Головна  →  Підсумки тижня  →  2 лютого 2017

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 16.01.17 по 22.01.17 р.

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 16.01.17 по 22.01.17 р.

16 січня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кривошея В.Д. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, очищення території від снігу, ліквідації льодяного покриву, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

16 січня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з питань аналізу звернень громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва 1551“. У нараді брали участь керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Король О.А., виконуючий обов’язки начальника відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Мицюк О.В., начальник відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І.І.
Під час наради розглянуті питання:
- про відсутність опалення у житловому будинку;
- про стан прибирання снігу на прибудинкових територіях, вулицях та тротуарах Солом’янського району міста Києва;
- про незадовільну температуру опалення у житловому будинку;
- про стан очищення снігу та льодяного покриву на автомобільних дорогах Солом’янського району міста Києва;
- про відсутність гарячого водопостачання у житловому будинку;
- про відсутність опалення по стояку в житловому будинку;
- про відсутність освітлення у під’їзді житлового будинку через несправність лампочок;
- про відсутність холодного водопостачання у житловому будинку;
- про питання нарахування плати (розрахунки) за централізоване опалення;
- про стан роботи пасажирських ліфтів у житловому будинку.
За підсумками наради надано доручення.

16 січня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з першим заступником голови, заступником голови, керівником апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, керівниками структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та керівниками комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва.
Під час наради розглянуті питання:
- про вжиття заходів щодо забезпечення стабільної життєдіяльності Солом’янського району міста Києва, особливо у святкові та неробочі дні;
- про стан очищення вулично-дорожньої мережі Солом’янського району міста Києва, зокрема, переходів біля зупинок громадського транспорту, тротуарів від снігу;
- про стан роботи пунктів обігріву людей без визначеного місця проживання в Солом’янському районі міста Києва;
- про стан благоустрою та поліпшення санітарного стану Солом’янського району міста Києва;
- про удосконалення та оптимізацію структури управління житлово-комунальним господарством Солом’янського району міста Києва;
- про стан роботи внутрішньобудинкових систем централізованого опалення у житлових будинках Солом’янського району міста Києва;
- про життєзабезпечення та енергозбереження у сфері житлово-комунального господарства Солом’янського району міста Києва;
- про створення додаткових робочих місць у дошкільних навчальних закладах Солом’янського району міста Києва;
- про стан виконання заходів з підвищення ефективності діяльності Центру надання адміністративних послуг Солом’янського району міста Києва;
- про стан роботи у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та комунальних підприємствах Солом’янського району міста Києва із зверненнями громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва 1551“.
За підсумками наради надано відповідні доручення.

16 січня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів прийом керівників підприємств, установ та організацій Солом’янського району міста Києва.

16 січня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Польової, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. За підсумками об’їзду надано доручення.
Протягом дня за адресами сімей, де мешкають діти з функціональними обмеженнями, відбулася соціальна акція „Не забудь привітати“ з нагоди новорічних та різдвяних свят. Організацію заходу забезпечила директор Солом’янського районного у місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Бочарова Н.М. У заході брали участь фахівці з соціальної роботи Солом’янського районного у місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, волонтери. Під час заходу учасники акції розносили святкові подарунки дітям з функціональними обмеженнями за місцем їх проживання. Волонтери привітали 30 дітей зі святом і подарували солодощі та іграшки від Святого Миколая.

17 січня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кривошея В.Д. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, очищення території від снігу, ліквідації льодяного покриву, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

17 січня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку стану роботи ЖЕД № 905 (вул. Донця Михайла, 15А). У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. Під час об’їзду територій, підпорядкованих ЖЕД № 905, перевірено стан робіт щодо очищення території від снігу, ліквідації льодяного покриву, прибирання прибудинкової території, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками обстеження надано доручення.

17 січня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку належного благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Берестейська“, зупинок транспортних та інших засобів, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі, у якій брав участь виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кривошея В.Д. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Берестейська“, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду надано доручення.

17 січня проведено перевірку житлово-побутових умов проживання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають на обліку в службі у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та є учнями Київської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату № 21. Організацію заходу забезпечила начальник служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Давиденко В.В. У заході брали участь головні спеціалісти відділу по роботі з дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Корнієнко-Хожай Л.А. та Гуменюк О.В. Перевірено житлово-побутові умови проживання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, стан забезпечення одягом, взуттям, активним дозвіллям, розвиваючими іграми, ставлення піклувальника до дитини, започатковані традиції у сім’ї тощо. За результатами рейду підготовлено акти обстеження.

17 січня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 435) заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела засідання комісії з питань захисту прав дітей. У заході брали участь: начальник служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Давиденко В.В., начальник відділу з питань захисту прав дітей служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Стрелюк Л.М., начальник юридичного відділу Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Стасюк А.В., виконуючий обов’язки начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ткачук Н.В., виконуючий обов’язки начальника управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кухарєва Н.І., директор Солом’янського районного у місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Бочарова Н.М., начальник управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П., начальник управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Лактіонова Т.Ю., державний нотаріус дев’ятої Київської нотаріальної контори Шарафетдінова Н.В., мешканці Солом’янського району міста Києва, справи яких було розглянуто.
Під час засідання розглянуті питання:
- про надання висновку до суду щодо визначення способу участі батька у вихованні малолітньої дитини;
- про визначення місця проживання малолітньої дитини за зверненням батьків;
- про надання висновку до суду щодо визначення місця проживання малолітньої дитини;
- про надання висновку до суду щодо позбавлення батьківських прав відносно малолітньої дитини;
- про позбавлення батьківських прав відносно малолітньої дитини, яка перебуває у Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей служби у справах дітей та сім’ї виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації);
- про надання дозволу на укладання договору на купівлю-продаж нерухомого майна;
- про надання дозволу на переоформлення договору іпотеки стосовно нерухомості, де зареєстрована малолітня дитина;
- про взяття під соціальний супровід сім’ю, яка опинилася у складних життєвих обставинах.
За підсумками засідання комісії підготовлено протокол.

17 січня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 409) керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Король О.А. провів пряму телефонну лінію з мешканцями Солом’янського району міста Києва. Організацію заходу забезпечили начальник організаційного відділу Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шатохіна В.В. та начальник відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І.І. У заході брали участь керівники відповідних структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва. Під час прямої телефонної лінії прийняті звернення мешканців Солом’янського району міста Києва з житлово-комунальних питань та благоустрою територій. За підсумками прямої телефонної лінії Король О.А. надав протокольні доручення.

18 січня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кривошея В.Д. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, очищення території від снігу, ліквідації льодяного покриву, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

18 січня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку стану ліквідації сміттєзвалищ та приведення території Солом’янського району міста Києва в належний екологічний стан, у якій брав участь виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кривошея В.Д. Перевірено, зокрема, стан ліквідації побутових та інших відходів, вжиття заходів щодо збирання, сортування, транспортування та утилізації сміття, проведення екологічних санітарно-гігієнічних заходів, залучення громадськості до упорядкування та благоустрою території тощо. За підсумками перевірки надано доручення.

18 січня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 303) начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. провів нараду з питань реформування і розвитку житлово-комунального господарства на території Солом’янського району міста Києва. У заході брали участь: працівники управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, директор КП „Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва“ Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Радик В.І., керівники житлово-експлуатаційних дільниць Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва.
Розглянуті питання:
- про передачу безгосподарчих мереж до комунальної власності міста Києва;
- про стан виконання рішення II сесії VII скликання Київської міської ради від 9 жовтня 2014 року № 270/270 „Про удосконалення структури управління житлово-комунальним господарством міста Києва“;
- про стан виконання наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 30.07.2012 № 390 „Про затвердження Порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів, зміну цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад“.
За підсумками наради надано відповідні доручення.

18 січня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку належного благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Політехнічний інститут“, зупинок транспортних та інших засобів, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі, у якій брав участь виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кривошея В.Д. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Політехнічний інститут“, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду надані доручення.

18 січня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку законності розміщення та функціонального призначення тимчасових споруд, у якій брав участь виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кривошея В.Д. Перевірено, зокрема, наявність дозвільної документації на розміщення тимчасових споруд, стан благоустрою прилеглої території тощо. За підсумками перевірки надані доручення.

18 січня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів особистий прийом громадян. У заході брала участь начальник відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І.І. Під час прийому розглянуто звернення мешканців Солом’янського району міста Києва з житлово-комунальних питань. За підсумками особистого прийому Шкуро М.Ю. надав протокольні доручення.

18 січня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Стадіонної, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. За підсумками об’їзду надано доручення.

19 січня виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кривошея В.Д. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, очищення території від снігу, ліквідації льодяного покриву, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

19 січня виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку стану роботи ЖЕД № 906 (вул. Виборзька, 42). У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. Під час об’їзду територій, підпорядкованих ЖЕД № 906, стан робіт щодо очищення території від снігу, ліквідації льодяного покриву, прибирання прибудинкової території, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками обстеження надано доручення.

19 січня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів нараду з питання: „Про стан будівництва та введення в експлуатацію житлових будинків на території Солом’янського району міста Києва протягом І кварталу 2017 року“. У заході брали участь: начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю., начальник відділу будівництва управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Табор Ю.В. та замовники будівництва. Під час наради розглянуто питання щодо забезпечення дотримання термінів виконання графіка введення житлових об’єктів у експлуатацію, надання можливої допомоги забудовникам у вирішені проблемних питань, здійснення моніторингу стану будівництва об’єктів на території Солом’янського району міста Києва відповідно до Закону України „Про регулювання містобудівної діяльності“ від 17.02.2011 № 3038-VI щодо введення в експлуатацію об’єктів будівництва за двома окремими напрямами залежно від категорії складності кожного конкретного об’єкту, зокрема, за адресою: вул. Сурикова Василя, 3. За підсумками наради надано доручення.

19 січня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів нараду з питань стану виконавської дисципліни, роботи зі зверненнями громадян у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації. У нараді брали участь: керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Король О.А., виконуючий обов’язки начальника відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Мицюк О.В., начальник відділу роботи зі зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І.І., начальник управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Лактіонова Т.Ю., начальник відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кулікова Т.В., начальник управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Устинович Т.Л., начальник управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П., виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кривошея В.Д., начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю., директор КП „Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва“ Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Радик В.І., начальники житлово-експлуатаційних дільниць Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.

Під час наради розглянуті питання:
- про надання інформації першому заступнику голови Київської міської державної адміністрації Плісу Г.В. щодо стану виконання протоколу доручень № 10, напрацьованих під час наради 16.03.2015;
- про надання інформації директору Департаменту соціальної політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Крикунову Ю.В. щодо стану працевлаштування на підпорядкованих комунальних підприємствах, закладах, установах, організаціях демобілізованих учасників антитерористичної операції, які перебувають на обліку в Солом’янському районному центрі зайнятості міста Києва;
- про надання інформації директору Департаменту житлово-комунальної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Павлику І.К. щодо стану виконання протоколу доручень № 003/14, напрацьованих під час наради 12.02.2016 у частині збору квартирної плати та розрахунків за електроенергію підрядними організаціями;
- про підготовку інформації заступнику голови Київської міської державної адміністрації Пантелеєву П.О. щодо стану виконання проколу доручень № 003/170, напрацьованих під час засідання оперативного міського штабу з підготовки міського господарства до осінньо-зимового періоду 2016-2017 років 28.07.2016;
- про надання інформації заступнику голови Київської міської державної адміністрації Резнікову О.Ю. щодо стану виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 № 740-р „Про затвердження плану заходів з підготовки та проведення у 2017 році в Україні пісенного конкурсу „Євробачення“.
За підсумками наради надано доручення.

19 січня заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела об’їзд комунального некомерційного підприємства „Консультативно-діагностичний центр“ (вул. Гарматна, 36) в якому брала участь начальник управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П. Під час об’їзду перевірено стан надання медичної допомоги населенню Солом’янського району міста Києва, а також стан очищення території від снігу, ліквідації льодяного покриву, відновлення благоустрою території в місцях проведення робіт на інженерних мережах, стан освітлення території біля лікувально-профілактичного закладу.

20 січня виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кривошея В.Д. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, очищення території від снігу, ліквідації льодяного покриву, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

20 січня на вулиці Керченській – на відрізку від вулиці Донецької до вулиці Мартиросяна - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечили головні спеціалісти відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Якубець Ю.Г. та Ситник К.O. В ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей (95 машин).

20 січня на вулиці Козицького - на відрізку від вулиці Єреванської до вулиці Уманської - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечили головні спеціалісти відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Якубець Ю.Г. та Ситник К.O. В ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей (112 машин).

20 січня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів нараду з керівниками структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації щодо перспективних планів роботи. За підсумками наради надані відповідні доручення.

20 січня заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела об’їзд амбулаторій загальної практики/сімейної медицини, які відкрито у Солом’янському районі міста Києва за адресами: вул. Отця Жураковського Анатолія, 10 та вул. Очаківська, 3/8. В об’їзді брала участь начальник управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П. Перевірено стан надання медичної допомоги населенню Солом’янського району міста Києва.

20 січня виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Гетьмана Вадима, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. За підсумками об’їзду надано доручення.

21 січня виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кривошея В.Д. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, очищення території від снігу, ліквідації льодяного покриву, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

21 січня за адресою: вул. Героїв Севастополя, 42 – на відрізку від вулиці Донця Михайла до вулиці Стражеска Академіка - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечила головний спеціаліст відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ситник К.О. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей (221 машина).

21 січня виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення проспекту Повітрофлотського, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. За підсумками об’їзду надано доручення.

22 січня за адресою: вулиця Ернста Федора, 14А відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечили начальник відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кудрявцева О.С. та головний спеціаліст відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Якубець Ю.Г. В ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей (19 машин).

22 січня громадськість Солом’янського району міста Києва брала участь у церемонії покладання квітів до пам’ятників Т. Шевченку та М. Грушевському з нагоди святкування Дня Соборності України.
На виконання пункту 2 протоколу засідання постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 04.01.2017 № 1: „Про роботу пунктів обігріву в приміщеннях житлово-комунальних організацій, медичних установ та територіальних центрів соціального обслуговування району на період ускладнення погодних умов“ у Солом’янському районі міста Києва працювали стаціонарні пункти обігріву в приміщеннях житлово-експлуатаційної дільниці № 903 (вул. Солом’янська, 33), територіального центру соціального обслуговування населення Солом’янського району міста Києва (бульв. Гавела Вацлава, 83А, вул. Волинська, 2) для тимчасового перебування населення без визначеного місця проживання на період різкого зниження температури повітря. Роботу тимчасових пунктів обігріву забезпечували працівники управління з питань надзвичайних ситуацій Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, житлово-експлуатаційної дільниці № 903, територіального центру соціального обслуговування населення Солом’янського району міста Києва. Забезпечувалось виконання оперативних планів спільних дій територіальних сил і засобів, спрямованих на локалізацію та ліквідацію надзвичайної ситуації природного характеру.
Протягом тижня у закладах культури Солом’янського району міста Києва проведено заходи з нагоди Дня Соборності України:
- загальносистемний День інфорування з нагоди святкування Дня Соборності України (бібліотечні заклади Солом’янського району міста Києва);
- загальносистемний інформаційний репортаж на тему: „Люблю тебе, мій Криму“ (бібліотечні заклади Солом’янського району міста Києва);
- виставка художніх робіт учнів школи з нагоди святкування Дня Соборності України (вул. Зерових Братів, 25, Київська дитяча художня школа № 1);
- виставка-персоналія на тему: „За свій народ, за рідний край…“ з нагоди 135-річчя від Дня народження українського вченого, громадського і церковного діяча, мовознавця та педагога Іларіона Огієнка (вул. Миколи Шепелєва, 13, бібліотека сімейного читання ім. О. Гончара);
- виставка-конкурс на тему: „Красуня зима“ (вул. Зерових Братів, 25, Київська дитяча художня школа № 1);
- прослуховування щодо участі у Другому Всеукраїнському конкурсі виконавців на духових та ударних інструментах пам’яті заслуженому працівнику культури України Миколі Тимосі (вул. Сім’ї Ідзиковських, 25, Київська дитяча музична школа № 33 імені В. Пухальського);
- шкільний концерт учнів для батьків (бульв. Чоколівський, 25, Київська дитяча музична школа № 7 імені І. Шамо);
- конкурс витинанок серед учнів 8-9 класів (вул. Зерових Братів, 25, Київська дитяча художня школа № 1);
- робота гуртків за фахом, а саме: „Співай якщо можеш“, „Акторська майстерність“, „Фотостудія“, „Мелодія“, „ Фантазія“, „Творча майстерня“ (вул. Героїв Війни, 14, клубний заклад „Будинок культури „Жуляни“).

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена