Головна  →  Підсумки тижня  →  5 жовтня 2016

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 26.09.16 по 02.10.16 р.

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 26.09.16 по 02.10.16 р.

26 вересня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою. У об’їзді брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, санітарно-технічний стан дитячих ігрових та спортивних майданчиків, стан догляду за зеленими насадженнями (зняття сухостійних дерев, омели), своєчасність прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, стан зовнішнього та дворового освітлення тощо.

26 вересня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з першим заступником голови, заступником голови та керівником апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, керівниками структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та керівниками комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва. 
Під час наради розглянуті питання:
- про вжиття заходів щодо забезпечення стабільної життєдіяльності Солом’янського району міста Києва, особливо у святкові та неробочі дні;
- про стан благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану Солом’янського району міста Києва;
- про удосконалення та оптимізацію структури управління житлово-комунальним господарством Солом’янського району міста Києва;
- про життєзабезпечення та енергозбереження у сфері житлово-комунального господарства Солом’янського району міста Києва;
- про готовність районного господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2016/2017 років;
- про підсумки літнього відпочинку та оздоровлення дітей та підлітків Солом’янського району міста Києва;
- про участь у загальнодержавних заходах з нагоди 75-х роковин трагедії Бабиного Яру;
- про стан виконання заходів з підвищення ефективності діяльності Центру надання адміністративних послуг Солом’янського району міста Києва;
- про стан роботи у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та комунальних підприємствах Солом’янського району міста Києва із зверненнями громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва 1551“.
За підсумками наради надано відповідні доручення.

26 вересня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів прийом керівників підприємств, установ та організацій Солом’янського району міста Києва.

26 вересня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з питань аналізу звернень громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва 1551“. У нараді брали участь: керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Король О.А., начальник відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Філіпович Р.О., виконуючий обов’язки начальника відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Гулам О.О.
Під час наради розглянуті питання:
- про відсутність гарячого водопостачання у житловому будинку;
- про незадовільну температуру гарячого водопостачання у житловому будинку;
- про відсутність холодного водопостачання у житловому будинку;
- про відновлення благоустрою території після виконання планових, аварійних робіт на об’єктах благоустрою;
- про відсутність освітлення у під’їзді житлового будинку через несправність лампочок;
- про стан роботи пасажирських ліфтів у житловому будинку;
- про стан технічного обслуговування систем тепло-, водопостачання та водовідведення і зливів у житловому будинку;
- про стан укладання та ремонту асфальтного покриття на прибудинковій території;
- про стан утримання підвалів, колясочних, технічних поверхів у житловому будинку;
- про відсутність тиску холодного водопостачання з 10-го поверху включно у житловому будинку.
За підсумками наради надано доручення.

26 вересня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Яблонської Тетяни, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд на ній. У заході брав участь виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. За підсумками об’їзду було надано доручення.

27 вересня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою. У об’їзді брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, санітарно-технічний стан дитячих ігрових та спортивних майданчиків, стан догляду за зеленими насадженнями (зняття сухостійних дерев, омели), своєчасність прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, стан зовнішнього та дворового освітлення тощо.

27 вересня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку стану роботи ЖЕД № 903 (вул. Солом’янська, 33). У заході брав участь виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. Під час об’їзду територій, підпорядкованих ЖЕД № 903, перевірено стан робіт щодо прибирання прибудинкової території, несанкціонованих звалищ, вивозу сміття, санітарно-технічний стан дитячих ігрових та спортивних майданчиків, стан догляду за зеленими насадженнями (зняття сухостійних дерев, омели), відновлення благоустрою території після виконання аварійних робіт на інженерних мережах, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками обстеження надано доручення.

27 вересня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 427) відбувся семінар на тему: „Про зміни законодавства в Україні, які регулюють примусове виконання рішень“. Організацію заходу забезпечили заступник начальника головного територіального управління юстиції з питань державної виконавчої служби - начальник Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у м. Києві Воробйова О.В. та начальник юридичного відділу Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Стасюк А.В. У заході брали участь: начальник відділу аналітики та статистики - заступник начальника Управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у м. Києві Озадовський Р.Ю., заступник начальника Дарницького районного відділу державної виконавчої служби міста Київ Головного територіального управління юстиції у м. Києві Наконечний І.М., керівники та державні виконавці районних відділів державної виконавчої служби міста Київ Головного територіального управління юстиції у м. Києві.
Під час семінару було розглянуті питання:
- про зміст та основні відмінності Закону України „Про виконавче провадження“ у новій редакції;
- про практичні аспекти застосування новел у роботі державного виконавця;
- про надання роз’яснень та методичних рекомендацій щодо застосування Закону України „Про виконавче провадження“.
Виступили: Воробйов О.В., Наконечний І.М., Озадовський Р.Ю. Загальна кількість присутніх - 200 осіб.

27 вересня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку благоустрою території біля станції метрополітену „Берестейська“, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Берестейська“, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду було надано доручення.

27 вересня у приміщенні підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Здоров’я“ (вул. Донця Михайла, 17/46) відбулися змагання з художньої гімнастики серед гуртківців підліткових клубів. Організацію заходу забезпечили: виконуючий обов’язки начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ткачук Н.В., директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь“ Максимович Г.М., головний спеціаліст відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шмалій О.І., директор підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Здоров’я“ Біла О.В. У заході брали участь педагоги-організатори та гуртківці підліткового клубу „Здоров’я“. Змагання проводились з метою пропагування здорового способу життя, підвищення спортивної майстерності спортсменів, фізичного, духового розвитку дітей. Усі учасники змагань (48 осіб) отримали медалі та грамоти. Загальна кількість присутніх - 100 осіб.

27 вересня у храмах та церквах, інших культових спорудах, які розташовані на території Солом’янського району міста Києва, проведено святкові богослужіння з нагоди Воздвиження Хреста Господнього.

28 вересня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою. У об’їзді брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, санітарно-технічний стан дитячих ігрових та спортивних майданчиків, стан догляду за зеленими насадженнями (зняття сухостійних дерев, омели), своєчасність прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, стан зовнішнього та дворового освітлення тощо.

28 вересня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку законності розміщення та функціонального призначення тимчасових споруд, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, зовнішнього та дворового освітлення тощо.

28 вересня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. провів нараду з питань реформування і розвитку житлово-комунального господарства на території Солом’янського району міста Києва. У заході брали участь: заступник начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брейда О.А., працівники управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, директор КП „Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва“ Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Радик В.І., керівники житлово-експлуатаційних дільниць Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва. 
Розглянуті питання:
- про передачу безгосподарчих мереж до комунальної власності міста Києва;
- про стан виконання рішення II сесії VII скликання Київської міської ради від 09 жовтня 2014 року № 270/270 „Про удосконалення структури управління житлово-комунальним господарством міста Києва“;
- про стан виконання наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 30.07.2012 № 390 „Про затвердження Порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів, зміну цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад“.
За підсумками наради надано відповідні доручення.

28 вересня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, зал засідань, каб. 459) відбувся районний форум „Енергоефективна столиця“. Організацію заходу забезпечили: начальник відділу по роботі з ЖБК, ОСББ та відомчим житловим фондом району Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яресько Г.М., головні спеціалісти відділу по роботі з ЖБК, ОСББ та відомчим житловим фондом району Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кривоший Н.М. та Красуля Н.М. У форумі брали участь: начальник управління розвитку житлово-комунального господарства Департаменту житлово-комунальної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Радченко В.М., радник заступника голови Київської міської державної адміністрації Пантелеєва П.О. Тихонов О.Є., керівник Центру навчання ефективним комунікаціям „Платформа комфорту“ Колосова Н.В., керівник „Центрів енергоефективності“ Кобец В’ячеслав, фінансовий спеціаліст проекту IFC (Міжнародна фінансова корпорація) „Енергоефективність у житловому секторі України“ Гордієнко Тетяна, голови правління об’єднань співвласників багатоквартирного будинку та житлово-будівельних кооперативів Солом’янського району міста Києва.
Розглянуті питання:
- про кращі практики впровадження енергоефективних заходів у міст Києві - підсумки та перспективи;
- про підсумки реалізації у 2015 році Київської міської програми підтримки енергоефективних заходів у будинках об’єднань співвласників багатоквартирного будинку та житлово-будівельних кооперативів 70 на 30;
- про столичні „Центри енергоефективності“ - енергоефективні заходи „під ключ“;
- про оформлення документів для програми 70 на 30;
- про енергоефективні заходи у житловому фонді.
Виступили: Радченко В.М., Тихонов О.Є., Колосова Н.В., Кобец В’ячеслав, Гордієнко Тетяна. Присутні переглянули презентацію енергоефективних технологій та матеріалів. Загальна кількість учасників - 30 осіб.

28 вересня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 409) заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела засідання опікунської ради з питань опіки та піклування повнолітніх осіб. У заході брали участь: начальник управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Лактіонова Т.Ю., начальник управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П., начальник відділу правового забезпечення та запобігання корупції управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крищенко В.Д., головний спеціаліст відділу правового забезпечення та запобігання корупції управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Романенко Л.В., головний спеціаліст юридичного відділу Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Подолян О.С., лікар-психіатр Київського міського психоневрологічного диспансеру № 5 Красніков М.П.
Розглянуті питання:
- про надання до суду подання щодо доцільності призначення особи опікуном над своїм братом;
- про надання до суду подання щодо доцільності призначення особи опікуном над своєю матір’ю;
- про надання згоди на реєстрацію місця проживання опікуна з метою збереження та захисту майна недієздатного підопічного;
- про надання до суду подання щодо доцільності призначення особи опікуном над інвалідом дитинства;
- про надання до суду подання щодо доцільності призначення особи опікуном над своєю донькою.
За підсумками засідання підготовлено протокол.

28 вересня у Київському коледжі будівництва, архітектури та дизайну (вул. Стадіонна, 2/10) проведено урочистості з нагоди 70-річчя з часу заснування навчального закладу. У заході брали участь: депутат Київської міської ради, голова депутатської фракції „Єдність“ Омельченко О.О., голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю., завідувач сектора організаційно-аналітичного забезпечення роботи голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Садовська А.Л., виконуючий обов’язки начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ткачук Н.В., викладачі, випускники та студенти коледжу. Шкуро М.Ю. привітав викладачів та студентів коледжу з ювілеєм та нагородив 5 осіб Почесними грамотами голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації. Завершився захід святковим концертом за участю студентів Київського коледжу будівництва, архітектури та дизайну.

28 вересня у територіальному центрі соціального обслуговування населення Солом’янського району міста Києва (бульв. І. Лепсе, 83А) відбувся святковий концерт з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку. Організацію заходу забезпечили: заступник директора територіального центру соціального обслуговування населення Солом’янського району міста Києва Липчук Л.М., завідувач відділу соціально-побутової адаптації територіального центру соціального обслуговування населення Солом’янського району міста Карпова С.Ф. та завідувач відділення № 2 територіального центру соціального обслуговування населення Солом’янського району міста Києва Римар Л.І. У заході брали участь ветерани німецько-радянської війни, підопічні територіального центру соціального обслуговування населення Солом’янського району міста Києва. Під час урочистостей Липчук Л.М. привітала ветеранів зі святом. Присутні переглянули святкову концертну програму за участю хору „Золота осінь“ територіального центру соціального обслуговування населення Солом’янського району міста Києва. Загальна кількість учасників - 75 осіб.

28 вересня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку благоустрою території біля станції метрополітену „Політехнічний інститут“, зупинок транспортних та інших засобів, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Політехнічний інститут“, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду було надано доручення.

28 вересня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку стану ліквідації сміттєзвалищ та приведення території Солом’янського району міста Києва в належний екологічний стан. У об’їзді брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Перевірено, зокрема: стан ліквідації побутових та інших відходів, вжиття заходів щодо збирання, сортування, транспортування та утилізації сміття, проведення екологічних санітарно-гігієнічних заходів, залучення громадськості до упорядкування та благоустрою території тощо. За підсумками перевірки було надано доручення.

28 вересня у приміщенні Центру дитячої та юнацької творчості (вул. Героїв Севастополя, 35) відбулися районні урочистості з нагоди святкування Дня працівників освіти. Організацію свята забезпечила начальник управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Заплотінська О.І. У заході брали участь: народний депутат України, перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства Андрієвський Д.Й., голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю., депутати Київської міської ради, члени депутатської фракції „Солідарність“ Конобас М.П., Андрєєв А.С., Негрич М.М., Непоп В.І., Пилипенко С.О., помічник народного депутата України Андрієвського Д.Й. Кисіль Р.П., заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І., начальник управління культури Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Устинович Т.Л., завідувач сектора організаційно-аналітичного забезпечення роботи голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Садовська А.Л., директор Центру дитячої та юнацької творчості Солом’янського району міста Києва Левченко-Гаптенко Г.О., працівники управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, вчителі та учні загальноосвітніх навчальних закладів Солом’янського району міста Києва. Зі словами вітання виступили: Андрієвський Д.Й. та Шкуро М.Ю. Народний депутат України Андрієвський Д.Й. нагородив Подякою 5 осіб за плідну працю та професіоналізм. Голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. нагородив Подякою Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації 2 особи за досягнення високої майстерності у трудовій діяльності та з нагоди професійного свята, вручив 9-ти кращим педагогам стипендією „Пошук майстра“. Також привітали присутніх зі святом депутати Київської міської ради Конобас М.П., Андрєєв А.С., Негрич М.М., Непоп В.І., Пилипенко С.О., Кисіль Р.П., заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. та вручили Почесні дипломи управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації районної освітянської нагороди „Педгогічне сяйво“ та цінні подарунки переможцям у номінаціях: „Творчий пошук“, „Педагогічна цілеспрямованість“, „Золотий фонд педагогіки“, „Педагогічна майстерність“, „Учнівська симпатія“, „Добра справа“, „Лагідність і доброта“. Завершив урочистості святковий концерт за участю народного артиста України Володимира Засухіна, заслужених артистів України Ірини Кулік та Петра Коваленка, лауреата міжнародних конкурсів та фестивалів Сергія Гурця, солістів Президентського оркестру, народного художнього колективу естрадно-драматичного театру-студії „Мандарин“, народного художнього колективу шоу-групи „Альтана“, ансамблю бального танцю „Елеганс“, зразкового художнього колективу „Циркова студія „Арена“, народного художнього колективу ансамблю класичного танцю „Дивертисмент“, художнього самодіяльного колективу гімназії „Кияночка“, народного художнього колективу ансамблю спортивного бального танцю „Аматор спорт данс“, народного художнього колективу джаз-бенд „Крок“. Загальна кількість присутніх - 350 осіб.

28 вересня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Виборзької, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд на ній. У заході брав участь виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. За підсумками об’їзду було надано доручення.

29 вересня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою. У об’їзді брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, санітарно-технічний стан дитячих ігрових та спортивних майданчиків, стан догляду за зеленими насадженнями (зняття сухостійних дерев, омели), своєчасність прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, стан зовнішнього та дворового освітлення тощо.

29 вересня за адресою: бульвар Лепсе Івана, 8 відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечила начальник відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кудрявцева О.С. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей (5 машин).

29 вересня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку стану роботи ЖЕД № 904 (вул. Волинська, 4А). У заході брав участь виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. Під час об’їзду територій, підпорядкованих ЖЕД № 904, перевірено стан робіт щодо прибирання прибудинкової території, несанкціонованих звалищ, вивозу сміття, санітарно-технічний стан дитячих ігрових та спортивних майданчиків, стан догляду за зеленими насадженнями (зняття сухостійних дерев, омели), відновлення благоустрою території після виконання аварійних робіт на інженерних мережах, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками обстеження надано доручення.

29 вересня заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела об’їзд території комунального некомерційного підприємства „Консультативно-діагностичний центр“ Солом’янського району міста Києва за адресою: вул. вул. Гарматна, 36. У об’їзді брала участь начальник управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П. Під час об’їзду перевірено стан надання медичної допомоги населенню Солом’янського району міста Києва, також стан відновлення благоустрою території в місцях проведення робіт на інженерних мережах, стан освітлення території біля лікувально-профілактичного закладу.

29 вересня у приміщенні територіального центру соціального обслуговування населення Солом’янського району міста Києва відбувся святковий концерт з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку. Організацію заходу забезпечили заступник директора територіального центру соціального обслуговування населення Солом’янського району міста Києва Липчук Л.М. та завідувач відділення надомного обслуговування Пабатюк Л.В. У заході брали участь ветерани німецько-радянської війни та підопічні територіального центру соціального обслуговування населення Солом’янського району міста Києва. Під час урочистостей Липчук Л.М. привітала усіх зі святом. Присутні переглянули святкову концертну програму за участю хору „Синевір“ та ансамблю „Кумоньки“ територіального центру соціального обслуговування населення Солом’янського району міста Києва. Загальна кількість учасників - 70 осіб.

29 вересня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з питань стану виконавської дисципліни, роботи зі зверненнями громадян у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації. У нараді брали участь: керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Король О.А., начальник відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Філіпович Р.О., виконуючий обов’язки начальника відділу роботи зі зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Гулам О.О., начальник фінансового управління Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Демченко В.М., начальник управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Заплотінська О.І., начальник управління культури Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Устинович Т.Л., начальник відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кулікова Т.В., виконуючий обов’язки начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ткачук Н.В., начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ткач А.Г., завідувач сектора з питань оборонної та мобілізаційної роботи Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Некоз С.В., начальник відділу інформаційних технологій Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бурдейн Д.Б., виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю., директор КП „Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва“ Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Радик В.І., начальники житлово-експлуатаційних дільниць Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.
Розглянуті питання:
- про надання інформації директору Департаменту комунальної власності міста Києва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Гудзю А.А. щодо стану виконання протоколу доручень № 2 , напрацьованого під час наради з питання належного виконання завдань, визначених пунктом 2 протоколу доручень № 126, напрацьованих під час наради з питання оптимізації чисельності комунальних підприємств міста Києва 15.10.2014;
- про надання інформації начальнику відділу з питань мобілізаційної роботи виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Білому О.К. щодо стану виконання п. 14 рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 серпня 2014 року „Про невідкладні заходи щодо захисту України та зміцнення її обороноздатності“ уведеного в дію Указом Президента від 24.09.2014 № 744;
- про надання інформації заступнику голови Київської міської державної адміністрації Сагайдуку І.В. щодо стану виконання протоколу рішення № 6 засідання міської координаційної ради з організації шефської допомоги військовим частинам Збройних Сил України 01 липня 2016 року в частині залучення суб’єктів господарювання, зареєстрованих в Солом’янському районі міста Києва, до забезпечення особового складу підшефних військових частин Збройних Сил України необхідними матеріально-технічними засобами;
- про надання інформації першому заступнику голови Київської міської державної адміністрації Плісу Г.В. щодо забезпечення монтажу систем відеонагляду на об’єктах бюджетної сфери відповідно до бюджетних призначень та з урахуванням технічних вимог управління інформаційно-комунікаційних технологій та захисту інформації;
- про надання інформації директору Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Фіданян О.Г. щодо стану виконання протоколу № 7 розширеного засідання Колегії виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 28 липня 2016 року. 
За підсумками наради надано доручення.

29 вересня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів нараду з питання: „Про стан будівництва та ведення в експлуатацію житлових будинків на території Солом’янського району міста Києва в ІІI кварталі 2016 року“. У заході брали участь начальник управління будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Табор Ю.В. та замовники будівництва. Під час наради розглядалось питання щодо забезпечення дотримання термінів виконання графіку введення житлових об’єктів у експлуатацію, надання можливої допомоги забудовникам у вирішені проблемних питань, здійснення моніторингу стану будівництва об’єктів на території Солом’янського району міста Києва відповідно до Закону України „Про регулювання містобудівної діяльності“ від 17.02.2011 № 3038-VI щодо введення в експлуатацію об’єктів будівництва за двома окремими напрямами залежно від категорії складності кожного конкретного об’єкту, зокрема, за адресою: Лепсе Івана, 6. За підсумками наради надано відповідні доручення.

29 вересня у закладах охорони здоров’я, які функціонують на території Солом’янського району міста Києва, проведено консультації мешканців Солом’янського району міста Києва фахівцями первинної лікувально-профілактичної допомоги з нагоди Всесвітнього дня серця. Організацію заходу забезпечили: начальник управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П., директор комунального некомерційного підприємства „Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1“ Сваток А.С., директор комунального некомерційного підприємства „Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2“ Шпильова В.М. та директор комунального некомерційного підприємства „Консультативно-діагностичний центр“ Зацеркляна В.А. Метою заходу було забезпечення збереження та зміцнення здоров’я населення. Протягом дня мешканці Солом’янського району міста Києва мали змогу отримати від лікарів консультації щодо захворювання серцево-судинної системи та профілактики даної хвороби. Також медичні працівники надали практичні поради хворим на гіпертонію і гіпотонію та рекомендації щодо ведення здорового способу життя, роз’яснення про шкідливі фактори, які впливають на захворювання серцево-судинної системи та наслідки для здоров’я людини. Мешканці Солом’янського району міста Києва змогли безкоштовно виміряти артеріальний тиск, перевірити вміст цукру в крові та зробити електрокардіограму.

29 вересня у загальноосвітніх навчальних закладах Солом’янського району міста Києва проведено тематичні виставки, випуски стінних газет, виховні години з нагоди Дня пам’яті жертв Бабиного Яру. Організацію заходів забезпечили: начальник управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Заплотінська О.І., завідувач сектора позашкільної освіти та виховання управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кучер Н.П. та директори загальноосвітніх навчальних закладів Солом’янського району міста Києва. У заходах брали участь вчителі та учні загальноосвітніх навчальних закладів Солом’янського району міста Києва. Головна ідея виставок - не забути ту жахливу трагедію, яка сталася на території України. Через свою епохальну значущість Бабин Яр зберігся у колективній пам’яті українців - попри те, що спочатку німці, а потім і радянська влада намагалися знищити всі сліди злочину. Відвідувачі виставок мали змогу ознайомитися з історією трагедії Бабиного Яру, переглянути стінні газети, фото, які немов переносять у буремні, трагічні воєнні роки, послухати цікаві розповіді. Вони були захоплені побаченим та почутим, не залишились байдужими до трагедії Бабиного Яру та понівечених доль багатьох загиблих. Пам’ятаючи про страшну трагедію минулого, ми з надією дивимось у майбутнє, роблячи все для того, щоб над нашою Батьківщиною завжди було мирне, чисте небо. Також у загальноосвітніх навчальних закладах Солом’янського району міста Києва були проведені тематичні уроки з використанням слайдів.

30 вересня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою. У об’їзді брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, санітарно-технічний стан дитячих ігрових та спортивних майданчиків, стан догляду за зеленими насадженнями (зняття сухостійних дерев, омели), своєчасність прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, стан зовнішнього та дворового освітлення тощо.

30 вересня на вулиці Освіти - на відрізку від вулиці Вузівської до вулиці Кривоноса Максима - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечила начальник відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кудрявцева О.С. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей (150 машин).

30 вересня на вулиці Козицького - на відрізку від вулиці Єреванської до вулиці Уманської - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечила начальник відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кудрявцева О.С. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей (66 машин).

30 вересня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 409) заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела нараду з питання стану виконання Указу Президента України від 29.03.2016 № 122/2016 „Про звільнення в запас військовослужбовців строкової військової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2016 році“ з метою своєчасного і якісного проведення осіннього 2016 року призову. У нараді брали участь: перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В., військовий комісар Солом’янського районного у місті Києві військового комісаріату Асанов С.Л., перший заступник начальника Солом’янського управління поліції ГУ Національної поліції в м. Києві Волошин О.С., завідувач сектора з питань оборонної та мобілізаційної роботи Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Некоз С.В., працівники сектора з питань оборонної та мобілізаційної роботи Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, виконуючий обов’язки начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Ткачук Н.В., ректор Національного технічного університету України „Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського“ Згуровський М.З., виконуючий обов’язки ректора Державного економіко-технологічний університету транспорту Брайковська Н.С., ректор Державного унiверситету телекомунiкацiй Толубко В.Б., директор КП „Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва“ Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Радик В.І., керівники житлово-експлуатаційних дільниць Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.
Розглянуто питання:
- про звільнення в запас військовослужбовців строкової військової служби;
- про чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2016 році.
Виступив Асанов С.Л. Загальна кількість учасників - 21 особа. За підсумками наради підготовлено протокол.

30 вересня у приміщенні територіального центр соціального обслуговування населення Солом’янського району міста Києва (вул. Волинська, 2) відбулась лекція-бесіда з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку. Організацію заходу забезпечили: заступник директора територіального центру соціального обслуговування населення Солом’янського району міста Києва Липчук Л.М., завідувач відділенням денного перебування територіального центру соціального обслуговування населення Солом’янського району міста Києва Івасенко С.В. та медична сестра територіального центру соціального обслуговування населення Солом’янського району міста Києва Домарацька А.П. Розглянуті питання стосовно гіпертонії - що це за хвороба, причини виникнення, симптоми та основні принципи лікування. Також надані практичні рекомендації немедикаментозної терапії при лікуванні та профілактиці гіпертонії. Особливу увагу було звернуто на модифікацію способу життя, а саме: усунення шкідливих звичок (куріння, надмірне вживання алкоголю), збільшення фізичної активності, обмеження солі в їжі тощо. Загальна кількість слухачів - 27 осіб.

30 вересня у приміщенні територіального центр соціального обслуговування населення Солом’янського району міста Києва (бульв. Івана Лепсе, 83А) відбулась лекція-бесіда з нагоди Міжнародного дня людей похилого вікує. Організацію заходу забезпечили: заступник директора територіального центру соціального обслуговування населення Солом’янського району міста Києва Липчук Л.М., завідувач відділенням денного перебування територіального центру соціального обслуговування населення Солом’янського району міста Києва Івасенко С.В. та медична сестра територіального центру соціального обслуговування населення Солом’янського району міста Києва Домарацька А.П. 
Розглядались питання:
- про правильно організоване і своєчасне забезпечення організму смачно приготовленою і безпечною їжею;
- про відповідність харчування фізіологічним потребам та енерговитратам організму;
- про отримання кількісної та якісної збалансованості за основними харчовими та біологічно активними речовинами в добовому раціоні;
- про дотримання правильного режиму харчування.
Особливу увагу присутніх було звернуто на необхідність правильного харчування, з урахуванням умов життя, праці, побуту забезпечує сталість внутрішнього середовища організму людини, діяльність різних органів і систем, гармонійний розвиток, високу працездатність. Загальна кількість слухачів - 40 осіб.

30 вересня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з керівниками структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації щодо перспективних планів роботи. За підсумками наради надано відповідні доручення.

30 вересня заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела об’їзд амбулаторій загальної практики/сімейної медицини, які відкрито у Солом’янському районі міста Києва за адресами: вул. Отця Жураковського Анатолія, 10 та вул. Очаківська, 3/8. У заході брала участь начальник управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П. Перевірено стан надання медичної допомоги населенню Солом’янського району міста Києва.

30 вересня у Центральній районній бібліотеці ім. Ф. Достоєвського (вул. Освіти, 14) відбулись районні урочистості „Бібліотека і була, і буде священний храм друкованих рядків“ з нагоди святкування Всеукраїнського дня бібліотек. Організацію заходу забезпечили начальник управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Устинович Т.Л. та директор Центральної районної бібліотеки ім. Ф. Достоєвського Чухрій О.І. У святі брали участь: заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І., помічник народного депутата України Андрієвського Д.Й. Кисіль Р.П., представник Української бібліотечної асоціації Польова Вікторія, представник організаційного комітету Міжнародного літературного конкурсу „Коронація слова“, заслужений письменник України, член Національної спілки письменників України Кокотюха А.А., голова громадської організації „Центр вірменської культури „Наїрі“ Хачатурова Віолетта, директор видавництва „Видавничий центр „№ 12“ Осмаловська О.А., працівники бібліотечних закладів Солом’янського району міста Києва. Горпинченко О.І. та Кисіль Р.П. привітали присутніх зі святом, висловили слова вдячності за значний внесок у бібліотечну справу на теренах Солом’янського району міста Києва, просвітницький вплив на розвиток вітчизняної освіти, науки і культури та нагородили Подякою голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації - 5 осіб, Грамотою Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації - 4 особи та Грамотою від народного депутата України Андрієвського Д.Й. - 2 особи. Загальна кількість присутніх - 30 осіб.

30 вересня у актовій залі дитячої музичної школи № 33 (вул. Сім’ї Ідзиковських, 25) відбувся святковий концерт з нагоди Міжнародного дня музики. Організацію заходу забезпечили начальник управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Устинович Т.Л. та директор дитячої музичної школи № 33 Данченко Л.М. У заході брали участь: депутат Київської міської ради Негрич М.М., працівники управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, викладачі та учні, які навчаються у дитячій музичній школі № 33, їх батьки, мешканці Солом’янського району міста Києва. Під час концерту виконувались твори відомих композиторів, зокрема: Джакомо Пуччіні, Жоржа Бізе, Франца Петера Шуберта, Джорджа Гершвіна, Ігоря Шамо, Едварда Грига. Кращих учнів було нагороджено грамотами від управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації. Загальна кількість присутніх - 50 осіб.

30 вересня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку благоустрою території біля станції метрополітену „Вокзальна“, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Вокзальна“, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду було надано доручення.

30 вересня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Машинобудівної, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд на ній. У заході брав участь виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. За підсумками об’їзду було надано доручення.

01 жовтня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою. У об’їзді брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, санітарно-технічний стан дитячих ігрових та спортивних майданчиків, стан догляду за зеленими насадженнями (зняття сухостійних дерев, омели), своєчасність прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, стан зовнішнього та дворового освітлення тощо.

01 жовтня за адресою: вул. Героїв Севастополя, 47 - на відрізку від вулиці Донця Михайла до вулиці Стражеска Академіка - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечила начальник відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кудрявцева О.С. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей (279 машин).

01 жовтня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Політехнічної, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд на ній. У заході брав участь виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. За підсумками об’їзду було надано доручення.

Протягом тижня в закладах культури Солом’янського району міста Києва проведено заходи, а саме:
- популяризація художньої літератури: презентації - огляди книжкових новинок, мандрівки з літературними героями тощо (бібліотечні заклади Солом’янського району міста Києва);
- декада історії на тему: „Грушевський: громадське і приватне…“ з нагоди відзначення 150-річчя від дня народження українського історика, громадського та політичного діяча Грушевського М.С.;
- день інформування на тему: „Скажімо: Дякую за мови без кордонів“ з нагоди Європейського дня мов (бібліотечні заклади Солом’янського району міста Києва);
- уроки історії без ретушу на тему: „Не звільняється пам’ять, відлунює знову роками“ з нагоди відзначення дня трагедії Бабиного Яру (бібліотечні заклади Солом’янського району міста Києва);
- загальносистемний день інформації на тему: „Право людини знати право“ з нагоди Міжнародного дня права (бібліотечні заклади Солом’янського району міста Києва);
- день відкритих дверей на тему: „Бібліотека і була, і буде священний храм друкованих рядків“ з нагоди святкування Всеукраїнського Дня бібліотек (бібліотечні заклади Солом’янського району міста Києва);
- конкурс „Міс Жуляни”(вул. Героїв Війни, 14, Клубний заклад „Будинок культури „Жуляни“);
- робота гуртків за фахом: „Творча майстерня“, „Співай якщо можеш“, „Мелодія“, „Фантазія“, „Фотостудія“, „Акторська майстерність“ (вул. Героїв Війни, 14, Клубний заклад „Будинок культури „Жуляни“).

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена