Головна  →  Підсумки тижня  →  20 жовтня 2016

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 10.10.16 по 16.10.16 р.

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 10.10.16 по 16.10.16 р.

10 жовтня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою. У об’їзді брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, санітарно-технічний стан дитячих ігрових та спортивних майданчиків, стан догляду за зеленими насадженнями (зняття сухостійних дерев, омели), своєчасність прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, стан зовнішнього та дворового освітлення тощо.

10 жовтня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з першим заступником голови та керівником апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, керівниками структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та керівниками комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва. 
Під час наради розглянуті питання:
- про вжиття заходів щодо забезпечення стабільної життєдіяльності Солом’янського району міста Києва, особливо у святкові та неробочі дні;
- про стан благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану Солом’янського району міста Києва;
- про удосконалення та оптимізацію структури управління житлово-комунальним господарством Солом’янського району міста Києва;
- про життєзабезпечення та енергозбереження у сфері житлово-комунального господарства Солом’янського району міста Києва;
- про готовність районного господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2016/2017 років;
- про стан дотримання встановлених лімітів енергоcпоживання;
- про стан ремонту та утримання автомобільних доріг на території Солом’янського району міста Києва;
- про стан виконання заходів з підвищення ефективності діяльності Центру надання адміністративних послуг Солом’янського району міста Києва;
- про стан роботи у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та комунальних підприємствах Солом’янського району міста Києва із зверненнями громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва 1551”.
За підсумками наради надано відповідні доручення.

10 жовтня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів прийом керівників підприємств, установ та організацій Солом’янського району міста Києва.

10 жовтня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з питань аналізу звернень громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва 1551“. У нараді взяли участь: керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Король О.А., начальник відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Філіпович Р.О., виконуючий обов’язки начальника відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Луценко О.П.
Під час наради розглянуті питання:
- про відсутність гарячого водопостачання у житловому будинку;
- про відновлення благоустрою території після виконання планових, аварійних робіт на об’єктах благоустрою;
- про незадовільну температуру гарячого водопостачання у житловому будинку;
- про відсутність холодного водопостачання у житловому будинку;
- про стан укладання та ремонту асфальтного покриття на прибудинковій території;
- про відсутність освітлення у під’їзді житлового будинку через несправність лампочок;
- про недостатній тиск гарячого водопостачання у житловому будинку;
- про відсутність тиску холодного водопостачання у житловому будинку з 10-го поверху включно;
- про відсутність електропостачання у житловому будинку;
- про стан ремонту даху житлового будинку.
За підсумками наради надано доручення.

10 жовтня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Миколи Амосова, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході брав участь виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. За підсумками об’їзду було надано доручення.

11 жовтня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою. У об’їзді брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, санітарно-технічний стан дитячих ігрових та спортивних майданчиків, стан догляду за зеленими насадженнями (зняття сухостійних дерев, омели), своєчасність прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, стан зовнішнього та дворового освітлення тощо.

11 жовтня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку стану роботи ЖЕД № 901 (вул. Єреванська, 3А). У заході брав участь виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. Під час об’їзду територій, підпорядкованих ЖЕД № 901, перевірено стан робіт щодо прибирання прибудинкової території, несанкціонованих звалищ, вивозу сміття, санітарно-технічний стан дитячих ігрових та спортивних майданчиків, стан догляду за зеленими насадженнями (зняття сухостійних дерев, омели), відновлення благоустрою території після виконання аварійних робіт на інженерних мережах, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. 
За підсумками обстеження надано доручення.

11 жовтня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку благоустрою території біля станції метрополітену „Берестейська“, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Берестейська“, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. 
За підсумками об’їзду було надано доручення.

11 жовтня у приміщенні підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Гармонія“ (вул. Єреванська, 3) відбулась нарада з питання: „14 жовтня – День захисника України та свято запорізьких козаків - „Козацька Покрова“ для педагогів-організаторів та керівників гуртків підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва. Організацію заходу забезпечили: начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь“ Максимович Г.М. та педагог-організатор підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Гармонія“ Вільшановська І.В. У заході брали участь педагоги-організатори та керівники гуртків підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва.
Розглянуті питання:
- про Указ Президента України від 14 жовтня 2014 року № 806/2014 „Про День захисника України“;
- про військові традиції і звитяги українського народу;
- про зміцнення патріотичного духу в суспільстві;
- про реалізацію медійних проектів національно-патріотичного спрямування, підготовку і розповсюдження відповідної тематичної соціальної реклами;
- про Покрову як традиційне свято українського війська з найдавніших часів;
- про капеланство як духовну опіку над підрозділами Збройних Сил України;
- про заходи щодо вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України.
Загальна кількість присутніх - 32 особи. За підсумками наради підготовлено протокол.

11 жовтня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 409) перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів пряму телефонну лінію з мешканцями Солом’янського району міста Києва. Організацію заходу забезпечили начальник організаційного відділу Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шатохіна В.В. та виконуючий обов’язки начальника відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Луценко О.П. У заході взяли участь керівники відповідних структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації. 
За підсумками прямої телефонної лінії Бялковський В.В. надав протокольні доручення.

12 жовтня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою. У об’їзді брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, санітарно-технічний стан дитячих ігрових та спортивних майданчиків, стан догляду за зеленими насадженнями (зняття сухостійних дерев, омели), своєчасність прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, стан зовнішнього та дворового освітлення тощо.

12 жовтня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 427) пройшла науково-практична конференція з нагоди 129-річчя від дня народження видатного українського епідеміолога, академіка Громашевського Л.В. та 120-річчя з часу заснування Державної установи „Інститут епідеміології та інфекційних хвороб ім. Л.В. Громашевського НАМН України“. Організацію заходу забезпечили директор Державної установи „Інститут епідеміології та інфекційних хвороб ім. Л.В. Громашевського НАМН України“ Задорожна В.І., заступник керівника апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Матюхін В.О., начальник управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П. Зі словами вітання виступили: директор Інституту біохімії ім. О.В. Палладіна НАН України Комісаренко С.В., директор Державної установи „Інститут медицини праці НАМН України“ Кундієв Ю.І. та керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Король О.А. У конференції взяли участь: Уповноважений Президента України з прав людей з інвалідністю Адміністрації Президента України Сушкевич В.М., директор Інституту мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАНУ Підгорський В.С., директор Державної установи „Центр громадського здоров’я МОЗ України“ Нізова Н.М., виконуючий обов’язки начальника Головного управління Держпродспоживслужби в місті Києві Рубан О.М., представники медичних закладів України.
Розглянуті питання:
- про віхи історії та становлення Державної установи „Інститут епідеміології та інфекційних хвороб ім. Л.В. Громашевського НАМН України“;
- про сучасні біозагрози і біобезпеку;
- про поліомієліт: сподівання та сучасні реалії (30 років реалізації глобальної ініціативи ерадикації);
- про Європу на шляху елімінації гепатиту С: доступність та ефективність сучасного лікування;
- про проблемні питання імунопрофілактики в Україні;
- про сучасну терапію хронічного гепатиту С пацієнтів, інфікованих і генотипом вірусу;
- про проблемні питання елімінації кору та краснухи в Україні;
- про стан та перспективи вакцинопрофілактики грипу в Україні.
Загальна кількість учасників - 300 осіб.

12 жовтня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 459) відбулась презентація громадського проекту „Зроби місто кращим“. Організацію заходу забезпечили: начальник відділу внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кулікова Т.В. та директор громадської організації „Нова Енергія “ Филенко В.В. У заході брали участь: представники структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації голова громадської ради при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації Шарафетдінов П.І., директор Всеукраїнської громадської організації „Інститут бюджету та соціально-економічних досліджень“ Зубенко В’ячеслав, менеджер громадської організації „Нова Енергія“ Шкурат Іван, тренер громадської організаціі „Нова Енергія“ Винниченко Наталія, керівник субгранту громадської організаціі „Нова Енергія“ Омелічкін Сергій, член громадської організації „Соціал Буст“ Борисенко Катерина, громадськість Солом’янського району міста Києва.
Були презентовані та обговорені питання:
- про громадський бюджет та основні його положення;
- про особливості впровадження Бюджету участі в місті Києві;
- про механізми написання, подачі, голосування та реалізації проектів;
- про покроковий план дій щодо інформаційної кампанії.
Присутні виявили бажання та спроможність сприяти запровадженню цього проекту в місті Києві. 
Виступили: Кулікова Т.В., Шарафетдінов П.І., Филенко В.В.. Шкурат Іван, Зубенко В’ячеслав, Омелічкін Сергій, Борисенко Катерина, Винниченко Наталія.
Загальна кількість учасників - 60 осіб.

12 жовтня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 303) виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. провів нараду з питань реформування і розвитку житлово-комунального господарства на території Солом’янського району міста Києва. У заході взяли участь: заступник начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брейда О.А., працівники управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, директор КП „Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва“ Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Радик В.І., керівники житлово-експлуатаційних дільниць Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва. 
Розглянуті питання:
- про передачу безгосподарчих мереж до комунальної власності міста Києва;
- про стан виконання рішення II сесії VII скликання Київської міської ради від 09 жовтня 2014 року № 270/270 „Про удосконалення структури управління житлово-комунальним господарством міста Києва“;
- про стан виконання наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 30.07.2012 № 390 „Про затвердження Порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів, зміну цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад“.
За підсумками наради надано відповідні доручення.

12 жовтня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку благоустрою території біля станції метрополітену „Політехнічний інститут“, зупинок транспортних та інших засобів, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі, у якій взяв участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Політехнічний інститут“, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. 
За підсумками об’їзду було надано доручення.

12 жовтня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку законності розміщення та функціонального призначення тимчасових споруд, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, зовнішнього та дворового освітлення тощо.

12 жовтня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку стану ліквідації сміттєзвалищ та приведення території Солом’янського району міста Києва в належний екологічний стан. У об’їзді взяв участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Перевірено, зокрема: стан ліквідації побутових та інших відходів, вжиття заходів щодо збирання, сортування, транспортування та утилізації сміття, проведення екологічних санітарно-гігієнічних заходів, залучення громадськості до упорядкування та благоустрою території тощо. За підсумками перевірки було надано доручення.

12 жовтня у приміщенні громадської приймальні (вул. Металістів, 9) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів особистий виїзний прийом громадян. У заході взяла участь виконуючий обов’язки начальника відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Луценко О.П. Під час прийому розглянуто звернення мешканців Солом’янського району міста Києва з житлово-комунальних питань. 
За підсумками особистого виїзного прийому Шкуро М.Ю. надав протокольні доручення.

12 жовтня у підлітковому клубі за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Горизонт“ (вул. Кудряшова, 7) пройшли змагання з допризовної підготовки серед вихованців спортивних підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва з нагоди святкування Дня захисника України. Організацію заходу забезпечили: начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., виконуючий обов’язки директора Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь“ Ульянченко С.В. та педагог-організатор підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Горизонт“ Грузін Ю.Д. У заході взяли участь гуртківці спортивних підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва: „Горизонт“, „Старт“ та „Лідер“. Вони змагались у піднятті гирі та штанги, стрибках у довжину та на скакалках, підтягуванні та віджиманні, бігу на короткі дистанції. Членів команд - переможців та призерів - нагороджено кубками, медалями та грамотами. Мета заходу - формування свідомого ставлення гуртківців та уболівальників до необхідності регулярних занять фізичною культурою і спортом, пропаганда здорового способу життя.
Загальна кількість учасників - 30 осіб.

12 жовтня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиць Златопільської та Горовиця Олександра, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході взяв участь виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. 
За підсумками об’їзду було надано доручення.

13 жовтня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою. У об’їзді взяв участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, санітарно-технічний стан дитячих ігрових та спортивних майданчиків, стан догляду за зеленими насадженнями (зняття сухостійних дерев, омели), своєчасність прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, стан зовнішнього та дворового освітлення тощо.

13 жовтня за адресою: бульвар Лепсе Івана, 8 відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечила начальник відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кудрявцева О.С. У ярмарку взяли участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей (2 машини).

13 жовтня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку стану роботи ЖЕД № 902 (вул. Волинська,4 А). У заході взяв участь виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. Під час об’їзду територій, підпорядкованих ЖЕД № 902, перевірено стан робіт щодо прибирання прибудинкової території, несанкціонованих звалищ, вивозу сміття, санітарно-технічний стан дитячих ігрових та спортивних майданчиків, стан догляду за зеленими насадженнями (зняття сухостійних дерев, омели), відновлення благоустрою території після виконання аварійних робіт на інженерних мережах, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.
За підсумками обстеження надано доручення.

13 жовтня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 459) начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. провів нараду з питань благоустрою території Солом’янського району міста Києва. У взяли участь: завідуючі бібліотечних закладів району, директори шкіл естетичного виховання, директори музеїв району, директори середніх загальноосвітніх закладів, директори дошкільних навчальних закладів.
Розглянуто питання:
- про дотримання вимог правил благоустрою міста Києва та приведення прилеглої території до належного санітарно-технічного стану в осінньо-зимовий період.
Загальна кількість учасників - 70 осіб.

13 жовтня у приміщенні школи - дитячий садок „Сяйво“ (вул. Генерала Тупикова, 12) відбулось засідання школи молодого вихователя на тему: „Опрацювання нормативно-правових документів щодо організації та змісту навчально-виховного процесу“ за участю молодих вихователів-методистів дошкільних навчальних закладів Солом’янського району міста Києва. Організацію заходу забезпечили: виконуючий обов’язки начальника управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кухарєва Н.І., директор науково-методичного центру управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Судак Л.Р., директор школи - дитячий садок „Сяйво“ Камінська В.Б. У семінарі взяли участь вихователі-методисти дошкільних навчальних закладів Солом’янського району міста Києва.
Розглянуті питання:
- про термін перебування дітей, які досягли шестирічного віку у дошкільних навчальних закладах відповідно до листа Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 21.07.2011 №1/9-552;
- про типовий перелік обов’язкового обладнання навчально-наочних посібників та іграшок у дошкільних навчальних закладах;
- про методичні рекомендації щодо підбору і використання іграшок для дітей раннього віку у дошкільних навчальних закладах;
- про планування роботи в дошкільних навчальних закладах;
- про фізичний розвиток дітей в умовах дошкільного навчального закладу.
Присутні отримали методичні рекомендації та роз’яснення. Загальна кількість учасників - 40 осіб.

13 жовтня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території комунального некомерційного підприємства „Центр первинної медико-санітарної допомоги“ Солом’янського району міста Києва за адресою: просп. Комарова Космонавта, 3. У об’їзді взяла участь начальник управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П. Під час об’їзду перевірено стан надання медичної допомоги населенню Солом’янського району міста Києва, а також стан відновлення благоустрою території в місцях проведення робіт на інженерних мережах, стан освітлення території біля лікувально-профілактичного закладу.

13 жовтня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з питань стану виконавської дисципліни, роботи зі зверненнями громадян у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації. У нараді взяли участь: керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Король О.А., начальник відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Філіпович Р.О., начальник відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І.І., начальник відділу з питань торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кудрявцева О.С., начальник відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кулікова Т.В., завідувач сектора з питань оборонної та мобілізаційної роботи Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Некоз С.В., начальник управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Лактіонова Т.Ю., завідувач сектора організаційно-аналітичного забезпечення роботи голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Садовська А.Л., начальник відділу економіки Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Барбазюк М.Б., виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю., виконуючий обов’язки директора КП „Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва“ Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Смаровоз І.О., начальники житлово-експлуатаційних дільниць Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.
Розглянуті питання:
- про надання інформації голові Київської міської державної адміністрації Кличку В.В. щодо оптимізації роботи з планування заходів, проведення яких вимагає висвітлення у засобах масової інформації;
- про надання інформації виконуючому обов’язки директора Департаменту промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Кондрашовій Н.М. щодо виконання пункту 23 протоколу № 1 розширеного засідання Колегії виконавчого органу Київської міської ради від 28 січня 2016 року в частині вжиття організаційних заходів і забезпечення проведення комісійних перевірок закладів ресторанного господарства, продовольчої торгівлі, тимчасових споруд (малих архітектурних форм) з виготовлення та реалізації продуктів харчування з метою профілактики гострих кишкових інфекцій та харчових отруєнь;
- про надання інформації заступнику голови Київської міської державної адміністрації Сагайдаку І.В. щодо виконання плану-заходів із налагодження та розвитку шефських зв’язків виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), районних у місті Києві державних адміністрацій з військовими підрозділами Збройних Сил України на 2016-2018 роки;
- про надання інформації директору Департаменту житлово-комунальної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Павлику І.К. щодо стану виконання протоколу № 9 виїзного засідання Колегії виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) за участі Міністра Кабінету Міністрів України Саєнка О.С. від 20.09.2016;
- про надання інформації директору Департаменту житлово-комунальної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Павлику І.К. щодо стану виконання Комплексної цільової програми підвищення енергоефективності та розвитку житлово-комунальної інфраструктури на 2016-2020 роки у ІІІ кварталі 2016 року.
За підсумками наради надано доручення.

13 жовтня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів нараду з питання: „Про стан будівництва та ведення в експлуатацію житлових будинків на території Солом’янського району міста Києва в ІV кварталі 2016 року“. У заході брали участь начальник управління будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Табор Ю.В. та замовники будівництва. Під час наради розглядалось питання щодо забезпечення дотримання термінів виконання графіку введення житлових об’єктів у експлуатацію, надання можливої допомоги забудовникам у вирішені проблемних питань, здійснення моніторингу стану будівництва об’єктів на території Солом’янського району міста Києва відповідно до Закону України „Про регулювання містобудівної діяльності“ від 17.02.2011 № 3038-VI щодо введення в експлуатацію об’єктів будівництва за двома окремими напрямами залежно від категорії складності кожного конкретного об’єкту, зокрема, за адресою: вул. Авіаконструктора Антонова, 4. За підсумками наради надано відповідні доручення.

13 жовтня у підлітковому клубі за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Лідер“ (вул. Галана Ярослава, 2) відбувся концерт „Свято Осені“ за участю гуртківців різнопрофільних та естетичних клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва з нагоди Покрови Пресвятої Богородиці. Організацію заходу забезпечили: начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., головний спеціаліст відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Степанченко Н.А., виконуючий обов’язки директора Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь“ Ульянченко С.В., директор підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Лідер“ Григоренко Н.М. У заході взяли участь: керівники гуртків, гуртківці підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва та їх батьки. Вихованці клубів показали показові виступи з танців, співів та декламування віршів. Була презентована виставка поробок з природничого матеріалу – в композиціях яких вихованці втілили красу та яскравість осінніх барв. Виконавці найкращих робіт були нагороджені солодкими подарунками. 
Загальна кількість учасників - 43 особи.

13 жовтня у приміщенні центральної районної бібліотеки ім. Ф. Достоєвського (вул. Освіти, 14) пройшла виставка – присвята з нагоди святкування Дня захисника України на тему: „У вогні не горів, у воді не тонув, я здолав у борні смерть свою не одну…“. Організацію заходу забезпечили виконуючий обов’язки начальника управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Соколова І.І. та директор Центральної районної бібліотеки ім. Ф. Достоєвського Чухрій О.І. Відвідувачі бібліотеки змогли переглянути тематичну інсталяцію книг, виставку дитячих малюнків. Для дітей проведено засідання патріотичного ліцею, а саме: ознайомлення з державною символікою, Гімном України - як предметами особливої гордості громадян. Також присутні згадали та вшанували борців за незалежність нашої держави, учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях. Час спливатиме, але дуже важливо, щоб юні знали і пам’ятали про тих, хто, не жаліючи сил, здоров’я і життя, відстоює незалежність України. Народжені жити, любити, творити пішли з життя. Вони заповідали нам берегти і любити свою Батьківщину. Нашу Україну зламати не можна. Тож завдання нашого покоління – не забути людей, які своїм героїзмом і подвигом довели свою любов і відданість українському народу.

14 жовтня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою. У об’їзді брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, санітарно-технічний стан дитячих ігрових та спортивних майданчиків, стан догляду за зеленими насадженнями (зняття сухостійних дерев, омели), своєчасність прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, стан зовнішнього та дворового освітлення тощо.

14 жовтня на вулиці Освіти - на відрізку від вулиці Вузівської до вулиці Кривоноса Максима - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечила начальник відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кудрявцева О.С. У ярмарку взяли участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей (154 машини).

14 жовтня у провулку Ковальському - на відрізку від вулиці Металістів до вулиці Смоленської - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечила начальник відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кудрявцева О.С. У ярмарку взяли участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей (85 машин).

14 жовтня громадськість Солом’янського району міста Києва взяла участь у загальнодержавному заході з нагоди святкування Дня захисника України. Забезпечили організацію заходу заступник керівника апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Матюхін В.О. та начальник організаційного відділу Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шатохіна В.В.

14 жовтня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Ушинського, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході взяв участь виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. За підсумками об’їзду було надано доручення.

15 жовтня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою. У об’їзді взяв участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, санітарно-технічний стан дитячих ігрових та спортивних майданчиків, стан догляду за зеленими насадженнями (зняття сухостійних дерев, омели), своєчасність прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, стан зовнішнього та дворового освітлення тощо.

15 жовтня на проспекті Комарова Космонавта, 28 – на відрізку від проспекту Комарова Космонавта до вулиці Чумака Василя - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечила начальник відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кудрявцева О.С. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей (280 машин).

15 жовтня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Ніжинської та вулиці Слов’янської, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході взяв участь виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. За підсумками об’їзду було надано доручення.

Протягом тижня у закладах культури Солом’янського району міста Києва проведено заходи:
- урок мужності на тему: „Будь гідним захищати Батьківщину“ (просп. Повітрофлотський, 12, бібліотека ім. В. Чапаєва);
- майстер-клас (кораблі, літаки, танки із пластиліну) на тему: „У повітрі й на воді – перемога у руці“ (вул. Кривоноса, 19, бібліотека ім. О. Пироговського);
- День захисника Вітчизни „Тільки відважним героям радість перемоги дана“ – (всі бібліотеки району за індивідуальним планом);
- виставка – присвята на тему „У вогні не горів, у воді не тонув, я здолав у борні смерть свою не одну…“ (вул. Освіти, 14, Центральна районна бібліотека ім. Ф. Достоєвського);
- поетичний вернісаж до 95-річчя від Дня народження Дмитра Луценка на тему: „Пісенний вінок Дмитра Луценка“ (вул. Шепелєва, 13, бібліотека сімейного читання ім. О. Гончара);
- виставка-портрет до ювілею письменника на тему: „Осінній Драч з вогненним жалом весняної кропиви“ (вул. Новгородська, 5, бібліотека ім. О.С. Новікова-Прибоя);
- шкільний лекторій для учнів і батьків та святковий концерт до Дня музики (бульв. Чоколівський, 25, дитяча музична школа № 7 ім. І. Шамо);
- виставка робіт учнів школи на тему: „Київська осінь“ (вул. Братів Зерових, 25, Київська дитяча художня школа № 1);
- Свято першокласника (вул. Андрія Головка, 25, Київська дитяча музична школа № 15 ім. В.Г. Щигловського);
- виставка робіт присвячена Дню козацтва (вул. Братів Зерових, 25, Київська дитяча художня школа № 1);
- комедія з релаксом „Лифт“ (вул. Єреванська, 11, Київський камерний театр-студія „Дивний замок“);
- повчальна казка (з 5 років) “Казка про діда Піхта“ (вул. Єреванська, 11, Київський камерний театр-студія „Дивний замок“).

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена