Головна  →  Підсумки тижня  →  16 вересня 2016

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 05.09.16 по 11.09.16 р.

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 05.09.16 по 11.09.16 р.

05 вересня виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою. У об’їзді брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, санітарно-технічний стан дитячих ігрових та спортивних майданчиків, стан догляду за зеленими насадженнями (зняття сухостійних дерев, омели), своєчасність прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, стан зовнішнього та дворового освітлення тощо.

05 вересня приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів нараду із заступником голови та керівником апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, керівниками структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та керівниками комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва. 
Під час наради розглянуті питання:
- про вжиття заходів щодо забезпечення стабільної життєдіяльності Солом’янського району міста Києва, особливо у святкові та неробочі дні;
- про стан благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану Солом’янського району міста Києва;
- про удосконалення та оптимізацію структури управління житлово-комунальним господарством Солом’янського району міста Києва;
- про життєзабезпечення та енергозбереження у сфері житлово-комунального господарства Солом’янського району міста Києва;
- про готовність районного господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2016/2017 років;
- про встановлення лічильників тепла у житлових будинках Солом’янського району міста Києва;
- про стан проведення сільськогосподарських ярмарків у Солом’янському районі міста Києва;
- про стан виконання заходів з підвищення ефективності діяльності Центру надання адміністративних послуг Солом’янського району міста Києва;
- про стан роботи у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та комунальних підприємствах Солом’янського району міста Києва із зверненнями громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва 1551”.
За підсумками наради надано відповідні доручення.

05 вересня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів прийом керівників підприємств, установ та організацій Солом’янського району міста Києва.

05 вересня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів нараду з питань аналізу звернень громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва 1551”. У нараді брали участь: керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Король О.А., начальник відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Філіпович Р.О., виконуючий обов’язки начальника відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Гулам О.О.
Під час наради розглянуті питання:
- про відсутність гарячого водопостачання у житловому будинку;
- про відсутність холодного водопостачання у житловому будинку;
- про відсутність освітлення у під’їзді житлового будинку через несправність лампочок;
- про незадовільну температуру гарячого водопостачання у житловому будинку;
- про стан укладання та ремонту асфальтного покриття;
- про відновлення благоустрою території після виконання планових, аварійних робіт на об’єктах благоустрою;
- про стан роботи пасажирських ліфтів у житловому будинку;
- про стан утримання підвалів, колясочних, технічних поверхів у житловому будинку;
- про стан благоустрою прибудинкових територій;
- про стан технічного обслуговування систем тепло-, водопостачання та водовідведення і зливів у житловому будинку.
За підсумками наради надано доручення.

05 вересня у підлітковому клубі за місцем проживання „Молодість” (просп. Лобановського Валерія, 33) відбулись змагання з кросфіту серед юнаків підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва з нагоди святкування Дня фізичної культури і спорту. Організацію заходу забезпечили: начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., заступник начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ткачук Н.В., директор підліткового клубу за місцем проживання „Молодість” Солом’янського району міста Києва Биковська Г.М. У заході брали участь педагоги-організатори та гуртківці підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва. Переможців та призерів змагань було нагороджено грамотами та дипломами. Інші учасники отримали канцелярські подарункові набори як заохочення до успіхів у спорті та перемог. Загальна кількість присутніх - 100 осіб.

05 вересня виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Донецької, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд на ній. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Андріянов І.О. Під час об’їзду перевірено стан освітлення вулиці, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд на ній. За підсумками об’їзду було надано доручення.

06 вересня виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою. У об’їзді брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, санітарно-технічний стан дитячих ігрових та спортивних майданчиків, стан догляду за зеленими насадженнями (зняття сухостійних дерев, омели), своєчасність прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, стан зовнішнього та дворового освітлення тощо.

06 вересня виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку стану роботи ЖЕД № 903 (вул. Солом’янська, 33). У заході брав участь виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. Під час об’їзду територій, підпорядкованих ЖЕД № 903, перевірено стан робіт щодо прибирання прибудинкової території, несанкціонованих звалищ, вивозу сміття, санітарно-технічний стан дитячих ігрових та спортивних майданчиків, стан догляду за зеленими насадженнями (зняття сухостійних дерев, омели), відновлення благоустрою території після виконання аварійних робіт на інженерних мережах, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками обстеження надано доручення.

06 вересня виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку благоустрою території біля станції метрополітену „Берестейська”, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Берестейська”, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду було надано доручення.

06 вересня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 409) заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела засідання комісії з питань захисту прав дітей при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації. У заході брали участь: виконуючий обов’язки начальника служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Олексієнко Т.В., начальник відділу з питань захисту прав дітей служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Стрелюк Л.М., виконуючий обов’язки начальника юридичного відділу Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Єрко Н.П., начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., начальник управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Заплотінська О.І., директор Солом’янського районного у місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Бочарова Н.М., начальник управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Лактіонова Т.Ю., виконуючий обов’язки начальника управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П., державний нотаріус дев’ятої Київської нотаріальної контори Шарафетдінова Н.В.
Під час засідання розглянуті питання:
- про визначення форми влаштування малолітньої дитини, яка має статус дитини, позбавленої батьківського піклування та призначення опікуна над нею;
- про доцільність призначення бабусі опікуном над своїм малолітнім онуком;
- про доцільність призначення опікуном над малолітнім, який має статус дитини, позбавленої батьківського піклування, та перебуває на первинному обліку в службі у справах дітей Романівської районної державної адміністрації Житомирської області. 
- про звільнення дідуся від виконання обов’язків піклувальника над неповнолітнім онуком;
- про надання висновку до суду щодо визначення участі батька у вихованні малолітніх дітей;
- про надання висновку до суду щодо встановлення порядку участі батька у вихованні малолітнього сина;
- про надання дозволу на укладення договору відступлення кредиторських вимог до фінансової установи;
- про розгляд питання щодо реалізації майна боржника, а саме квартири, де зареєстрований неповнолітній;
- про позбавлення батьківських прав відносно своїх чотирьох дітей;
- про позбавлення батьківських прав відносно малолітньої дитини;
- про надання висновку до суду щодо позбавлення батьківських прав;
- про надання дозволу на визначення імені та прізвища дитини;
- про призначення опікуна над майном підопічної;
- про розгляд заяви особи, яка утримується в Київському слідчому ізоляторі щодо передачі на виховання сина, який має статус дитини, позбавленої батьківського піклування, та влаштований на повне державне утримання до Київського міського будинку дитини ім. М.М. Городецького;
- про визначення форми влаштування малолітньої дитини, яка має статус дитини-сироти, та влаштована до Центру допомоги дітям „Місто щасливих дітей”;
- про постановку на пільгову квартирну чергу неповнолітнього, який має статус дитини, позбавленої батьківського піклування, та перебуває на первинному обліку в службі у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації;
- про обстеження крові на RW та ВІЛ-інфекцію, а також обстеження у лікаря-психіатра з метою профогляду малолітнього, який станом на сьогодні перебуває у Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей;
- про проведення обстеження крові на ВІЛ-інфекцію та туберкулінової проби малолітнім, які на сьогодні перебувають у Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей № 1 служби у справах дітей виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації);
- про затвердження індивідуального плану соціального захисту дитини-сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування та про перегляд індивідуальних планів соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
За підсумками засідання комісії підготовлено протокол.

06 вересня у приміщенні спеціалізованої школи № 64 (вул. Ушинського, 32) відбувся інструктивно-методичний семінар на тему: „Основні перспективи щодо викладання біології у 2016-2017 навчальному році. Особливості викладання у 8 класі”. Організацію заходу забезпечили: начальник управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Заплотінська О.І., директор науково-методичного центру управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Судак Л.Р., директор спеціалізованої школи № 64 Юшко О.В. У семінарі брали участь вчителі біології старших класів загальноосвітніх навчальних закладів Солом’янського району міста Києва.
Розглянуті питання:
- про перелік навчальних програм з біології, що рекомендовані Міністерством освіти і науки України, для реалізації варіативної складової навчальних планів у 2016-2017 навчальному році;
- про рекомендації щодо приділення більшої уваги вивченню процесів життєдіяльності, притаманних організму людини, щоб показати системність його організації, функціонування в умовах соціального середовища, і зорієнтувати учнів на здоровий спосіб життя, забезпечити їх базову валеологічну підготовку;
- про обов’язкове дотримання принципів єдності будови і функції та послідовності при формуванні анатомічних і фізіологічних знань у темах уроків;
- про здоров’я як збережувальну лінію нової навчальної програми, що є наскрізною, і відображена системно в усіх її темах;
- про оптимальне засвоєння учнями навчального матеріалу, якому сприятимуть лабораторні дослідження і дослідницький практикум, які орієнтують учнів на активне пізнання властивостей організму людини, організацію самоспостережень, профілактику захворювань;
- про важливість продовжувати та розвивати пізнавальний інтерес у школярів, пропонуючи самостійну роботу з різними джерелами інформації: науково-популярною літературою, відеоматеріалами, ресурсами Інтернету тощо;
- про вдосконалення форм і методів уроку, впровадження у практику передових технологій.
Присутні отримали методичні рекомендації та роз’яснення. Загальна кількість учасників семінару - 31 особа.

07 вересня виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою. У об’їзді брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, санітарно-технічний стан дитячих ігрових та спортивних майданчиків, стан догляду за зеленими насадженнями (зняття сухостійних дерев, омели), своєчасність прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, стан зовнішнього та дворового освітлення тощо.

07 вересня виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку законності розміщення та функціонального призначення тимчасових споруд, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, зовнішнього та дворового освітлення тощо.

07 вересня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. провів нараду з питань реформування і розвитку житлово-комунального господарства на території Солом’янського району міста Києва. У заході брали участь: заступник начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брейда О.А., працівники управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, директор КП „Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва” Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Радик В.І., керівники житлово-експлуатаційних дільниць Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва. 
Розглянуті питання:
- про передачу безгосподарчих мереж до комунальної власності міста Києва.
- про стан виконання рішення II сесії VII скликання Київської міської ради від 09 жовтня 2014 року № 270/270 „Про удосконалення структури управління житлово-комунальним господарством міста Києва”;
- про стан виконання наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 30.07.2012 № 390 „Про затвердження Порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів, зміну цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад”.
За підсумками наради надано відповідні доручення.

07 вересня виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку благоустрою території біля станції метрополітену „Політехнічний інститут”, зупинок транспортних та інших засобів, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Політехнічний інститут”, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду було надано доручення.

07 вересня виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку стану ліквідації сміттєзвалищ та приведення території Солом’янського району міста Києва в належний екологічний стан. У об’їзді брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Перевірено, зокрема: стан ліквідації побутових та інших відходів, вжиття заходів щодо збирання, сортування, транспортування та утилізації сміття, проведення екологічних санітарно-гігієнічних заходів, залучення громадськості до упорядкування та благоустрою території тощо. За підсумками перевірки було надано доручення.

07 вересня у підлітковому клубі за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Здоров’я” (вул. Донця Михайла, 17/46) проведено змагання з художньої гімнастики серед дівчат - гуртківців підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва з нагоди святкування Дня фізичної культури і спорту. Організацію заходу забезпечили: начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., заступник начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ткачук Н.В., директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь“ Максимович Г.М. та директор підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Здоров’я“ Біла О.В. У заході брали участь педагоги-організатори та гуртківці підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва: „Здоров’я“, „Червоні вітрила”, „Романтик”, „Шанс”. Змагання проводились з метою пропагування здорового способу життя, підвищення спортивної майстерності спортсменів, фізичного, духового розвитку дітей і молоді. Усі учасники змагань (52 особи) отримали медалі та грамоти. Загальна кількість присутніх - 100 осіб.

07 вересня виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Медової, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд на ній. У заході брав участь виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. Під час об’їзду перевірено стан освітлення вулиці, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд на ній. За підсумками об’їзду було надано доручення.

08 вересня виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою. У об’їзді брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, санітарно-технічний стан дитячих ігрових та спортивних майданчиків, стан догляду за зеленими насадженнями (зняття сухостійних дерев, омели), своєчасність прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, стан зовнішнього та дворового освітлення тощо.

08 вересня виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку стану роботи ЖЕД № 904 (бульв. Лепсе Івана, 23А). У заході брав участь виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. Під час об’їзду територій, підпорядкованих ЖЕД № 904, перевірено стан робіт щодо прибирання прибудинкової території, несанкціонованих звалищ, вивозу сміття, санітарно-технічний стан дитячих ігрових та спортивних майданчиків, стан догляду за зеленими насадженнями (зняття сухостійних дерев, омели), відновлення благоустрою території після виконання аварійних робіт на інженерних мережах, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками обстеження надано доручення.

08 вересня за адресою: бульвар Лепсе Івана, 8 відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечила начальник відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кудрявцева О.С. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі: міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської, Хмельницької областей (12 машин).

08 вересня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 459) виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів нараду з питань готовності господарства Солом’янського району міста Києва до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017 років. У нараді брали участь: заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І., виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю., заступник начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брейда О.А., начальник відділу по роботі з житлово-будівельними кооперативами, об’єднаннями співвласників багатоквартирних будинків та відомчим житловим фондом району управління житлово-комунальним господарством Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яресько Г.В., працівники управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, начальник відділу благоустрою Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І., начальник управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Устинович Т.Л., начальник управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Лактіонова Т.Ю., головний спеціаліст відділу фінансово-економічного забезпечення управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Косяк П.С., головний інженер КП „Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва” Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Смаровоз І.О., начальники житлово-експлуатаційних дільниць Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, головний інженер структурного відокремленого підрозділу „Київські теплові мережі„ Васильєв АІ., начальники районів теплових мереж „Центр”, „Голосієво”, „Святошино” ПАТ „Київенерго”, начальники району експлуатаційних водопровідних мереж ПАТ АК „Київводоканал”, старший інспектор інспекції Держенергонагляду України в місті Києві Колесник О.А., начальники району експлуатаційних водопровідних мереж ПАТ АК „Київводоканал”.
Розглянуті питання:
- про хід підготовки житлових будинків комунальної власності до роботи в опалювальний період 2016-2017 років та проблемні питання, які виникають в процесі підготовки;
- про стан отримання актів готовності систем опалення житлових будинків до осінньо-зимового періоду 2016-2017 років;
- про проблемні питання закладів соціальної сфери Солом’янського району міста Києва під час підготовки до опалювального періоду 2016-2017 років.
Виступили: Бялковський В.В., Сидорчук А.Ю., Смаровоз І.О., Дячук В.В., Васильєв А.І. Загальна кількість учасників наради - 32 особи. За підсумками наради підготовлено протокол.

08 вересня заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела об’їзд території комунального некомерційного підприємства „Консультативно-діагностичний центр“ Солом’янського району міста Києва за адресою: вул. Гарматна, 36. У об’їзді брала участь виконуючий обов’язки начальника управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П. Під час об’їзду перевірено стан надання медичної допомоги населенню Солом’янського району міста Києва, також стан відновлення благоустрою території в місцях проведення робіт на інженерних мережах, стан освітлення території біля лікувально-профілактичного закладу.

08 вересня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів нараду з питань стану виконавської дисципліни, роботи зі зверненнями громадян у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації. У нараді брали участь: керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Король О.А., начальник відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Філіпович Р.О., виконуючий обов’язки начальника відділу роботи зі зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Гулам О.О., начальник управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Лактіонова Т.Ю., начальник відділу економіки Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Барбазюк М.Б., начальник фінансового управління Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Демченко В.М., начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., начальник відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кулікова Т.В., начальник управління культури Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Устинович Т.Л., начальник управління будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Табор Ю.В., виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю., директор КП „Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва“ Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Радик В.І., начальники житлово-експлуатаційних дільниць Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.

Розглянуті питання:
- про надання інформації директору Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Фіданян О.Г. щодо стану виконання плану заходів з нагоди 75-х роковин трагедії Бабиного Яру;
- про надання інформації директору Департаменту економіки та інвестицій Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Принаді С.І. щодо стану виконання протоколу № 2 розширеного засідання Колегії виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 26.02.2016 з питань;
- про надання інформації директору Департаменту економіки та інвестицій Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Принаді С.І. щодо інфраструктурних об’єктів економіки і соціальної сфери, що планується ввести в експлуатацію у 2016 році в Солом’янському районі міста Києва за рахунок коштів усіх джерел фінансування;
- про надання інформації директору Департаменту житлово-комунальної інфраструктури Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Павлику І.К. щодо стану виконання протокольного рішення № 1 від 05.05.2016 за результатами розширеної наради, проведеної під головуванням заступника Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Кругляка Е.Б. з питання „Підсумки проходження опалювального сезону 2015/16, підготовка та виконання планів заходів до опалювального сезону 2016/17 року. Проблемні питання та шляхи їх вирішення”;
- про надання інформації директору Департаменту житлово-комунальної інфраструктури Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Павлику І.К. щодо стану оснащення побудинковими приладами обліку теплової енергії та холодної води житлових будинків, які під’єднані до централізованої системи опалення, та про стан створення об’єднань співвласників багатоквартирного будинку. 
За підсумками наради надано доручення.

08 вересня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів нараду з питання: „Про стан будівництва та ведення в експлуатацію житлових будинків на території Солом’янського району міста Києва в ІІI кварталі 2016 року”. У заході брали участь: начальник управління будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Табор Ю.В., замовники будівництва. Під час наради розглядалось питання щодо забезпечення дотримання термінів виконання графіку введення житлових об’єктів у експлуатацію, надання можливої допомоги забудовникам у вирішені проблемних питань, здійснення моніторингу стану будівництва об’єктів на території Солом’янського району міста Києва відповідно до Закону України „Про регулювання містобудівної діяльності” від 17.02.2011 № 3038-VI щодо введення в експлуатацію об’єктів будівництва за двома окремими напрямами в залежності від категорії складності кожного конкретного об’єкту, зокрема, за адресою: бульв. Лепсе Івана, 6. За підсумками наради надано відповідні доручення.

08 вересня у приміщенні середньої загальноосвітньої школи № 69 (вул. Донецька, 25) відбувся інструктивно-методичний семінар на тему: „Методичні рекомендації щодо викладання фізичної культури у навчальному 2016-2017 році”. Організацію заходу забезпечили: начальник управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Заплотінська О.І., директор науково-методичного центру управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Судак Л.Р., директор середньої загальноосвітньої школи № 69 Караваєв О.С. У семінарі брали участь вчителі фізичної культури старших класів загальноосвітніх навчальних закладів Солом’янського району міста Києва.

Розглянуті питання:
- про Указ Президента України Порошенка П.О. від 9 лютого 2016 року №42/2016 „Про Національну стратегію з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року „Рухова активність - здоровий спосіб життя - здорова нація”;
- про системне медичне обстеження учнів згідно з чинним законодавством;
- про дотримання Правил безпеки життєдіяльності під час проведення занять з фізичної культури і спорту в загальноосвітніх навчальних закладах, затверджених наказом Міністерства освіти і науки України від 01.06.2010 №521;
- про систему оцінювання навчальних досягнень учнів, вимоги до ведення та записів у класному журналі;
- про оцінювання техніки виконання фізичних вправ, рівня засвоєння теоретико-методичних знань;
- про застосування на уроках рухливих та народних ігор, розваг, естафет, козацьких забав, спортивних ігор за спрощеними правилами з метою сприяння вихованню патріотичних почуттів, моральних та фізичних якостей, формування свідомого громадянина України;
- про вивчення варіативних модулів, під час яких учні знайомляться з історією виникнення та розвитку видів спорту, відомими українськими спортсменами, їх досягненнями на міжнародній арені, характеристикою видів спорту на сучасному етапі.
Присутні отримали методичні рекомендації та роз’яснення. Загальна кількість учасників семінару - 43 особи.

09 вересня виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою. У об’їзді брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, санітарно-технічний стан дитячих ігрових та спортивних майданчиків, стан догляду за зеленими насадженнями (зняття сухостійних дерев, омели), своєчасність прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, стан зовнішнього та дворового освітлення тощо.

09 вересня на вулиці Керченській – на відрізку від вулиці Донецької до вулиці Мартиросяна - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечила начальник відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кудрявцева О.С. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі: міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської, Хмельницької областей (94 машини).

09 вересня на вулиці Козицького - на відрізку від вулиці Єреванської до вулиці Уманської - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечила начальник відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кудрявцева О.С. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі: міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської, Хмельницької областей (110 машин).

09 вересня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів нараду з керівниками структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації щодо перспективних планів роботи. За підсумками наради надано відповідні доручення.

09 вересня виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку благоустрою території біля станції метрополітену „Вокзальна”, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Вокзальна”, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду було надано доручення.

09 вересня у середній загальноосвітній школі № 166 (вулиця Єреванська, 20) проведено Олімпійський урок у рамках Олімпійського тижня та з нагоди святкування Дня фізичної культури і спорту. Організацію заходу забезпечили: начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В. та директор середньої загальноосвітньої школи № 166 Панько С.О. У заході брали участь: учні та викладачі середньої загальноосвітньої школи № 166, тренери та гуртківці спортивних підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва. Під час уроку присутні переглянули слайди про історію Олімпійського руху, показові виступи гуртківців спортивних підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва. Потім було проведено конкурс на знання хронології та еволюції ігор, Олімпійської символіки, церемонії, видів спорту літніх і зимових Олімпійських ігор, переможців Олімпійських ігор, які представляли Україну, та конкурс малюнків на тему: „Олімпійські ігри очима дитини“. Переможці та призери конкурсу отримали дипломи, медалі, цінні подарунки. Загальна кількість учасників заходу - 150 осіб.

09 вересня у середній загальноосвітній школі №221 (вулиця Кудряшова 12/14) відбувся Олімпійський урок у рамках Олімпійського тижня та з нагоди святкування Дня фізичної культури і спорту. Організацію заходу забезпечили: начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь“ Максимович Г.М., директор середньої загальноосвітньої школи № 221 Лісова О.О. У заході брали участь: чотирикратна чемпіонка світу, срібний призер Олімпіади-80 з академічного веслування, заслужений майстер спорту, член Національного олімпійського комітету України Уманець Н.Д., дворазова срібна призерка Олімпійських ігор у Сеулі та Атланті з академічного веслування Мазій С.І., учні та викладачі середньої загальноосвітньої школи № 221, тренери та гуртківці спортивних підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва. Під час уроку розглядались питання щодо історії Олімпійського руху, паралімпійських ігор. Відбулось жваве спілкування з присутніми на уроці спортсменами. Учні школи продемонстрували свою майстерність в мистецтві карате-ДО. Юні майстри Кіокушин карате показали свою підготовку, футболісти демонстрували володіння м’ячем. Також перед присутніми виступили чарівні гімнастки. Учні мали змогу поставити питання почесним гостям. Автори найкращих питань, за визначенням гостей, отримали: грамоту за активну участь у проведенні Олімпійського уроку – 2016 (4 особи), подарунки (3 особи). Усім учасникам показових виступів вручили грамоти та медалі. Метою уроку була пропаганда здорового способу життя, поширення ідеї олімпізму, розвиток олімпійського руху в Україні шляхом залучення якомога більшої кількості дітей, юнацтва та молоді до занять спортом. Загальна кількість учасників заходу - 200 осіб.

09 вересня заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела об’їзд амбулаторій загальної практики/сімейної медицини, які відкрито у Солом’янському районі міста Києва за адресами: бульв. Лепсе Івана, 7В та вул. Машинобудівна, 27. У заході брала участь виконуючий обов’язки начальника управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П. Перевірено стан надання медичної допомоги населенню Солом’янського району міста Києва.

09 вересня виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Василенка Миколи, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд на ній. У заході брав участь виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. Під час об’їзду перевірено стан освітлення вулиці, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд на ній. За підсумками об’їзду було надано доручення.

10 вересня виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою. У об’їзді брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, санітарно-технічний стан дитячих ігрових та спортивних майданчиків, стан догляду за зеленими насадженнями (зняття сухостійних дерев, омели), своєчасність прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, стан зовнішнього та дворового освітлення тощо.

10 вересня за адресою: вул. Героїв Севастополя, 42 – на відрізку від вулиці Донця Михайла до вулиці Стражеска Академіка - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечила начальник відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кудрявцева О.С. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі: міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської, Хмельницької областей (215 машин).

10 вересня виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Янгеля Академіка, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд на ній. У заході брав участь виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. Під час об’їзду перевірено стан освітлення вулиці, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд на ній. За підсумками об’їзду було надано доручення.

11 вересня у Ландшафтному парку відбулись змагання з велоспорту серед гуртківців підліткового клубу за місцем проживання „Старт” Солом’янського району міста Києва з нагоди святкування Дня фізичної культури і спорту. Організацію заходу забезпечили: начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., заступник начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ткачук Н.В., директор підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Старт“ Зайцева Т.І. Змагання проводились з метою пропагування здорового способу життя, підвищення спортивної майстерності спортсменів, фізичного, духового розвитку дітей і молоді. Усі учасники змагань (27 осіб) отримали медалі та грамоти. Загальна кількість присутніх - 150 осіб.

11 вересня у храмах, церквах та інших культових спорудах, які розташовані на території Солом’янського району міста Києва, проведені святкові богослужіння з нагоди Усікновення глави Іоанна Предтечі.

Протягом тижня в бібліотечних закладах Солом’янського району міста Києва проведено заходи щодо популяризації художньої літератури: презентації - огляди книжкових новинок, мандрівки з літературними героями тощо.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена