Головна  →  Підсумки тижня  →  6 грудня 2016

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 14.11.16 по 20.11.16 р.

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 14.11.16 по 20.11.16 р.

14 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою. У об’їзді брав участь виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Карась О.П. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: очищення території від снігу, ліквідації льодяного покриву, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

14 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з питань аналізу звернень громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва 1551“. У нараді брали участь: керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Король О.А., начальник відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Філіпович Р.О., начальник відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І.І.
Під час наради розглянуті питання:
- про відсутність опалення у житловому будинку;
- про відсутність гарячого водопостачання у житловому будинку;
- про відсутність опалення по стояку у житловому будинку;
- про відновлення благоустрою території після виконання планових, аварійних робіт на об’єктах благоустрою;
- про відсутність освітлення у під’їзді житлового будинку через несправність лампочок;
- про відсутність холодного водопостачання у житловому будинку;
- про незадовільну температуру гарячого водопостачання у житловому будинку;
- про відсутність електропостачання у житловому будинку;
- про незадовільну температуру опалення у житловому будинку;
- про стан благоустрою прибудинкових територій.
За підсумками наради надано доручення.

14 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з першим заступником голови, заступником голови, керівником апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, керівниками структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та керівниками комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва.
Під час наради розглянуті питання:
- про вжиття заходів щодо забезпечення стабільної життєдіяльності Солом’янського району міста Києва, особливо у святкові та неробочі дні;
- про стан благоустрою та поліпшення санітарного стану Солом’янського району міста Києва;
- про удосконалення та оптимізацію структури управління житлово-комунальним господарством Солом’янського району міста Києва;
- про життєзабезпечення та енергозбереження у сфері житлово-комунального господарства Солом’янського району міста Києва;
- про стан роботи районного господарства в осінньо-зимовий період 2016/2017 років;
- про стан освоєння капітальних вкладень за 10 місяців 2016 року;
- про стан виконання завдань по набору контрактників на військову службу;
- про дотримання встановлених лімітів енергоспоживання;
- про стан виконання заходів з підвищення ефективності діяльності Центру надання адміністративних послуг Солом’янського району міста Києва;
- про стан роботи у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та комунальних підприємствах Солом’янського району міста Києва із зверненнями громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва 1551“.
За підсумками наради надано відповідні доручення.

14 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів прийом керівників підприємств, установ та організацій Солом’янського району міста Києва.

14 листопада у приміщені спеціалізованої школи № 115 ім. І. Огієнка (вул. Кавказька, 10) відбувся семінар на тему: „Партнерство учителів і батьків – основа виховної роботи в загальноосвітніх навчальних закладах“. Організацію заходу забезпечили: виконуючий обов’язки начальника управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кухарєва Н.І., директор науково-методичного центру управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Судак Л.Р. та директор спеціалізованої школи № 115 ім. І. Огієнка Солом’янського району міста Києва Кисіль Т.В. У семінарі брали участь заступники директорів з навчально-виховної роботи загальноосвітніх навчальних закладів Солом’янського району міста Києва.
Розглянуті питання:
- про умови для успішної взаємодії вихователя і батьків як цілеспрямованого процесу, в результаті якого створюються сприятливі умови для розвитку дитини;
- про координацію виховної тактики батьків з вихователем, підвищення рівня їхньої педагогічної культури й активності у вихованні дитини;
- про надання батькам систематизованих знань з теорії виховання, привернення їх уваги до актуальних проблем виховання з допомогою лекцій, бесід, батьківських зборів;
- про надання рекомендацій щодо психолого-педагогічної, науково-популярної літератури для батьків відповідно до проблем, які є в учнів певного класу чи в окремої дитини.
Присутнім надано методичні рекомендації та роз’яснення. Загальна кількість учасників - 43 особи.

14 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення бульвару Чоколівського, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході брав участь виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. За підсумками об’їзду було надано доручення.

15 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою. В об’їзді брав участь виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Карась О.П. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: очищення території від снігу, ліквідації льодяного покриву, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

15 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку стану роботи ЖЕД № 905 (вул. Донця Михайла, 15А). У заході брав участь виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. Під час об’їзду територій, підпорядкованих ЖЕД № 905, перевірено стан робіт щодо очищення території від снігу, ліквідації льодяного покриву, прибирання прибудинкової території, несанкціонованих звалищ, вивозу сміття, санітарно-технічний стан дитячих ігрових та спортивних майданчиків, стан догляду за зеленими насадженнями (зняття сухостійних дерев, омели), відновлення благоустрою території після виконання аварійних робіт на інженерних мережах, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками обстеження надано доручення.

15 листопада у приміщені комунального-некомерційного підприємства „Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2“ (вул. Солом’янська, 17) відбулися консультації мешканців Солом’янського району міста Києва щодо пропаганди здорового способу життя та факторів ризику розвитку захворювання на цукровий діабет з нагоди Всесвітнього дня боротьби з цукровим діабетом. Організацію заходу забезпечила директор комунального некомерційного підприємства „Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2“ Шпильова В.М. Під час проведення акції відвідувачі медичного закладу мали змогу проконсультуватись у лікаря-ендокринолога, лікарів первинної ланки, визначити вміст глюкози в крові, індекс маси тіла, виміряти артеріальний тиск, отримати санітарно-просвітницькі матеріали щодо основних клінічних проявів, запобігання та профілактики захворювання на цукровий діабет, інформацію про ускладнення, які викликає хвороба.

15 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку належного благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Берестейська“, зупинок транспортних та інших засобів, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі. У заході брав участь виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Карась О.П. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Берестейська“, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду було надано доручення.

15 листопада у приміщені підліткового клубу за місцем проживання „Гармонія“ Солом’янського району міста Києва (вул. Єреванська, 3) проведено нараду з питання: „Про правопорядок як основу демократії“. Організацію заходу забезпечили: начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь“ Максимович Г.М. та педагог-організатор підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Гармонія“ Вільшановська І.В. У заході брали участь педагоги-організатори та керівники гуртків підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва.
Розглянуті питання:
- про поняття та принципи законності, основні риси законності;
- про поняття правопорядку, основні функції та принципи;
- про поняття та головні ознаки державної дисципліни;
- про сутність та ознаки демократії;
- про історію теорії демократії;
- про демократію як форму організації політичного життя;
- про демократію як режим сприяння правопорядку, гуманістичній атмосфері для його розвитку (дотримання міжнародних стандартів прав людини);
- про основні цінності сучасної демократії.
Загальна кількість учасників - 36 осіб.

15 листопада у приміщені Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 435) заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела засідання комісії з питань захисту прав дітей. У заході брали участь: начальник служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Давиденко В.В., начальник відділу з питань захисту прав дітей служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Стрелюк Л.М., начальник юридичного відділу Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Стасюк А.В., начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., виконуючий обов’язки начальника управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кухарєва Н.І., директор Солом’янського районного у місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Бочарова Н.М., начальник управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П., начальник управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Лактіонова Т.Ю., мешканці Солом’янського району міста Києва, справи яких було розглянуто.
Під час засідання розглянуті питання:
- про визначення форми влаштування неповнолітньої дитини, яка має статус дитини-сироти та призначення опікуна над нею;
- про визначення форми влаштування неповнолітньої дитини, яка має статус дитини, позбавленої батьківського піклування, та призначення опікуна над нею;
- про стан утримання та виховання неповнолітньої дитини, яка мешкає в сім’ї опікуна;
- про надання дозволу на зміну прізвища малолітньої дитини за заявою матері;
- про перевірку за заявою батька цільового використання сплачених ним аліментів на утримання малолітнього сина матір’ю дитини;
- про надання до суду висновку щодо доцільності позбавлення батьківських прав відносно малолітньої дитини;
- про позбавлення батьківських прав щодо малолітніх дітей;
- про визначення способів участі матері у вихованні малолітніх дітей;
- про надання висновку до суду щодо визначення місця проживання малолітньої дитини;
- про надання дозволу на укладання договору купівлі-продажу нерухомості;
- про дозвіл на оперативне втручання малолітній дитині, яка перебуває у Центрі соціально-психологічної реабілітації № 1 служби у справах дітей виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації);
- про затвердження індивідуальних планів соціального захисту дитини, яка опинилась у складних життєвих обставинах;
- про перегляд індивідуальних планів соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
За підсумками засідання комісії підготовлено протокол.

15 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 409) заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела пряму телефонну лінію з мешканцями Солом’янського району міста Києва. Організацію заходу забезпечили начальник організаційного відділу Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шатохіна В.В. та начальник відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І.І. У заході брали участь керівники відповідних структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва. Під час прямої телефонної лінії прийняті звернення мешканців Солом’янського району міста Києва з житлово-комунальних питань. За підсумками прямої телефонної лінії Горпинченко О.І. надала протокольні доручення.

16 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою. В об’їзді брав участь виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Карась О.П. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: очищення території від снігу, ліквідації льодяного покриву, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

16 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку законності розміщення та функціонального призначення тимчасових споруд, у якій брав участь виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Карась О.П. Перевірено, зокрема: наявність дозвільної документації на розміщення тимчасових споруд, стан благоустрою прилеглої території тощо.
За підсумками перевірки надані доручення.

16 листопада у приміщені гімназії „Ерудит“ (вул. Генерала Тупикова, 27) відбувся семінар-практикум на тему: „Про підвищення якості освіти через упровадження інноваційних технологій у процесі формування мовної та літературної компетенцій“. Організацію заходу забезпечили: виконуючий обов’язки начальника управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кухарєва Н.І., директор науково-методичного центру управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Судак Л.Р. та директор гімназії „Ерудит“ Солом’янського району міста Києва Перехейда О.М. У семінарі брали участь учителі української мови та літератури загальноосвітніх навчальних закладів Солом’янського району міста Києва. 
Розглянуті питання:
- про формування навичок вчителів для здійснення постійного професійного розвитку, самовдосконалення в умовах модернізації наявної системи методичної роботи;
- про стимулювання бажання педагогів до впровадження інноваційних технологій у навчально-виховний процес;
- про сприяння формуванню комунікативних умінь та навичок вчителів;
- про створення алгоритму підвищення власного рівня професійної компетентності або програми впровадження інноваційних технологій.
Присутнім надано методичні рекомендації та роз’яснення. Загальна кількість учасників - 38 осіб.

16 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 303) виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. провів нараду з питань реформування і розвитку житлово-комунального господарства на території Солом’янського району міста Києва. У заході брали участь: заступник начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брейда О.А., працівники управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, директор КП „Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва“ Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Радик В.І., керівники житлово-експлуатаційних дільниць Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва.
Розглянуті питання:
- про передачу безгосподарчих мереж до комунальної власності міста Києва;
- про стан виконання рішення II сесії VII скликання Київської міської ради від 9 жовтня 2014 року № 270/270 „Про удосконалення структури управління житлово-комунальним господарством міста Києва“;
- про стан виконання наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 30.07.2012 № 390 „Про затвердження Порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів, зміну цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад“.
За підсумками наради надано відповідні доручення.

16 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку належного благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Політехнічний інститут“, зупинок транспортних та інших засобів, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі. У заході брав участь виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Карась О.П. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Політехнічний інститут“, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду було надано доручення.

16 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку законності розміщення та функціонального призначення тимчасових споруд, у якій брав участь виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Карась О.П. Перевірено, зокрема: стан ліквідації побутових та інших відходів, вжиття заходів щодо збирання, сортування, транспортування та утилізації сміття, проведення екологічних санітарно-гігієнічних заходів, залучення громадськості до упорядкування та благоустрою території тощо. За підсумками перевірки надано доручення.

16 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів особистий прийом громадян. У заході брала участь начальник відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І.І. Під час прийому розглянуто звернення мешканців Солом’янського району міста Києва з житлово-комунальних питань. За підсумками особистого прийому Шкуро М.Ю. надав протокольні доручення.

16 листопада у приміщені підліткового клубу за місцем проживання „Здоров’я“ Солом’янського району міста Києва (вул. Донця Михайла, 17/46) відбулися змагання зі спортивних танців „Ритми планети“. Організацію заходу забезпечили: начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь“ Максимович Г.М. та педагог-організатор підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва Біла О.В. У заході брали участь педагоги-організатори, гуртківці підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва: „Горизонт“, „Олімпік“, „Здоров’я“, „Старт“. Учасники продемонстрували такі різновиди танців: брейк-данс, хіп-хоп, ритм-енд-блюз, самба, танго, сальса ,ча-ча-ча, румба, пасодобль, джайв. Усі учасники змагань були нагороджені грамотами. Загальна кількість присутніх - 53 особи.

16 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Зеленої та вулиці Планерної, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході брав участь виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. За підсумками об’їзду надано доручення.

17 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою. В об’їзді брав участь виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Карась О.П. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: очищення території від снігу, ліквідації льодяного покриву, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

17 листопада виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку стану роботи ЖЕД № 906 (вул. Виборзька, 42). У заході брав участь виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. Під час об’їзду територій, підпорядкованих ЖЕД № 906, перевірено стан робіт щодо очищення території від снігу, ліквідації льодяного покриву, прибирання прибудинкової території, несанкціонованих звалищ, вивозу сміття, санітарно-технічний стан дитячих ігрових та спортивних майданчиків, стан догляду за зеленими насадженнями (зняття сухостійних дерев, омели), відновлення благоустрою території після виконання аварійних робіт на інженерних мережах, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками обстеження надано доручення.

17 листопада на території Солом’янського району міста Києва пройшов профілактичний рейд „Діти вулиць“. Організацію заходу забезпечила начальник служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Давиденко В.В. У заході брали участь: головний спеціаліст відділу з питань організації профілактичної роботи служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Полятевич Ю.М., фахівець із соціальної роботи Солом’янського районного у м. Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Артеменко А.М., спеціаліст Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Ансерова Г.А. Під час рейду було обстежено житлово-побутові умови дітей, які знаходяться на обліку в службі у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, як такі, що опинились у складних життєвих обставинах, розглянуті заяви громадян щодо виконання батьківських обов’язків. За результатами рейду підготовлено акти обстеження.

17 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів нараду з питання: „Про стан будівництва та введення в експлуатацію житлових будинків на території Солом’янського району міста Києва в ІV кварталі 2016 року“. У заході брали участь начальник управління будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Табор Ю.В. та замовники будівництва. Під час наради розглянуто питання щодо забезпечення дотримання термінів виконання графіка введення житлових об’єктів у експлуатацію, надання можливої допомоги забудовникам у вирішені проблемних питань, здійснення моніторингу стану будівництва об’єктів на території Солом’янського району міста Києва відповідно до Закону України „Про регулювання містобудівної діяльності“ від 17.02.2011 № 3038-VI щодо введення в експлуатацію об’єктів будівництва за двома окремими напрямами залежно від категорії складності кожного конкретного об’єкту, зокрема, за адресою: вул. Московська, 44/1. За підсумками наради надано відповідні доручення.

17 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з питань стану виконавської дисципліни, роботи зі зверненнями громадян у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації. У нараді брали участь: керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Король О.А., начальник відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Філіпович Р.О., виконуючий обов’язки начальника відділу роботи зі зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Луценко О.П., начальник відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кулікова Т.В., начальник управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Устинович Т.Л., виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Карась О.П., начальник управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Лактіонова Т.Ю., начальник відділу з питань майна комунальної власності Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бандура І.І., начальник відділу обліку та розподілу житлової площі Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Садченко Л.В., виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю., директор КП „Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва“ Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Радик В.І., начальники житлово-експлуатаційних дільниць Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.
Розглянуті питання:
- про надання інформації голові постійної комісії Київської міської ради з питань культури, туризму та інформаційної політики Мусі В.В. щодо стану виконання рішення Київської міської ради від 31.03.2016 № 249/249 „Про деякі питання закладів культури територіальної громади міста Києва“;
- про підготовку інформації директору Департаменту житлово-комунальної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Павлику І.К. щодо створення об’єднань співвласників багатоквартирного будинку в Солом’янському районі міста Києва;
- про підготовку інформації директору Департаменту суспільних комунікації виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Хонді М.П. щодо стану виконання плану заходів з підготовки та відзначення у м. Києві Дня Гідності та Свободи у 2016 році;
- про підготовку інформації директору Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Фіщуку А.В. щодо вжиття заходів з відновлення благоустрою після завершення ремонтних робіт на інженерних мережах;
- про підготовку інформації директору Департаменту будівництва та житлового забезпечення виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Федотову К.П. щодо стану забезпечення потреб внутрішньо переміщених осіб житлом або приміщеннями тимчасового проживання.
За підсумками наради надано доручення.

17 листопада відбулося обстеження умов проживання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які навчаються у середній загальноосвітній школі № 279 ім. Петра Григоренка Солом’янського району міста Києва. Організацію заходу забезпечила начальник служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Давиденко В.В. У заході брали участь головні спеціалісти відділу по роботі з дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Корнієнко-Хожай Л.А. і Гуменюк О.В та соціальний педагог середньої загальноосвітньої школи № 279 ім. Петра Григоренка Солом’янського району міста Києва Снігірьова Т.А. Під час обстеження було перевірено житлово-побутові умови проживання, забезпечення активного дозвілля дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, забезпеченість одягом, взуттям, розвиваючими іграми, ставлення піклувальника до дитини, започатковані традиції у сім’ї тощо. За результатами рейду підготовлено акти обстеження.

17 листопада у приміщені Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, зал засідань, каб. 427) відбувся заключний гала-концерт ХVI районного фестивалю творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями „Барви надій“. На четвертому поверсі Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації була розгорнута виставка різножанрових робіт дітей - переможців відбіркового туру фестивалю у різних видах мистецтва: образотворчого, декоративно-прикладного, фотографії. У святі брали участь: заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І., начальник управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Лактіонова Т.Ю., директор Солом’янського районного у місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Бочарова Н.М., директор Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями Солом’янського району міста Києва Параскева Т.І., професійне журі вибіркового туру районного фестивалю „Барви надій“, директори та представники благодійних організацій, мешканці Солом’янського району міста Києва. Присутніх привітали: Горпинченко О.І., Лактіонова Т.Ю. Під час заходу відбулось нагородження талановитих учасників у номінаціях: виконавче мистецтво, авторська поезія та проза, хореографічний жанр, інструментальний жанр, вокально-хоровий жанр, аудіовізуальне мистецтво, декоративно-ужиткове мистецтво, образотворче мистецтво. Під час концерту виступали: студентка Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв, солістка гурту „Чорнобривці“ Кароліна Егону, діти з функціональними обмеженнями різних вікових груп у вокально-хоровому, хореографічному, декламаційному та жестовому жанрах, гуртківці підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва. Загальна кількість присутніх - 300 осіб.

17 листопада у приміщені Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, зал засідань, каб. 459) голова громадської ради при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації Шарафетдінов П.І. провів засідання громадської ради. У засіданні брали участь: члени громадської ради при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації, начальник відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кулікова Т.В., працівники відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, член комісії з питань найменувань Департаменту суспільних комунікацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Мельник І.В., керівник ОСН „Комітет мікрорайону „Дачі Караваєві“ Солом’янського району міста Києва Папуша О.Д.
Розглянуті питання:
- про презентацію громадських об’єднань Солом’янського району міста Києва в Українському національному інформаційному агентстві „Укрінформ“;
- про досвід децентралізації у Республіці Польща;
- про надання пропозицій до виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) за результатам засідання робочої групи щодо дотримання Закону України „Про звернення громадян“;
- про співпрацю з Солом’янською районною організації Товариства Червоного Хреста м. Києва;
- про участь членів громадської ради при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації у загальнорайонних заходах з нагоди державних свят.
Виступили: Шарафетдінов П.І., Кулікова Т.В., Мельник І.В.
Загальна кількість учасників - 18 осіб. За підсумками засідання підготовлено протокол.

17 листопада заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела об’їзд території комунального некомерційного підприємства „Консультативно-діагностичний центр“ Солом’янського району міста Києва за адресою: вул. Гарматна, 36. У об’їзді брала участь начальник управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П. Під час об’їзду перевірено стан надання медичної допомоги населенню Солом’янського району міста Києва, а також стан відновлення благоустрою території в місцях проведення робіт на інженерних мережах, стан освітлення території біля лікувально-профілактичного закладу.

18 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою. В об’їзді брав участь виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Карась О.П. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: очищення території від снігу, ліквідації льодяного покриву, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

18 листопада на вулиці Керченській – на відрізку від вулиці Донецької до вулиці Мартиросяна - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечила начальник відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кудрявцева О.С. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей (125 машин).

18 листопада на вулиці Козицького - на відрізку від вулиці Єреванської до вулиці Уманської - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечила начальник відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кудрявцева О.С. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей (136 машин).

18 листопада у приміщені консультативного пункту в аптеці № 128 Комунального підприємства „Фармація“ (вул. Героїв Севастополя, 44/10) було здійснено інформаційно-профілактичну акцію для мешканців Солом’янського району фахівцями-ендокринологами первинної лікувально-профілактичної допомоги з нагоди Всесвітнього дня боротьби з цукровим діабетом. Організацію заходу забезпечили начальник управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П. та завідувач аптеки № 128 Комунального підприємства „Фармація“ Печенюк Л.А. Мета акції - організація медичної допомоги мешканцям на основі мультидисциплінарного підходу, навчання мешканців правильному контролю рівня глюкози в крові (інсулін, самоконтроль, харчування), факторів ураження артерій (рівень ліпідів у крові, артеріальний тиск, тютюнопаління), пізніх ускладнень (стопи, нирок, очей, серця). У рамках акції для хворих на цукровий діабет проводилися майстер-класи з питань дієтотерапії та самоконтролю захворювання, поширювалася корисна інформаційна література.

18 листопада у приміщені Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 409) перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів засідання робочої групи за участю представників громадської організації „Спілка ветеранів АТО Солом’янського району міста Києва“. У заході брали участь: військовий комісар Солом’янського районного у місті Києві військового комісаріату Асанов С.Л., начальник відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кулікова Т.В., начальник управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П., голова правління громадської організації „Спілка ветеранів АТО Солом’янського району м. Києва“ Скопненко І.М., координатори проектів громадської організації „Спілка ветеранів АТО Солом’янського району м. Києва“ Горова М.А і Пушкарук Є.В., члени громадської організації „Спілка ветеранів АТО Солом’янського району м. Києва“.
Під час засідання розглянуті питання:
- про визначення форм і порядку співпраці між Солом’янською районної в місті Києві державною адміністрацією та громадською організацією „Спілка ветеранів АТО Солом’янського району м. Києва“;
- про розгляд постанови Кабінету Міністрів від 19.10.2016 № 719 „Питання забезпечення житлом сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також інвалідів I-II групи з числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній операції, та потребують поліпшення житлових умов“;
- про аналіз загальних (індивідуальних) проблемних питань учасників антитерористичної операції, які мешкають у Солом’янському районі міста Києва.
За підсумками засідання робочої групи підготовлено протокол. Загальна кількість учасників – 15 осіб.

18 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку належного благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Вокзальна“, зупинок транспортних та інших засобів, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі. У заході брав участь виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Карась О.П. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Вокзальна“, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду надано доручення.

18 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з керівниками структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації щодо перспективних планів роботи. За підсумками наради надані відповідні доручення.

18 листопада заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела об’їзд амбулаторій загальної практики/сімейної медицини, які відкрито у Солом’янському районі міста Києва за адресами: просп. Лобановського Валерія, 2, просп. Повітрофлотський, 40А. У об’їзді брала участь начальник управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П. Перевірено стан надання медичної допомоги населенню Солом’янського району міста Києва.

18 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Патріотів, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході брав участь виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. За підсумками об’їзду надано доручення.

19 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою. В об’їзді брав участь виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Карась О.П. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: очищення території від снігу, ліквідації льодяного покриву, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

19 листопада за адресою: вул. Героїв Севастополя, 42 – на відрізку від вулиці Донця Михайла до вулиці Стражеска Академіка - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечила начальник відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кудрявцева О.С. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі: міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей (276 машин).

19 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку зовнішнього освітлення вулиці Стадіонної, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході брав участь виконуючий обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. За підсумками об’їзду надано доручення.

20 листопада за адресою: вулиця Ернста Федора, 14А відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечила начальник відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кудрявцева О.С. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей (24 машини).

Протягом тижня у закладах культури Солом’янського району міста Києва проведено заходи:
- літературний профіль на тему: „Безсмертя генія“ (вул. Генерала Тупикова, 21, бібліотека № 11);
- перегляд літератури на тему: „Цукровий діабет – підступна хвороба“ з нагоди Всесвітнього дня боротьби із захворюванням на цукровий діабет (вул. Освіти, 14, Центральна районна бібліотека ім. Ф. Достоєвського);
- ігрова вікторина на тему: „Шляхи порозуміння“ (вул. Західна, 14, бібліотека ім. О. Довженка);
- виставка-дослідження на тему: „Художник і письменник“ до 140 років з дня виходу Емського указу (просп. Валерія Лобановського, 37, бібліотека ім. М. Бажана);
- літературні читання на тему: „Книжковий світ Лесі Вороніної“ (вул. Донецька, 57А, бібліотека ім. І. Багряного);
- тематичний діалог на тему: „Словник ввічливої дитини“ (вул. Миколи Шепелєва, 13, бібліотека ім. О. Гончара);
- презентація нових надходжень на тему: „Нова хвиля української прози і поезії“ (вул. Героїв Севастополя, 22, бібліотека сімейного читання ім. М. Лермонтова);
- концерт на балалайці випускниці школи, лауреата Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів Тетяни Хоменко (бульв. Івана Лепсе, 69, дитяча музична школа № 14 ім. Д. Кабалевського);
- прослуховування учнів школи щодо відбору до участі у Всеукраїнському мистецькому конкурсі-фестивалі на тему: „Різдвяні мініатюри“ (вул. Сім’ї Ідзіковських, 25, дитяча музична школа № 33);
- виставка витинанок учнів 7-8 класів (вул. Братів Зерових, 25, дитяча художня школа № 1);
- робота гуртків за фахом, а саме: „Співай якщо можеш“, „Акторська майстерність“, „Фотостудія“, „Мелодія“, „ Фантазія“, „Творча майстерня“ (вул. Героїв Війни, 14, Клубний заклад „Будинок культури „Жуляни“).

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена