Головна  →  ДПІ інформує  →  15 березня 2017

У рамках кампанії Декларування 2017 року Богдан Бенюк завітав до Центру обслуговування платників Солом’янського району столиці

У рамках кампанії Декларування 2017 року Богдан Бенюк завітав до Центру  обслуговування платників Солом’янського району столиці

Днями ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві відвідав Богдан Бенюк, народний артист України, лауреат Національної премії імені Тараса Шевченка, актор театру і кіно, політик. Мета візиту – подання декларації про майновий стан і доходи.

Артиста зустріли в.о. начальника ДПІ у Солом’янському м. Києва Володимир Рєзнік та в.о. заступника начальника Юлія Олійник.

«Хочу запросити всіх українців задекларувати доходи. Це стосується як моїх колег, так і кожного мешканця всіх регіонів країни. В податкових органах працюють приємні, людяні, кваліфіковані працівники і я завжди користуюсь їхньою допомогою при заповненні декларації. Ми повинні підтримувати нашу державу як в часи стабільності і розвитку, так і в тяжкі часи», - підкреслив Богдан Михайлович.

Наприкінці зустрічі Володимир Рєзнік та Юлія Олійник побажали артисту творчого натхнення та висловили подяку і надію на подальшу співпрацю.

Нагадуємо, що кампанія декларування громадянами доходів, отриманих протягом 2016 року, триватиме  до 3 травня  2017 року включно.

ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена