Головна  →  ДПІ інформує  →  9 березня 2017

ДПІ у Солом’янському районі м. Києва інформує

ДПІ у Солом’янському районі м. Києва інформує

Кампанія декларування 2017 вже на повну потужність закликає громадян подати декларацію про свій майновий стан і доходи, що отримані у 2016 році.

Банери, аудіо та відео ролики деклараційного змісту запрошують громадян відвідати податкову інспекцію та виконати свій конституційний обов’язок. Таку інформаційно-агітаційну продукцію можна зустріти в багатьох масових місцях міста: на ринках, в торгівельних центрах, на залізничних та автовокзалах, в громадському транспорті, на узбіччях доріг. Мотиви її розміщення є зрозумілими – податкова служба намагається інформативно охопити якомога більшу кількість громадян, та нагадати людям про їх обов’язок.

ДПІ у Солом’янському районі м. Києва, застосовуючи сучасні заходи доведення інформації до громадян в місті Києві, вже не перший рік співпрацює з Кінотеатром «Супутник». Відеоролик, виготовлений працівниками ДПС у м. Києві привертає увагу своїм творчим підходом та поширює знання громадян з питань необхідності декларування. Також відео-ролик щоденно транслюється в приміщенні ДПІ для відвідувачів  Центру обслуговування платників, а аудіоролик  про проведення кампанії декларування транслюється на чотирьох ринках району.

З 1 березня слухачі цієї хвилі отримують інформацію, яка допоможе залучити до декларування більш широке коло громадян.

Тому, завдяки різноманітним ідеям, що їх генерують фахівці-податківці, та збільшенню кількості креативних агітаційних заходів розширюється спектр проведення роз’яснювальної роботи. Це означає, що збільшиться і кількість громадян, котрі дотримуватимуться виконання свого конституційного обов’язку – декларування доходів. Податківці Солом’янського району

м. Києва впевнені, що завдяки проведеній масово-роз’яснювальній роботі значно підвищиться активність та свідомість громадян, що передбачає збільшення надходжень місцевого бюджету.

ДПІ у Солом’янському районі м. Києва

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена