Головна  →  Підсумки тижня  →  12 липня 2016

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 29.06.16 по 03.07.16 р.

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 29.06.16 по 03.07.16 р.

29 червня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою. Після об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, зовнішнього та дворового освітлення тощо.

29 червня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку законності розміщення та функціонального призначення тимчасових споруд на території Солом’янського району міста Києва, у якій брала участь виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шевченко А.В. Перевірено, зокрема: наявність дозвільної документації на розміщення тимчасових споруд, стан благоустрою прилеглої території тощо. За підсумками перевірки надано доручення.

29 червня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) начальник управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Андріянов І.О. провів нараду з питання реформування і розвитку житлово-комунального господарства на території Солом’янського району міста Києва. У нараді брали участь: заступник начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брейда О.А., працівники управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, директор КП „Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва” Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Радик В.І., керівники житлово-експлуатаційних дільниць Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва. 
Розглянуті питання:
- про передачу безгосподарчих мереж до комунальної власності міста Києва;
- про стан виконання рішення II сесії VII скликання Київської міської ради від 09 жовтня 2014 року № 270/270 „Про удосконалення структури управління житлово-комунальним господарством міста Києва”;
- про стан виконання наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 30.07.2012 № 390 „Про затвердження Порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів, зміну цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад”.
За підсумками наради надано відповідні доручення.

29 червня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку належного благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Політехнічний інститут”, зупинок транспортних та інших засобів, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі. У заході брала участь виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шевченко О.В. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Політехнічний інститут”, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду було надано доручення.

29 червня на території Солом’янського району міста Києва перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку стану ліквідації сміттєзвалищ та приведення території в належний екологічний стан, у якій брала участь виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шевченко А.В. Перевірено, зокрема: стан ліквідації побутових та інших відходів, вжиття заходів щодо збирання, сортування, транспортування та утилізації сміття, проведення екологічних санітарно-гігієнічних заходів, залучення громадськості до упорядкування та благоустрою території тощо. За підсумками перевірки надано доручення.

29 червня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів особистий прийом громадян. У заході брала участь виконуючий обов’язки начальника відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Гулам О.О. Під час прийому розглянуто звернення мешканців Солом’янського району міста Києва з житлово-комунальних питань. За підсумками особистого прийому Шкуро М.Ю. надав протокольні доручення.

29 червня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення по вулиці Гарматна, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд на ньому. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Андріянов І.О. За підсумками об’їзду було надано доручення.

30 червня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою. Після об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, зовнішнього та дворового освітлення тощо.

30 червня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку стану роботи ЖЕД № 902 (вул. Волинська, 4А). У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Андріянов І.О. Під час об’їзду територій, підпорядкованих ЖЕД № 902, перевірено стан робіт щодо прибирання прибудинкової території, несанкціонованих звалищ, вивозу сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійних робіт на інженерних мережах, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками обстеження надано доручення.

30 червня заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела об’їзд території комунального некомерційного підприємства „Центр первинної медико-санітарної допомоги №1“ Солом’янського району міста Києва (просп. Комарова Космонавта, 3). У об’їзді брала участь виконуючий обов’язки начальника управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П. Під час об’їзду перевірено: стан надання медичної допомоги населенню Солом’янського району міста Києва, також стан відновлення благоустрою території в місцях проведення робіт на інженерних мережах, стан освітлення території біля лікувально-профілактичного закладу.

30 червня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з питань стану виконавської дисципліни, роботи зі зверненнями громадян у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації. У нараді брали участь: керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Король О.А., начальник відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Філіпович Р.О., виконуючий обов’язки начальника відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Гулам О.О., виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шевченко А.В., завідувач сектору взаємодії з правоохоронними органами та з питань запобігання виявлення корупції Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Харченко П.В., начальник відділу економіки Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Барбазюк М.Б., завідувач сектора оборонної та мобілізаційної роботи Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Некоз С.В., виконуючий обов’язки начальника відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ткач І.В., начальник управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Андріянов І.О., директор КП „Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва” Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Радик В.І. 
Розглянуто питання:
- про підготовку інформації першому заступнику голови Київської міської державної адміністрації Плісу Г.В., щодо протоколу доручень № 28 напрацьованого під час наради з обговорення питань по організації комплектування Збройних Сил України військовослужбовцями за контрактом у ІІ кварталі 2016 року та в подальші періоди 15.06.2016;
- про підготовку інформації київському міському голові Кличку В.В., щодо протоколу доручень № 33, напрацьованих під час робочої поїздки Київського міського голови до Солом'янського району міста Києва з питання інспекції об'єктів, де тривають гідравлічні випробування та ремонт тепломереж 15.06.2016;
- про підготовку інформації заступнику директора Департаменту промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Багану А.О., щодо доручень відповідним структурним підрозділам провести моніторинг об’єктів роздрібної торгівлі, розміщених в районі;
- про підготовку інформації заступнику директора Департаменту промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Багану А.О., щодо запрошень на засідання міської координаційної ради з організації шефської допомоги військовим частинам Збройних Сил України 01.07.2016р. За підсумками наради надано доручення.

30 червня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів нараду з питання: „Про стан будівництва та ведення в експлуатацію житлових будинків на території Солом’янського району міста Києва в ІІI кварталі 2016 року”. У заході брали участь: начальник управління будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Табор Ю.В., замовники будівництва. Під час наради розглядались питання щодо забезпечення дотримання термінів виконання графіку введення житлових об’єктів у експлуатацію, надання можливої допомоги забудовникам у вирішені проблемних питань, здійснення моніторингу стану будівництва об’єктів на території Солом’янського району міста Києва відповідно до Закону України „Про регулювання містобудівної діяльності” від 17.02.2011 № 3038-VI щодо введення в експлуатацію об’єктів будівництва за двома окремими напрямами в залежності від категорії складності кожного конкретного об’єкту, зокрема, за адресою: вул. Гарматна, 2. За підсумками наради надано відповідні доручення.

01 липня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою. Після об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, зовнішнього та дворового освітлення тощо.

01 липня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з керівниками структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації щодо перспективних планів роботи. За підсумками наради надані відповідні доручення.

01 липня на території Національної академії внутрішніх справ (пл. Солом’янська, 1) відбулись урочистості з нагоди 95- ї річниці навчального закладу Національної академії внутрішніх справ. В урочистостях брали участь: Президент України - Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Порошенко П.О., Міністр внутрішніх справ України Аваков А.Б., депутат Київської міської ради Костюшко О.П., ректор Національної академії внутрішніх справ Чернєй В.В., проректор Національної академії внутрішніх справ, полковник поліції Сербин Р.А., голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю., викладацький склад, студенти Національної академії внутрішніх справ, вихованці Юридичного ліцею імені Ярослава Кондратьєва. Під час урочистостей Президент України - Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Порошенко П.О. привітав науково-педагогічний колектив, слухачів та студентів академії з 95-ю річницею закладу. З нагоди свята Порошенко П.О. вручив високі державні нагороди працівникам Національної академії внутрішніх справ за зразкове виконання службових обов’язків, сумлінне та бездоганне служіння українському народові, а саме: орден Богдана Хмельницького ІІІ ступеня – нагороджено 1 особу, орден княгині Ольги ІІІ ступеня - нагороджено 1 особу, Медалями „За бездоганну службу” ІІІ ступеня - нагороджено 4 особи, Медалями ”За працю і звитягу” – нагороджено 1 особу. Почесні звання „Заслужений діяч науки і техніки України” – нагороджено 1 особу, „Заслужений працівник освіти України”- нагороджено 1 особу. Заслуженими юристами України стали професора кафедри навчально-наукового інституту Національної академії внутрішніх справ - 2 особи. Голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. привітав Грамотою голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації - 18 осіб. Пам’ять загиблих воїнів присутні вшанували хвилиною мовчання. По завершенні солісти Народного ансамблю пісні і танцю Національної академії внутрішніх справ виконали „Марш академії”.

01 липня заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела об’їзд території амбулаторії загальної практики/сімейної медицини, яку відкрито у Солом’янському районі міста Києва (просп. Лобановського Валерія 2, просп. Повітрофлотський, 40А). У об’їзді брав участь виконуючий обов’язки начальника управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П. Перевірено стан надання медичної допомоги населенню Солом’янського району міста Києва.

01 липня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку належного благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Вокзальна”, зупинок транспортних та інших засобів, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі. У перевірці брала участь виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шевченко А.В. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Вокзальна”, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду було надано доручення.

01 липня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку зовнішнього освітлення вулиць, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель на території Солом’янського району міста Києва по вулиці Єреванській. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Андріянов І.О. Під час об’їзду перевірено стан освітлення вулиці, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. За підсумками об’їзду були надані доручення.

02 липня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою. Після об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, зовнішнього та дворового освітлення тощо.

02 липня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з керівниками структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації щодо перспективних планів роботи. За підсумками наради надані відповідні доручення.

02 липня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів прийом прийом керівників підприємств, установ та організацій Солом’янського району міста Києва.

02 липня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з питань аналізу звернень громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва 1551”. У нараді брали участь: керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Король О.А., начальник відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Філіпович Р.О., виконуючий обов’язки начальника відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Гулам О.О.
Під час наради розглянуто питання:
- про відсутність гарячого водопостачання у житловому будинку;
- про відсутність холодного водопостачання у житловому будинку;
- про стан роботи пасажирського ліфта в житловому будинку;
- про відсутність освітлення у під’їзді житлового будинку через несправність лампочок;
- про відсутність електропостачання у житловому будинку;
- про стан утримання підвалів, колясочних технічних поверхів у житловому будинку;
- про стан укладання та ремонту асфальтного покриття на прибудинковій території;
- про стан благоустрою прибудинкової території;
- про незадовільну температуру гарячого водопостачання у житловому будинку.
За підсумками наради надано доручення.

02 липня заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку зовнішнього освітлення вулиць, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель на території Солом’янського району міста Києва по вулиці Білецького Академіка. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Андріянов І.О. Під час об’їзду перевірений стан освітлення вулиці, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. За підсумками об’їзду були надані доручення.

Протягом тижня в закладах культури Солом’янського району міста Києва проведено заходи:
- 30 червня вистава для дорослих на тему: „Режисссура” (вул. Єреванська, 11, Київський камерний театр-студія „Дивний замок“).

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена