Головна  →  Підсумки тижня  →  14 червня 2016

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 06.06.16 по 12.06.16 р.

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 06.06.16 по 12.06.16 р.

06 червня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою. Після об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, зовнішнього та дворового освітлення тощо.

06 червня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з першим заступником голови, керівником апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, керівниками структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та керівниками комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва.
Під час наради були розглянуті питання:
- про вжиття заходів щодо забезпечення стабільної життєдіяльності Солом’янського району міста Києва, особливо у святкові та неробочі дні;
- про стан благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану Солом’янського району міста Києва;
- про удосконалення та оптимізацію структури управління житлово-комунальним господарством Солом’янського району міста Києва;
- про життєзабезпечення та енергозбереження у сфері житлово-комунального господарства Солом’янського району міста Києва;
- про рейтингову оцінку діяльності Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації;
- про стан підготовки до нового опалювального сезону 2016-2017 років;
- про стан виконання заходів з підвищення ефективності діяльності Центру надання адміністративних послуг Солом’янського району міста Києва;
- про стан роботи у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та комунальних підприємствах Солом’янського району міста Києва із зверненнями громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва 1551”.
За підсумками наради надано відповідні доручення.

06 червня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів прийом керівників підприємств, установ та організацій Солом’янського району міста Києва.

06 червня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з питань аналізу звернень громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва 1551”. У нараді брали участь: керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Король О.А., начальник відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Філіпович Р.О., виконуючий обов’язки начальника відділу роботи зі зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Гулам О.О.
Під час наради розглянуті питання:
- про відсутність гарячого водопостачання у житловому будинку;
- про відсутність холодного водопостачання у житловому будинку;
- про стан укладання та ремонту асфальтного покриття на прибудинковій території;
- про стан утримання підвалів, колясочних технічних поверхів у житловому будинку;
- про відновлення благоустрою території після виконання планових, аварійних робіт на об’єктах благоустрою;
- про технічний стан проїжджих частин вулиць та тротуарів;
- про відсутність освітлення у під’їзді житлового будинку через несправність лампочок;
- про стан технічного обслуговування систем тепло-, водопостачання та водовідведення і зливів;
- про стан роботи пасажирського ліфту в житловому будинку.
За підсумками наради надано доручення.

06 червня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Новопольової, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд на ній. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Андріянов І.О. За підсумками об’їзду було надано доручення.

07 червня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою. Після об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, зовнішнього та дворового освітлення тощо.

07 червня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку стану роботи ЖЕД № 902 (вул. Волинська, 4А). У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Андріянов І.О. Під час об’їзду територій, підпорядкованих ЖЕД № 902, перевірено стан робіт щодо прибирання прибудинкової території, несанкціонованих звалищ, вивозу сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійних робіт на інженерних мережах, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками обстеження надано доручення.

07 червня у загальноосвітніх навчальних закладах Солом’янського району міста Києва відбулось зовнішнє незалежне оцінювання з англійської мови випускників цих закладів. Організацію заходу забезпечили: начальник управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Заплотінська О.І. та директори загальноосвітніх навчальних закладів Солом’янського району міста Києва. Тест зовнішнього незалежного оцінювання (далі - тест ЗНО) з англійської мови у 2016 році складався з трьох частин: читання, використання мови, письмо. У тесті ЗНО з англійської мови було використано завдання чотирьох форм: завдання на встановлення відповідності, завдання з вибором однієї правильної відповіді, завдання на заповнення пропусків у тексті та завдання з розгорнутою відповіддю. Загальна кількість завдань тесту - 43. Останнє завдання передбачало створення абітурієнтом на бланку відповідей власного висловлення у письмовій формі відповідно до запропонованої комунікативної ситуації. На виконання всіх завдань тесту ЗНО з англійської мови учасникам було відведено 120 хвилин. Випускники зможуть використати тестові бали зовнішнього незалежного оцінювання з цього предмета під час вступу до вищого навчального закладу.

07 червня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 403) відбулась нарада з питання стану впровадження медичної реформи на території Солом’янського району міста Києва. Проводив нараду голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. У заході брали участь: виконуючий обов’язки начальника управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П., начальники відділів управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, директор комунального некомерційного підприємства „Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1” Сваток А.С., директор комунального некомерційного підприємства „Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2” Шпильова В.М., директор комунального некомерційного підприємства „Консультативно-діагностичний центр” Зацеркляна В.А.
Розглянуто питання:
- про стан виконання протоколу доручень, напрацьованих під час наради 17.05.2016;
- про обговорення пропозицій до Концепції розвитку системи охорони здоров’я міста Києва;
- про стан роботи із зверненнями громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва 1551”, в управлінні охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.
За підсумками наради надано доручення.

07 червня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку благоустрою території біля станції метрополітену „Берестейська”, у якій брала участь виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шевченко А.В. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Берестейська”, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо.

07 червня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 409) начальник служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Давиденко В.В. провела засідання комісії з питань захисту прав дітей при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації. У заході брали участь члени комісії: начальник відділу з питань захисту прав дітей служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Стрелюк Л.М., головний спеціаліст відділу з питань захисту прав дітей служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Черкасова В.А., виконуючий обов’язки начальника юридичного відділу Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Єрко Н.П., начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., начальник управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Лактіонова Т.Ю., виконуючий обов’язки начальника управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П., директор Солом’янського районного у місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Бочарова Н.М., державний нотаріус дев’ятої Київської нотаріальної контори Шарафетдінова Н.В., мешканці Солом’янського району міста Києва, справи яких було розглянуто.
Під час засідання розглянуто питання:
- про визначення форми влаштування малолітньої особи, яка має статус дитини, позбавленої батьківського піклування, та призначення опікуна над нею;
- про визначення форми влаштування малолітньої особи, яка має статус дитини, позбавленої батьківського піклування, та призначення піклувальника над дитиною;
- про надання дозволу на тимчасовий виїзд за кордон на відпочинок малолітнім особам, які мають статус дітей-сиріт та перебувають під опікою;
- про надання висновку до суду щодо позбавлення батьківських прав;
- про затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей, позбавлених батьківського піклування;
- про направлення на санаторно-курортне лікування, оздоровлення та відпочинок у літній період (червень 2016 року) в дитячих санаторіях, що підпорядковуються Департаменту охорони здоров’я виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) малолітньої особи, яка перебуває на обліку як дитина, що опинилась у складних життєвих обставинах, знаходиться у центрі соціально-психологічної реабілітації дітей Служби у справах дітей та сім’ї виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).
За підсумками засідання комісії підготовлено протокол.

08 червня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою. Після об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, зовнішнього та дворового освітлення тощо.
08 червня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) начальник управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Лактіонова Т.Ю. провела засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат). У заході брали участь: начальник відділу праці та соціально-трудових відносин управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Коржик В.В., начальник управління збирання статистичних даних та взаємодії з респондентами в сфері будівництва м. Києва Резва Л.О., начальник відділу контрольно-перевірочної роботи Правобережного об’єднання управління Пенсійного фонду України в м. Києві Велікдус М.В., начальник управління погашення заборгованості ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у місті Києві Ванжула О.П., старший оперуповноважений Солом’янського управління поліції УП ГУ НП у м. Києві Бойко О.О., представники підприємств Солом’янського району міста Києва.
Розглянуто питання: 
- про стан погашення заборгованості із заробітної плати;
- про причини наявності заборгованості із заробітної плати.
Загальна кількість присутніх - 23 особи. За підсумками засідання комісії підготовлено протокол.

08 червня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) начальник управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Лактіонова Т.Ю. провела засідання робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення. У заході брали участь: начальник відділу праці та соціально-трудових відносин управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Коржик В.В., начальник управління збирання статистичних даних та взаємодії з респондентами в сфері будівництва м. Києва Резва Л.О. головний спеціаліст Правобережного об’єднання управління Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві в місті Києві Руднева К.В., старший оперуповноважений Солом’янського управління поліції УП ГУ НП у м. Києві Бойко О.О., представники підприємств Солом’янського району міста Києва.
Розглянуто питання: 
- про моніторинг рівня заробітної плати штатних працівників на підприємствах міста Києва за останніми статистичними даними;
- про причини низького рівня розміру середньої заробітної плати на окремих підприємствах Солом’янського району міста Києва та заходи, що вживаються з метою його підвищення.
Загальна кількість присутніх - 10 осіб. За підсумками засідання робочої групи підготовлено протокол.

08 червня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) начальник управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Андріянов І.О. провів нараду з питання реформування і розвитку житлово-комунального господарства на території Солом’янського району міста Києва. У нараді брали участь: заступник начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брейда О.А., працівники управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, директор КП „Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва” Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Радик В.І., керівники житлово-експлуатаційних дільниць Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва. 
Розглянуті питання:
- про передачу безгосподарчих мереж до комунальної власності міста Києва;
- про стан виконання рішення II сесії VII скликання Київської міської ради від 09 жовтня 2014 року № 270/270 „Про удосконалення структури управління житлово-комунальним господарством міста Києва”;
- про стан виконання наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 30.07.2012 № 390 „Про затвердження Порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів, зміну цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад”.
За підсумками наради надано відповідні доручення.

08 червня на території Солом’янського району міста Києва перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку законності розміщення та функціонального призначення тимчасових споруд на території Солом’янського району міста Києва, у якій брала участь виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шевченко А.В. Перевірено, зокрема: наявність дозвільної документації на розміщення тимчасових споруд, стан благоустрою прилеглої території тощо. За підсумками перевірки надано доручення.

08 червня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку благоустрою території біля станції метрополітену „Політехнічний інститут”, у якій брала участь виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шевченко А.В. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Політехнічний інститут”, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду було надано доручення.

08 червня на території Солом’янського району міста Києва перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку стану ліквідації сміттєзвалищ та приведення території в належний екологічний стан, у якій брала участь виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шевченко А.В. Перевірено, зокрема: стан ліквідації побутових та інших відходів, вжиття заходів щодо збирання, сортування, транспортування та утилізації сміття, проведення екологічних санітарно-гігієнічних заходів, залучення громадськості до упорядкування та благоустрою території тощо. За підсумками перевірки надано доручення.

08 червня у приміщенні громадської приймальні (вул. Металістів, 9) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів особистий виїзний прийом громадян. У заході брала участь виконуючий обов’язки начальника відділу роботи зі зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Гулам О.О. Під час прийому розглянуто звернення мешканців Солом’янського району міста Києва з житлово-комунальних питань. За підсумками особистого виїзного прийому Шкуро М.Ю. надав протокольні доручення.

08 червня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Народного Ополчення, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд на ній. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Андріянов І.О. За підсумками об’їзду було надано доручення.

09 червня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою. Після об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, зовнішнього та дворового освітлення тощо.

09 червня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку стану роботи ЖЕД № 903 (вул. Солом’янська, 33). У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Андріянов І.О. Під час об’їзду територій, підпорядкованих ЖЕД № 903, перевірено стан робіт щодо прибирання прибудинкової території, несанкціонованих звалищ, вивозу сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійних робіт на інженерних мережах, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками обстеження надано доручення.

09 червня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з питання стану виконавської дисципліни, роботи зі зверненнями громадян у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації. У нараді брали участь: керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Король О.А., начальник відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Філіпович Р.О., виконуючий обов’язки начальника відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Гулам О.О., начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., начальник управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Андріянов І.О., начальник відділу з питань комунальної власності Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бандура І.І., виконуючий обов’язки начальника відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кострубіцька Л.І., начальник відділу (Центру) надання адміністративних послуг Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Вінагіна І.Є., директор КП „Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва” Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Радик В.І., керівники житлово-експлуатаційних дільниць Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.
Розглянуто питання:
- про підготовку інформації директору Департаменту житлово-комунальної інфраструктури Павлику І.К. виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) щодо планових показників з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до опалювального сезону 2016-2017 років;
- про підготовку інформації директору Департаменту комунальної власності м. Києва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Гудзю А.А. щодо стану перерахування частини отриманої орендної плати до бюджету міста у розмірі 10 відсотків від суми боргу і стану погашення заборгованості;
- про підготовку інформації першому заступнику голови Київської міської державної адміністрації Плісу Г.В. щодо стану виконання протоколу доручень № 23, напрацьованих під час наради 17.05.2016 з обговорення питань життєдіяльності міста Києва;
- про підготовку інформації заступнику голови Київської міської державної адміністрації Сагайдуку І.В. щодо стану виконання пункту 3 протоколу доручень № 18, напрацьованих під час наради 20.04.2016 з обговорення заходів з недопущення несанкціонованої торгівлі у місті Києві;
- про підготовку інформації директору Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Фіданян О.Г. для забезпечення підготовки Державної доповіді про стан сімей та шляхи реалізації державної політики з питань сім’ї відповідно до листа Міністерства соціальної політики України від 30.05.2016 № 7747/0/14-16/59;
- про надання інформації директору Департаменту (Центру) надання адміністративних послуг виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Шамрай Н.В. щодо наявних судових процесів за станом на 01.06.2016.
За підсумками наради надано доручення.

09 червня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів нараду з питання: „Про стан будівництва та введення в експлуатацію житлових будинків на території Солом’янського району міста Києва в ІІ кварталі 2016 року”. У заході брали участь: начальник управління будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Табор Ю.В., замовники будівництва. Під час наради розглядалось питання щодо забезпечення дотримання термінів виконання графіку введення житлових об’єктів у експлуатацію, надання можливої допомоги забудовникам у вирішені проблемних питань, здійснення моніторингу стану будівництва об’єктів на території Солом’янського району міста Києва відповідно до Закону України „Про регулювання містобудівної діяльності” від 17.02.2011 № 3038-VI щодо введення в експлуатацію об’єктів будівництва за двома окремими напрямами в залежності від категорії складності кожного конкретного об’єкту, зокрема, за адресою: вул. Гарматна, 38. За підсумками наради надано відповідні доручення.

09 червня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території КНП „Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2” (вул. Солом’янська, 17). У заході брала участь виконуючий обов’язки начальника управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П. Під час об’їзду перевірено: стан надання медичної допомоги населенню Солом’янського району міста Києва, також стан відновлення благоустрою території в місцях проведення робіт на інженерних мережах, стан освітлення території біля лікувально-профілактичного закладу тощо.

09 червня у храмах та церквах, інших культових спорудах, які розташовані на території Солом’янського району міста Києва, проведено святкові богослужіння з нагоди Вознесіння Господнього.

10 червня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою. Після об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, зовнішнього та дворового освітлення тощо.

10 червня на вулиці Освіти - на відрізку від вулиці Вузівської до вулиці Кривоноса Максима - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечили: виконуючий обов’язки начальника відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кострубіцька Л.І. і головний спеціаліст відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ткач І.В. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської, Хмельницької областей (192 машини).

10 червня у провулку Ковальському - на відрізку від вулиці Металістів до вулиці Смоленської - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечили: виконуючий обов’язки начальника відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кострубіцька Л.І. і головний спеціаліст відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ситник К.О. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської, Хмельницької областей (41 машина).

10 червня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з керівниками структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації щодо перспективних планів роботи. За підсумками наради надано відповідні доручення.

10 червня у загальноосвітніх навчальних закладах Солом’янського району міста Києва відбулось зовнішнє незалежне оцінювання з біології випускників цих закладів. Організацію заходу забезпечили: начальник управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Заплотінська О.І. та директори загальноосвітніх навчальних закладів Солом’янського району міста Києва. Тест ЗНО з біології у 2016 році складався із завдань трьох форм: завдань з вибором однієї правильної відповіді, завдань на встановлення відповідності, а також завдань з вибором трьох правильних відповідей із трьох груп запропонованих варіантів відповідей. Загальна кількість завдань тесту ЗНО з біології - 50, на виконання яких учасникам тестування було відведено 120 хвилин. Максимальна кількість балів, яку зможе набрати учасник ЗНО з біології, правильно виконавши всі завдання тесту - 76. Випускники будуть мати можливість використати тестові бали зовнішнього незалежного оцінювання з цього предмета під час вступу до вищого навчального закладу.

10 червня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку благоустрою території біля станції метрополітену „Вокзальна”, у якій брала участь виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шевченко А.В. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Вокзальна”, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду було надано доручення.

10 червня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд амбулаторій загальної практики/сімейної медицини, які відкрито у Солом’янському районі міста Києва за адресами: вул. Отця Анатолія Жураковського, 10, вул. Очаківська, 3/8. У заході брала участь виконуючий обов’язки начальника управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П. Перевірено стан надання медичної допомоги населенню Солом’янського району міста Києва.

10 червня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Галана Ярослава, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд на ній. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Андріянов І.О. За підсумками об’їзду було надано доручення.

11 червня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою. За підсумками об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, зовнішнього та дворового освітлення тощо.

11 червня за адресою: просп. Комарова Космонавта, 28 - на відрізку від проспекту Комарова Космонавта до вулиці Чумака Василя - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечила виконуючий обов’язки начальника відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кострубіцька Л.І. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі: м. Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської, Хмельницької областей (214 машин).

11 червня за адресою: вул. Волгоградська, 10 - на відрізку від вулиці Волгоградської до вулиці Неходи Івана - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечили: виконуючий обов’язки начальника відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кострубіцька Л.І. і головний спеціаліст відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Герасименко Ю.В. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі: м. Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської, Хмельницької областей (23 машини).

11 червня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Чернівецької, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд на ній. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Андріянов І.О. За підсумками об’їзду було надано доручення.

Протягом тижня в закладах культури Солом’янського району міста Києва проведено заходи:
- обслуговування дітей - користувачів бібліотек у літніх таборах (бібліотечні заклади для дітей Солом’янського району міста Києва);
- літературна студія на тему: „Від сучасної молодіжної прози до класики: пошук і перспективи“ (вул. Єреванська, 12, бібліотека ім. М. Реріха);
- літні читання сім’ї на тему: „Казки для всієї родини“ (вул. Героїв Севастополя, 22, бібліотека ім. М. Лермонтова);
- історичний екскурс на тему:„Суботів - перша гетьманська столиця“ (вул. Шепелєва, 13, бібліотека ім. О. Гончара);
- виставка-знайомство на тему: „Психологічні романи В. Шкляра“ (вул. Шепелєва, 13, бібліотека ім. О. Гончара);
- вистава для дорослих „Этажи“ (вул. Єреванська, 11, Київський камерний театр-студія „Дивний замок“).

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена