Головна  →  Підсумки тижня  →  16 листопада 2016

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 31.10.16 по 06.11.16 р.

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 31.10.16 по 06.11.16 р.

31 жовтня виконуючий обов’язки першого заступника голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою. У об’їзді брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, прибирання опалого листя, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

31 жовтня у приміщені спеціалізованої школи № 52 з поглибленим вивченням інформаційних технологій (вул. Донця Михайла, 16) відбувся семінар на тему: „Про тематичне оцінювання знань учнів із зарубіжної літератури з використанням комп’ютерних технологій“. Організацію заходу забезпечили: виконуючий обов’язки начальника управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кухарєва Н.І., директор науково-методичного центру управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Судак Л.Р. та директор спеціалізованої школи № 52 з поглибленим вивченням інформаційних технологій Шевченко В.М. У семінарі брали участь вчителі із зарубіжної літератури загальноосвітніх навчальних закладів Солом’янського району міста Києва.
Розглянуті питання:
- про сучасні інформаційні технології, що використовуються в оцінювані знань учнів із зарубіжної літератури;
- про практичні, психологічні, педагогічні засади використання інноваційних технологій у вивченні зарубіжної літератури у навчальному процесі;
- про використання європейської методики для досягнення успішності учнів у навчальній програмі;
- про вирішення проблеми щодо браку часу в учителів із зарубіжної літератури під час навчального процесу на проведення експериментів, досліджень за допомогою комп’ютерних технологій з метою подальшого застосування досвіду для покращення своєї роботи.
Присутні отримали методичні рекомендації та роз’яснення. Загальна кількість учасників - 37 осіб.

31 жовтня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з виконуючим обов’язки першого заступника голови, керівником апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, керівниками структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та керівниками комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва. 
Під час наради розглянуті питання:
- про вжиття заходів щодо забезпечення стабільної життєдіяльності Солом’янського району міста Києва, особливо у святкові та неробочі дні;
- про стан благоустрою та поліпшення санітарного стану Солом’янського району міста Києва;
- про удосконалення та оптимізацію структури управління житлово-комунальним господарством Солом’янського району міста Києва;
- про життєзабезпечення та енергозбереження у сфері житлово-комунального господарства Солом’янського району міста Києва;
- про стан роботи районного господарства в осінньо-зимовий період 2016/2017 років;
- про проведення соціальних продуктових ярмарків у Солом’янському районі міста Києва;
- про стан оформлення житлових субсидій за спрощеним порядком у Солом’янському районі міста Києва;
- про стан реформування системи охорони здоров’я в Солом’янському районі міста Києва;
- про стан виконання заходів з підвищення ефективності діяльності Центру надання адміністративних послуг Солом’янського району міста Києва;
- про стан роботи у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та комунальних підприємствах Солом’янського району міста Києва із зверненнями громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва 1551“.
За підсумками наради надано відповідні доручення.

31 жовтня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів прийом керівників підприємств, установ та організацій Солом’янського району міста Києва.

31 жовтня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з питань аналізу звернень громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва 1551“. У нараді брали участь: керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Король О.А., начальник відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Філіпович Р.О., начальник відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І.І.
Під час наради розглянуті питання:
- про відсутність опалення у житловому будинку;
- про відсутність гарячого водопостачання у житловому будинку;
- про відсутність опалення по стояку у житловому будинку;
- про незадовільну температуру опалення у житловому будинку;
- про незадовільну температура гарячого водопостачання у житловому будинку;
- про відновлення благоустрою території після виконання планових, аварійних робіт на об’єктах благоустрою;
- про відсутність освітлення у під’їзді житлового будинку через несправність лампочок;
- про стан благоустрою прибудинкових територій;
- про незадовільну роботу диспетчерських аварійних служб (ПрАТ „Отіс“, ПАТ „Київенерго“, ПАТ „АК „Київводоканал“ тощо);
- про стан технічного обслуговування систем тепло-, водопостачання та водовідведення і зливів у житловому будинку.
За підсумками наради надано доручення.

31 жовтня виконуючий обов’язки першого заступника голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Мартиросяна, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд на ній. У заході брав участь виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю.
За підсумками об’їзду було надано доручення.

01 листопада виконуючий обов’язки першого заступника голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою. У об’їзді брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, прибирання опалого листя, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

01 листопада виконуючий обов’язки першого заступника голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела перевірку стану роботи ЖЕД № 901 (вул. Єреванська, 3А). У заході брав участь виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. Під час об’їзду територій, підпорядкованих ЖЕД № 901, перевірено стан робіт щодо прибирання прибудинкової території, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, прибирання опалого листя, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками обстеження надано доручення.

01 листопада виконуючий обов’язки першого заступника голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела перевірку належного благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Берестейська“, зупинок транспортних та інших засобів, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі. У заході брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Берестейська“, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду було надано доручення.

01 листопада у приміщені підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Гармонія“ (вул. Єреванська, 3) відбулась нарада з питань: „Про активізацію роботи у підліткових клубах за місцем проживання щодо організації та проведення профілактичних заходів по запобіганню правопорушень, вживання неповнолітніми алкогольних напоїв, наркотичних засобів та тютюнових виробів“. Організацію заходу забезпечували: начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь“ Максимович Г.М. та педагог-організатор підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Гармонія“ Вільшановська І.В. У заході брали участь педагоги-організатори та керівники гуртків підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва.
Розглянуті питання:
- про розроблення тематики та забезпечення проведення тижнів правових знань, тематичних уроків права із залученням працівників правоохоронних органів з метою недопущення втягнення неповнолітніх у злочинну або іншу антигромадську діяльність;
- про проведення профілактично-роз’яснювальної роботи серед функціонально неспроможних сімей, у першу чергу з числа тих, де батьки зловживають алкогольними напоями, вживають наркотичні речовини, вчиняють насильство в сім’ї;
- про вплив на життя та здоров’я підлітка вживання алкогольних напоїв, наркотичних засобів та тютюнових виробів;
- про проведення індивідуальних психолого-педагогічних консультацій для підлітків, які вживають алкогольні напої чи психотропні речовини, схильні до скоєння правопорушень;
- про використання в роботі відеофільмів, фотоматеріалів для підвищення ефективності профілактичних заходів у сфері протидії злочинності та негативним проявам у підлітковому середовищі.
Загальна кількість учасників - 48 осіб.

01 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 409) виконуючий обов’язки першого заступника голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела засідання комісії з питань захисту прав дітей. У заході брали участь: начальник служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Давиденко В.В., начальник відділу з питань захисту прав дітей служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Стрелюк Л.М., начальник юридичного відділу Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Стасюк А.В., начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., виконуючий обов’язки начальника управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кухарєва Н.І., директор Солом’янського районного у місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Бочарова Н.М., начальник управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П., начальник управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Лактіонова Т.Ю., мешканці Солом’янського району міста Києва, справи яких було розглянуто.
Під час засідання розглянуті питання:
- про надання дозволу на усиновлення малолітньої дитини;
- про надання дозволу батька на прийняття в дар однокімнатної квартири, де зареєстровані малолітні діти;
- про надання дозволу за заявою матері на отримання амбулаторної та стаціонарної психіатричної допомоги малолітній дитині;
- про надання до суду висновку щодо доцільності позбавлення батьківських прав відносно малолітньої дитини;
- про надання до суду висновку щодо визначення способу участі батька у вихованні та спілкуванні з малолітнім сином;
- про надання до суду висновку щодо визначення зміни способу участі батька у вихованні малолітнього сина;
- про визначення участі батька у вихованні та спілкуванні з малолітнім сином;
- про надання дозволу за заявою матері на зміну прізвища малолітньої доньки;
- про затвердження індивідуальних планів соціального захисту дитини, яка опинилась у складних життєвих обставинах;
- про перегляд індивідуальних планів соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
За підсумками засідання комісії підготовлено протокол.

01 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 409) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів пряму телефонну лінію з мешканцями Солом’янського району міста Києва. Організацію заходу забезпечили начальник організаційного відділу Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шатохіна В.В. та начальник відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І.І. У заході брали участь керівники відповідних структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва. Під час прямої телефонної лінії прийняті звернення мешканців Солом’янського району міста Києва питань житлово-комунального господарства. За підсумками прямої телефонної лінії Шкуро М.Ю. надав протокольні доручення.

02 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою. У об’їзді брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, прибирання опалого листя, очищення території від снігу, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

02 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 303) виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. провів нараду з питань реформування і розвитку житлово-комунального господарства на території Солом’янського району міста Києва. У заході брали участь: заступник начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брейда О.А., працівники управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, директор КП „Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва“ Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Радик В.І., керівники житлово-експлуатаційних дільниць Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва.
Розглянуті питання:
- про передачу безгосподарчих мереж до комунальної власності міста Києва;
- про стан виконання рішення II сесії VII скликання Київської міської ради від 09 жовтня 2014 року № 270/270 „Про удосконалення структури управління житлово-комунальним господарством міста Києва“;
- про стан виконання наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 30.07.2012 № 390 „Про затвердження Порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів, зміну цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад“.
За підсумками наради надано відповідні доручення.

02 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку належного благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Політехнічний інститут“, зупинок транспортних та інших засобів, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі. У заході брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Політехнічний інститут“, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду було надано доручення.

02 листопада у спортивній залі промислово-економічного коледжу Національного авіаційного університету (вул. Метробудівська, 5А) відбулись змагання з волейболу серед команд дівчат вищих навчальних закладів I-II рівня акредитації, що функціонують на території Солом’янського району міста Києва. Організацію заходу забезпечили начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В. та директор промислово-економічного коледжу Національного авіаційного університету Пономаренко О.В. У змаганнях брали участь команди: Вищого професійного училища Національного авіаційного університету, Київського вищого професійного училища будівництва і дизайну, Київського вищого професійного училища залізничного транспорту ім. В.С. Кудряшова, Київського вищого професійного училища швейного та перукарського мистецтва, Державного навчального закладу „Центр професійної освіти інформаційних технологій, поліграфії та дизайну м. Києва“. Перше місце посіла команда Вищого професійного училища Національного авіаційного університету, друге місце - команда Державного навчального закладу „Центр професійної освіти інформаційних технологій, поліграфії та дизайну м. Києва“, третє місце - Київського вищого професійного училища будівництва і дизайну. Переможці та призери змагань нагороджені кубками, медалями та грамотами. Загальна кількість учасників - 55 осіб.

02 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку законності розміщення та функціонального призначення тимчасових споруд, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, зовнішнього та дворового освітлення тощо.

02 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку стану ліквідації сміттєзвалищ та приведення території Солом’янського району міста Києва в належний екологічний стан. У об’їзді брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Перевірено, зокрема: стан ліквідації побутових та інших відходів, вжиття заходів щодо збирання, сортування, транспортування та утилізації сміття, проведення екологічних санітарно-гігієнічних заходів, залучення громадськості до упорядкування та благоустрою території тощо. За підсумками перевірки було надано доручення.

02 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення проспекту Перемоги, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд на ньому. У заході брав участь виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. За підсумками об’їзду було надано доручення.

03 листопада виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою. У об’їзді брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, прибирання опалого листя, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

03 листопада виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку стану роботи ЖЕД № 902 (вул. Волинська, 4А). У заході брав участь виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. Під час об’їзду територій, підпорядкованих ЖЕД № 902, перевірено стан робіт щодо прибирання прибудинкової території, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, прибирання опалого листя, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками обстеження надано доручення.

03 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 427) відбувся тренінг на тему: „Про розвиток стресостійкості. Експрес-методи управління стресом“. Організацію тренінгу забезпечила начальник відділу управління персоналом Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шелокова Н.В. Тренінг провела доцент кафедри економіки та управління інституту магістерських та післядипломної освіти Університету банківської справи Національного банку України, кандидат педагогічних наук Бурлакова І.А. У заході брали участь працівники відповідних структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації. Присутні прослухали тренінг та ознайомились з основними ознаками стресу, природою його виникнення, прийомами та техніками, які дозволяють підвищити стресостійкість у різних життєвих ситуаціях та на роботі. Також під час тренінгу в ігровій формі учасники семінару моделювали різноманітні ситуації, які вчили їх контролювати власні думки, емоції та почуття. Загальна кількість учасників – 35 осіб. Під час тренінгу надані методичні рекомендації та роз’яснення.

03 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 459) начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. провів нараду з питань благоустрою території Солом’янського району міста Києва. У нараді брали участь: начальник КП „Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автошляхів та споруд на них Солом’янського району м. Києва“ Борсук В.В., заступник начальника КП „Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автошляхів та споруд на них Солом’янського району м. Києва“ Мацюк К.Є., виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю., директор КП „Керуюча компанія обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва“ Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Радик В.І., керівники житлово-експлуатаційних дільниць Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва. 
Розглянуті питання:
- про дотримання вимог правил благоустрою міста Києва та приведення прилеглої території до належного санітарно-технічного стану в осінньо-зимовий період;
- про визначення меж прибирання снігу та опалого листя на території Солом’янського району міста Києва;
- про стан прибирання та вивозу відходів і сміття, звільнення територій від несанкціонованої торгівлі, залучення необхідної техніки для прибирання снігу тощо. 
Загальна кількість учасників - 17 осіб.

03 листопада на території Солом’янського району міста Києва відбувся профілактичний рейд „Діти вулиці“. Організацію заходу забезпечила начальник служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Давиденко В.В. У заході брали участь: головний спеціаліст відділу з питань організації профілактичної роботи служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Денисова О.В., фахівець з соціальної роботи Солом’янського районного у м. Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Галась О.О., оперуповноважений відділу кримінальної поліції у справах дітей Солом’янського управління поліції ГУ НП у м. Києві Варич Я.Л. Під час рейду було обстежено житлово-побутові умови дітей, які знаходяться на обліку в службі у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, як такі, що опинились у складних життєвих обставинах, розглянуті заяви громадян щодо виконання батьківських обов’язків. За результатами рейду підготовлено акти обстеження.

03 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів нараду з питань стану виконавської дисципліни, роботи зі зверненнями громадян у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації. У нараді брали участь: керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Король О.А., начальник відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Філіпович Р.О., начальник відділу роботи зі зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І.І., начальник відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кулікова Т.В., начальник фінансового управління Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Демченко В.М., начальник управління культури, туризму та охорони культурної спадщини адміністрації Устинович Т.Л., виконуючий обов’язки начальника управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кухарєва Н.І., начальник управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Лактіонова Т.Ю., начальник відділу економіки Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Барбазюк М.Б., завідувач сектора з питань оборонної та мобілізаційної роботи Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Некоз С.В., начальник відділу обліку та розподілу житлової площі Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Садченко Л.В., начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю., директор КП „Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва“ Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Радик В.І., начальники житлово-експлуатаційних дільниць Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.
Розглянуті питання:
- про підготовку інформації директору Департаменту соціальної політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Крикунову Ю.В. щодо стану виконання протоколу доручень № 20, напрацьованих під час наради 27.04.2015 з питань, що виникають у ході реалізації доручень Президента України та Уряду щодо вирішення проблем при розгляді звернень киян - учасників антитерористичної операції, членів їх сімей та членів сімей загиблих киян - учасників антитерористичної операції;
- про надання інформації першому заступнику голови Київської міської державної адміністрації Плісу Г.В. щодо стану виконання протоколу доручень № 23, напрацьованих під час наради з обговорення питань життєдіяльності міста Києва 17.05.2016;
- про надання інформації першому заступнику голови Київської міської державної адміністрації Плісу Г.В. щодо стану виконання протоколу доручень № 32, напрацьованих під час наради 11.07.2016 з обговорення питань реалізації завдань з відбору кандидатів на військову службу за контрактом;
- про надання інформації заступнику голови Київської міської державної адміністрації Старостенко Г.В. щодо стану виконання протоколу доручень № 005/44, напрацьованих під час засідання міжвідомчого оперативного штабу з організації літнього оздоровлення та відпочинку дітей міста Києва у 2016 році з питання „Про стан підготовки до літнього оздоровлення та відпочинку дітей міста Києва у 2016 році“ 23.09.2016;
- про надання інформації заступнику голови Київської міської державної адміністрації Поворознику М.Ю. щодо стану виконання протоколу доручень № 71, напрацьованих під час наради 02.11.2016 з обговорення питань забезпечення житлом учасників антитерористичної операції.
За підсумками наради надано доручення.

03 листопада відбулося обстеження умов проживання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які навчаються у середній загальноосвітньої школи № 60 комплексного розвитку дітей „Росток“ Солом’янського району міста Києва (вул. Волгоградська, 1/2). Організацію заходу забезпечила начальник служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Давиденко В.В. У заході брали участь: головний спеціаліст відділу по роботі з дітьми-сиротами та дітьми, позбавлені батьківського піклування служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Корнієнко-Хожай Л.А. та соціальний педагог середньої загальноосвітньої школи № 60 комплексного розвитку дітей „Росток“ Кислицька В.В. Під час обстеження було перевірено житлово-побутові умови проживання, забезпечення активного дозвілля дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування забезпеченість одягом, взуттям, розвиваючими іграми, ставлення піклувальника до дитини, започатковані традиції у сім’ї тощо. За результатами рейду підготовлено акти обстеження.

03 листопада заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела об’їзд території комунального некомерційного підприємства „Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1“ Солом’янського району міста Києва за адресою: просп. Комарова Космонавта, 3. У об’їзді брала участь начальник управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П. Під час об’їзду перевірено стан надання медичної допомоги населенню Солом’янського району міста Києва, а також стан відновлення благоустрою території в місцях проведення робіт на інженерних мережах, стан освітлення території біля лікувально-профілактичного закладу.

03 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів нараду з питання: „Про стан будівництва та введення в експлуатацію житлових будинків на території Солом’янського району міста Києва в ІV кварталі 2016 року“. У заході брали участь виконуючий обов’язки начальника управління будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сусло Т.В. та замовники будівництва. Під час наради розглядалось питання щодо забезпечення дотримання термінів виконання графіка введення житлових об’єктів у експлуатацію, надання можливої допомоги забудовникам у вирішені проблемних питань, здійснення моніторингу стану будівництва об’єктів на території Солом’янського району міста Києва відповідно до Закону України „Про регулювання містобудівної діяльності“ від 17.02.2011 № 3038-VI щодо введення в експлуатацію об’єктів будівництва за двома окремими напрямами залежно від категорії складності кожного конкретного об’єкту, зокрема, за адресою: бульв. Лепсе Івана, 6. За підсумками наради надано відповідні доручення.

04 листопада виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою. У об’їзді брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, прибирання опалого листя, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

04 листопада на вулиці Керченській – на відрізку від вулиці Донецької до вулиці Мартиросяна - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечила виконуючий обов’язки начальника відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кострубіцька Л.І. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей (119 машин).

04 листопада на вулиці Козицького - на відрізку від вулиці Єреванської до вулиці Уманської - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечила виконуючий обов’язки начальника відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кострубіцька Л.І. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей (115 машин).

04 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 409) заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела нараду з питання стану виконання Указу Президента України від 29.03.2016 № 122/2016 „Про звільнення в запас військовослужбовців строкової військової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2016 році“ з метою своєчасного і якісного проведення осіннього 2016 року призову. У нараді брали участь: військовий комісар Солом’янського районного у місті Києві військового комісаріату Асанов С.Л., начальник Солом’янського управління поліції ГУ Національної поліції в м. Києві Василенко П.Ю., завідувач сектора з питань оборонної та мобілізаційної роботи Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Некоз С.В., працівники сектора з питань оборонної та мобілізаційної роботи Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, начальник відділу у справах сім’ї молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., ректор Державного університету телекомунiкацiй Толубко В.Б., виконуючий обов’язки завідувача сектора взаємодії з правоохоронними органами та з питань запобігання виявлення корупції Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Гавлович В.І., ректор Національного технічного університету України „Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського“ Згуровський М.З., ректор Національного авіаційного університету Ісаєнко В.М., керівники житлово-експлуатаційних дільниць Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.
Розглянуті питання:
- про звільнення в запас військовослужбовців строкової військової служби;
- про чергові призови громадян України на строкову військову службу в 2016 році.
Виступив Асанов С.Л. Загальна кількість учасників - 11 осіб. За підсумками наради підготовлено протокол.

04 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів нараду з керівниками структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації щодо перспективних планів роботи. За підсумками наради надані відповідні доручення.

04 листопада виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку належного благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Вокзальна“, зупинок транспортних та інших засобів, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі. У заході брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Вокзальна“, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду було надано доручення.

04 листопада відбулося обстеження умов проживання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які навчаються у спеціалізованій школі № 187 Солом’янського району міста Києва. Організацію заходу забезпечила начальник служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Давиденко В.В. У заході брали участь головний спеціаліст відділу по роботі з дітьми-сиротами та дітьми, позбавлені батьківського піклування служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Корнієнко-Хожай Л.А. та соціальний педагог спеціалізованої школи № 187 Солом’янського району міста Києва Швець С.С. Під час обстеження було перевірено житлово-побутові умови проживання, забезпечення активного дозвілля дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування забезпеченість одягом, взуттям, розвиваючими іграми, ставлення піклувальника до дитини, започатковані традиції у сім’ї тощо. За результатами рейду підготовлено акти обстеження.

04 листопада заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела об’їзд амбулаторій загальної практики/сімейної медицини, які відкрито у Солом’янському районі міста Києва за адресами: вул. Отця Жураковського Анатолія, 10 та вул. Очаківська, 3/8. У об’їзді брала участь начальник управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П. Перевірено стан надання медичної допомоги населенню Солом’янського району міста Києва.

04 листопада виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Донця Михайла, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд на ній. У заході брав участь виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. За підсумками об’їзду було надано доручення.

05 листопада виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою. У об’їзді брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, прибирання опалого листя, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

05 листопада за адресою: просп. Комарова Космонавта, 28 – на відрізку від проспекту Комарова Космонавта до вулиці Чумака Василя - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечила начальник відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кудрявцева О.С. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі: міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей (307 машин).

05 листопада виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку зовнішнього освітлення вулиці Героїв Севастополя, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд на ній. У заході брав участь виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. За підсумками об’їзду було надано доручення.
06 листопада за адресою: вулиця Ернста Федора, 14А відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечила начальник відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кудрявцева О.С. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей (24 машини).

Протягом тижня у закладах культури Солом’янського району міста Києва проведено заходи:
- мовознавчий тиждень на тему: „Українська мова – божиста, богодана, богообрана“ з нагоди святкування Дня української писемності і мови (бібліотечні заклади Солом’янського району міста Києва);
- книжкова виставка на тему: „Смак рідної мови“ з нагоди святкування Дня української писемності і мови (вул. Виборзька, 36, бібліотека № 15);
- робота гуртків за фахом, а саме: „Співай якщо можеш“, „Акторська майстерність“, „Фотостудія“, „Мелодія“, „ Фантазія“, „Творча майстерня“ (вул. Героїв Війни, 14, Клубний заклад „Будинок культури „Жуляни“). 

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена