Головна  →  Підсумки тижня  →  16 листопада 2016

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 07.11.16 по 13.11.16 р.

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 07.11.16 по 13.11.16 р.

07 листопада виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою. У об’їзді брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, прибирання опалого листя, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

07 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів нараду з питань аналізу звернень громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва 1551“. У нараді брали участь: виконуючий обов’язки керівника апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Матюхін В.О., начальник відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Філіпович Р.О., начальник відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І.І.
Під час наради розглянуті питання:
- про відсутність опалення у житловому будинку;
- про відсутність гарячого водопостачання у житловому будинку;
- про відсутність опалення по стояку у житловому будинку;
- про незадовільну температуру опалення у житловому будинку;
- про відновлення благоустрою території після виконання планових, аварійних робіт на об’єктах благоустрою;
- про відсутність освітлення у під’їзді житлового будинку через несправність лампочок;
- про незадовільну температуру гарячого водопостачання у житловому будинку;
- про відсутність холодного водопостачання у житловому будинку;
- про стан укладання та ремонту асфальтного покриття на прибудинковій території;
- про стан технічного обслуговування систем тепло-, водопостачання та водовідведення і зливів у житловому будинку.
За підсумками наради надано доручення.

07 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів нараду із заступником голови, виконуючим обов’язки керівника апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, керівниками структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та керівниками комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва.
Під час наради розглянуті питання:
- про вжиття заходів щодо забезпечення стабільної життєдіяльності Солом’янського району міста Києва, особливо у святкові та неробочі дні;
- про стан благоустрою та поліпшення санітарного стану Солом’янського району міста Києва;
- про удосконалення та оптимізацію структури управління житлово-комунальним господарством Солом’янського району міста Києва;
- про життєзабезпечення та енергозбереження у сфері житлово-комунального господарства Солом’янського району міста Києва;
- про стан роботи районного господарства в осінньо-зимовий період 2016/2017 років;
- про стан утримання та ремонту автомобільних доріг на території Солом’янського району міста Києва;
- про рейтингову оцінку діяльності Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації;
- про проект бюджету міста Києва на 2017 рік;
- про стан виконання заходів з підвищення ефективності діяльності Центру надання адміністративних послуг Солом’янського району міста Києва;
- про стан роботи у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та комунальних підприємствах Солом’янського району міста Києва із зверненнями громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва 1551“.
За підсумками наради надано відповідні доручення.

07 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів прийом керівників підприємств, установ та організацій Солом’янського району міста Києва.

07 листопада відбулось обстеження умов проживання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які навчаються у дошкільному навчальному закладі № 692 Солом’янського району міста Києва. Організацію заходу забезпечила начальник служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Давиденко В.В. У заході брали участь: головний спеціаліст відділу по роботі з дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Корнієнко-Хожай Л.А. та провідний спеціаліст відділу по роботі з дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Гуменюк О.В. Під час обстеження було перевірено житлово-побутові умови проживання, забезпечення активного дозвілля дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, забезпеченість одягом, взуттям, розвиваючими іграми, ставлення піклувальника до дитини, започатковані традиції у сім’ї тощо. За результатами рейду підготовлено акти обстеження.

07 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, зал засідань, каб. 459) відбулися урочисті заходи з нагоди святкування Дня працівника соціальної сфери. Організацію свята забезпечили начальник управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Лактіонова Т.Ю. та начальник управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Устинович Т.Л. У заході брали участь: заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І., помічник народного депутата України Андрієвського Д.Й. Тимошенко В.В., директор Солом’янського районного у м. Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Бочарова Н.М., працівники управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, Солом’янського районного у м. Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Правобережного об’єднання управління Пенсійного фонду України в м. Києві. Присутніх привітали зі святом Горпинченко О.І., Тимошенко В.В., Бочарова Н.М. Заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. нагородила за плідну працю, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята Подякою Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації - 5 осіб, Грамотою голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації - 14 осіб. Також помічник народного депутата України Андрієвського Д.Й. Тимошенко В.В. вручила Подяки від народного депутата України 5 особам. Завершив урочистості святковий концерт за участю Академічного камерного хору „Хрещатик“. Загальна кількість учасників - 120 осіб.

07 листопада виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення проспекту Відрадний, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході брав участь виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. За підсумками об’їзду було надано доручення.

08 листопада виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою. У об’їзді брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, прибирання опалого листя, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

08 листопада виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку стану роботи ЖЕД № 903 (вул. Солом’янська, 33). У заході брав участь виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. Під час об’їзду територій, підпорядкованих ЖЕД № 903, перевірено стан робіт щодо прибирання прибудинкової території, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, прибирання опалого листя, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками обстеження надано доручення.

08 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 403) виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів нараду з керівництвом комунального некомерційного підприємства „Центр медико-санітарної допомоги № 1“, комунального некомерційного підприємства „Центр медико-санітарної допомоги № 2“ та комунального некомерційного підприємства „Консультативно-діагностичний центр“ з питання стану впровадження медичної реформи на території Солом’янського району міста Києва. У заході брали участь: начальник управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П., начальники відділів управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, директор комунального некомерційного підприємства „Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1“ Сваток А.С., директор комунального некомерційного підприємства „Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2“ Шпильова В.М., директор комунального некомерційного підприємства „Консультативно-діагностичний центр“ Зацеркляна В.А., головний спеціаліст відділу фінансово-економічного забезпечення управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Остапець А.О.
Розглянуті питання:
- про стан надання медичної допомоги учасникам антитерористичної операції та сім’ям загиблих;
- про стан використання коштів для забезпечення пільгових верств населення лікарськими засобами та на зубопротезування;
- про аналіз роботи відділень невідкладної медичної допомоги;
- про стан підготовки до проведення заходів з нагоди Всесвітнього дня боротьби з цукровим діабетом: „Майстерня здоров’я“ та „Крок до життя. Перевір в себе“.
За підсумками наради надано доручення.

08 листопада виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку належного благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Берестейська“, зупинок транспортних та інших засобів, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі. У заході брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Берестейська“, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду було надано доручення.

08 листопада у приміщенні середньої загальноосвітньої школи № 26 Солом’янського району міста Києва (просп. Комарова Космонавта, 32) відбувся семінар-практикум на тему: „Про активні методи навчання учнів на уроці англійської мови“. Організацію заходу забезпечували: виконуючий обов’язки начальника управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кухарєва Н.І., директор науково-методичного центру управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Судак Л.Р. та директор середньої загальноосвітньої школи № 26 Денисенко І.М. У семінарі брали участь учителі 5-9-их класів загальноосвітніх навчальних закладів Солом’янського району міста Києва.
Розглянуті питання:
- про сучасні методи навчання на уроках англійської мови;
- про використання мультимедійних технологій на уроках англійської мови;
- про використання арт-технологій у вивченні англійської мови в середній школі;
- про методику використання віршів і рим для засвоєння мовного матеріалу;
- про розучування пісень як метод розвитку усного мовлення школярів.
Присутні отримали методичні рекомендації та роз’яснення. Загальна кількість учасників - 43 особи.

08 листопада у приміщені середньої загальноосвітньої школи № 12 Солом’янського району міста Києва (вул. Зелена, 12) відбулась перевірка стану організації профілактичної роботи. Організацію заходу забезпечила начальник служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Давиденко В.В. У заході брали участь: начальник відділу з питань організації профілактичної роботи Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Троценко Н.М., директор середньої загальноосвітньої школи № 12 Солом’янського району міста Києва Чорна В.В. та заступник директора з виховної роботи середньої загальноосвітньої школи № 12 Солом’янського району міста Києва Хілінська Т.Б. Під час перевірки було обстежено стан організації профілактичної роботи, умови утримання, виховання, харчування, забезпечення активного дозвілля учнів загальноосвітньої школи № 12 Солом’янського району міста Києва. За результатами перевірки складено довідку обстеження.

08 листопада у приміщенні підліткового клубу за місцем проживання „Гармонія“ Солом’янського району міста Києва (вул. Єреванська, 3) відбулась нарада з питання: „Про активізацію роботи щодо залучення дітей, підлітків та молоді до активних форм зайнятості“. Організацію заходу забезпечували: начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь“ Максимович Г.М. та педагог-організатор підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Гармонія“ Вільшановська І.В. У заході брали участь педагоги-організатори та керівники гуртків підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва.
Розглянуті питання:
- про світовий досвід організації дозвілля підлітків;
- про проблеми та перспективи організації активного дозвілля підлітків та молоді, які проживають у Солом’янському районі міста Києва;
- про дозвілля як необхідну передумову духовного і патріотичного виховання підлітків та молоді: зміст, проблеми та перспективи;
- про шляхи вирішення проблемних питань організації дозвілля підлітків та молоді у Солом’янському районі міста Києва. Загальна кількість учасників - 38 осіб.

08 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 409) виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів пряму телефонну лінію з мешканцями Солом’янського району міста Києва. Організацію заходу забезпечили начальник організаційного відділу Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шатохіна В.В. та начальник відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І.І. У заході брали участь керівники відповідних структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва. Під час прямої телефонної лінії прийняті звернення мешканців Солом’янського району міста Києва з житлово-комунальних питань та благоустрою територій. За підсумками прямої телефонної лінії Бялковський В.В. надав протокольні доручення.

09 листопада виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою. У об’їзді брав участь виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Карась О.П. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, прибирання опалого листя, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

09 листопада виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку законності розміщення та функціонального призначення тимчасових споруд, у якій брав участь виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Карась О.П. Перевірено, зокрема: наявність дозвільної документації на розміщення тимчасових споруд, стан благоустрою прилеглої території тощо.
За підсумками перевірки надані доручення.

09 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, зал засідань, каб. 427) голова Київської міської державної адміністрації Кличко В.В. провів виїзну нараду з головами районних в місті Києві державних адміністрацій з питання забезпечення киян якісними житлово-комунальними послугами. У нараді брали участь: заступник голови Київської міської державної адміністрації Пантелеєв П.О., голови районних в місті Києві державних адміністрацій, виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В., генеральний директор ПАТ „КИЇВЕНЕРГО“ Фоменко О.В., директор СВП „Київські теплові мережі“ ПАТ „КИЇВЕНЕРГО Глушак Є.М., директори комунальних підприємств „Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду“, керівники житлово-експлуатаційних дільниць міста Києва.
Розглянуті питання:
- про регламент взаємодії комунальних служб;
- про захист киян у випадку надання неякісних послуг;
- про зони відповідальності виконавців;
- про механізм оформлення житлових субсидій за спрощеним порядком;
- про стан установлення теплових лічильників у житлових будинках;
- про стан роботи Call-центрів міської служби житлово-комунального господарства;
- про електронну систему моніторингу планових або аварійних відключень гарячого водопостачання та опалення;
- про надання якісних послуг ПАТ „КИЇВЕНЕРГО“;
- про вжиття заходів районними в місті Києві державними адміністраціями щодо надання якісних житлово-комунальних послуг.
Виступили: Кличко В.В., Пантелеєв П.О., Фоменко О.В. Загальна кількість присутніх - 150 осіб. За підсумками наради надано протокольні доручення.

09 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, зал засідань, каб. 459) відбулась лекція на тему: „Про захист прав громадян, дотримання правил безпеки на виробництві та підвищення правосвідомості громадян“. Організацію заходу забезпечив виконуючий обов’язки керівника апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Матюхін В.О. Лекцію провела директор ТОВ „Незалежний інститут судових експертиз“ Макаренко Л.М. У заході брали участь керівники та працівники структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.
Розглянуті питання:
- про дотримання техніки безпеки на виробництві;
- про вирішення трудових спорів;
- про дії та захист своїх прав у різних життєвих ситуаціях;
- про майнові та земельні спори;
- про можливість відшкодування збитків, завданих непереборною силою.
Присутнім надано методичні рекомендації та роз’яснення. Загальна кількість учасників - 55 осіб.

09 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 303) виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. провів нараду з питань реформування і розвитку житлово-комунального господарства на території Солом’янського району міста Києва. У заході брали участь: заступник начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брейда О.А., працівники управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, директор КП „Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва“ Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Радик В.І., керівники житлово-експлуатаційних дільниць Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва.
Розглянуті питання:
- про передачу безгосподарчих мереж до комунальної власності міста Києва;
- про стан виконання рішення II сесії VII скликання Київської міської ради від 9 жовтня 2014 року № 270/270 „Про удосконалення структури управління житлово-комунальним господарством міста Києва“;
- про стан виконання наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 30.07.2012 № 390 „Про затвердження Порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів, зміну цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад“.
За підсумками наради надано відповідні доручення.

09 листопада виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку належного благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Політехнічний інститут“, зупинок транспортних та інших засобів, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі. У заході брав участь виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Карась О.П. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Політехнічний інститут“, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду було надано доручення.

09 листопада виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку законності розміщення та функціонального призначення тимчасових споруд, у якій брав участь виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Карась О.П. Перевірено, зокрема: стан ліквідації побутових та інших відходів, вжиття заходів щодо збирання, сортування, транспортування та утилізації сміття, проведення екологічних санітарно-гігієнічних заходів, залучення громадськості до упорядкування та благоустрою території тощо. За підсумками перевірки було надано доручення.

09 листопада у приміщеннях підліткових клубів за місцем проживання, які функціонують у Солом’янському районі міста Києва, пройшли читацькі світлиці на тему: „У рідному слові - велика сила“ з нагоди святкування Дня української писемності та мови. Організацію заходу забезпечили: начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь“ Максимович Г.М. та педагоги-організатори підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва. У заході брали участь гуртківці підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва, педагоги-організатори та керівники гуртків підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва. Світлиці були присвячені темі писемності та грамотності. Увазі присутніх були представлені цікаві лекції, під час яких згадали про складний та тернистий шлях української мови до її визнання та становлення. Присутні ознайомилися зі сторінками історії української мови, згадали скорботні дати на тернистому шляху її розвитку. Хлопці та дівчата отримали чудову нагоду перевірити свої знання з української мови та дізнатися багато нового з історії її виникнення. Під час заходів слухачі мали змогу ознайомитися з друкованими матеріалами про розвиток української мови. Досвід людства упродовж тисячоліть переконливо доводить, що мова об’єднує народи в нації і зміцнює державу. Молодь читала вірші відомих українських поетів: Тараса Шевченка, Лесі Українки, Володимира Сосюри тощо. Доречними є геніальні слова Ліни Костенко: „Нації вмирають не від інфаркту, спочатку їм відбирають мову“. Учасники заходів прийшли до висновку, що народ, держава, мова – це поняття нероздільні. Без мови немає народу, і, навпаки, без народу не існує мови.

09 листопада виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Кобилянської Ольги, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході брав участь виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. За підсумками об’їзду було надано доручення.

10 листопада виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою. У об’їзді брав участь виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Карась О.П. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, прибирання опалого листя, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

10 листопада виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку стану роботи ЖЕД № 904 (бульв. Лепсе Івана, 23А). У заході брав участь виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. Під час об’їзду територій, підпорядкованих ЖЕД № 904, перевірено стан робіт щодо прибирання прибудинкової території, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, прибирання опалого листя, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.
За підсумками обстеження надано доручення.

10 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, зал засідінь, каб. 427) відбувся семінар-практикум на тему: „Головний бухгалтер – безпека бізнесу“ за ініціативи громадської організації „Всеукраїнський бухгалтерський Клуб“. Організацію заходу забезпечили начальник відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кудрявцева О.С. та виконавчий директор громадської організації „Всеукраїнський бухгалтерський Клуб“ Чепурова С.В. У заході брали участь: експерт громадської організації „Всеукраїнський бухгалтерський Клуб“ Остапюк Н.А., сертифікований консультант і викладач ІС товариства з обмеженою відповідальністю „Софтком“ Півак Т.В., бухгалтери підприємств, установ, організацій міста Києва.
Розглянуті питання:
- про нововведення у законодавстві, актуальних податкових роз’яснень та судової практики;
- про інвентаризацію підприємства: організацію та проведення;
- про декларацію з податку на прибуток за три квартали;
- про податковий облік у типових рішеннях „1С: Підприємства“ для цілей розрахунку оподатковуваного прибутку і його відображення у декларації з податку на прибуток;
- про первинні документи у світлі розрахунку податку на прибуток.
Виступили: Чепурова С.В., Остапюк Н.А., Півак Т.В. Присутнім надано методичні рекомендації та роз’яснення. Загальна кількість учасників - 120 осіб.

10 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів нараду з питань стану виконавської дисципліни, роботи зі зверненнями громадян у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації. У нараді брали участь: керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Король О.А., начальник відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Філіпович Р.О., начальник відділу роботи зі зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І.І., начальник відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кулікова Т.В., начальник управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Устинович Т.Л., начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., начальник відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кудрявцева О.С., виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Карась О.П., виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю., директор КП „Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва“ Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Радик В.І., начальники житлово-експлуатаційних дільниць Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.
Розглянуті питання:
- про надання інформації Київському міському голові Кличку В.В. щодо стану виконання рішення Київської міської ради від 31.03.2016 № 249/249 „Про деякі питання закладів культури територіальної громади міста Києва“;
- про надання інформації Київському міському голові Кличку В.В. щодо стану виконання протоколу доручень № 28, напрацьованих під час робочої поїздки Київського міського голови до Державного історико-меморіального Лук’янівського заповідника (Лук’янівського кладовища) 27.04.2016;
- про надання інформації виконуючому обов’язки директора Департаменту промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Кондрашовій Н.М. щодо вжитих заходів з контролю за дотриманням порядку розміщення відкритих (літніх) майданчиків для харчування біля стаціонарних закладів ресторанного господарства в місті Києві;
- про підготовку інформації заступнику голови Київської міської державної адміністрації Пантелеєву П.О. щодо протоколу доручень № 003/90, напрацьованих під час засідання оперативного міського штабу 06.10.2016 з підготовки міського господарства до осінньо-зимового періоду 2016-2017 років;
- про надання інформації директору Департаменту суспільних комунікацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації Хонді М.П. щодо стану виконання Плану організації виконання Указу Президента України від 6 жовтня 2016 року № 436 „Про відзначення у 2016 році Дня Гідності та Свободи“, схваленого на засіданні Кабінету Міністрів України 19.10.2016 (протокол № 44).
За підсумками наради надано доручення.

10 листопада заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела об’їзд території комунального некомерційного підприємства „Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2“ Солом’янського району міста Києва за адресою: вул. Солом’янська, 17. У об’їзді брала участь начальник управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П. Під час об’їзду перевірено стан надання медичної допомоги населенню Солом’янського району міста Києва, а також стан відновлення благоустрою території в місцях проведення робіт на інженерних мережах, стан освітлення території біля лікувально-профілактичного закладу.

10 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів нараду з питання: „Про стан будівництва та введення в експлуатацію житлових будинків на території Солом’янського району міста Києва в ІV кварталі 2016 року“. У заході брали участь начальник управління будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Табор Ю.В. та замовники будівництва. Під час наради розглядалось питання щодо забезпечення дотримання термінів виконання графіка введення житлових об’єктів у експлуатацію, надання можливої допомоги забудовникам у вирішені проблемних питань, здійснення моніторингу стану будівництва об’єктів на території Солом’янського району міста Києва відповідно до Закону України „Про регулювання містобудівної діяльності“ від 17.02.2011 № 3038-VI щодо введення в експлуатацію об’єктів будівництва за двома окремими напрямами залежно від категорії складності кожного конкретного об’єкту, зокрема, за адресою: вул. Донця Михайла, 2. За підсумками наради надано відповідні доручення.

10 листопада у приміщенні підприємства „Центр службово-прикладних видів спорту“ Київської міської організації українського фізкультурно-спортивного товариства „Динамо“ (вул. Курська, 4) відбулись змагання з кульової стрільби серед команд вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації, що функціонують на території Солом’янського району міста Києва. Організацію заходу забезпечили: начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., директор підприємства „Центр службово-прикладних видів спорту“ Київської міської організації українського фізкультурно-спортивного товариства „Динамо“ Заіка В.В. та викладачі фізичного виховання вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації, що функціонують на території Солом’янського району міста Києва. У змаганнях брали участь команди, по п’ять осіб у кожній, вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації, а саме: Державного вищого навчального закладу „Київський електромеханічний коледж“, промислово-економічний коледж Національного авіаційного університету, Київського коледжу будівництва, архітектури та дизайну, Київського транспортно-технологічного коледжу Київської державної академії водного транспорту імені гетьмана Петра Конашевича-Сагайдачного, Київського медичного коледжу ім. П.І. Гаврося, Державного вищого навчального закладу „Київський коледж транспортної інфраструктури“. За підсумками змагань перше місце посіла команда Державного вищого навчального закладу „Київський електромеханічний коледж“, друге - промислово-економічного коледжу Національного авіаційного університету, третє - Київського медичного коледжу ім. П.І. Гаврося. Переможці та призери отримали кубки, медалі та грамоти. Загальна кількість присутніх - 30 осіб.

11 листопада виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою. У об’їзді брав участь виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Карась О.П. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, прибирання опалого листя, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

11 листопада на вулиці Освіти - на відрізку від вулиці Вузівської до вулиці Кривоноса Максима - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечила начальник відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кудрявцева О.С. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей (152 машини).

11 листопада у провулку Ковальському - на відрізку від вулиці Металістів до вулиці Смоленської - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечила начальник відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кудрявцева О.С. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей (80 машин).

11 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 409) заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела нараду з питання стану виконання Указу Президента України від 29.03.2016 № 122/2016 „Про звільнення в запас військовослужбовців строкової військової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2016 році“ з метою своєчасного і якісного проведення осіннього 2016 року призову. У нараді брали участь: військовий комісар Солом’янського районного у місті Києві військового комісаріату Асанов С.Л., начальник Солом’янського управління поліції ГУ Національної поліції в м. Києві Василенко П.Ю., завідувач сектора з питань оборонної та мобілізаційної роботи Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Некоз С.В., працівники сектора з питань оборонної та мобілізаційної роботи Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, начальник відділу у справах сім’ї молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., ректор Державного університету телекомунiкацiй Толубко В.Б., виконуючий обов’язки завідувача сектора взаємодії з правоохоронними органами та з питань запобігання виявлення корупції Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Гавлович В.І., ректор Національного технічного університету України „Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського“ Згуровський М.З., ректор Національного авіаційного університету Ісаєнко В.М., ректор Київського національного університету будівництва і архітектури Куліков П.М., ректор Державного економіко-технологічного університету транспорту Брайковська Н.С., керівники житлово-експлуатаційних дільниць Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.
Розглянуті питання:
- про звільнення в запас військовослужбовців строкової військової служби;
- про чергові призови громадян України на строкову військову службу в 2016 році.
Виступив Асанов С.Л. Загальна кількість учасників - 15 осіб. За підсумками наради підготовлено протокол.

11 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів нараду з керівниками структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації щодо перспективних планів роботи. За підсумками наради надані відповідні доручення.

11 листопада виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку належного благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Вокзальна“, зупинок транспортних та інших засобів, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі. У заході брав участь виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Карась О.П. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Вокзальна“, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду було надано доручення.

11 листопада у приміщені відбулась перевірка підліткового клубу за місцем проживання „Лідер“ (вул. Галана Ярослава, 2). Організацію заходу забезпечили начальник служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Давиденко В.В. та директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь“ Максимович Г.М. У заході брали участь: завідувач сектора організаційно-аналітичної роботи служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Уманець К.І. та педагог-організатор підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Лідер“ Григоренко Н.М. Під час обстеження було перевірено: стан профілактично-виховної роботи, стан охоплення гуртковою роботою дітей у мікрорайоні, наявність документації та інформаційного стенду. За результатами підготовлено акт перевірки.

11 листопада заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела об’їзд амбулаторій загальної практики/сімейної медицини, які відкрито у Солом’янському районі міста Києва за адресами: бульв. Лепсе Івана, 7В, вул. Машинобудівна, 27. У об’їзді брала участь начальник управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П. Перевірено стан надання медичної допомоги населенню Солом’янського району міста Києва.

11 листопада виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Липківського Василя Митрополита, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході брав участь виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. За підсумками об’їзду було надано доручення.

12 листопада виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою. У об’їзді брав участь виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Карась О.П. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, прибирання опалого листя, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

12 листопада на вулиці Стадіонній – на відрізку від вулиці Липківського Василя Митрополита до вулиці Богданівської - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечила начальник відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кудрявцева О.С. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей (266 машин).

12 листопада виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку зовнішнього освітлення проспекту Повітрофлотського, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході брав участь виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. За підсумками об’їзду було надано доручення.

13 листопада за адресою: вулиця Ернста Федора, 14А відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечила начальник відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кудрявцева О.С. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей (26 машин).

Протягом тижня у закладах культури Солом’янського району міста Києва проведено заходи:
- мовознавчий тиждень на тему: „Українська мова – божиста, богодана, богообрана“ з нагоди святкування Дня української писемності та мови (бібліотечні заклади Солом’янського району міста Києва);
- мовознавче турне на тему: „Рідна мова – життя духовного основа“ за участю викладача Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова О. Козинець з нагоди святкування Дня української писемності та мови (вул. Кавказька, 7, бібліотека для дорослих ім. В. Чкалова);
- виставка-портрет на тему: „Здається зайвого у мене не було…“ до 80-річчя від дня народження українського письменника, режисера, актора, сценариста та поета М.С. Вінграновського (вул. Освіти, 14, Центральна районна бібліотека ім. Ф. Достоєвського);
- книжкова виставка на тему: „Художник і письменник“ до 115-річчя від дня народження російського письменника Є.І. Чарушина (бульв. Лепсе Івана, 34, бібліотека для дітей ім. П. Вершигори);
- літературна година на тему: „Духовний подіум Ф. Достоєвського“ з нагоди 195-річчя від дня народження російського письменника Ф.М. Достоєвського (вул. Освіти, 14, Центральна районна бібліотека ім. Ф. Достоєвського);
- мовний п’ятачок на тему: „Хай знає світ про нашу мову – свою окрему і чудову“ з нагоди святкування Дня української писемності та мови (вул. Кривоноса Максима, 19, бібліотека для дітей ім. О. Пироговського);
- зустріч зі спеціалістами Управління Пенсійного фонду м. Києва з питання: „Молодим про пенсійне страхування“ (вул. Єреванська, 12, бібліотека для дорослих ім. М. Реріха);
- викладка поезії на тему: „Був день, як вік…“ з нагоди 80-річчя від дня народження українського поета М. Сингаївського (вул. Шепелєва Миколи, 13, бібліотека сімейного читання імені О. Гончара);
- робота гуртків за фахом, а саме: „Співай якщо можеш“, „Акторська майстерність“, „Фотостудія“, „Мелодія“, „ Фантазія“, „Творча майстерня“ (вул. Героїв Війни, 14, Клубний заклад „Будинок культури „Жуляни“).

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена