вул. Єреванська, 11, Київський камерний театр-студія „Дивний замок“).

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена