Головна  →  Новини  →  2 жовтня 2013

В Солом’янському районі, відбулось урочисте відкриття Аптеки № 4 КП “Фармація”

В Солом’янському районі, відбулось урочисте відкриття Аптеки № 4 КП “Фармація”

Згідно соціальних ініціатив Президента України та Програми «Україна для людей»  в Солом’янському районі, за адресою: вул. Пост-Волинська, 2/103, відбулось урочисте відкриття Аптеки № 4 комунального підприємства “Фармація”.

У заході взяли участь Начальник управління охорони здоров'я  Солом'янської районної у м. Києві державної адміністрації Петро Миколайович Клименко, Генеральний директор КП “Фармація”, академік Української технологічної академії, провізор вищої кваліфікаційної категорії за спеціальністю “Організація і управління фармацією” Олег Іванович Клімов, фахівці КП “Фармація” та мешканці району.

Відкриття аптеки здійснилося також і завдяки розумінню, дієвій підтримці й дружньому ставленню керівництва району до фахівців комунальної аптечної мережі. Обидві сторони об'єднала плідна співпраця задля потрібної та шляхетної справи — забезпечення киян якісними лікарськими засобами.

Приємно зазначити, що своєю появою новий аптечний заклад “Фармація”, багато в чому зобов'язаний ініціативі та активнім позиціям мешканців Солом'янського району, котрі у своїх численних зверненнях до місцевої та районної адміністрації обґрунтували необхідність наявності аптеки саме у цьому місці столиці.

Щойно відкрившись, Аптека № 4 вмить наповнилася вдячними відвідувачами, що красномовно підтвердило правильність дій та мудрість керівництва району!

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена