Головна  →  ДПІ інформує  →  15 березня 2017

Результати наповнення бюджету за 2 місяці 2017 року обговорили на брифінгу в ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві

Результати наповнення бюджету за 2 місяці 2017 року обговорили на брифінгу в ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві

Під час брифінгу для представників засобів масової інформації в.о. начальника ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві Володимир Рєзнік повідомив про надходження до бюджету за 2 місяці 2017 року.

Завдяки налагодженій роботі до Зведеного бюджету від платників Солом’янського району надійшло понад 1 млрд грн податків, зборів (обов’язкових платежів).

З них до Державного бюджету сплачено 671,9 млн грн та 332,1 млн грн до Місцевого бюджету.

Основні податки, які забезпечують надходження до бюджетів всіх рівнів такі:

- податок на додану вартість – 369,8 млн грн;

- податок на прибуток підприємств – 86,1 млн грн;    

- податок на доходи фізичних осіб – 338,7 млн грн.

Слід відзначити, що платники податків і надалі підтримують державу значними надходженнями з військового збору, які за 2 місяці 2017 року складають понад 34 млн грн.

На завершення зустрічі Володимир Рєзнік наголосив, що стабільне надходження до бюджетів – це результат плідної співпраці фахівців інспекції з платниками податків. Саме від платників залежить, як вчасно буде наповнюватись бюджетна скарбниця, тому плідна співпраця між платниками податків та органами ДФС є запорукою виконання поставлених державою завдань.

ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена