Головна  →  Новини  →  3 жовтня 2013

Міська комісія з благоустрою проінспектувала територію Солом’янського району

Міська комісія з благоустрою проінспектувала територію Солом’янського району

У тижневий термін профільні служби районів повинні усунути недоліки

2 жовтня міська комісія на чолі з першим заступником директора Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища Сергієм Роменським проінспектувала території Солом’янського та Святошинського районів.

Зокрема, у Солом’янському районі під час попереднього комісійного обстеження було виявлено 58 недоліків у сфері благоустрою, 52 з них наразі ліквідовано. Залишається не відновленим тверде покриття доріг. Спільно з Контактним центром проведено аналіз щодо відпрацювання звернень громадян з питань благоустрою в районі. Так, з 1 березня поточного року з питань благоустрою надійшло 8 930 звернень громадян, більшість з яких усунуто.

Сергій Роменський наголосив на необхідності своєчасної підготовки снігоприбиральної техніки, інвентарю, піщано-соляної суміші, а також укомплектованості штату працівників для належного прибирання територій від снігу та накриження у зимовий період.

Говорили під час засідання і про необхідність прискорення робіт із відновлення благоустрою територій в місцях проведення робіт на інженерних мережах та закриття прострочених планових і аварійних ордерів.

Крім того, у найкоротші строки райони повинні визначитися з місцями складування опалого листя, а балансоутримувачі територій укласти угоди з власниками тимчасових споруд на прибирання прилеглої території.

Усі недоліки, виявлені сьогодні комісією, профільні служби районів повинні усунути упродовж тижня.

Нагадаємо, 30 вересня у столиці розпочався осінній місячник з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану міста. Триватиме він до 31 жовтня.

За матеріалами kievcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена