Головна  →  Підсумки тижня  →  10 травня 2016

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 04.05.16 по 09.05.16 р.

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 04.05.16 по 09.05.16 р.

04 травня виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, у якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, зовнішнього та дворового освітлення тощо.

04 травня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів нараду із заступником голови, виконуючим обов’язки керівника апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, керівниками структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та керівниками комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва.
Під час наради розглянуто питання:
- про вжиття заходів щодо забезпечення стабільної життєдіяльності Солом’янського району міста Києва, особливо у святкові та неробочі дні;
- про стан благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану Солом’янського району міста Києва;
- про удосконалення та оптимізацію структури управління житлово-комунальним господарством Солом’янського району міста Києва;
- про життєзабезпечення та енергозбереження у сфері житлово-комунального господарства Солом’янського району міста Києва;
- про концепцією та доктрину „публічного простору“;
- про стан підготовки до 71-ої річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 71-ої річниці завершення Другої світової війни;
- про стан виконання заходів з підвищення ефективності діяльності Центру надання адміністративних послуг Солом’янського району міста Києва;
- про стан роботи у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та комунальних підприємствах Солом’янського району міста Києва із зверненнями громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва 1551”.
За підсумками наради надано відповідні доручення.

04 травня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів нараду з питань аналізу звернень громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва 1551”. У нараді брали участь: виконуючий обов’язки керівника апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Матюхін В.О., начальник відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Філіпович Р.О., виконуючий обов’язки начальника відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Гулам О.О.
Під час наради розглянуто питання:
- про відсутність гарячого водопостачання у житловому будинку;
- про стан роботи пасажирського ліфту в житловому будинку;
- про стан укладання та ремонту асфальтного покриття на прибудинковій території;
- про відсутність освітлення у під’їзді житлового будинку через несправність лампочок;
- про незадовільну температуру гарячого водопостачання у житловому будинку;
- про відсутність холодного водопостачання у житловому будинку;
- про стан благоустрою прибудинкової території;
- про технічний стан проїжджих частин вулиць та тротуарів;
- про відновлення благоустрою прибудинкової території після виконання аварійно-відновлювальних робіт.
За підсумками наради надано доручення.

04 травня виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку благоустрою території біля станції метрополітену „Берестейська”, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Берестейська”, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо.

04 травня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб.245) начальник управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Андріянов І.О. провів нараду з питання реформування і розвитку житлово-комунального господарства на території Солом’янського району міста Києва. У нараді брали участь: заступник начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брейда О.А., працівники управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, директор КП „Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва” Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Радик В.І., керівники житлово-експлуатаційних дільниць Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва. 
Розглянуто питання:
- про передачу безгосподарчих мереж до комунальної власності міста Києва;
- про стан виконання рішення II сесії VII скликання Київської міської ради від 09 жовтня 2084 року № 270/270 „Про удосконалення структури управління житлово-комунальним господарством міста Києва”;
- про стан виконання наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 30.07.2082 № 390 „Про затвердження Порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів, зміну цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад”.
За підсумками наради надано відповідні доручення.

04 травня на території Солом’янського району міста Києва виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку законності розміщення та функціонального призначення тимчасових споруд на території Солом’янського району міста Києва, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М. Перевірено, зокрема: наявність дозвільної документації на розміщення тимчасових споруд, стан благоустрою прилеглої території тощо. За підсумками перевірки надано доручення.

04 травня виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку благоустрою території біля станції метрополітену „Політехнічний Інститут”, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Політехнічний Інститут”, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду було надано доручення.

04 травня на території Солом’янського району міста Києва виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку стану ліквідації сміттєзвалищ та приведення території в належний екологічний стан, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М. Перевірено, зокрема: стан ліквідації побутових та інших відходів, вжиття заходів щодо збирання, сортування, транспортування та утилізації сміття, проведення екологічних санітарно-гігієнічних заходів, залучення громадськості до упорядкування та благоустрою території тощо. За підсумками перевірки надано доручення.
04травня відбулась екскурсія до Національного музею історії України у Другій світовій (вул. Лаврська, 24) війні учнів загальноосвітніх навчальних закладів Солом’янського району міста Києва з нагоди відзначення 71-ої річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 71-ої річниці завершення Другої світової війни. Організацію забезпечила начальник управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Заплотінська О.І. У заході брали участь учні загальноосвітніх навчальних закладів Солом’янського району міста Києва. Екскурсанти переглянули експозицію, яка розповідає про героїзм і звитягу, жертовність і трагедію, загальні події війни та окремі факти мовою автентичних предметів, визначну роль України у Другій світовій війні, її внеску в здобуття перемоги над нацизмом, жертовності нашого народу в боротьбі за визволення Європи, прагненні до миру та добросусідських відносин з іншими державами. Особливістю експозиційного показу є подача історичного матеріалу шляхом створення символів і образів, які легко сприймаються й запам’ятовуються.

04 травня у приміщенні підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Здоров’я“ (вул. Донця Михайла, 17/46) відбулись показові виступи з художньої гімнастики для ветеранів Німецько-радянської війни. Організацію заходу забезпечили: начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь“ Максимович Г.М. та педагог-організатор підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Здоров’я“ Анісімова О.В. Присутні насолодились показовими виступами з художньої гімнастики вихованок цього підліткового клубу, яким притаманні захопленість і відвертість. Загальна кількість учасників свята краси та грації - 45осіб.

04 травня виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Калінінградської, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд на ній. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Андріянов І.О. За підсумками об’їзду було надано доручення.

05 травня виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, у якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, зовнішнього та дворового освітлення тощо.
05 травня виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку стану роботи ЖЕД № 906 (вул. Виборзька, 42). У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Андріянов І.О. Під час об’їзду територій, підпорядкованих ЖЕД № 906, перевірено стан робіт щодо прибирання прибудинкової території, несанкціонованих звалищ, вивозу сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійних робіт на інженерних мережах, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками обстеження надано доручення.

05 травня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб.245) начальник фінансового управління Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Демченко В.М. провела нараду з головними розпорядниками коштів Київського міського бюджету з питань їх освоєння. У нараді брали участь: начальник управління будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Табор Ю.В., начальник управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Устинович Т.Л., виконуючий обов’язки начальника управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П., начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., начальник служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Давиденко В.В., начальник управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Лактіонова Т.Ю., головний спеціаліст з питань внутрішнього фінансового контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Лещинський Г.М. Під час наради розглянуто питання про складання плану заходів щодо економічного та раціонального використання коштів з Київського міського бюджету. За підсумками наради надано доручення.

05 травня заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела об’їзд території КНП „ Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2” (вул. Солом’янська, 1). У заході брала участь виконуючий обов’язки начальника управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П. Під час об’їзду перевірено: стан надання медичної допомоги населенню Солом’янського району міста Києва, також відновлення благоустрою території в місцях проведення робіт на інженерних мережах, стан освітлення території біля лікувально-профілактичного закладу тощо.

05 травня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів нараду з питання стану виконавської дисципліни, роботи зі зверненнями громадян у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації. У нараді брали участь: виконуючий обов’язки керівника апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Матюхін В.О., начальник відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Філіпович Р.О., виконуючий обов’язки начальника відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Гулам О.О., начальник управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Лактіонова Т.Ю., виконуючий обов’язки начальника відділу економіки Барбазюк М.Б., начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М., начальник управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Андріянов І.О., директор КП „Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва” Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Радик В.І., керівники житлово-експлуатаційних дільниць Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.
Розглянуто питання:
- про надання інформації директору Департаменту соціальної політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Крикунову Ю.В. щодо стану забезпечення потреб внутрішньо переміщених осіб;
- про підготовку інформації першому заступнику голови Київської міської державної адміністрації Плісу Г.В. щодо стану виконання протоколу доручень № 9, напрацьованих під час наради 05.03.2015;
- про підготовку інформації Київському міському голові Кличку В.В. щодо оцінки діяльності Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації за окремими показниками;
- про підготовку інформації директору Департаменту соціальної політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Крикунову Ю.В. щодо стану виконання протоколу доручень № 20, напрацьованих під час наради 27.04.2015 з питань, що виникають в ході реалізації доручень Президента України та Уряду під час вирішення проблемних питань при розгляді звернень киян - учасників антитерористичної операції, членів їх сімей та членів сімей загиблих киян - учасників антитерористичної операції;
- про підготовку інформації заступнику голови Київської міської державної адміністрації Пантелеєву П.О. щодо стану виконання протоколу 003/37 виїзної наради 06.04.2016 комісії з проведення весняного двомісячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану міста в Солом’янському та Голосіївському районах.
За підсумками наради надано доручення.

05 травня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів нараду з питання: „Про стан будівництва та ведення в експлуатацію житлових будинків на території Солом’янського району міста Києва в ІІ кварталі 2016 року”. У заході брали учать: начальник управління будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Табор Ю.В., замовники будівництва. Під час наради розглядалось питання щодо забезпечення дотримання термінів виконання графіку введення житлових об’єктів у експлуатацію, надання можливої допомоги забудовникам у вирішені проблемних питань, здійснення моніторингу стану будівництва об’єктів на території Солом’янського району міста Києва відповідно до Закону України „Про регулювання містобудівної діяльності” від 17.02.2011 № 3038-VI щодо введення в експлуатацію об’єктів будівництва за двома окремими напрямами в залежності від категорії складності кожного конкретного об’єкту, зокрема, за адресою: вул. Богданівська, 7. За підсумками наради надано відповідні доручення.

06 травня виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, у якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, зовнішнього та дворового освітлення тощо.

06 травня на вулиці Козицького - на відрізку від вулиці Єреванської до вулиці Уманської відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечили: виконуючий обов’язки начальника відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кострубіцька Л.І. і головний спеціаліст відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Герасименко Ю.В. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі: міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської, Хмельницької областей (130 машин).
06 травня на вулиці Керченській - на відрізку від вулиці Донецької до вулиці Мартиросяна відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечили: виконуючий обов’язки начальника відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кострубіцька Л.І. і головний спеціаліст відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ткач І.В. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі: міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської, Хмельницької областей (91 машина).

06 травня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В.. провів нараду з керівниками структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації щодо перспективних планів роботи. За підсумками наради надано відповідні доручення.

06 травня у приміщенні Палацу дитячої та юнацької творчості (вул. Курська, 15) відбувся святковий концерт для ветеранів Німецько-радянської війни з нагоди відзначення 
71-ої річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 71-ої річниці завершення Другої світової війни спільно з благодійним Фондом „Відновлення Донбасу”. Організацію заходу забезпечила : начальник управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Заплотінська О.І. У заході брала участь: директор Палацу дитячої та юнацької творчості Тихонова І.І., заступник директора благодійного Фонду „Відновлення Донбасу” Мішина І.Ф. Присутні ветерани переглянули святкову концертну програму за участю самодіяльних художніх колективів Палацу дитячої та юнацької творчості, а саме: „Лідер”, „Диверисмент”, „Грейс”, „Крок”, „Ластівка”, „Аматор – спорт-денс” тощо. Загальна кількість учасників заходу - 280 осіб.

06 травня у приміщеннях підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва ((бульв. Лепсе Івана, 23-а, підлітковий клуб за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Полум’я”, вул. Донця Михайла, 21-б, підлітковий клуб за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Райдуга”, вул. Волинська, 4-а, підлітковий клуб за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Юність”, вул. Героїв Севастополя, 14-а, підлітковий клуб за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Ровесник”) проведено бесіди на тему: „Пам’яті жертв політичних репресій” для гуртківців підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва. Організацію заходу забезпечили: начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В. та директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь“ Максимович Г.М. У заході брали участь: педагоги-організатори, керівники гуртків та гуртківці підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва.
Обговорювались питання:
- про збереження історичної пам’яті нашого народу та утвердження історичної справедливості;
- про засудження будь-яких проявів агресії у ХХІ столітті;
- про факти застосування методів політичного терору;
- про ознайомлення з оприлюдненими матеріалами, які стосуються політичних репресій в Україні;
- про гідне вшанування пам’яті жертв репресій;
- про підтримку постраждалих від тоталітарного комуністичного режиму.
Присутнім було надано рекомендації та роз’яснення. Загальна кількість учасників заходу - 63 особи.

06 травня у приміщенні підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Червоні вітрила” (вул. Сім’ї Ідзиковських, 37-а) проведено Літературна виставка - експозиція на тему: „Ніщо не забуте, ніхто не забутий” з нагоди відзначення 71-ої річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 71-ої річниці завершення Другої світової війни для гуртківців підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва. Організацію заходу забезпечили: начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь“ Максимович Г.М. та педагог-організатор підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Червоні вітрила” Желіба Т.Д. У заході брали участь керівники гуртків та гуртківці підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Червоні вітрила”. Присутні переглянули експозицію. Живе спостереження, тобто наочне сприйняття, є початком усякого пізнання. Наочність дозволяє підвищити якість знань, зокрема з історії Другої світової війни, результативність освоєння матеріалу. Загальна кількість учасників заходу - 27 осіб.

06 травня заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела об’їзд амбулаторій загальної практики/сімейної медицини, які відкрито у Солом’янському районі міста Києва за адресами вул. Радянська, 10,
вул. Очаківська, 3/8. У заході брала участь виконуючий обов’язки начальника управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П. Перевірено стан надання медичної допомоги населенню Солом’янського району міста Києва.

06 травня виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В.. провів перевірку благоустрою території біля станції метрополітену „Вокзальна”, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Вокзальна”, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду було надано доручення.

06 травня виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В.. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Новопольової, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд на ній. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Андріянов І.О. За підсумками об’їзду було надано доручення.

07 травня виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, у якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, зовнішнього та дворового освітлення тощо.

07 травня за адресою: вул. Героїв Севастополя, 42 - на відрізку від вулиці Донця Михайла до вулиці Стражеска Академіка відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечили: виконуючий обов’язки начальника відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кострубіцька Л.І. і головний спеціаліст відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Духіна О.О. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі: м. Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської, Хмельницької областей (195 машин).

07 травня у парку „Орлятко“ відбувся святковий захід для ветеранів та мешканців Солом’янського району міста Києва з нагоди відзначення 71-ої річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 71-ої річниці завершення Другої світової війни. У заході брали участь: народний депутат України, перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства Андрієвський Д.Й., депутат Київської міської ради Непоп В.І., виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В., заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І., начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В. головний спеціаліст відділу з питань внутрішніх зв’язків з громад кістю Кушніренко П.А., ветерани Німецько-радянської війни, працівники тилу, члени сімей загиблих, учасники антитерористичної операції, мешканці Солом’янського району міста Києва. Святкування пройшло за участю артистів , організатором, якого є Благодійний фонд „Солом’янка”, скуштувати польову кухню, та спробувати себе в майстер-класі. Під час свята відбувся виступ творчих самодіяльних художніх колективів Солом’янського району міста Києва та вітання ветеранів Великої Вітчизняної війни, учасників українського визвольного руху часів Другої світової війни, жертв нацистських переслідувань, учасників антитерористичної операції на сході України. Присутні змогли почастуватись солдатською кашею.

07 травня виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В.. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Народного Ополчення, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд на ній. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Андріянов І.О. За підсумками об’їзду було надано доручення.

08 травня відбулось Урочисте покладання квітів до обелісків та меморіальних дощок загиблим воїнам з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення. У заході брали участь: виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В., заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І., виконуючий обов’язки керівника апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Матюхін В.О., голова Солом’янської районної в м. Києві організації ветеранів Парафейніков Б.Д., ветерани Великої Вітчизняної війни, учні загальноосвітніх навчальних закладів Солом’янського району міста Києва, мешканці Солом’янського району міста Києва. Відбулись урочисті церемонії покладання квітів до обелісків та меморіалів загиблим воїнам у Другій світовій війні, що розташовані на території Солом’янського району міста Києва, а саме:
- до пам’ятника „3-тя лінія оборони м. Києва”;
- до обеліску загиблим воїнам у мікрорайоні Совки; 
- до пам’ятного знаку „Захисникам Вітчизни”;
- до обеліску загиблим воїнам 206-ї стрілецької дивізії;
- до меморіалу загиблим воїнам у мікрорайоні Жуляни;
- до меморіальної дошки повному кавалеру ордену Слави Ковальову О.Л.
- до братських могил на Шулявському кладовищі; 
- до пам’ятника загиблим викладачам та студентам Київського політехнічного інституту;
- до пам’ятника загиблим воїнам 212-ої повітрянодесантної бригади;
- до меморіальної дошки „Підпільному партизанському штабу в м. Києві“.

08 травня у парку ім. М. Островського проведено урочисту ходу - реквієм до Солом’янського меморіалу з нагоди відзначення 71-ої річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 71-ої річниці завершення Другої світової війни. У заході брали участь: народний депутат України, перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства Андрієвський Д.Й., виконуючий обов’язки Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В., заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І., виконуючий обов’язки керівника апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Матюхін В.О., ректор Національного університету оборони України ім. І. Черняховського генерал-лейтенант Телелим В.М., керівництво Національної академії внутрішніх справ України, голова районної організації ветеранів Парафейніков Б.Д., керівники та працівники структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, ветерани Великої Вітчизняної війни, мешканці Солом’янського району міста Києва. Після покладання квітів присутні вшанували пам’ять загиблих воїнів хвилиною мовчання. Потім відбулось урочисте проходження військових Національного університету оборони України ім. І. Черняховського та курсантів Національної академії внутрішніх справ.

08 травня відбулась вахта пам’яті за участю учнів загальноосвітніх навчальних закладів Солом’янського району міста Києва біля пам’ятників та обелісків загиблим воїнам з нагоди відзначення 71-ої річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 71-ої річниці завершення Другої світової війни. Організацію заходу забезпечила начальник управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Заплотінська О.І.

09 травня виконуючий обов’язки керівника апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Матюхін В.О., начальник організаційного відділу Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шатохіна В.О., працівники структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, громадськість Солом’янського району міста Києва (50 осіб) брали участь у церемонії покладання квітів до Меморіалу Вічної Слави у Парку Слави за участю Президента України з нагоди відзначення 71-ої річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 71-ої річниці завершення Другої світової війни.

09 травня у храмах, церквах, інших культових спорудах, які розташовані на території Солом’янського району міста Києва, відбулись панахиди за жертвами Другої світової війни 
з нагоди відзначення 71-ої річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 71-ої річниці завершення Другої світової війни.
Протягом тижня в закладах культури Солом’янського району міста Києва проведено заходи:
- естафета пам’яті з нагоди відзначення 71-ої річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 71-ої річниці завершення Другої світової війни (бібліотечні заклади Солом’янського району міста Києва);
- ілюстративна виставка на тему: „Весна красна розквітає“ (вул. Західна, 11, бібліотека ім. О. Довженка);
- виставка дитячих малюнків на тему: „Миру в Україні бути“ з нагоди відзначення 71-ої річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 71-ої річниці завершення Другої світової війни (просп. Лобановського Валерія, 37, бібліотека ім. М. Бажана);
- виставка - портрет на тему: „У кожного з нас укладені дві долі, з яких один засуджує те, що робить інший“ з нагоди 170-річчя від дня народження польського письменника Г. Сенкевича (вул. Освіти, 14, Центральна районна бібліотека ім. Ф. Достоєвського);
- виставка-персоналія на тему: „Військові походи Сенкевича“ з нагоди 170-річчя від дня народження польського письменника Г. Сенкевича (вул. Шепелєва, 13, бібліотека ім. О. Гончара);
- літературний меридіан на тему: „Величаємо тебе, мамо…“ з нагоди святкування Дня матері (вул. Героїв Севастополя, 22, бібліотека ім. М. Лермонтова);
- інформаційний коктейль на тему: „До вас прилітає лелека“ з нагоди святкування Міжнародного дня сім’ї (вул. Героїв Севастополя, 22, бібліотека ім. М. Лермонтова);
- виставка - персоналія на тему: „Довга дорога таланту“ з нагоди 145-річчя від дня народження українського письменника В. Стефаника (вул. Героїв Севастополя, 22, бібліотека ім. М. Лермонтова);
- виставка робіт учнів художнього відділення на тему:„Диво-писанка“ (вул. Тупикова, 29, Київська дитяча школа мистецтв № 1);
- святковий концерт з нагоди відзначення 71-ої річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 71-ої річниці завершення Другої світової війни (бульв. Лепсе Івана, 69, Київська дитяча музична школа № 14 ім. Д . Кабалевського);
- відкриття виставки на тему: „Ніщо не забуто, ніхто не забутий“ з нагоди відзначення 71-ої річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 71-ої річниці завершення Другої світової війни (вул. Героїв Війни, 14, Клубний заклад „Будинок культури Жуляни“).

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена