Головна  →  ДПІ інформує  →  24 січня 2017

Робота Центру обслуговування платників ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві

Робота Центру обслуговування платників ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві

Основним завданням Центру обслуговування платників ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві є забезпечення комфортних умов платникам під час отримання адміністративних послуг та наданні якісної податкової допомоги.

За дванадцять місяців 2016 року Центр обслуговування платників ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві відвідали 310 380 платників, яким надано 39 041 адміністративних послуг. Оперативно, без затримки було прийнято 479 118 примірників звітності, устно та в телефонному режимі надано 40 208 консультацію щодо практичного застосування норм Податкового кодексу України та законодавства з питань сплати єдиного внеску.

Протягом січня-грудня 2016 року громадянам видано 3785 довідки про відомості з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми виплачених доходів; надано 16 752 реєстраційних номерів облікових карток платників податків; зареєстровано 1283 реєстратори розрахункових операцій та  4023 книги обліку розрахункових операцій, а також 882 розрахункові книжки.

З метою інформування про зміни в податковому законодавстві в усіх залах Центру для зручності відвідувачів розміщено тематичну друковану продукцію, оформлено інформаційні та тематичні стенди, що містять зразки заповнення заяв, податкової звітності, актуальну інформацію з питань оподаткування.

Кожен мешканець району не залишається без уваги та має можливість отримати необхідну інформацію у кваліфікованих фахівців.

ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена