Головна  →  ДПІ інформує  →  20 квітня 2017

До податкової завітав народний артист України Григорій Чапкіс

До податкової завітав народний артист України Григорій Чапкіс

Продовжується кампанія «Декларування-2017». Цього року відомі люди проявляють активність та допомагають податківцям в організації й проведенні заходів, спрямованих на доведення до відома платників податків особливостей та порядку декларування доходів.

Нещодавно до ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві завітав український хореограф, народний артист України Григорій Чапкіс.

«Виконувати свій громадянський обов’язок повинен кожен свідомий платник податків у нашій державі: як політик, так і артист, як державний службовець, так і підприємець. Саме сумлінність кожного громадянина у сплаті податків допоможе нам привести Україну до стабільності та економічного зростання. Ми повинні підтримувати нашу державу, особливо в такі складні часи, тому запрошую всіх українців задекларувати власні доходи за минулий рік» - сказав Григорій Миколайович спілкуючись із працівниками інспекції та платниками податків, які були присутні в Центрі обслуговування платників.

Додатково. Шановні платники, нагадуємо, що 3 травня 2017 року – останній день для подання громадянами податкової декларації про майновий стан і доходи за звітний 2016 рік.

ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена